تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 3017 اولاول ... 2127282930313233343541811315311031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

حامد تعرفه های کرمانشاه و لرستان رو ببینی که دیکه رسماً آتیش میگیری.داشی ما تو خوزستان مظلومیم به قرآن.این تعرفه های لرستان(سرویسهاش محدودیت حجمی ندارن):

از لرستان بگذریم.تهران رو ببینین:

من در اعتراض به این سیاستهای چند گانه و ناهماهنگ مخابرات توی استانهای مختلف و اجحافی که در حق ما خوزستانیها داره میشه اسفندماه گذشته از مخابرات خوزستان به "سازمان بازرسی کل کشور" شکایت کردم.شکایتم پیگیری شد و بعد از چند روز برام پیامک اومد از طرف سازمان بازرسی که شکایتتون برحق تشخیص داده شد و برای پیگیریش با این کد پیگیری میتونین به سایت مراجعه کنین.بعد از چند روز توی سایتشون واسم پیام فرستادن که شکایت شما به واحد مربوطه(مخابرات اهواز) ارجاع داده شد.بعد پیغام بعدیشون این بود که مخابرات اهواز این جواب رو داده.اگه اعتراضی دارین به جوابشون بگین که توی پیگیریهامون استفاده کنیم.مخابرات یه مشت چرند گفته بود.
    من توی شکایتم گفتم نه ساعات رایگانمون مثل بقیه جاهاس،نه قیمت هر گیگ اضافیمون،نه قیمت سرویسهامون.گفتم اصلاً محدودیت حجمی رو رگولاتوری برداشته و گفته سرویس آزاد باید بدین و استناد کردم به هر سه تا مخابرات تهران،لرستان و کرمانشاه.نتیجه شفقط شد این که قیمت هر گیگ اضای رو کم کردن.قیمت بعضی از سرویسهاشون رو هم کم کردن.هنوز مدارک شکایتم موجوده و اگه کسی خواست نشون میدم که نگن داره بلوف میزنه.اثر انگشت و امضام رو با شکایتم اسکن کردم و فرستادم سازمان بازرسی(لازمه).
    اما تهش اینه که یه دست صدا نداره.اگه همزمان با من چندین نفر دیگه هم این کار رو کرده بودن مطمئنم مخابرات مجبور میشد کوتاه بیاد.
    =========
    کاوه زنگ بزن پشتیبانی دهنشون رو آسفالت کن.داره چرت میگه.
    Last edited by KING iMAN; 28-07-2012 at 15:22.

2. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حامد تعرفه های کرمانشاه و لرستان رو ببینی که دیکه رسماً آتیش میگیری.داشی ما تو خوزستان مظلومیم به قرآن.این تعرفه های لرستان(سرویسهاش محدودیت حجمی ندارن):

از لرستان بگذریم.تهران رو ببینین:

من در اعتراض به این سیاستهای چند گانه و ناهماهنگ مخابرات توی استانهای مختلف و اجحافی که در حق ما خوزستانیها داره میشه اسفندماه گذشته از مخابرات خوزستان به "سازمان بازرسی کل کشور" شکایت کردم.شکایتم پیگیری شد و بعد از چند روز برام پیامک اومد از طرف سازمان بازرسی که شکایتتون برحق تشخیص داده شد و برای پیگیریش با این کد پیگیری میتونین به سایت مراجعه کنین.بعد از چند روز توی سایتشون واسم پیام فرستادن که شکایت شما به واحد مربوطه(مخابرات اهواز) ارجاع داده شد.بعد پیغام بعدیشون این بود که مخابرات اهواز این جواب رو داده.اگه اعتراضی دارین به جوابشون بگین که توی پیگیریهامون استفاده کنیم.مخابرات یه مشت چرند گفته بود.
    من توی شکایتم گفتم نه ساعات رایگانمون مثل بقیه جاهاس،نه قیمت هر گیگ اضافیمون،نه قیمت سرویسهامون.گفتم اصلاً محدودیت حجمی رو رگولاتوری برداشته و گفته سرویس آزاد باید بدین و استناد کردم به هر سه تا مخابرات تهران،لرستان و کرمانشاه.نتیجه شفقط شد این که قیمت هر گیگ اضای رو کم کردن.قیمت بعضی از سرویسهاشون رو هم کم کردن.هنوز مدارک شکایتم موجوده و اگه کسی خواست نشون میدم که نگن داره بلوف میزنه.اثر انگشت و امضام رو با شکایتم اسکن کردم و فرستادم سازمان بازرسی(لازمه).
    اما تهش اینه که یه دست صدا نداره.اگه همزمان با من چندین نفر دیگه هم این کار رو کرده بودن مطمئنم مخابرات مجبور میشد کوتاه بیاد.
    =========
    کاوه زنگ بزن پشتیبانی دهنشون رو آسفالت کن.داره چرت میگه.
    ایمان جان نحوه شکایت + سایت بازرسی و توضیحات کامل بده . ما همه پایه هستیم . سرمون درد میکنه برای اینجور چیزا . دارن حقمون میخورن !! حداقل نامحدود ندن قیمت هر گیگ اضافه رو بکنن 1500 تومان . الان چند شهر دیگه قیمت هر گیگ اضافه 1800 .

4. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    من 4 شنبه خط رو دادم برا رانژه الان تلفنم هم قطع شده.با پشتیبانی تماس گرفتم میگه قطعی خط به رانژه ارتباط نداره.داره یا نداره؟

شما کاری با این مخابرات مسخره نداشته باش .از طریق مرکز مخابراتیتون پیگیری کن

6. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

الان جدیدا اومدن واحد فروش رو با واحد پشتیبانی یکی کردن یعنی باید بیشتر منتظر صف باشیم

حالا بهد 15 دقیقه بهش میگم ((خانوم من باید ساعت 2 شب مودمم رو خاموش و روشن کنم تا برام رایگان حساب بشه ؟؟؟ اخه قبلا پارس انلاین بودم با همین مودم اما نیازی به این کار نبود؟؟؟) بعد بهم جواب میده ((نه نیاز نیست بعد میگه حالا شما خاموش روشن کنی بهتره))

اخه وقتی نمیدونی بگو نمیدون . این پولی که داری برای کارت میگیری حرامه ها حرام .........

دوستان اگه کسی میدونه لطفا بگه ......................

8. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akharenee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

الان جدیدا اومدن واحد فروش رو با واحد پشتیبانی یکی کردن یعنی باید بیشتر منتظر صف باشیم

حالا بهد 15 دقیقه بهش میگم ((خانوم من باید ساعت 2 شب مودمم رو خاموش و روشن کنم تا برام رایگان حساب بشه ؟؟؟ اخه قبلا پارس انلاین بودم با همین مودم اما نیازی به این کار نبود؟؟؟) بعد بهم جواب میده ((نه نیاز نیست بعد میگه حالا شما خاموش روشن کنی بهتره))

اخه وقتی نمیدونی بگو نمیدون . این پولی که داری برای کارت میگیری حرامه ها حرام .........

نه دوست من نیازی نیست من اصلا خاموش نمیکنم مودم رو و از اشتراک هم کم نمیشه دانلود منیجر رو تنظیم کن روی ساعت 2 خودش شرو میکنه به دان کردن

10. این کاربر از akharenee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خیر.نیازی به خاموش و رشن کردن مودم نیست.اتصالت که بعد از 2 برقرار شه رایگان حساب میشه واست تا 6.

ایمان جان نحوه شکایت + سایت بازرسی و توضیحات کامل بده . ما همه پایه هستیم . سرمون درد میکنه برای اینجور چیزا . دارن حقمون میخورن !! حداقل نامحدود ندن قیمت هر گیگ اضافه رو بکنن 1500 تومان . الان چند شهر دیگه قیمت هر گیگ اضافه 1800 .
    دوستان باور کنین اگه همکاری کنین میشه.توی متن شکایتتون هم از الفاظ مذدهبی استفاده کنین(دیدین که متأسفانه اینجوری بیشتر جواب میده).مثلاً اینکه در دین اسلام حرامه کم فروشی و از این حرفا.ضمن اینکه توی متن شکایتتون بگین که ما خوزستانیها همیشه از جانب کشورهای بیگانه مخصوصاً توی 8 سال دفاع مقدس تححت ظلم و فشار بودیم و خدا راضی نیست که از داخل کشور خودمون هم بهمون احاف شه(اینا رو بگین چون جواب میده).
    به آدرس زیر برین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضیحات کاملش رو داده.چند دقیقه وقت بذارین و قسمت نحوه ی تنظیم شکایت رو بخونین.از هیچی هم نترسین.هیچی توش نیست.من خودم تا تهشو رفتم.حرفمون حقه و اینم بگم که سازمان بازرسی کل کشور تنها نهادیه تو این مملکت که سرش درد میکنه واسه اذیت کردن شرکتهای دولتی مثل مخابرات.
    واسه تنظیم شکایت به لینک زیر برین:
    بعد اون فیلدها رو همینجوری که توی عکس زیر انجام دادم تنظیم کنین و متنتون رو بنویسن و بفرستین.کد پیگیری رو که بهتون میده یادداشت کنین که بعداً بتونین پیگیری کنین.نتیجه رو لحظه به لحظه همینجا اعلام کنین.اول واستون یه پیامک میاد بعد از چند روز.این یعنی روند رسیدگی شروع شده.باور کنین ما میتونیم اگه بخوایم و تعدادمون زیاد باشه.چند تا شکایت همزمان فرستاده بشه عجیب جواب میده.

12. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان باور کنین اگه همکاری کنین میشه.توی متن شکایتتون هم از الفاظ مذدهبی استفاده کنین(دیدین که متأسفانه اینجوری بیشتر جواب میده).مثلاً اینکه در دین اسلام حرامه کم فروشی و از این حرفا.ضمن اینکه توی متن شکایتتون بگین که ما خوزستانیها همیشه از جانب کشورهای بیگانه مخصوصاً توی 8 سال دفاع مقدس تححت ظلم و فشار بودیم و خدا راضی نیست که از داخل کشور خودمون هم بهمون احاف شه(اینا رو بگین چون جواب میده).
    به آدرس زیر برین:
    توضیحات کاملش رو داده.چند دقیقه وقت بذارین و قسمت نحوه ی تنظیم شکایت رو بخونین.از هیچی هم نترسین.هیچی توش نیست.من خودم تا تهشو رفتم.حرفمون حقه و اینم بگم که سازمان بازرسی کل کشور تنها نهادیه تو این مملکت که سرش درد میکنه واسه اذیت کردن شرکتهای دولتی مثل مخابرات.
    واسه تنظیم شکایت به لینک زیر برین:
    بعد اون فیلدها رو همینجوری که توی عکس زیر انجام دادم تنظیم کنین و متنتون رو بنویسن و بفرستین.کد پیگیری رو که بهتون میده یادداشت کنین که بعداً بتونین پیگیری کنین.نتیجه رو لحظه به لحظه همینجا اعلام کنین.اول واستون یه پیامک میاد بعد از چند روز.این یعنی روند رسیدگی شروع شده.باور کنین ما میتونیم اگه بخوایم و تعدادمون زیاد باشه.چند تا شکایت همزمان فرستاده بشه عجیب جواب میده.

ایمان جان همه چیز رو کامل گفتی ممنون . فقط من توی متن نوشتن یه مقدار ضعیف هستم اگه میشه یه متن کولاک فوق مذهبی بنویس که همه اون متن رو بفرستیم اینطوری فکر کنم بهتر باشه

14. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ایمان جان همه چیز رو کامل گفتی ممنون . فقط من توی متن نوشتن یه مقدار ضعیف هستم اگه میشه یه متن کولاک فوق مذهبی بنویس که همه اون متن رو بفرستیم اینطوری فکر کنم بهتر باشه
    اگه هماهنگ باشه همه ی متنها متوجه میشن که یکی هستیم.
    اصلاً نیازی نیست سخت گیری کنین تو نوشتن متن.
    متنی که من نوشتم کاملاً مثل کامنتام توی سایت بود.یعنی گفتاری بود نه نوشتاری.محاوره ای بود.مثل الان.مثل همین پست.موضوعشم گذاشتم دلنوشته
    بازم اگه میخواین من مینویسم.اما جدا جدا باشه خیلی بهتره.مهم رسوندن هدفه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من صبح پاشدم دیدم چراغ لاین مودم روشن بدو بدو خوشحال و شاد و خندان رفتم دفترشون گفتم خطم رانژه شده اومدم پول بدم کارت ملی و شناسنامه یادم رفت ببرم برگشتم خونه مودم و اینا رو برداشتم پول دادم مودم رو هم گفت برام کانفیگ کرد و اینا یه مشت مسخره بازی اینکه یکی پول اورده کارت نداره تو براش کارت بکش و ...
    حالا اومدم خونه یوزر و پس رو که وارد می کنم به اینترنت وصل نمیشه زنگ زدم پشتیبانی گفت رانژه نشده گفتم الان چراغ لاین روشن رانژست دیگه میگه یه لحظه صبر کن بعد گفت رانژه شده ولی هنوز جا به جا نشده میگم چرا اون موقع که اومدم پول رو دادم نگفتین میگه حالا که دارم میگم !!!!!!!!!
    یعنی چی رانژه شده جا به جا نشده ؟؟؟
    بعد از ظهر دوباره زنگ زدم بهش نگفتم که این طوری شده فقط گفتم خطم رانژه شده یا نه که گفت اره رانژه شده مشکلی هم نداره بعد گفتم پس چرا وصل نمیشه گفت خوب کانفیگ نشده گفتم خودتون کانفیگ کردین میگه خوب دیگه من نمیدونم
    کلا اینا چیزی نمی دونن مگر اینکه خلافش ثابت بشه B-)
    الان داره تایم اوت میده کسی میدونه مشکل از چیه ؟

17. این کاربر از keyvan94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه هماهنگ باشه همه ی متنها متوجه میشن که یکی هستیم.
    اصلاً نیازی نیست سخت گیری کنین تو نوشتن متن.
    متنی که من نوشتم کاملاً مثل کامنتام توی سایت بود.یعنی گفتاری بود نه نوشتاری.محاوره ای بود.مثل الان.مثل همین پست.موضوعشم گذاشتم دلنوشته
    بازم اگه میخواین من مینویسم.اما جدا جدا باشه خیلی بهتره.مهم رسوندن هدفه.
    من هم حتما پیگیری میکنم احتمالا تلفنی تا سریعتر رسیدگی بشه . خوبه که هنوز تو خوزستان کسایی هستن که میخوان بهتر زندگی کنن
    Last edited by krasusmh; 28-07-2012 at 21:40.

19. 4 کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •