سلام
گرافیک nvidia فعال نبود
فقط ati فعال بود که اونم جواب بازی رو نمی داد باید نصب می کردم
سلام
گرافیک nvidia فعال نبود
بله من بلوتوث دارم و نسبت به سایر لپ تاپ ها خیلی راحت تر باهاش کردم و سرعت خوبی هم داره !شما هم Y570 دارین؟ شما با بلوتوس مشکلی ندارین!؟ این برای من خیلی عجیبه که دوستان میگن بلوتوس فعال نیست چون بلوتوس روی چیپ مادربورد بصورت امبد وجود داره در واقع حذف کردنش مشکل تر از اضافه کردنش به سیستم هستش!!!!!
سازگار هم در مشخصات این مدل در قسمت وسایل ارتباطی موارد زیر رو ذکر کرده :
Broadcom 802.11n Wireless Network Adapter
Broadcom NetLink 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth Broadcom 2.1گرافیک ATI نداره ! اینتل داره . شما کافی بود دگمه ی Optimize رو میزدید تا فعال بشه !گرافیک nvidia فعال نبود
دوست عزیز ATI چیه!!!!!!! این لپتاپ یک جی پی یو intel داره و یک Nvidia هر دو هم نصب هستند تا جایی که خاطرم هست 1 دکمه جلو لپتات هست که سوئیچ بین این دو رو انجام میده!!!!! و باید از اول نصب باشه چون رو خودش وین داره!!!!![]()
سلام
لطفا آدرس دقیق رو که ظاهرا از کرمانشاه هم خرید کردید پیغام خصوصی کنید.
از محلی که خرید کردید مدل 14 اینچی Y470 هم داشت؟
با سپاس![]()
خبر خوش برای کسایی که می خوان لپ تاپ بگیرن:خبرنامه دانشجویان ایران: نوسانات قیمتی ارز در بازار آزاد این روزها به گونهای است که احتمال تحقق وعده رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر کاهش شدید قیمت دلار تا پایان هفته جاری را افزایش داده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» از هفته گذشته که نوسانات جهانی و داخلی طلا به اوج خود رسیده بود و به دنبال این تغییرات قیمتها در بازار ارز تحت تأثیر قرار گرفت اتفاقات مختلفی در این بازار رخ داد.
زمانی که قیمت طلا در بازار کاهش یافت تقاضا و البته نقدینگی سرگردان به سمت بازار ارز رفت و افزایش تقاضا و کمبود عرضه در مقطعی موجب به اوج رسیدن قیمت دلار و سایر ارزها در این بازار شد.
اواسط هفته گذشته قیمت دلار در صرافیها حوالی 1290 دلار در گردش بود اما در آخرین روز همان هفته این نرخ به 1302 دلار رسید و این روند تا نخستین روز هفته جاری ادامه داشت.
زمانی که دلار در بازار 1300 تومان فروخته میشد محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی در گفتوگو با خبرنگار فارس تأکید کرد کرده بود که بانک مرکزی تا پایان هفته جاری قیمت دلار و سکه به شدت در بازار کاهش خواهد یافت.
بعد از اعلام برنامه بانک مرکزی بر کاهش نرخ ارز در بازار قیمتها در این بخش به شدت کاهش یافت به نحوی که هماکنون دلار که پیش از این 1300 تومان فروخته میشد در بازار آزاد با قیمت 1210تومان مبادله میشود.
این نرخ ها نشان میدهد که به احتمال زیاد قیمتها تا پایان هفته بازهم دچار تغییراتی خواهند شد که در نهایت روند نزولی نرخ ارز در بازار را نشان میدهند.
برهمین اساس پیشبینی میشود نرخ ارز در بازار آزاد تا پایان هفته با کاهش محسوس مبادله شود.
آخرین خبر:آخرین زنگی که زدم گفت که تا چند روز آینده این لپ تاپ میاد(اما این رو در نظر داشته باشید که 2ماهه همین طورهاما به جای دیگه که زنگ زدم گفت حالا حالا رو این لپ تاب حساب باز نکن.
)__من الان این شکلیم:
)
راستی: اولی گفت تو گمرکه و آزاد میشه نظر من اینه که سازگار وقتی دیده که دلار داره زیاد می شه این لپ تاپو نگه داشت تا با قیمت نجومی بفروشه.که خوش بختانه سازگار سرکوفت شد.
دومی هم که پرسیدم چرا نمیاد؟گفت:جالبه که دوباره 560 عرضه شد نظر من دراین مورد اینه که به احتمال قوی 570 در انبار سازگار هست اما به خاطر اینکه 560 دارن می خوان اونو رد بکنن بعد 570 رو بدن تو بازار.اون موقعی هم که پخش شد به خاطر این بود که ببینن فروشش چطوره؟
نظر شما؟
من زنگ زدم چند جا تازه گفتن N53SV OR SN هم ندارند به نظر من که دروغ میگن .خود
مغازه دارام دارن ولی نمی دن به مردم .منتظرن ببینند آخرش چی می شه تا با قیمت بالا
بدن مثلا یه جا SN می گفت 1490 که خیلی بالاست.
Y570 و Y470 میشه در کنار هارد معمولی که داره، یک هارد SSD هم اضافه کرد؟ یا اینکه باید فقط یکی رو داشته باشه؟
برای کسایی که می خوان این مدل رو بخرند
p i s h r o .us/719-ideapad-y570-.html
فاصله ها رو بردارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)