تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 31 از 598 اولاول ... 212728293031323334354181131531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبه . خوش به حالتون حال تحقیق و ... دارید. من که دیگه از بعد کنکور یه سایت هم برای تحقیق باز نکردم

کار دیگه ای داشتم.
    کنکور 90 با همه سختی ها غم ها ، شب بیداری ها ، کله سحر بیدار شدن ها ، و... گذشت. همه ما ازش خاطره داریم.من خیلی ها رو دیدم که خاطره ی سال کنکور و روز کنکور رو می نویسن.
    این اولین سایت مخصوص خاطره نویسی هست. انشالله تا چند وقت دیگه رونق می گیره. اگه شما بیایید و خاطره کنکورتون رو بنویسید ممنون میشم.

عضویت توش دنگ و فنگ نداره. اون بالای صفحه 3 تا فیلد رو پر می کنید و عضو میشید.به همین راحتی! ایمیل فعال سازی هم نداره.
    خلاصه اگه بیایید خاطره کنکورتون رو بنویسید خوشحال میشم
    سایت خاطره نویسی دلاهنگ >>>
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم! کسی در مورد دو رشته خوندن همزمان با هم تو یه دانشگاه دولتی اطلاعی داره؟ مثلا برق و نفت رو یکی از فامیلامون این کارو کرد و تو 4 سال و نیم همزمان دو لیسانس گرفت. میخواستم ببینم شرایطش چطوریه؟ رتبه ی خاصی میخواد؟ مثلا زیر 100 کشور و یا زیر 500 یا ...؟ یا باید یه ترم خوند اگه معدل بالا باشه میشه دو رشته ای کرد و تقاضا داد؟ اگه اینطوریه معدل باید یالای چند باشه؟ کلا اگه در این مورد اطلاعی دارین بهم بگین. ممنون میشم جوابمو بدین.

4. این کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم! کسی در مورد دو رشته خوندن همزمان با هم تو یه دانشگاه دولتی اطلاعی داره؟ مثلا برق و نفت رو یکی از فامیلامون این کارو کرد و تو 4 سال و نیم همزمان دو لیسانس گرفت. میخواستم ببینم شرایطش چطوریه؟ رتبه ی خاصی میخواد؟ مثلا زیر 100 کشور و یا زیر 500 یا ...؟ یا باید یه ترم خوند اگه معدل بالا باشه میشه دو رشته ای کرد و تقاضا داد؟ اگه اینطوریه معدل باید یالای چند باشه؟ کلا اگه در این مورد اطلاعی دارین بهم بگین. ممنون میشم جوابمو بدین.
    تا اونجاییه که من یادمه تو قانون خوندم رتبه های تاپ فقط می تونن اینکارو بکنن

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------

سلام دارم خدمت wxy4u عزيز... همشهري يا هم استاني خوب خودم
    سال قبل درصداي من از تو بهتر بود... عموميا شبيه تو و اختصاصيا رياضي 6.. فيزيک 14 و شيمي 33 و معدلم هم تقربا با تو يکي بود.... يعني در کل نمراتم از تو بهتر بود توي منطقه 2 شدم 24800
    انتخاب رشته کردم... مهندسي کشاورزي شيراز روزانه فکر کنم مي تونستم بيارم اما نزدم چون گفتم بدردم نميخوره... هر رشته اي مي شد زدم ولي شبانه تا اگه نرم مشکلي نباشه... اولويت 88 ام فيزيک دانشگاه خليج قبول شدم....
    تصميم گرفتم بمونم و الان خيلي راضيم... البته دوستايي هم داشتم که موندن و رتبشون تغيير نکرد و يا حتي بدتر شد ولي مسلما به تلاششون تو طول سال برميگشت که درس نمي خوندن...
    من براي موندن واسه سال بعد و شروع دوباره از همين فروم کمک گرفتم و الان هم دست تک تک بچه هاي گل اينجا رو مي بوسم...
    امسال هم با اينکه چيزي که مي خواستم نشد اما بر اساس درصدام زير 5 هزار ميشه رتبم تو منطقه 2 يعني تو منطقه 3 نزديک به 1000 فک کنم...
    پيشنهاد من اينه که يا آزاد بري (پيام نور و غير انتفاعي هاي بوشهر بدرد نمي خوره) و سريع درساتو بخوني و تو ارشد جبران کني(يکي از دوستام آزاد رفت و الان راضيه چون تو 2 ترم 41 واحد از عمران رو پاس کرده) يا اينکه راه منو انتخاب کني... بستگي به خودت داره.... به نظر من با توجه به فقط مثبت بودن تاثير معدل(اگه اينجوري بمونه) بمون...
    حرف های اخرت در مورد بستگی به فرد داره رو خیلی قبول دارم
    سلام دوستان
    خوبه . خوش به حالتون حال تحقیق و ... دارید. من که دیگه از بعد کنکور یه سایت هم برای تحقیق باز نکردم

کار دیگه ای داشتم.
    کنکور 90 با همه سختی ها غم ها ، شب بیداری ها ، کله سحر بیدار شدن ها ، و... گذشت. همه ما ازش خاطره داریم.من خیلی ها رو دیدم که خاطره ی سال کنکور و روز کنکور رو می نویسن.
    این اولین سایت مخصوص خاطره نویسی هست. انشالله تا چند وقت دیگه رونق می گیره. اگه شما بیایید و خاطره کنکورتون رو بنویسید ممنون میشم.

عضویت توش دنگ و فنگ نداره. اون بالای صفحه 3 تا فیلد رو پر می کنید و عضو میشید.به همین راحتی! ایمیل فعال سازی هم نداره.
    خلاصه اگه بیایید خاطره کنکورتون رو بنویسید خوشحال میشم
    سایت خاطره نویسی دلاهنگ >>>
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هنوز کنکور 90 باور کنید تموم نشده اون از تاپیکش که قفل شد اینم از شما بابا تجربی ها هم ادمنا!
    این هفته ما کنکور پزشکی داریم.

6. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

منم با این که ریاضیم اما پزشکی‌ ثبت نام کردم.. زیسته ۱ رو خوندم ساله دوم که تجربی‌ بودم امام الان هیچی‌ نمیدونم ازش.. قرار بود این روزا بخونم که حوصلم نشد... میرم سر جلسه خدا کنه کناریام زیست شون خوب باشه من به اونا ریاضی‌ و فیزیک بدم اونا به من زیست...دفترچه‌های آزاد که کد گذاری نیست درسته؟

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

سلام
    توی دانشگاهی که ما هستیم این امکان وجود داره
    اگر ممتاز ورودی باشید 2 ترم و اگر نباشید 3 ترم معدل بالای 17 لازم دارید تا بتونید یکی از این کارا که میگمو بکنین:
    1- تغییر رشته بدید یعنی از رشته ای که قبول شده بودید انصراف بدید و بدون هیچ محدودیتی هر رشته ای دوست دارید بخونید
    2- رشتهای رو که میخونید ادامه بدید و همزمان یک رشته ی دیگر رو به دلخواه بخونید در هر دو حالت واحدهای مشابه گذرانده شده تطبیق شده و بقیشو باید بخونید زمان اتمام رشته دوم هم حداکثر زمانتون برای ادامه تحصیل در اولیه در واقع برای کارشناسی 6 سال معادل 10 ترمه
    3- بهترین کاری که به نظر من میتونین بکنین اینه که از رشته ی مورد علاقتون 20 واحد به دلخواه بگیرید و پاس کنین...

امّا واقعا باید تلاش کنید اصلا کار ساده ای نیست...

9. 3 کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

توی دانشگاهی که ما هستیم این امکان وجود داره
    اگر ممتاز ورودی باشید 2 ترم و اگر نباشید 3 ترم معدل بالای 17 لازم دارید تا بتونید یکی از این کارا که میگمو بکنین:
    1- تغییر رشته بدید یعنی از رشته ای که قبول شده بودید انصراف بدید و بدون هیچ محدودیتی هر رشته ای دوست دارید بخونید
    2- رشتهای رو که میخونید ادامه بدید و همزمان یک رشته ی دیگر رو به دلخواه بخونید در هر دو حالت واحدهای مشابه گذرانده شده تطبیق شده و بقیشو باید بخونید زمان اتمام رشته دوم هم حداکثر زمانتون برای ادامه تحصیل در اولیه در واقع برای کارشناسی 6 سال معادل 10 ترمه
    3- بهترین کاری که به نظر من میتونین بکنین اینه که از رشته ی مورد علاقتون 20 واحد به دلخواه بگیرید و پاس کنین...

امّا واقعا باید تلاش کنید اصلا کار ساده ای نیست...
    رتبه ی ممتاز یعنی چند؟ یعنی زیر 100 کشور؟ من فکر کنم رتبم بین 1000 تا 2000 منطقه بشه. رتبه ممتاز حساب نمیشم نه؟! به دو تا رشته ی برق و فیزیک واقعا علاقه دارم. حتی به فیزیک کمی بیشتر. اگه برق صنعتی اصفهان قبول شم حتما میرم تو فکر دو رشته ای کردن چون خیلی فیزیک رو دوست دارم. و واقعا تلاش میکنم! چون به فیزیک خیلی علاقه دارم خوندنش برام سخت که نیست هیچی لذت بخش هم هست! تازه فیزیک و برق فکر کنم مباحث مشترک زیاد داشته باشن و یه سری هاشون ادغام بشه و عمومی ها هم که ادغام میشه. حالا برق هم نشد هر رشته ی مهندسی که قبول شم حتی مهندسی صنایع بازم سعی میکنم دو رشته ای کنم. راستی توی دانشگاه شما کسی دو رشته ای کرده؟ بعد یه سوال دیگه! بعد از دو رشته ای کردن هم باز شرایط خاصی داره؟ یعنی باید تا وقتی که دو تا لیسانس رو بگیرم مثلا معدلم بالا باشه یا شرایط این طوری یا دیگه بعد از دو رشته ای کردن شرایطی نداره؟ بابت پاسختون خیلی خیلی ممنونم.

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

نه رتبه ممتاز به ترازتون ربط داره یادم نیست زمان ما عددش چند بود ولی از اون مقدار بهتر شی ممتازی
    من خودم رتبم 700 بود تازه ممتاز شی 200 تومن هم بعدا میدن بهت
    منظورم از سختی اون معدل های بالای 17 ه که اولش باید بیاری
    بعدم با مهندسی صنایع درست صحبت کنین که من عاشققشم
    بعد از این کار هم شرایطی نداره
    بله کسی کرده...

12. این کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

نه رتبه ممتاز به ترازتون ربط داره یادم نیست زمان ما عددش چند بود ولی از اون مقدار بهتر شی ممتازی
    من خودم رتبم 700 بود تازه ممتاز شی 200 تومن هم بعدا میدن بهت
    منظورم از سختی اون معدل های بالای 17 ه که اولش باید بیاری
    بعدم با مهندسی صنایع درست صحبت کنین که من عاشققشم
    بعد از این کار هم شرایطی نداره
    بله کسی کرده...
    خیلی خیلی خیلی ممنون. البته گفتم مهندسی صنایع قصدم توهین به مهندسی صنایع نبود! منظورم این بود که اگه رتبم اون چیزی نشه که گفتم و مثلا بشه 2500 اون وقت دیگه برق و مکانیک قبول نمیشم اما مثلا صنایع رو قبول میشم و منظورم این بود! نمی دونم چه طوری بگم منظورمو () اما کلا قصدم اهانت به مهندسی صنایع نبود.

14. این کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم با این که ریاضیم اما پزشکی‌ ثبت نام کردم.. زیسته ۱ رو خوندم ساله دوم که تجربی‌ بودم امام الان هیچی‌ نمیدونم ازش.. قرار بود این روزا بخونم که حوصلم نشد... میرم سر جلسه خدا کنه کناریام زیست شون خوب باشه من به اونا ریاضی‌ و فیزیک بدم اونا به من زیست...دفترچه‌های آزاد که کد گذاری نیست درسته؟
    منم وضعیتم عین تو هست.کاش بغل دستی من هم زیست بلد یاشه

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه فرقی نداره.سراسری هم که فرق داشت من کناری هام باهام یکی بودش مرافقبه چک نکرده بود

---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

منم وضعیتم عین تو هست.کاش بغل دستی من هم زیست بلد یاشه
    قبلش با طرف هماهنگ کنید یه عده .... هستن فقط پر می کنن!

17. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •