آخرین امار میگه که تا 31 شهریور تعرفه ها اصلاح و به شرکت ها برگردانده میشن
یعنی 1 مهر باید تعرفه های نامحدود رو ببینیم...
آخرین امار میگه که تا 31 شهریور تعرفه ها اصلاح و به شرکت ها برگردانده میشن
یعنی 1 مهر باید تعرفه های نامحدود رو ببینیم...
طی تماسی که دو روز پیش با سازمان داشتم تمامی pap ها تعرفه های پیشنهادی رو ارسال کردن و تعرفه ها در حال کارشناسی و تصویب هستن تا دوباره به شرکت ها ابلاغ کنن و اونها هم تعرفه های جدید رو اعمال کنن.
مرسی بابت اطلاع رسانی دمت گرم
ولی واقعا میشه مطمئن بود که طرف راس گفته؟بعد به نظر خودت این طرح مفیده؟نظر شخصیه خودت رومیخوام بدونم
Last edited by pouria_br; 14-09-2011 at 23:41.
مشکل همین کارشناسیس آقا مسعود
فک کنم اینم یه یه سالی طولش بدن !![]()
ببینید به محض اینکه با آقای سهرابی تماس گرفتم صدامو شناخت و گفت تو پدر منو درآوردی!
گفت همین الان از جلسه برمیگردم (قبلش چندین بار زنگ زده بودم و ایشون توی جلسه بودن) گفتن که لیست تعرفه های پیشنهادی رو ارسال کردن و داریم روش کار میکنیم.
منم گفتن همه اگه شیر 1 به 10 دادن که قیمت ها معلومه دیگه کارشناسی نمیخواد!؟
ایشون گفتن که بله درسته اما بعضی ها تعرفه های دیگه ای دادن مثلا همین سرعت ها اما با شیر 1به 8 یا 1 به 4 و..
و همچنین کلی سرویس محدود حجمی که همش باید برسی بشه! ایشون در مورد زمانش هم گفتن سعی میکنیم برای سر برج جدید (اول مهر) کار رو تموم کنیم.
آها پس ببین اگه 1 به 4 کنن و یا از این قبیل کارای مثبت میشه امیدوار بود
و از یه طرف من یه جای دلم میگه که این طرحهه میتونه مفید باشه
امیدوارم که بتونن کاربرا رو راضی نگه دارن
دستت ندرده داش مسعود![]()
Last edited by pouria_br; 15-09-2011 at 00:07.
باور کنید (میتونم ثابت کنم براتون) من الان خودم در مجموع 3 مگ سرعت دانلود دارم و پینگ من هم 103 میلی ثانیه هست که کلا اگه جمع کنی توی ایران 100 نفر این شرایط رو ندارن پس در مقایسه با هم وطنانم خیلی خوش به حالم هست!
اگر این طرح رو پیگیری میکنم فقط برای دوستانم هست که همه بتونن از یه اینترنت خوب استفاده کنن!
قطعا وضعیت اینترنت رو به بهبود خواهد رفت در این شک نکنید!
فقط ما ایرانی ها یه بدشانسی بزرگ برای اینترنت آوردیم:
درست در سالهایی که اینترنت در جهان جهش و پیشرفت داشت در ایران دوره 8 ساله کسایی شروع شد که با اصل اینرتنت مخالف هستن!
دوستان یه چیزی اخبار اعلام کرد از وسطاش دیدم، فقط دیدم که روی تصویر نوشته بود مثلا برای اینترنت 128، حداقل محدودیت دریافت ماهی 4 گیگ، و قیمت مصوب هم اینقدر. قبلا ولی بحث این بود که اینترنت ها همه نامحدود بشه، آیا طرح عوض شده؟
فقط قسمت جدول را توی اخبار نشون دادن و تا اونجایی که من دیدم بحث نامحدود نبود بیشتر بحث تعرفه بود
ممنون با قدرت ادامه بده
من كه امروز تماس گرفتم شاتل گفتم سرويس جديد ندارينگفت اكو، آرت و اكولايت ديگه
گفتم ايناكه قديميه جديد تر گفت ديگه همه جوره داريم چي ميخواين ؟؟ گفتم اين ابلاغيه كي قراره اجرا شه اونم خودشو به نفهمي زد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)