حامد تعرفه های کرمانشاه و لرستان رو ببینی که دیکه رسماً آتیش میگیری.داشی ما تو خوزستان مظلومیم به قرآن.این تعرفه های لرستان(سرویسهاش محدودیت حجمی ندارن):
از لرستان بگذریم.تهران رو ببینین:
من در اعتراض به این سیاستهای چند گانه و ناهماهنگ مخابرات توی استانهای مختلف و اجحافی که در حق ما خوزستانیها داره میشه اسفندماه گذشته از مخابرات خوزستان به "سازمان بازرسی کل کشور" شکایت کردم.شکایتم پیگیری شد و بعد از چند روز برام پیامک اومد از طرف سازمان بازرسی که شکایتتون برحق تشخیص داده شد و برای پیگیریش با این کد پیگیری میتونین به سایت مراجعه کنین.بعد از چند روز توی سایتشون واسم پیام فرستادن که شکایت شما به واحد مربوطه(مخابرات اهواز) ارجاع داده شد.بعد پیغام بعدیشون این بود که مخابرات اهواز این جواب رو داده.اگه اعتراضی دارین به جوابشون بگین که توی پیگیریهامون استفاده کنیم.مخابرات یه مشت چرند گفته بود.
من توی شکایتم گفتم نه ساعات رایگانمون مثل بقیه جاهاس،نه قیمت هر گیگ اضافیمون،نه قیمت سرویسهامون.گفتم اصلاً محدودیت حجمی رو رگولاتوری برداشته و گفته سرویس آزاد باید بدین و استناد کردم به هر سه تا مخابرات تهران،لرستان و کرمانشاه.نتیجه شفقط شد این که قیمت هر گیگ اضای رو کم کردن.قیمت بعضی از سرویسهاشون رو هم کم کردن.هنوز مدارک شکایتم موجوده و اگه کسی خواست نشون میدم که نگن داره بلوف میزنه.اثر انگشت و امضام رو با شکایتم اسکن کردم و فرستادم سازمان بازرسی(لازمه).
اما تهش اینه که یه دست صدا نداره.اگه همزمان با من چندین نفر دیگه هم این کار رو کرده بودن مطمئنم مخابرات مجبور میشد کوتاه بیاد.
=========
کاوه زنگ بزن پشتیبانی دهنشون رو آسفالت کن.داره چرت میگه.