تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 89 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 886

نام تاپيک: کلوب Lenovo Y570

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نصب نمیشد ؟! نیازی به نصب نیست ! (مگه اینکه یه ویندوز دیگه نصب کرده باشید ! )

این مسأله خیلی عجیبه .
    اگه واقعاً نداشته باشه و از سازگار خریده باشید قابل پیگیریه .
    چون شما با این مشخصات خرید کردید .

من که ازش راضی ام . البته پشیمونم چرا Y470 نخریدم .که اگه می خواستم هم نبود .
    سلام
    گرافیک nvidia فعال نبود
    فقط ati فعال بود که اونم جواب بازی رو نمی داد باید نصب می کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما هم Y570 دارین؟ شما با بلوتوس مشکلی ندارین!؟ این برای من خیلی عجیبه که دوستان میگن بلوتوس فعال نیست چون بلوتوس روی چیپ مادربورد بصورت امبد وجود داره در واقع حذف کردنش مشکل تر از اضافه کردنش به سیستم هستش!!!!!
    بله من بلوتوث دارم و نسبت به سایر لپ تاپ ها خیلی راحت تر باهاش کردم و سرعت خوبی هم داره !
    سازگار هم در مشخصات این مدل در قسمت وسایل ارتباطی موارد زیر رو ذکر کرده :
    Broadcom 802.11n Wireless Network Adapter
    Broadcom NetLink 1000 Ethernet
    Camera
    Bluetooth Broadcom 2.1
    گرافیک nvidia فعال نبود
    گرافیک ATI نداره ! اینتل داره . شما کافی بود دگمه ی Optimize رو میزدید تا فعال بشه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    گرافیک nvidia فعال نبود
    دوست عزیز ATI چیه!!!!!!! این لپتاپ یک جی پی یو intel داره و یک Nvidia هر دو هم نصب هستند تا جایی که خاطرم هست 1 دکمه جلو لپتات هست که سوئیچ بین این دو رو انجام میده!!!!! و باید از اول نصب باشه چون رو خودش وین داره!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من از کرمانشاه خریدم با گارانتی سازگار ارقام
    سلام
    لطفا آدرس دقیق رو که ظاهرا از کرمانشاه هم خرید کردید پیغام خصوصی کنید.
    از محلی که خرید کردید مدل 14 اینچی Y470 هم داشت؟
    با سپاس

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خبر خوش برای کسایی که می خوان لپ تاپ بگیرن:خبرنامه دانشجویان ایران: نوسانات قیمتی ارز در بازار آزاد این روزها به گونه‌ای است که احتمال تحقق وعده رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر کاهش شدید قیمت دلار تا پایان هفته جاری را افزایش داده است.
    به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» از هفته گذشته که نوسانات جهانی و داخلی طلا به اوج خود رسیده بود و به دنبال این تغییرات قیمت‌ها در بازار ارز تحت تأثیر قرار گرفت اتفاقات مختلفی در این بازار رخ داد.
    زمانی که قیمت طلا در بازار کاهش یافت تقاضا و البته نقدینگی سرگردان به سمت بازار ارز رفت و افزایش تقاضا و کمبود عرضه در مقطعی موجب به اوج رسیدن قیمت دلار و سایر ارزها در این بازار شد.
    اواسط هفته گذشته قیمت دلار در صرافی‌ها حوالی 1290 دلار در گردش بود اما در آخرین روز همان هفته این نرخ به 1302 دلار رسید و این روند تا نخستین روز هفته جاری ادامه داشت.
    زمانی که دلار در بازار 1300 تومان فروخته می‌شد محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس تأکید کرد کرده بود که بانک مرکزی تا پایان هفته جاری قیمت دلار و سکه به شدت در بازار کاهش خواهد یافت.
    بعد از اعلام برنامه بانک مرکزی بر کاهش نرخ ارز در بازار قیمت‌ها در این بخش به شدت کاهش یافت به نحوی که هم‌اکنون دلار که پیش از این 1300 تومان فروخته می‌شد در بازار آزاد با قیمت 1210تومان مبادله می‌شود.
    این نرخ ها نشان می‌دهد که به احتمال زیاد قیمت‌ها تا پایان هفته بازهم دچار تغییراتی خواهند شد که در نهایت روند نزولی نرخ ارز در بازار را نشان می‌دهند.
    برهمین اساس پیش‌بینی می‌شود نرخ ارز در بازار آزاد تا پایان هفته با کاهش محسوس مبادله شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

آخرین خبر:آخرین زنگی که زدم گفت که تا چند روز آینده این لپ تاپ میاد(اما این رو در نظر داشته باشید که 2ماهه همین طورهاما به جای دیگه که زنگ زدم گفت حالا حالا رو این لپ تاب حساب باز نکن.)__من الان این شکلیم:)

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

راستی: اولی گفت تو گمرکه و آزاد میشه نظر من اینه که سازگار وقتی دیده که دلار داره زیاد می شه این لپ تاپو نگه داشت تا با قیمت نجومی بفروشه.که خوش بختانه سازگار سرکوفت شد.

دومی هم که پرسیدم چرا نمیاد؟گفت:جالبه که دوباره 560 عرضه شد نظر من دراین مورد اینه که به احتمال قوی 570 در انبار سازگار هست اما به خاطر اینکه 560 دارن می خوان اونو رد بکنن بعد 570 رو بدن تو بازار.اون موقعی هم که پخش شد به خاطر این بود که ببینن فروشش چطوره؟

نظر شما؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من زنگ زدم چند جا تازه گفتن N53SV OR SN هم ندارند به نظر من که دروغ میگن .خود
    مغازه دارام دارن ولی نمی دن به مردم .منتظرن ببینند آخرش چی می شه تا با قیمت بالا
    بدن مثلا یه جا SN می گفت 1490 که خیلی بالاست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

Y570 و Y470 میشه در کنار هارد معمولی که داره، یک هارد SSD هم اضافه کرد؟ یا اینکه باید فقط یکی رو داشته باشه؟

داره خودمونی میشه skadi1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای کسایی که می خوان این مدل رو بخرند
    p i s h r o .us/719-ideapad-y570-.html
    فاصله ها رو بردارید

11. 2 کاربر از skadi1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •