ببخشید حسین جان...عجب اشتباه بدی داشتم !
من فکر کردم ناپولی الان 9 امتیازی شده و بر حسب همین گفتم با یک امتیاز هم میتونه صعود کنه
ولی اشتباه کردم و باید حتما ویارئال رو شکست بده که امیدوارم همینطور بشه و ناپولی صعود کنه
مرسی بابت یادآوری![]()
ببخشید حسین جان...عجب اشتباه بدی داشتم !
من فکر کردم ناپولی الان 9 امتیازی شده و بر حسب همین گفتم با یک امتیاز هم میتونه صعود کنه
ولی اشتباه کردم و باید حتما ویارئال رو شکست بده که امیدوارم همینطور بشه و ناپولی صعود کنه
مرسی بابت یادآوری![]()
نتايج ديدارهاي ليگ قهرمانان اروپا
شکست منچسترسیتی و توقف یونایتد.
هفته پنجم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان لحظاتی پیش با برگزار 8 دیدار از 4 گروه اول رقابتها آغاز شد که طی آ نتایج زیر بدست آمد:
گروه A
بایرن مونیخ 3 – ویارئال یک
گلها: فرانک ریبری (3، 69)، ماریو گومز (23) برای بایرن و جاناتان دی گازمن (50) برای ویارئال
ناپولی 2 – منچسترسیتی یک
گلها: ادینسون کاوانی (17، 49) برای ناپولی و ماریو بالوتلی (33) برای من سیتی
گروه B
زسکا مسکو صفر – لیل 2
گلها: واسیلی برزوتسکی (49، گل به خودی)، موسی سو (64)
ترابوزان اسپور یک – اینتر یک
گلها: ریکاردو آلوارز (18) برای اینتر و هلیل آلتینتاپ (23) ترابوزان
گروه C
منچسترویونایتد 2 – بنفیکا 2
گلها: دیمیتاربرباتوف (30)، درن فلچر (59) برای یونایتد و فیل جونز (4، گل به خودی)، پابلو آیمار (60) برای بنفیکا
اوتلول گالاتی 2 – اف سی بازل 3
گلها: فابین فرای (10)، الکساندر فرای (14)، مارکو استرلر (37) برای بازل و گابریل جیوجیو (75)، لیویو آنتال (81) برای اوتلول
گروه D
لیون صفر – آژاکس صفر
رئال مادرید 6 – دیناموزاگرب 2
گلها: کریم بنزما (2، 66) خوسه کالخون (6، 49)، گونسالو ایگواین (9)، مسوت اوزیل (20) برای رئال و فاتوس بچیراج (81)، ایوان تومکاک (90) برای دینامو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در انتظار نبرد حقیقی : تسویه حساب «ایبرا» و «گواردیولا»
او به این خاطر که در این تیم مورد پسند مربی و خیلی های دیگرنبود، فرار را ترجیح داد. دنیای بارسلونا برای بازیکنی که عاشق رفتن به تمرین با پورشه و فراری بود، بیش از اندازه معمولی بود
![]()
سایت گل - زلاتان ایبراهیموویچ مهاجم سوئدی میلان که با انتشار کتاب بیوگرافی اش سر و صدای زیادی در محافل ورزشی اروپا به پا کرده و از نفرت خود نسبت به بارسلونا تیم سابقش حرف زده، امشب مقابل بازیکنانی قرارمی گیرد که آنها را در کتابش همچون سگهای تربیت شده در کاتالونیا خطاب کرده است.
به گزارش گل به نقل از قدس او مسی، چابی و اینیستا و دیگر هم تیمی های سابقش در بارسلونا را بیش از حد تحت تأثیر دیسیپلین حاکم در این تیم دانسته و حالا پس از اظهارات تند و تیز او علیه این تیم، بارسلونا امشب در سن سیرو در روز پنجم لیگ قهرمانان به مصاف میلان و زلاتان می شتابد.
این اولین تقابل ایبراهیموویچ و بارسلونا پس از جدایی او از این تیم درتابستان 2010 خواهد بود. از همه مهمتر اینکه در نبرد امشب مهاجم سوئدی روسونری با دشمن دیرینه اش پپ گواردیولا مربی بارسا روبرو می شود. اگرچه خاطره روزهای تلخ و تیره زلاتان در بارسلونا هرگز از ذهن او پاک نمی شوند، ولی ایبرا برای مبارزه کردن با آن گذشته ناخوشایند انگیزه بالایی در وجودش احساس می کند.
ایبراهیموویچ شخصیت آرام و متعادلی ندارد و در هر چیزی و هر کاری اغراق کردن را ترجیح می دهد. به همین خاطر بعید است که او امشب در جوزپه مه آتزا بتواند احساسات خود را کنترل و با خیالی آسوده برابر کاتالونیایی ها بازی کند. مشاوران ایبرا به او توصیه کرده اند که انرژی خود را برای نشان دادن ارزشهای واقعی اش در زمین مسابقه استفاده کند، ولی زلاتان همواره ثابت کرده که در کنترل رفتارش اصلاً موفق عمل نمی کند.
در واقع خطر اصلی که همیشه ایبرا را تهدید کرده، خود وی و خشم و عصبانیت های آنی او بوده اند. او این هفته را با سبک و سنگین کردن حرفهایش و به زبان آوردن چند دروغ کوچک شروع کرد.
زلاتان در مصاحبه ای با سایت یوفا مدعی شده که این نبرد یک مسابقه مثل همه بازیهای دیگراست و نیازی نیست اهمیت زیادی به آن داده شود." بدون شک در برابر قوی ترین تیم دنیا قرار می گیریم. بارسلونا زمانی که من از این تیم جدا شدم هم خیلی قدرتمند بود و من می دانستم. ولی جدایی به نفع هردوطرف بود. با توجه به نتایج کسب شده هردو تیم، به نظرم این بهترین راه حل ممکن بود.»
ایبراهیموویچ به خاطر پول و مسایل مالی بارسلونا را ترک نکرد. او به این خاطر که در این تیم مورد پسند مربی و خیلی های دیگرنبود، فرار را ترجیح داد. دنیای بارسلونا برای بازیکنی که عاشق رفتن به تمرین با پورشه و فراری بود، بیش از اندازه معمولی و ساده به نظر می رسید. از نظر زلاتان ایبراهیموویچ احساس خوب داشتن در محیطی که در آن فوتبال بازی می کند، اهمیت زیادی دارد. اگر احساس خوشبختی وجود داشته باشد، همه چیز آسان می شود. حال و هوای خارج زمین به آنچه در زمین اتفاق می افتد، بستگی دارد و عکس این موضوع هم صدق می کند.
حتی چنین چیزی هم برای زلاتان یک نوع انتقام کوچک است. «برخی گمان می کردند که انتقال به میلان غیر ممکن است. اما من پیشتر از یووه به اینتر رفته بودم و آن انتقال حتی سخت تر هم به نظر می رسید. گذشته و آینده برایم مهم نیست. همه تلاشم را می کنم تا به اهداف خودم و باشگاهم دست یابم»
دردور رفت چمپیونز درماه سپتامبر، مصدومیت کشاله ران به ایبرا اجازه بازگشت به نوکمپ ورویارویی با بارسلونا را نداد. اما شاید میلان الان خیلی بیشتر از بازی رفت به زلاتان نیاز دارد. بخصوص که کاسانو هم در ترکیب این تیم غایب است.
میلان برای کسب مقام نخست در این گروه خیز برداشته، ولی زلاتان حتی به این هدف هم توجه زیادی ندارد: «اینکه در گروه خود اول شویم، زیباست ولی خیلی وقتها دوم شدن هم خوب است. در هر دو صورت، هم جنبه های مثبت وجود دارند و هم منفی. در چمپیونزلیگ همیشه باید با تیمهای قدرتمند روبه رو شد و برای قهرمان شدن در این جام باید همه این تیمها را دیر یا زود شکست داد.»
پیش بازی: میلان - بارسلونا؛ نبرد برای صدرنشینی
رقابت در گروه اچ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به شدت حساس است.
![]()
ترکیب احتمالی
میلان
آبیاتی
آباته, نستا, تیاگو سیلوا, آنتونینی
نوچرینو, فان بومل, آکوئیلانی
بواتنگ
ایبراهیموویچ, پاتوبارسلونا
![]()
والدس
پویول, پیکه, ماسچرانو, آبیدال
بوسکتس, چابی, فابرگاس
سانچس, ویا, مسی
ماسیمیلیانو الگری مربی میلان در این بازی آنتونیو کاسانو را که اخیرا قلبش را جراحی کرده در اختیار نخواهد داشت و فیلیه مکسس هم به دلیل شکستی مچ دستش همچنان روزهای نقاهت را پشت سر می گذارد.
الکساندر پاتو در تساوی بدون گل تیمش مقابل فیورنتینا به عنوان بازیکن ذخیره به میدان آمد و ممکن است در دیدار 4شنبه شب در ترکیب ثابت روسونری قرار بگیرد.
از سوی دیگر پپ گواردیولا هم دردسرهای زیادی برای انتخاب مدافع راست تیمش دارد. دانی آلوس محروم است و آدریانو مصدوم. کارلس پویول احتمالا در گوشه میدان به میدان می رود و خاویر ماسچرانو در مرکز خط دفاعی بارسا قرار می گیرد تا جای دو ستاره برزیلی غایب را پر کند
آندرس اینیستا به دلیل مصدومیت در این دیدار غایب خواهد بود ولی پدرو اخیرا از مصدومیتی که از ناحیه قوزک پا گریبانگیرش شده بود رها شده و بازی را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد.
آیا می دانستید؟
میلان در ده بازی خانگی اخیرش در لیگ قهرمانان اروپا تنها در 3 دیدار به پیروزی رسیده
شاگردان الگری در هشت دیدار اخیرشان در تمامی رقابتها به 6 برد دست یافته اند.
روسونری در لیگ قهرمانان اروپا دو بار توانسته تا در سن سیرو بارسا را شکست دهد (دو برد،یک تساوی و دو باخت)
الکساندر پاتو در دیدار رفت دو تیم توانست پنجمین گل سریع تاریخ این رقابتا را در ثانیه 24 بازی به ثمر برساند. بازی رفت دو تیم که روز سیزدهم سپتامبر درنوکمپ برگزار شد با تساوی 2-2 دوتیم به پایان رسید.
بارسلونا تا به اینجای رقابتها و قبل از آغاز دور پنجم، تیمی است که بیشترین تعداد گلها را در مرحله گروهی به ثمر رسانده (13 گل(
آنها در هشت دیدار اخیرشان در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و در خارج از خانه تنها یک شکست را متحمل شده اند.
رکورد آبی اناریها در مصاف با حریفان ایتالیایی دراروپا، 5 برد، شش تساوی و 5 باخت است.
بارسلونا در مجموع دو دیداری که درمرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در خارج از خانه برگزار کرده اند، در مجموع با نتیجه 0-9 به پیروزی رسیده اند. .
گفت وگو باآلبرتینی: فلسفه بارسا بازی کردن است و فلسفه میلان بردن ؛این میلان،پیرلو را کم دارد
ستاره سابق ایتالیایی معتقد است که ایبرا اگر دربارسا می ماند،هیچ وقت در بارسا جا نمی افتاد
سایت گل- دمتریو آلبرتینی، اسطوره فوتبال ایتالیا، 14 سال در میلان توپ می زد. البته او دورانی هرچند کوتاه را هم در نوکمپ سپری کرد. از همین رو امشب قلب او دو تکه خواهد بود، به ویژه به خاطر دوست صمیمی اش پویول.
دمتریو آلبرتینی، متولد سال 1971 است و برایش اهمیتی ندارد که کدام تیم برنده امشب دیدار سن سیرو باشد. روزنامه مارکا گفت و گویی اختصاصی را با او انجام داده که متن آن را با هم می خوانیم:
بگو امشب طرفدار کدام تیم هستی؟
سوال خیلی سختی را برای شروع انتخاب کرده اید. من دوستان زیادی در هر دو تیم دارم. من محبت خاص و ویژه ای به هواداران بارسا دارم ولی تیفوسی های میلان را هم دوست دارم. هرکدام از دو تیم که به پیروزی برسند، من خوشحال خواهم شد.این خیلی خوب است
کدام تیم را مدعی برد می دانی؟
هر کدام از دو تیم50% شانس پیروزی دارد.بارسا نشان داده که بهترین تیم دنیا و همان تیم همیشگی است ولی میلان هم تیمی را در اختیار دارد که می تواند هر حریفی را از پیش رو بردارد
این میلان به نظرت چطور می رسد؟
به نظر من این تیم «یک پیرلو» کم دارد. آنها هنوز نتوانسته اند جانشین مناسبی برای او بیابند. بعد از آن هم درمورد مصدومان با بدشانسی مواجه شدند و جای برخی بازیکنان خالی است.
کدامیک از ویژگی های میلان را بیشتر دوست داری؟
میلان بازیکنان جوان و خوبی مثل بواتنگ دارد.تیمی قدرتمند است و می داند چطور باید خطوط تیم حریف را بشکند. میلان تیمی برنده است. فلسفه بارسا بازی کردن است و فلسفه میلان بردن.
مثل سایر تیمهای ایتالیایی، میلان پول زیادی برای خرید بهترین ها را ندارد و به همین خاطر این روزها بیشتر بروی بازیکنان جوانش کار می کند و به پرورش جوانان می پردازد
ایبراهیموویچ، مشکلی برای بارساایجاد خواهد کرد؟
قطعا بله. از نظر من او یکی از 5 بازیکن برتر دنیاست .ایبرایی که اینجا شناخته ام فوق العاده است.او همه قابلیتها را دارد
پس برایمان توضیح بده.او چطور در بارسا موفق نشد؟
بارسا بابازیکنانی بازی می کند که عملکرد ورزشی آنها کملا مشخص و تعریف شده است و شاید ایبرا نتوانست در این فلسفه بازی جا بیفتد.او مهاجمی است که به این نیاز دارد که تنها بازی کند و فضاهای زیادی دراختیار داشته باشد؛ دقیقا مثل میلان.
فکرمی کنم او برای بازی کردن در تیمهایی مثل میلان ساخته شده. ایبرا دوست دارد توپ را متوقف کند و بیشتر آن را لمس کند. ایبرا یک برنده است ولی فوتبال او به سبک فوتبال بارسا نمی آمد
پس فکر می کنید که بارسا با خرید او مرتکب اشتباه شد؟
من فکر می کنم که هردویشان اشتباه کردند. اشتباه بارسا در فکر کردن به خرید ایبرا بود و اشتباه ایبرا هم رفتن به بارسا
رئال و بارسا رامدعیان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا می بینی؟
بله ولی باید مراقب بایرن هم بود
آلگری: دیدار مقابل بارسا مانند یک رویاست
میلان وبارسا برای کسب عنوان تیم اول گروه هشتم مقابل هم قرار خواهند گرفت. دیدار رفت دو تیم در نوکمپ باتساوی 2-2 به پایان رسید.
سایت گل- ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، اعلام کرد از اینکه تیمش قرار است در لیگ قهرمانان مقابل بارسا بازی کند هیجان زده است اما امیدوار است حباب رویاهای اروپایی تیمش در دیدار فردا شب نترکد.
میلان وبارسا برای کسب عنوان تیم اول گروه هشتم مقابل هم قرار خواهند گرفت. دیدار رفت دو تیم در نوکمپ باتساوی 2-2 به پایان رسید.
آلگری در گفتگو با خبرنگاران گفت:" حضور در چنین دیدارهایی برای همه بازیکنان میلان مانند یک رویاست. بارسا قوی ترین تیم دنیاست اما سعی می کنیم با استفاده از موقعیت هایی که به وجود می آوریم، آنها را شکست دهیم.
وقتی در دیدار رفت مقابل بارسا قرار گرفتیم، موقعیت های زیادی ایجاد کردیم و در این بازی هم باید اینکار را تکرار کنیم."
آلگری همچنین سبک مربیگری گواردیولا را مورد ارزیابی قرار داد و اعلام کرد پیروزی مقابل بارسا کار بسیار دشواری است.
" بازی مقابل بارسا بسیار دشوار است زیرا آنها بسیار تکنیکی هستند و بازی های شان همیشه از ریتم بالایی برخوردار است.
ما نیاز به توازن داریم و باید از جلوی زمین آنها را پرس کنیم و اجازه ندهیم آنها خیلی صاحب توپ شوند."
در صورتی که میلان بتواند بارسا را شکست دهد،در صدر این گروه قرار خواهند گرفت.
By Behnam Jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/11/22
گواردیولا: تیتو خیلی مهم تر از یک برد است؛صحبتهای زلاتان درمورد من،تاثیری دررفتار من با او ندارد
مربی بارسلونا به خاطر حمایتهای دریافتی از سوی باشگاه اسپانیایی ممنون و متشکر است
سایت گل- پپ گواردیولا مربی اسپانیایی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی از تلاشهای پزشکان باشگاه بارسلونا در مسیر تشخیص و بهبود تیتو ویلانوا تشکر کرد.
گواردیولا در کنفرانس خبری پیش از بازی تیمش مقابل میلان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا گفت:«روزهای خیلی سختی بود؛ چون این گونه مسائل تاثیر گذار هستند،یک دفعه به وجود می آیند و تو را سورپرایز می کنند.»
عمل جراحی اورژانسی تیتو ویلانوا در حالی از راه رسید که کاتالونیایی ها خود را برای دیدار با میلان آماده می کنند.البته گواردیولا به بلوغ تیمش برای رویارویی با این چالش اطمینان دارد. پپ دراین باره گفت:« زمانی که خود ویلانوا از این مشکل اطلاع پیدا کرد، با من و با پزشک تیم صحبت کرد تا موضوع رسانه ای نشود. البته فکر می کنم که افرادی از این ماجرا مطلع بودند.رسانه های کاتالان هم دراین باره رفتار خیلی خوبی داشتند. بازیکنان تیم این خبر را نمی دانستند تا اینکه تیتو روز سه شنبه مورد عمل جراحی قرار گرفت و دکتر پرونا به بازیکنان توضیح داد که ماجرا از چه قرار بوده.»
درمورد توموری که روی غده پاراتیروئید تیتو قرار داشت، گواردیولا ترجیح داد تا توضیح بیشتری را ارائه نکند و از رسانه ها خواست تا در کمال آرامش و احترام به تیتو اجازه دهند تا روند بهبودش را طی کند:« ما بخشی از دنیای او هستیم ولی فقط می توانیم به او روحیه بدهیم. ما گروهی بالغ هستیم و با این موضوع با روش مناسبی مواجه خواهیم شد.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش به تمجید از میلان و فوتبال ایتالیا پرداخت و گفت:«می خواهیم به ایتالیایی ها نشان دهیم که ما تیم خوبی هستیم. می خواهیم احساس خوبی به کشوری که از نظر فوتبالی این قدر خوب است بدهیم و این احساس را دربازی با میلان به نمایش بگذاریم.»
او درمورد مالدینی اسطوره روسونری هم صحبت کرد و به این نکته اشاره کرد که قبلا سعی درمتقاعد کردن مالدینی برای پیوستن به بارسا داشته:« در طول 50 یا 60 سال اخیر بازیکنی مثل مالدینی در ایتالیا نیامده است.من در لیگ قهرمانان اروپا در سال 2009 به دنبال متقاعد کردن او بودم تا به بارسا بیاید.»
رویارویی ایبراهیموویچ با کاتالونیایی ها یکی دیگر از مسائلی بود که گواردیولا در موردآن به صحبت پرداخت:« من هیچ مشکلی باایبرا ندارم. تنها کاری که من انجام نمی دهم این است که نمی خواهد رسانه ها را در کنفرانس خبری متقاعد کنم که از من و ایبرا عکسی به یادگار بگیرند. اگر او را ببینم با او احوالپرسی می کنم. اینکه او از من خوشش نمی آید، تاثیری در رفتار من نمی گذارد. نظر من درمورد کارنامه ورزشی او این است که او کارنامه درخشانی دارد.»
مربی جوان بارسا سبک بازی میلان رااین طور تحلیل کرد:« میلان قدرت ضد حمله فراوانی دارد.مهمترین نکته این است که مادر این بازی خودمان باشیم. برای برد به میدان برویم و بازی خوبی را به نمایش بگذاریم.»
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/11/23
الگری: برای بازی امشب به ایبرا، والیوم می دهم
مربی باتجربه روسونری از هیجان فراوان بازیکنانش در آستانه دیدار امشب می گوید
سایت گل – ماسیمیلیانو الگری مربی میلان روز سه شنبه در جمع خبرنگاران حضور پیدا کرد و درمورد دیدارامشب تیمش مقابل بارسلونا به صحبت پرداخت
الگری درمورد این بازی گفت:« بازی بزرگی خواهد بود؛ چرا که ما مقابل بهترین تیم دنیا قرار خواهیم گرفت.»
او به خوبی می داند که کسب امتیاز مقابل بارسا کار آسانی نخواهد بود:« اگر در نهایت و درپایان بازی، مالکیت در اختیار بارسا بوده باشد، شرمسار نخواهیم بود.»
او در مورد رویارویی زلاتان ایبراهیموویچ،مهاجم سوئدی تیمش با هم تیمی های سابقش در بارسلونا ، با لحن طنزآلودی گفت:« زمانی که شکم کسی درد می کند، به او قرص مالوس (که برای درمان دل درد به کار می رود) می دهم؛ الان هم که او را در این حال می بینم، به ایبرا یک والیوم می دهم.»
الگری در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« چهارشنبه شب برای کسب صدرنشینی در جدول به میدان می رویم؛ از همین رو لازم است که از نظر تکنیکی بازی خوبی را به اجرا بگذاریم و درخط دفاع قوی باشیم.حتی قوی تر از مصافمان مقابل بارسا در دور رفت.»
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/11/23
ميلان من بهترين تيم تاريخ است نه بارسلونا
سرمربي سابق ميلان و تيم ملي فوتبال ايتاليا بر اين باور است كه تيم ميلان در دوران هدايت او بهترين تيم باشگاهي تاريخ فوتبال جهان است.
به گزارش پژواك، با نمايشي كه بارسلونا در چند سال اخير در ليگ اسپانيا و ليگ قهرمانان اروپا داشته است، بسياري اين تيم را بهترين تيم تاريخ فوتبال جهان ميدانند اما در مقابل، بعضي ديگر معتقدند كه ميلان دهه 90 زيباترين فوتبال را ارائه مي داد.
آريكو ساكي سرمربي ميلان در دوران اوج اين تيم در دهه 90 معتقد است كه تيم او بهترين تيم تاريخ فوتبال جهان است نه بارسلونا.
وي گفت: ميلاني كه من هدايت آن را بر عهده داشتم و بارسلوناي كنوني هر دو از تيمهاي بزرگ تاريخ فوتبال جهان به شمار ميآيند، اما از دو ديدگاه و سبك مختلف. هر دو تيم فوتبال بسيار زيبايي را از خود به نمايش گذاشتهاند و نتايج خوب آنها به خوبي گواه اين مساله است، اما بايد به اين مساله اشاره كنم كه من هدايت بهترين تيم تاريخ فوتبال جهان را بر عهده داشتم. تيم من بهترين تيم دفاعي فوتبال جهان نبود، بلكه تيمي بود كه از هر لحاظ فوتبال زيبايي را به نمايش گذاشت.
ساكي در پاسخ به اين سوال كه چه تيمي امسال شانس قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را دارد، گفت: رئال مادريد و بارسلونا.
چگونه باید مسی را متوقف کرد....
بارسلونا می تواند همیشه وسوسه بر انگیز باشد اما....
ستاره قلب دفاعی روسونری اعلام گرد تمام تلاش خود را برای متوقف کردن ستاره بارسلونا لیونل مسی خواهد کرد.
تیاگو سیلوا در مصاحبه با Globo Esporte چنین گفت " او بسیار سریع و از لحاظ فنی بسیار با استعداد می باشد.هنگامی که شما در مقابل او بازی می کنید باید در یک لحظه تصمیم بگیرد که چه کاری را انجام دهید"
" زمانی که او نزدیک شما می شود شما باید دعا کنید که همه چیز خوب پیش رود"
" ما از دو مهد فوتبال متفاوت هستیم اما ما می دانیم که توانایی شکست آن ها را داریم"
" برد در این بازی بسیار سخت خواهد بود اما ما تمام تلاش ممکن خود را برای پیروزی به کار خواهیم گرفت چرا که با کسب پیروزی در این بازی صدرنشین خواهیم بود"
" ما این شانس را خواهیم داشت که در خانه برابر هواداران خود بازی خواهیم کرد"
سیلوا همچنین در رابطه با انتقال احتمالی وی به بارسلونا سخن گفت
" به مدت یک سال است که مدام در این رابطه صحبت شده است اما در حقیقت هیچ چیز خاصی وجود ندارد.با ارزشترین چیز برای من این است که از بازی در میلان و زندگی در میلان خوشحال هستم"
وی در پایان گفت " بارسا همیشه می تواند وسوسه برانگیز باشد ,آنها بهترین تیم حال حاضر در جهان هستند اما میلان فاصله چندان دوری با آن ها ندارد و من می خواهم به پیراهن روسونری لیگ قهرمانان اروپا را فتح کنم"
....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برد تیم ششم سری آ در مقابل صدر نشین پریمرلیگ رو تبریک عرض میکنم!
البته این هیچ ربطی به قدرت لیگ ها نداره بلکه همون قضیه زیبای فوتباله که همیشه تیمی که قوی تر هست لزوما برنده بازی نیست
گرچه ناپل امسال خیلی خوب بوده
================================================== =================
خب بارسا هم رسید به بازی با میلان توی سن سیرو
جایی که شاید بتونه میلان رو شکست بده-چون چندساله توی UCL بازیکنهای میلان وقتی توی این ورزشگاه بازی میکنن یه استرسی دارند
حالا وقتی که بارسا رقیب این تیم بشه-قضیه خیلی سخت تر میشه.به هر حال امیدوارم اگر میلان نمیخواد ببره-با یه نتیجه خوب قضیه رو فیصله بده.البته مهم گل نخوردن توی دقایق اولیه و بازی نکردن سیدروف است.بعدش کم کم تیفوسی های روسونری کار خودشون رو میکنن.
ببینیم آلگری و پپ و اشتارک چکار میکنن
بهترين تيم تاريخ
به نظرم جواب واقعی این بحث سال ها بعد مشخص میشه. پلاس، بارسلونای گواردیولا هنوز در جریانه و معلوم نیست چقدر موفقیت کسب کنه. در قدردانی از پپ بگم که تیم همین الان نسبت به میلان ساکی افتخارات قابل توجهی داره.
Josep Guardiola's Barcelona
2008-
(ابتدای فصل چهارم)
La Liga: 3
2009, 2010, 2011
Copa del Rey: 1
2009
Supercopa de España: 3
2009, 2010, 2011
UEFA Champions League: 2
2009, 2011
UEFA Super Cup: 2
2009, 2011
FIFA Club World Cup: 1
2009
Arrigo Sacchi's Milan
1987-1991
(چهار فصل تمام)
Serie A: 1
1988
Supercoppa Italiana: 1
1988
European Cup: 2
1989, 1990
European Supercup: 2
1989, 1990
Intercontinental Cup: 2
1989, 1990
1996-1997
(یک فصل)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا دو طرف دارن به همدیگر نون قرض میدن
یه روز پپ میگه من شاگرد مکتب ساکی هستم
یه روز هم ساکی مفصل از بارسا تعریف میکنه
چیزی از بین مصاحبه هاشون گیرمون نمیاد
از نظر افتخارات هم ساکی بعد از موفقیت با میلان رفت برای تیم ملی ایتالیا تا یه چالش جدید رو تجربه کنه
اما شاید پپ حالا حالاها نیمکت بارسا رو ول نکنه
=================================================
ولی بازم حرف یه آدم بیطرف مثل فرگی میتونه گزینه بهتری باشه
من که بی صبرانه منتظر بازی امشب هستم و به نظزم مهمترین بازی توی کل رقابتهای گروهی از نظر اسم دو تیم به حساب میاد نه از نظر امتیازی به هر حال امیدوارم بازی خوب و دلچسبی شاهد باشیم و از اینکه وقت خودمون رو برا دیدن این بازی گذاشتیم پشیمون نشیم که البته نمیشیم
اینم تو پرانتز میگم بین خودمون بمونه امیدوارم بارسا بازی رو ببره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)