دوستان ,من یه دستگاه hd پلیر میخوام که علاوه بر این چنین ویژگیهایی قابلیت پخش فیلمهای 3D رو داشته باشه
دوستان ,من یه دستگاه hd پلیر میخوام که علاوه بر این چنین ویژگیهایی قابلیت پخش فیلمهای 3D رو داشته باشه
این دستگاه پلیر خوبیه و 3D هم پشتیبانی میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نداره ببینیم راضییه یا نه ؟(چه شرکتی میزنه )
با سلام . جناب stb2xxx خوب هستید . قربان Xtreamer Prodigy black دارید ؟ قیمت . اگر قبلا داشتید چند بوده قیمتش و کی وارد میکنید ؟؟
بعد اینا خواستم بدونم این Xtreamer Prodigy black قابلیت وصل کردن بلوری ری رام یا دی وی رام رو داره یا نه ؟
و اینکه ممنون میشم قیمت r200sرو لطف کنید ممنون .
Xtreamer Prodigy black نداشتیم و قیمت هم مشخص نیست
Xtreamer Prodigy black قابلیت وصل کردن بلوری ری رام یا دی وی رام رو از طریق usb داره
ولی r200s با دارا بودن کانکتور و کابل ساتا همراه پلیر قابلیت ساپورت درایو بلوری یا دی وی دی pc رو مستقیم داره
لطفا برای چک کردن قیمت و موجودی با قسمت فروش سایت تماس بگیرید
سلام آقا چند بار براتون میل زدم فقط یه بار جواب دادید اونم ناقص من هم دنبال این Xtreamer Prodigy black یا سیلورش هستم لطف کنید با این همه درخواستی که تو سایت خودتون و اینجا هست یه برنامه برای واردات این دستگاه بزارید من منتظر جوابتون هستم امیدوارم ایندفعه دیگه نگید برنامه ای برای وارداتش نداریم
ورژن 3.0.12 هم از طريق خود دستگاه آپديت شد ، جالبه كه تو سايت اكستريمر آخرين ورژن 3.0.11 هست
سلام
امکان داره قیمت دستگاه هایی که توی سایت هست رو بزنین؟
هیچکدوم از محصولات توی سایت قیمت نداره
آخرین قیمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟
قیمت هاردش چنده؟
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
فکر کنم ساتش تعطیلات عید رفته !!
ههههههه![]()
سلام
اينم لينك ورژن 3.0.12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)