لوگویه اندروید شکل کیک دارچینی که شبیه یک ادمک پخته می شه !!!
لوگویه اندروید شکل کیک دارچینی که شبیه یک ادمک پخته می شه !!!
من یه تبلت اندروید کریتیو بهم جایزه دادن 8 گیگ چقد باید بفروشمش !!؟
میشه یبیشتر توضیخ بدید ؟؟؟
تصویر گویای مطلب می باشد:
مثل یک گوشی موبایل که wifi دارد کار می کند. شما یک سیم کارت نسل 2 (مثل ایرانسل یا همراه اول) یا نسل 3 داخل این دستگاه می گذارید. دستگاه اینترنت سیم کارت را بصورت بیسیم (wifi) در اختیار 5 دستگاه مختلف (تبلت، لپ تاپ، کامپیوتر و...) قرار می ده. چون باتری شارژی داره میشه تو مسافرت و هر جا که موبایل آنتن می ده به اینترنت وصل شد.
البته نوع usb این دستگاه هم برای تبلتها تولید شده که ارزونتره (حدود 50 هزار تومن) ولی مثلا برای ipad قابل استفاده نیست.
سلام
من می خواستم 3g wifi iPAD 2 بگیرم اما یکم باش کار کردم احساس کردم UIش زیادی خشک و ثابته . اما خب خیلی مجذوب کیفیت و خوش ساختیش شدم . یکی دیگه از مشکلاتشم نداشتن پورت USB بود .
چیزایی که برام مهمه :
وزن
سرعت و عملکرد
UI جذاب
اینترنت
Multimedia
بودجه تا 1200,000 هم دارم
پیشنهاد بهتری هست از ipad ؟
با تشکر فراوان
حاجی یه تبلت تو مایه های 300 تومان میخوام. چیزی سراغ دارید؟ بیشتر برای استفاده از اینترنت میخوام اما بدم نمیاد فیلم هم باهاش ببینم.
توی تبلتهای اندرویدی به نظر galaxy tab 10.1 بهترین تبلته. به نظر من مزیتش نسبت به ipad2 نداشتن بعضی محدودیت های ios و کمبودش هم کیفیت ساخت کمتر و برنامه های خیلی کمتر و باگ داشتن سیتم عاملشه که همش میتونه با اپدیت بعدی اندروید یعنی ice cream حل بشه. شخصا بهت پیشنهاد میکنم که در مورد محدودیت های ios یه کم تحقیق کنی و اگه میتونی باهاش کنار بیای ایپد بگیری. کاری که خودم هم کردم
یه گالاکسی تب P1000 تر و تمیز 7 اینچی رو چند میشه فروخت؟
به نظرم 300 تومان![]()
دوستان من تا حالا زیاد با تبلت کار نکردم.
تو یه بروشور یه تبلت از MTC دیدم اینم سایتشکسی تا حالا باهاش کار کرده.چجوریه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا سیستم عامل آندروید بهتره یا اپل؟
چی بخرم. ارزون باشه؟
تبلت ها هم مثل گوشیها قابلیت نصب رام رو دارن؟ اصلا آپدیت میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)