دو تا برنامه داخل سایت پایین هست خواستین میتونید استفاده کنیدفقط سریال یا کرکش باید پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو تا برنامه داخل سایت پایین هست خواستین میتونید استفاده کنیدفقط سریال یا کرکش باید پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامامین یادم نیست ، total video ، فایل ts رو هم کانورت می کرد؟
آره عرفان جون
نوع HD و معمولیش باهم
البته خوب چند منظوره هست ، ولی این که تو دادی مخصوص اینه
May you do well![]()
عرفان جان تو صفحه اي كه اشاره كرديد فرمتهاي ورودي متعددي داره ولي خروجي فقط dvd داره با اينحال دانلود و نصب كردم ولي باز هم نتونستم خروجي غير از dvd پيدا كنم شما خودت از اين برنامه براي مثلا mkv به avi استفاده كردي؟
شما effectmatrix total video converter هم استفاده کن ببین چطوریه قابلیت اضافه کردن زیرنویس رو به فیلم هم داره قبل از تبدیل کنار اسم فایل نوشته فیلتر اونو بزنی میفهمی.
و گزینه ها زیادی واسه تبدیل به دی وی دی و غیره هم داره.
به نظر من xiliisoft video convertor رو بگیرید تا آخر عمر راحت باشین. تمام فرمت های صوتی و تصویری رو پشتیبانی می کنه. موقع تبدیل فیلم حتی بعضی افکتها رو می تونید اعمال کنید مثل عوض کردن سمت توصیر یعنی سمت راست و چپ با هم عوش شن یا زیرنویس رو روی فیلم بجسبونید و تغییر رنگ فیلم. برای نتیجه بهتر می تونید رزولوشن و fps و تنظیمات بیشتری رو تغییر بدین و بهترین خروجی رو بگیرین. total video هم امتحان کردم. خیلی کانورتر استفاده کردم ولی این واقعا بی نظیره. در ضمن سرعت تبدیلش هم بالاس و از cpu های چند هسته ای به خوبی پشتیبانی می کنه.
بهترین برنامه ها برای کانورت سایت پاییت بصورت امتیاز مشخص کرده اولیشم که برنامه AVS Video Converter که حتما یک تست بزنید
تاپیک دانلود AVS Video Converter
جدول بهترین برنامه های کانورتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
وقتی با دستگاه پخش دیجیتال صدا و سیما چیزی ضبط می کنم و به کامپیوتر انتقال میدم تو کامپیوتر پخش میکنه ولی موقع پخش فیلم صدا نداره!
فیلم ها با پسوند ts صبط میشن با چند تا پلیر تست کردم KMPLAYER و VLC و JETAUDIO و POWER DVD ولی متاسفانه فیلم ها صدا ندارن!
برای اطمینان داخل خود دستگاه فیلم رو پخش کردم صدا داشت نمیدونم چرا تو کامپیوتر اینطوری لطفا کمک کنید؟!!!
فیلم ها رو تبدیل هم کردم بازم تغییری ایجاد نشد کماکان مشکل صدا برقراره! لطفا یک مبدل خوب هم واسه این پسوند معرفی کنید؟
ممنون
Last edited by gholamzadegan; 15-11-2011 at 20:43.
سلام
VLC که این هارو به درستی پخش میکنه:
May you do wellکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ازبرنامه PotPlayer میتونید استفاده کنید که با فرمت ts مشکلی نداره درضمن میتونید فرمت خودتون ابتدا با یک برنامه کانورت مثل freemake video converter تبدیل کنید به فرمت دیگه تا صداش درست بشه
تاپیک PotPlayer
تاپیک freemake video converterکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم
یک مبدل هم می خواستم واسه تبدیل هر فیلمی به کلیپ 3gp یا Mp4
می خوام تا حداکثر کلیپ رو فشرده بکنه و با حداکثر کیفیت صدا و تصویر یکی رو تست کردم Xilisoft Video Converter Ultimate ولی وقتی کلیپ رو باهش تا حداکثر قشرده می کنی کیفیت تصویر خیلی میاد پایین و صدا رو هم خیلی خراب میکنه ممنون میشم کمک کنید در ضمن اگر امکان الصاق زیر نویس رو هم داشته باشه عالی میشه
------------------------------------
یک مبدل هم می خواستم واسه فشرده سازی آهنگ برای ارسال با ام ام اس در موبایل میدونید که تا 300 کیلوبایت محدود هست ام ام اس و من می خوام یک آهنگ 3 یا 4 دقیقه ای رو تا حداکثر فشرده کنه با بیشترین کیفیت خروجی هم mp3 یا amr باشه خوبه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)