تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 113 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا چند تا سوال !!!

1. این درایو C دیفالتش 683 GB هستش ؟ یعنی 67 GB رفته واسه بک آپ و این چیزا ؟؟
    2.وقتی شارژر وصله به لپ تاپ حس می کنم صفحه آلمینیومیه که دور تا دور موس و کیبورده یه کم برق داره !!! داستان چیه ؟
    3. با شرینک میشه تا چند تا درایو ساخت ؟ (بدون اینکه هارد داینامیک شه و بالا نیادا ) می خوام غیر درایو c ، سه تا دیگه بسازم .میشه؟
    4.الان که سیستم نو هست باطری رو کالیبره کنم یا بعد از چند بار شارژ و دشارژ شدن ؟
    5. کد درایور گرافیک 280.26 هست ؟ با سرچ تو سایت nvidia دانلود کردم ، (با انتخاب مدل کارت گرافیک) اینه دیگه ؟ یعنی درایور خاص دیگه ای واسه xps نیومده که ؟
    6.غیر از دانلود درایور کارت گرافیک بقیه ی درایور ها رو هم از سایت دل دانلود کنم ؟ (مثلا BIOS) اینا هم آپدیت شدن یا همون دی وی دی همراه لپ تاپ آخرین ورژن اشونه ؟
    7. این بلوری رو رایت هم میکنه ؟ چون واسه من نوشته bd-rom . تو ی سایت دل هم تو بخش مشخصات
    سیستمم واسه بلو ری این خط و داره :
    OPTICAL DRIVE : TRAY LOAD BLU-RAY DISC B

مرسی که این همه سوالو جواب میدید !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا چند تا سوال !!!

1. این درایو C دیفالتش 683 GB هستش ؟ یعنی 67 GB رفته واسه بک آپ و این چیزا ؟؟
    2.وقتی شارژر وصله به لپ تاپ حس می کنم صفحه آلمینیومیه که دور تا دور موس و کیبورده یه کم برق داره !!! داستان چیه ؟
    3. با شرینک میشه تا چند تا درایو ساخت ؟ (بدون اینکه هارد داینامیک شه و بالا نیادا ) می خوام غیر درایو c ، سه تا دیگه بسازم .میشه؟
    4.الان که سیستم نو هست باطری رو کالیبره کنم یا بعد از چند بار شارژ و دشارژ شدن ؟
    5. کد درایور گرافیک 280.26 هست ؟ با سرچ تو سایت nvidia دانلود کردم ، (با انتخاب مدل کارت گرافیک) اینه دیگه ؟ یعنی درایور خاص دیگه ای واسه xps نیومده که ؟
    6.غیر از دانلود درایور کارت گرافیک بقیه ی درایور ها رو هم از سایت دل دانلود کنم ؟ (مثلا BIOS) اینا هم آپدیت شدن یا همون دی وی دی همراه لپ تاپ آخرین ورژن اشونه ؟
    7. این بلوری رو رایت هم میکنه ؟ چون واسه من نوشته bd-rom . تو ی سایت دل هم تو بخش مشخصات
    سیستمم واسه بلو ری این خط و داره : OPTICAL DRIVE : TRAY LOAD BLU-RAY DISC B

