برای اهدا به دانشگاه حدودا چقدر می خواستن؟
برای اهدا به دانشگاه حدودا چقدر می خواستن؟
مبلغ که نمی گن !
مقدارش دل بخواهی هست
یکی میاد یک مینی بوس به دانشگاه میده یکی 1 میلیون نقدی کمک می کنه و...
مبلغ ها متفاوته
شما چیزی دادین؟
راستی شما دوستی یا آشنایی دارین که بخواد برای مصاحبه شهید بهشتی یا شیراز بره؟
مصاحبه شیرازش قبل از 20ام باشه؟؟
salam doostan
mer30 ehsan az javabat...lotfan yekam raje be soalaii ke porsidan bishtar tozih bede...
maryam 36 man daram miram shiraz mosahebam ghable 20 abane...khoshhal misham bebinamt!!
من پدرم تولیدی رنگ داره ...دیدیم چندتا ساختمان رو دارن تازه می سازن بهشون پیشنهاد دادیم مشاوره و رنگ ها لازم رو همشو ما رایگان بهشون بدیم برای چندتا ساختمان چند میلیونی میشه !
یکی از دوستام هست که اونم آذره
به عنوان عضو جدید بهت خوش آمد می گم
رفتی مصاحبه حتما بیا توی سایت بگو چی ازت پرسیدن
سوالات پیچیده یا زیاد نبودن
2 تا سوال احکام مثلا لباس نماز چگونه باید باشه و روخوانی قران
2-3 سوال زیست در سطح سوالات دانشگاه آزاد
سوال کامپیوتر مثلا چندتا موتور جستجو نام ببر و یا یک جدول توی ورد بکش
زبان که باهات گفتگو می کنه اسمت چیه و پدرت چی کاره هست وبه چه ورزشی علاقه داری و....
مدیریت هم سوالات عقیدتی شخصی می کنه مثلا از من در مورد تیپم ! و اینکه همیشه اینجوری ساده لباس می پوشم و.... پرسید !
مالی هم می گن چقدر می تونی به دانشگاه کمک کنی وچطور می تونی کمک کنی !
Last edited by ehsan_; 01-11-2012 at 20:48.
سلام بچه ها من چند روزه دیگه باید برم برای مصاحبه شهید بهشتی _ قشم
می خواستم بدونم سوالات آزمون کتبی زبان در چه سطحیه ؟
و اگر یکی هم دندون و هم پزشکی قبول بشه ، اون موقع باید خودش انتخاب کنه؟
تو رو خدا اگه چیزی فهمیدین به من هم برسونین ممنون .![]()
Last edited by rezamousavifard; 01-11-2012 at 23:34.
سلام.شما چهارشنبه ثبت نام کردین؟گفتن مصاحبه چه زمانیه؟آزمون کتبی چه وقته؟من یکشنبه میرم.
نه یه انتخاب رشته توآذر هست که اونجا باید اولویت بندی کنی مثلا اول پزشکی دوم دندان.آزمون کتبی هم من دارم کل کتابای زبان دبیرستانو می خونم.از اول تا پیش.فک می کنم آزمون زبانشوم خیلی پیشرفته نباشه.
هدیه جان خیلی خوشحال شدم که یه نفر قبل 20ام مصاحبه داره.لطفا وقتی مصاحبه کردین اینجا بنویسین که چی پرسیدن.شما چه رشته ای هستین؟
من نمی دونم این کمک به دانشگاه دیگه چیه؟من امسال سال جاری بودم وسط سال یه مشکلی پیش اومد که نتونستم درس بخونم.بیشتر دوست داشتم که پشت کنکور بمونم. مامان وبابام به زور برام بین المللی زدن.با این همه هزینه که این دانشگاه ها فقط برای شهریه می گیره وهنوز هزینه های جانبی بماند..آدم میره کانادا هم شهریه دانشگاهشو میده هم اونجا راحت5سال زندگی میکنه.بهترین مدرک دنیارم می گیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)