فقط اینو میخواستم بگم بعد از یک هفته و نیم که از بازی کردن این عنوان میگذره باید بگم دیوانه شدم از زیبایی طراحی محیط بازی واقعا یکی از مواردی که حرف اول رو میزنه نقشه بازیه به خدا دیونشم چه کرده این یوبی- ایوالا داره![]()
فقط اینو میخواستم بگم بعد از یک هفته و نیم که از بازی کردن این عنوان میگذره باید بگم دیوانه شدم از زیبایی طراحی محیط بازی واقعا یکی از مواردی که حرف اول رو میزنه نقشه بازیه به خدا دیونشم چه کرده این یوبی- ایوالا داره![]()
سلام دوستان یه بزرگواری فایل ستاپ بازی نسخه 3 دی وی دی 794KB هم حجمشه رو برام اپ کنه مال من این ارور رو میده:
the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program
تو تاپیک مشکلات عنوان کردم ولی کم بیننده هست اینجا هم مطرح کردم
واقعا شاهکار به تمام معناست این بازی
تنها بازی ای که توش به معنای واقعی حس اپن وررد داشتم فقط این بازی بوده
خیییییلللللللللیییییییی خوبه
گرافیک عالی
داستانی زیبا
صداگزاری عالی
حس بودن در یک محیط وحشی و غیرقابل پیشبینی
تنوع بسیار خوب سلاح ها
اینکه میتونی یک مرحله رو توی 2 دقیقه یا نیم ساعت بری و اون هم با روش ها و ایده های خودت
همه و همه این بازی رو فوق العاده زیبا کرده
دوستان یه سوال فنی...
اگر بازی رو با فایل farcry3.exe اجرا کنیم، در حال که روی DX11 تنظیمش کرده باشیم، چه فرقی میکنه با اینکه فایل farcry3_d3d11.exe رو اجرا کنیم؟
من برای اولی سر Ultra البته با V-Sync خاموش، استفاده از هر دو جی پی یو در حالت SLI فوقش برسه به 50% ولی با فایل دومی، یه بار اجرا کردم، هم گرافیک پایین تر بود، هم استفاده از دو جی پی یو رفت سر 98% و گیر می کرد کمی... حالا فرق این دوتا فایل چیه؟
شما وقتی داخل بازی DX رو تغییر میدی عوض نمیشه و میگه بازی رو باید ریستارت کنی تا با اون فایل دیگه بازی اجرا بشه
شما نیاز نیست از اونا استفاده کنی از شورتکات خود دسکتاپ هم که بازی رو اجرا کنی بر اساس تنظیمات بازی یکی از اونا اجرا میشه
یه سوال :
اینم مثل دو تا شماره قبلیش آشغاله یا اینکه فرق داره و یه تکونی به بازی دادن ؟
با سلام کسی می دونه آپدیت های بازی روی نسخه black box جواب می ده یا دانلود نکنیم ؟
انصافا این نسخه با وجود مشکلاتی که دوستان گفتن ارزش بازی کردنو داره ضرر نمی کنی.
سلام
دوستان این بازی مثل این که 2 نسخه داره یکیDeluxe Edition
و یکی دیگه هم The Lost Expeditions Edition فرقشون چیه و کدوم یکی رو بگیریم بهتره؟
اقا سلام....دوستاي نازم ماله من كرش ميشه اگه من فقط سي دي كي بخرم و حالا سي دي اصلي بدستم نرسه هم درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)