مرسی که این همه سوالو جواب میدید !
    1-هارد اسما 750 گیگ است ولی 750 که نیست!تمام هاردها همین گونه اند. همان طور که فلش مموری ها اینطورند. مثلا یک فلش مموری 16 گیگ حدود 14.8 فضا دارد.راجع به ریکاوری درایوش حدود 20 گیگ است و مابقیش میشودهمان چیزی که الان نمایش داده شده است برایتان در سیستم.
    2-بله کمی برق دارد و اون هم به همان دلیلی است که فرمودید یعنی بدنه آلمینیومی. این هم به این دلیل است که در ایران اکثر پیریز ها اتصال به زمین ندارند. خطر هم ندارد چه برای بدن انسان چه برای دستگاه.
    3-توصیه من این است که فقط یک درایو به غیر از درایو C بسازید. حتی توصیه خود ماکروسافت این است که با همان دریو C باشد فقط. ولی چون اگر ویندوز به هم بریزد درایو C برای نصب ویندوز پاک میشود لازم است یک درایو دیگر بسازید تااطلاعاتان مثل فیلم و آهنگ و اطلاعات ضروری روی آن باشد تا پاک نشود.
    دلیل اینکه بیشتر از یکی به جز C ساخته نشود این است که تعدد درایوها سرعت سیستم را میاورد پایین و از آن مهمتر باعث استهلاک درایو میشود و عمر هارد را کاهش میدهد. چون با پارتیشن های زیاد سیستم هی باید از این ناحیه به آن ناحیه بپرد و این کار هم سرعت را کاهش میدهد و هم عمر هارد را.
    4-کالیبره حتما باید یک بار در ابتدا انجام شود. پس حتما الان دست به کار شوید. روش را بطور کامل در پست های اول نوشتم. بعد از اولین بار کالیبره کردن،از آن پس باید هر 30 سیکل دشارژ این عمل تکرار شود که همان نرم افزاری که توی اون پست ها نوشتم خودش نشان میدهد.
    5-بله آخرین درایور همین 280.26 است.
    6- نه درایو دیگری نیاز نیست. آپدیت بایاس را هم خودتان انجام ندهید. چون باید فردی که کاملا وارد است انجام دهد وگرنه ممکن است دیگه سیستم روشن نشود. آپدیت بایاس نیاز هم نیست مثلا من خودم هم نیاز ندیدم که انجام بدم. فقط درایور کارت گرافیک آپدیتش کفایت میکند.
    7-نه بلوری رایت نمیکند. سیتمهای ما combo است یعنی تمام حالات را میخواند از جمه بلوری ولی فقط CDو DVD رایت میکند. مدل بلوری رایتر دارش در ایران بسیار کم است و البته حدود 100 تومان هم اختلاف دارد.
    موفق باشید.

3. 3 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت kambadena's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام آقا 502 من امروز یه مشکلی پیدا کرد
    یه کیبورد یو اس بی خریدم وصل کردم کلید پاور کیبورد جدید رو امتحان کردم سیستم ری استارت شد
    از اون موقع اصلا نمیتونم سیستم رو شات داون کنم
    وقتی شات داون می کنم
    سیستم ری استارت میشه!!!
    نمیدونم چرا
    مجبور میشم دستی خاموش کنم
    حتی کیبورد جدید رو جدا کردم و فایل هایی که به عنوان درایور تو سیستم بودند رو پاک و آنیستال کردم اما باز هم مشکل حل نشد
    لود دیفالت ست آپ هم کردم باز هم تغییری نکرد
    الان نمیشه شات داون کنم لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام آقا 502 من امروز یه مشکلی پیدا کرد
    یه کیبورد یو اس بی خریدم وصل کردم کلید پاور کیبورد جدید رو امتحان کردم سیستم ری استارت شد
    از اون موقع اصلا نمیتونم سیستم رو شات داون کنم
    وقتی شات داون می کنم
    سیستم ری استارت میشه!!!
    نمیدونم چرا
    مجبور میشم دستی خاموش کنم
    حتی کیبورد جدید رو جدا کردم و فایل هایی که به عنوان درایور تو سیستم بودند رو پاک و آنیستال کردم اما باز هم مشکل حل نشد
    لود دیفالت ست آپ هم کردم باز هم تغییری نکرد
    الان نمیشه شات داون کنم لطفا راهنمایی کنید
    سلام. متوجه نمیشم "مجبور میشم دستی خاموش کنم" یعنی چی؟ مگه شما جز از منوی اسنارت خاموش میکنید؟ شات دان منوی استارت که میزنید ری استارت میشه؟!! اصلا متوجه منظورتون نمیشم.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بله از منوی استارت میزنم شات داون بشه سیستم ری استارت میشه
    دستی منظورم گرفتن دکمه پاور با دسته حدود چند ثانیه
    امروز اینطور شده

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امروز اینطور شده
    خیلی عجیبه. تا جالا به چنین مشکلی بر نخوردم!
    اگر دیدید درست نشد ریکاوری کنید
    Last edited by aminbadiee; 20-09-2011 at 23:59.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

احتمالا از همون کی بورد اکسترنال باشه که زده بودم

راه حلی به زحنتون نمیرسه؟؟

خودمم گیج شدم والا

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امروز اینطور شده
    یک new user بسازید و حتما admin باشد. با ان وارد شوید. ببینید درست میشود؟ احتمالش هست. اگر درست شد یوزر قبلی را پاک کنید.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خیلی عجیبه. تا جالا به چنین مشکلی بر نخوردم!
    اگر دیدید درست نشد ریکاوری کنید
    یعنی چیکار کنم میشه راهنماییی کنی دوست من؟؟ ممنونت میشم

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا دیسک دفراگ کردم درست شد
    ببخشید دیر جواب میدم باید پست هام تایید شن تا برسه
    ممنونم
    بازم میگم خیلی از سیستمم راضی ام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •