تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 31 از 461 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

وحيد جان من براي فيزيک تستاي فيزيک پايه الگو رو ميزنم لازمه فيزيک پايه گاجم بگيرم..؟؟
    خیلی خیلی ببخشید که فوزولی میکنم!
    من هر دو تا کتاب (جامع فیزیک پایه الگو و گاج) رو تقریبا زدم. گاج رو سوم بودم زدم و الگو رو پیش. اگه فیزیک پایه ی گاج رو چکیده کنی، میشه الگو. یعنی الگو ، تقریبا همه ی تست های خوب گاج رو جمع آوری کرده و تست های تالیفی بسیار مفید رو هم گذاشته تنگش. پس اگه الگو میزنی و مشکلی نداری ( یعنی برات سخت نیست ) دیگه نیازی نیست بری گاج هم بزنی. تازه اگه بخوای هم فکر نکنم وقت کنی.

بازم شرمنده!
    Last edited by lohrasbi; 25-07-2011 at 23:51.

2. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گاج سفید فیزیکش به درد من نخورد زیاد
    مجبور شدم گاج سبزو شروع کنم . انصافا سطحش 3-4 تا سر و گردن بالاتره
    به هر حال گاج سفیدم ادامه میدم ولی گاح سبز سوالاش به کنکور نزدیک تره
    عربی رو هم آخرش از رو فوت و فن شروع کردم . رمزینه هم بد نبود ولی میزارمش برای عید اونو چون کلی فهرست و اینا داره برای حفظ کردن خوبه .
    +
    بچه ها یه سوال فیزیک بود امسال ... دوتا جسم بودن گفته بود در چه لجظه ای به هم میرسن نمودار هم داده بود . شماره سوالشو ندارم الان . کسی تونست اون سوالو حل کنه ؟ من یه راه حل رفتم 4 مین طول کشید ! من سطحای زیر دو تا نمودارو مساوی گرفتم . کسی راه دیگه بلد نیست ؟
    برای چی به دردتون نخورد؟ در ضمن گاج سفید که همش سوالای ستجش و کنکوره. درسته سوالاس سنجشش آسونتره اما الان من که کنکور دادم بهتون میگم اگه نکات همون سوال های به قول شما ساده رو بلد بودین فیزیک امسال رو که میگن سخته بالای 90 میزدین!
    گاج سبز هم ندیدم. کلا پیشنهاد میکنم تو خرید کتاب دنبال سخت ترین ها نرین. اینطوری نیست که هر کنابی که سخت تره بهتر باشه. کلا کتابی خوبه که پله پله شما باهاش پیشرفت کنین.

4. 6 کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من اگه سهمیه شهدا داشته باشم چه قدر رتبم میشه تو کنکور با رتبه 9000 هزار؟
    باید زیر 100 بشی آخه من یکی رو میشناسم که رتبش 15000 بود شد 150

6. این کاربر از راه20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام به همه ی کنکوری های 91 ...
    امیدوارم این یه سال رو با خوبی و خوشی بگذرونید و موفق باشید.

ندیده بودم اینجا رو!
    خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بر اومد انجام بدم ...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد کتاب فیزیک.
    خیلی جالبه برام هیچکی اسمی از کتاب "فرید شهریاری" نیاورده بود.
    ینی واقعا کسی ندیده یا به نظرتون خوب نبوده؟

به نظر من کلا کتابایی که شما باید مطالعه کنید 2 نوع اند.یا صرفا تست هستن،یا آموزش و تست با هم هستن.

برا کسایی که حتی یکم مشکل دارن،کتابای آموزش و تست رو پیشنهاد میکنم.من خودم کتابای مبتکران (قدیمی ها،نه این جدیدا که واقعا به درد نخور هستن) رو میخوندم توی این نوع .

اما برای کتاب تست.من برای پایه،اوایل گاج سفید رو داشتم.اما اصلا حال نمیکردم وقتی تستاشو حل میکردم.به پیشنهاد یکی از دوستام برای پیش "فرید شهریاری" رو گرفتم و واقعا از انتخابم راضیم.واقعا کتاب خوب و کاملیه.
    توی گاج سفید از هر تیپ n تا سوال عین هم موجوده.حتی یکی از دوستام که واقعا توی کنکور 89 موفق بود میگفت مثلا فقط یک سوم تستای دینامیک گاج رو زده.چون خیلی زیاد و عین هم بودن.
    از طرفی کتابایی مث گاج و کانون اصلا کاری به اون طرف قضیه ندارن!اصلا ارتباطی با داوطلب برقرار نمیکنن.ولی مولفای کتابایی مث مبتکران یا خیلی سبز سعی میکنن با دانش آموز ارتباط برقرار کنن و این درس خوندن رو شیرین تر میکنه."فرید شهریاری" هم اینجوریه.
    این کتابه اول با یه قسمت شروع میکنه که کل تمرین های کتاب رو به صورت تست میاره.بعد میشه مث گاج سفید.سوالای کنکور و سنجش و آزاد.بعد یه سری سوالای تالیفی.یه سری سوالا هم خودش مشخص کرده که واقعا باحالن.از اون سوالا هستن که وقتی آدم حلشون میکنه (یا حتی نمیتونه حلشون کنه) شدیدا ذوق میکنه و به زیبایی فیزیک پی میبره.
    حتی چند تا سوال تشریحی هم برای امتحانات پایان ترم آورده که دیگه دانش آموز نخواد سراغ هیچ کتاب دیگه ای بره.
    بهتره این کتاب رو هم یه بررسی بکنید.

=======================================
    ببینید دوستان.هرکسی یه تجربه ای از کتابای خودش داره.من یه کتاب معرفی میکنم،یکی دیگه یه کتاب دیگه.شما باید همه ی این کتاب ها رو برید بررسی کنید و نتیجه بگیرید کدوم بیشتر با وضعیت درسی و روحیه ی شما سازگاره.بعضی از کتاب ها هم همه گیر ترن و اکثرا از اون استفاده میکنن.مث شیمی مبتکران.اینجور کتابا معمولا انتخاب میشن.

موفق باشید ...

8. 6 کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ashjaee
    خب چون بحث کتاب فیزیک شد منم گفتم یک لیستی برای کتاب ها و درس های مختلف بدم. اینم بگم که فقط کتاب هایی رو معرفی می کنم که خودم مطمئن ام یا خیلی ازشون راضی بودم خلاصه این که کتاب الکی معرفی نمی کنم هر درسی رو مطمئن نبودم نمیگم. خیالتون راحت

ادبیات: فقط میگم مبحثی بخونید و درس درس نخونین.برای تابستان مباحث مفهومی مثل آرایه توصیه میشه. قرابت هم با تست زیاد روان میشین. اگه الان با تست های قرابت مشکل دارین بیشتر تست بزنین (یک وقت نگین من با تست های قرابت مشکل دارم و ولش کنین. مطمئن باشین اگه کار کنین بعد عید درصد بیار ترین بخش ادبیاتتون میشه). برای آزمون ها هم تاریخ ادبیات یل اگه وقت کردین لغات هر درس رو بخونین به نظر من بسه. برای زبان فارسی هم به نظر من زبان فارسی انتشارات دریافت
    املا هم از انتشارات دریافت

عربی: اول تمام قواعد رو خوب خوب حفظ کنید (در حد امتحان تشریحی) بعد تست بزنید. کتاب گاج سفید توصیه می شود.
    اینم بگم که چون خیلی ها عربی رو کم میزنن اگه شما بتونین عربی رو خوب بزنین خیلی بهتون کمک می کنه.

دینی: به نظرم تسلط کافی بر متن کتاب و به خصوص اندیشه و تحقیق از من میشنوین الان که وقت دارین برین تمام آیات اندیشه و تحقیق رو دربارین تو کتاب بنویسین. همه متن کتاب رو می خونن اما همه اندیشه تحقیق ها رو نمی خونن پس خیلی تست خیز هست. (امسال ثابت شد)

زبان انگلیسی: کتاب خیلی سبز

(چون بخش عمومی تموم شد بگم که خیلی از بچه ها مخصوصا شاگرد های قوی این اشتباه رو میکنن که میگن عمومی رو فراموش می کنیم و میگن بعدا می خونیم مثلا بعد عید!!! باید بگم که کاملا غلط هست. هرچی تابستان بخونین به علت اینکه درس جدید یاد نمی گیرین میره تو حافظه بلند مدت.)

ریاضی: خب رسیدیم به پردغدغه ترین درس بچه های ریاضی . ببینین کلا بعضی از درسای ریاضی رو شما اگه بخونین میشه گفت که تو کنکور میزنین مثل دیفرانسیل یا بعضی بخش های هندسه تحلیلی، اما خیلی از بخش ها رو بازم ممکنه بخونین اما نتونین بزنین مثل هندسه پایه و گسسته البته این دلیل نمیشه که نخونین بلکه باید خیلی بهتر بخونین تا مسلط بشین. برای گسسته من ده استاد رو پیشنهاد می کنم.
    البته اینم بدونین که درسته که درسایی مثل هندسه پایه بد قلق هستن و وقتی جواب تشریحی سوالی رو که تنونستین حل کنین نگاه می کنین میگین «آخه چجوری به ذهنمون برسه » اما بهتون قول میدم اگه حسابی روش وقت برازین و فکر کنین بعد عید نقطه قوتتون میشه و واقعا هم به دلیل ضریب 12 و انحراف معیار می ارزه. از من میشنوین اشتباه من رو نکنین و روش وقت بزاین. (البته مخاطب بیشتر شاگرد خوبا هستن ها - حسابان بالای 18 - اگه شما تو دیفرانسیل مسلط نیستین رو همون کار کنین.)

فیزیک: در این درس اگه تست های کنکور های سال گذشته رو بزنین به تسلط خیلی خوبی میرسن که تو بقیه درس ها نمیشه با این اطمینان گفت. به نظر من اگه کتابی دارین که تست تالیفی داره ولش کنین برین گاج سفید رو بگیرین و با آزمون یا برنامه خودتون پیش برین. برای پایه تست های ستاره دارش بسه اما پیش چون تست هاش ستاره دار نیست همش رو بزنین.

شیمی: اینم که گفتن نداره (مبتکران)

خب تموم شد دیگه . . . ابهامی تو نوشته هام بود بگین. این روز ها بیشتر میام جواب
    نقل قول نوشته شده توسط ashjaee
    برای چی به دردتون نخورد؟ در ضمن گاج سفید که همش سوالای ستجش و کنکوره. درسته سوالاس سنجشش آسونتره اما الان من که کنکور دادم بهتون میگم اگه نکات همون سوال های به قول شما ساده رو بلد بودین فیزیک امسال رو که میگن سخته بالای 90 میزدین!
    گاج سبز هم ندیدم. کلا پیشنهاد میکنم تو خرید کتاب دنبال سخت ترین ها نرین. اینطوری نیست که هر کنابی که سخت تره بهتر باشه. کلا کتابی خوبه که پله پله شما باهاش پیشرفت کنین.
    ashjaee کاملا باهات موافقم. کل اون کتابایی که صفحه قبل نوشته بودی هم باهات موافقم. گسسته ده استاد رو ندیدم ولی از دیفرانسیلش حس می کنم که گسستش هم باید خوب باشه. خلاصه باید بگم فیزیک گاج سفید خیلی خیلی خوبه. فقط اون قسمت که گفتین دروس عمومی رو نذارین برا بعد و بگین برا بعد عید. می خواستم بگم به نظر من عمومی ها ( به جز عربی ) بذارن برا بعد اشکالی نداره ولی بعد نه یعنی بعد نوروز بلکه پاییز و زمستون باید شروع بشه. البته اگه زبان فارسی و آرایه از الان شروع بشه بد نیست. دین و زندگی اصلا ضرورتی نداره الان.
    در مورد نقل قول دوم و در مورد فیزیک، من فقط تا قبل خرداد تست های قبل از 84 حل می کردم با همین کتاب و بعد هم تستای سالهای اخیر که همه همین کار رو می کنن. ولی به گفته ashjaee واقعا خوب یادمیگیری. کاری نداشته باش تستاش قدیمیه یا نه. من که 60 زدم و نسبت به وقتی که براش گذاشتم خوب بود. جز گاج هم چیز دیگه ای نخوندم. درسنامش خیلی خوبه و مکمل تستهاشه.
    ولی خب همونطوری که گفتم به درد کسانی می خوره که فیزیکشون خوب باشه و احتمالا این دوستمون خیلی با فیزیک میونه خوبی ندارن که با سبز گاج کار می کنن.
    Last edited by vahid-p; 26-07-2011 at 01:45.

10. 5 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام، من الان دانشجویه کامپیوترم، رشته دبیرستانم ریاضی بود، دو ترم دیگه تموم میکنم، میخوام کنکور تجربی شرکت کنم، اولویت اولم جنگلداریه (علاقه شدید و عجیب) دومی و آخری هم هوشبری، این رشته هارو با چه رتبه ای میشه قبول شد؟
    چون دانشگاه هم میرم وقت زیادی برای درسای کنکور ندارم، البته دو ماه تعطیل مونده، به نظرتون چی بخونم؟ چقدر بخونم؟ کی بخونم؟

12. این کاربر از tina_99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض فیزیک بالای 91% میخوام !!!

دوستان من کتاب های زیر را برای فیزیک دارم:
    ::::: کتاب های فیزیک 1 و فیزیک 3 و فیزیک پیش 1 (دو جلد) و فیزیک پیش 2 نشر الگو (رضا خالو و سید مجتبی سادات)
    ::::فیزیک 2 غلامعلی محمود زاده مبتکران

حال با توحه به پیشنهاد دوستان قصد دارم که کتاب های زیر را هم بگیرم:
    ## فیزیک 3 خیلی سبز مصلایی+اقبال (این را برای آموزش) و فیزیک 3 دکتر فرین کمانگر مبتکران-اندیشه سازان (برای تست)
    ##فیزیک پیش 1 و 2 فار (چهار جلد که شامل آموزش و تست هستش) رضا سبزمیدانی، آرش زاهدی، بابک جوانمرد

در ابتدا باید بگم که فیزیک برایم یک درس افسار گسیخته هستش.
    //حال با توجه به کتاب هایی که دارم و کتاب هایی هم که میخوام بگیرم آیا با همین ها می توانم به فیزیک بالای 91% فکر کنم؟
    //یعنی از نظر روش عملکرد هم با خواندن کتاب می توانم خودم را به سطح بالا در فیزیک برسانم؟
    //اگر هم با کتاب راه برایم هموار هست آیا همین کتاب ها و مطالعه آن ها چه از نظر آموزش مفهومی و تست کفایت لازمه را برایم دارد که بتوانم با اطمینان خوبی فیزیک را بالا بزنم؟
    //خودم که فکر می کنم این ها از نظر درسنامه خوب هستند ولی تست کافی ندارند.حال چه کتاب تست می توانم داشته باشم که به خوبی خلاء های احتمالی این مجموعه را پر نماید و جای هیچ ابهامی را باقی نگذارد؟
    //و در آخر اینکه با هم داشتن این سری از کتاب ها (درسنامه و تست) برای فیزیک آیا نکته ی خاصی هست که باید آن را رعایت نمایم که بتوانم فیزیک را درصد بالا بزنم؟

با تشکر از همه دوستان
    Last edited by esilovexp; 26-07-2011 at 13:07.

14. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

برای چی به دردتون نخورد؟
    به دلیل سوالای آسون . شاید سوال کنکور و سنجش باشه ولی وفتی غلط ندارم توش یعنی فایده نداره برام دیگه . به هر حال من هر دو رو دارم میخونم .
    ولی خب همونطوری که گفتم به درد کسانی می خوره که فیزیکشون خوب باشه و احتمالا این دوستمون خیلی با فیزیک میونه خوبی ندارن که با سبز گاج کار می کنن.
    عزیز من گاج سبز که از سفیدش خیلی سخت تره
    من ریاضی و فیزیکم قبلا جفتشون برای المپیاد میخوندم . در حال حاضر تو درسی ضعیف نیستم به جز شیمی 2 و آرایه های بیان ! به لطف معلم دلسوووز ! و عزیزمون ! که باعث شد یه سال طول بکشه تا من بتونم حال شیمی خوندن پیدا کنم .

---------- Post added at 06:38 AM ---------- Previous post was at 06:34 AM ----------

سلام، من الان دانشجویه کامپیوترم، رشته دبیرستانم ریاضی بود، دو ترم دیگه تموم میکنم، میخوام کنکور تجربی شرکت کنم، اولویت اولم جنگلداریه (علاقه شدید و عجیب) دومی و آخری هم هوشبری، این رشته هارو با چه رتبه ای میشه قبول شد؟
    چون دانشگاه هم میرم وقت زیادی برای درسای کنکور ندارم، البته دو ماه تعطیل مونده، به نظرتون چی بخونم؟ چقدر بخونم؟ کی بخونم؟
    بستگی به شهرتون داره
    به نظر من شما اگه تو دانشگاه با ریاضی مشکلی نداشتید بیشتر رو شیمی و به خصوص زیست تمرکز کنید چون ریاضی تجربیا چیز سختی نداره
    زیست رو از کتاب درسی کامل بخونید و بعد تستای خیلی سبز رو بزنید
    شیمی هم مبتکران رو بخونید
    عمومی ها هم که وضعشون معلومه باید وقت بزارید به خصوص رو دینی .

16. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چه رشته ای؟
    تجربی زیستش سختر شده بود
    ادبیات برای همه رشته ها هم سوالا جدید اومده بودش
    براي ادبياتم ريدينگ داده بودن ؟؟

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ashjaee کاملا باهات موافقم. کل اون کتابایی که صفحه قبل نوشته بودی هم باهات موافقم. گسسته ده استاد رو ندیدم ولی از دیفرانسیلش حس می کنم که گسستش هم باید خوب باشه. خلاصه باید بگم فیزیک گاج سفید خیلی خیلی خوبه. فقط اون قسمت که گفتین دروس عمومی رو نذارین برا بعد و بگین برا بعد عید. می خواستم بگم به نظر من عمومی ها ( به جز عربی ) بذارن برا بعد اشکالی نداره ولی بعد نه یعنی بعد نوروز بلکه پاییز و زمستون باید شروع بشه. البته اگه زبان فارسی و آرایه از الان شروع بشه بد نیست. دین و زندگی اصلا ضرورتی نداره الان.
    .
    خدا رو شکر که وحید خان شما هم با کتاب ها موافقین. این نشون میده که کتاب خوب رو اکثرا قبول دارن.
    در مورد عمومی ها هم من تجربه خودم رو گفتم. آخه خودم تابستون دینی خوندم یادم موند تا حدودی. البته بله زمستون هم وقت خوبیه.
    به دلیل سوالای آسون . شاید سوال کنکور و سنجش باشه ولی وفتی غلط ندارم توش یعنی فایده نداره برام دیگه . به هر حال من هر دو رو دارم میخونم .
    خب شما مورد خاص هستین. اگه اشتباه نکنم از دوم دبیرستان فکر کنکور و المپیاد بودین، نه؟ در ضمن اگه همه سوالا رو در زمان مناسب حل می کنین باید بگم که خیلی وضعتون خوبه. اگه وسط راه یاتاقان نزنین زیر 100 میشه رتبتون.

کلا برای کسی که تست رو از امسال به صورت جدی شروع می کنه حتی اگه میخواد تک رقمی شه به نظرم برای شروع گاج سفید بسیار مناسب هست.

19. 2 کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •