اقا کورش خرید پستی نداره داداش ؟
اقا کورش خرید پستی نداره داداش ؟
سلام ...
بعید میدونم ...
ظاهراً این هم یه Offer هست از طرف این فروشگاها، و الا توزیع اصلی تو همون کنسرت بوده و قرار نبوده توزیع دیگهای باشه ...
حالا با سه تا شمارهای که گذاشتم تماس بگیرید، ببینید اصلاً چیزی مونده، که اگه مونده بود بپرسید پستی هم میفروشن یا نه ...
6 sale pish filmbardarie filme raiis ..yadesh bekheyr ..zood gozasht.hanooz bache haye BAND be ma ezafe nashode boodan ..ta yavash yavash yeki yeki peydashoon shod o yavash yavash be inja resid
نقل از فیسبوک آرش زمانیان....
بچهها واسه شرکت در نظرسنجی بهترین آهنگ آلبوم ساعت فراموشی تا 10 امشب وقت دارید ...
اگه رأی ندادید، این کار رو بکنید تا به یه جمعبندی در این باره برسیم ...
رقابت اصلی بین آدم یه جاهایی رو مجبوره و کافه بهشت هست، که تا اینجا دومی با یه رأی بیشتر در صدره ...
نظرسنجی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجرای نمایش «در کوچه رندان» برگرفته از غزلیات حافظ شیرازی به کارگردانی آروند دشتآرای و با مشارکت بازیگران جوان و شناخته شده سینما و تئاتر همزمان با مراسم افتتاح تالار حافظ آغاز شد. همچنین رضا یزدانی به عنوان آهنگساز و خواننده با اجرای نمایش «در کوچه رندان» که به مدت ۵ شب ادامه داشت دو غزل حافظ را برای نخستین بار اجرا کرد.
از بازیگران این نمایش میتوان به بیژن افشار، بهاران بنیاحمدی، ستاره پسیانی، هانیه توسلی، یاسر خاسب، سینا رازانی، مصطفی خوش خوان، حسین نامآور و شقایق کفیلی اشاره کرد.
محتوای مخفی: تصاویر
خبر و عکسها از کافه سینما ...
تب آلبوم خوابید و اینجا سوت و کور شد : دی
عکسی از رضا و بهرام رادان در استادیوم آزادی ...
اونی که جلوی بهرام رادان نشسته هم فکر کنم میلاد کی مرام باشه.
یه صحنه اینارو تو دوربین خبرساز دیدم ... ولی فکر کردم حتما اشتباه کردم و برن اونجا تو استادیوم میخورنشون ....تب آلبوم خوابید و اینجا سوت و کور شد : دی
عکسی از رضا و بهرام رادان در استادیوم آزادی ...
الان تعجبم.
آره دقیقاً منم متعجبم که دو رو برشون خبری نیست. البته تو یه عکس خیلی معلوم نمیشه این چیز ها ولی اگر واقعاً دورو بریاشون بیخیال مونده باشن این خیلی خوبه و یه نشانۀ فرهنگ هست.
آخه پیشـــ رادان چیـــکار میکنیـــ تو پســـــــــر !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)