ساعت6 عصر
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
ساعت6 عصر
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
تکرارش ساعت 13:35 ه دوستان .
دقت کردین توی این ویژه برنامه همش می خواست تو دل مسئولین در بیاره تیکه هایی که انداخته بودن رو
مخصوصا توی قسمت نقاشی ـــه!![]()
خنده دار ترین قسمت متعلق به فرمند یا فرمن هاشفیه که واقعا مثل خودش اداشو درمیاره
"این تن بمیره کانالو عوض نکنید"
"شبکه من شبکه تو شبکه دو شبکه شما شبکه اونا و ایشان و وی و..."
قسمت جوک که عین خودش میخنده16
16
16
16
16
16
16
میگه" به 75میلیون ایرانی جایزه میدنیک کیلو شمش طلا این هوا..."
16
16:16
مخصوصا سوالاشون و این راهنمایی کردنش که دیگه اصلا جواب رو میده16:16 و به همشون میگه که چقدر سوال سختی بوده و چقدر بینندگانشون باهوشن...
"با من مهربون باااااااااااش..."
"به این سوالی که زیرنویس میشه جواب بدید"(با دستاش نشون میده)16
16:16
"سلام به همه ی سیرازیا ترکا کردا عربا افغانیا میریم 50 کیلومتر اونورتر پاکستانیا چینیا برزیلیا ووو...
یکی از قسمتهای جالب قسمت باب راس یا " داد ماس! " هست ... مخصوصا اون قسمت که خونه نقاشی می کرد و می گفت چندتاشون پر مصرفند و این یکی برق نداره ...
به نظر من طنز خیلی چرتی هست این خنده بازار،هیچی مثل طنز شبکه 3.5و زیر اسمان شهر نمیشه
چند تا قسمت خیلی شاخ داره همین داد ماس !!یکی از قسمتهای جالب قسمت باب راس یا " داد ماس! " هست
یکیش نقاشی بازی تیم ملی ایران با نونهالان بورکینافاسو بود !!!
یکیش هم دو شب پیش پخش شده داشت یه ماشین می کشید که بالای 200 تا سرعت داشت یه دفعه اومد این اقای نامحسوس اعمال قانونش کرد !!!!
امروز تو همشهری جوان خوندم که گوران تومصاحبه ای که کرده گفته به خاطر مشکلاتی که با گروه داشت از کار کنار کشیده
واقعا که
از این انشا خیلی می برن
یه جا ملاحظه گرفتم داشت میگفت پیرزنه میگه .... بعد یارو زد تو سرش یه لحظه تصویر قطع و وصل شد پسره گفت من چه کنم بابام میگه...
یعنی اون تیکه ای که باباش یه چی گفته بود رو بریده بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)