M18 در دنیای واقعی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
M18 در دنیای واقعی :
قسمت بازی های چند نفره .
اینجا مخصوص بازی هایی هست که تماما آنلاین هستن و مخصوص آنلاین و F2P ساخته شدن و دانلودی هستن و باید دانلودشون کرد . (بازی های آنلاین و شبکه ای برای بازی های آفلاینی هست که میشه آنلاین هم زدشون )
امیر جان Counter و COD و Dota و ماین کرافت نباید تو همین انجمن باشند؟ ولی تو انجمن بازی های چند نفر هستند، چطور چطوره؟
اینجا:
سلام.
آقا من یک مشکلی هست که از دیروز تا حالا پیدا کردم.
مشکل من اینه که وقتی تو بازی کانکت میشم و به طور مثال میرم تو یک مپ، یهو دیسکانکت میشم از سرور و باید دوباره بازی رو بالا بیارم و دوباره کانکت کنم !
کلا نمیشه بازی کرد ...
همینطوری هم ادامه دار هست و بعد 20 تا 40 ثانیه از سرور دیسکانکت میشه !
به نظر شما مشکل از چیه ؟
در ضمن من سرور اروپا هستم.
-------------
مرسی
سلام
این مشکل سراسری هستش و اونجور که خبر رسیده بخاطر ف*ی**لت**رینگ جدیده نه فقط این بازی بلکه همه ی بازی های انلاین رو تا مرتفع شدن این مشکل نمیشه انجام داد.
عجب این اسم بازیو از یوزر نیم بازی worldofwarcraft من گرفته ؟ نام کاربری من worldoftank بود یادش بخیر...
مرسی ..
عجب
ای خدا بگم چکارشون کنه که داغون کردن از دیروز تا حالا ما رو !!
منم این مشکل رو پیدا کردم و زودی از پشتیبانی پرسیدم که شاید از اینترنت هست . گفتن از اتصالاتت هست منم کلی اتصالات رو اذیت کردم و خلاصه بگو سراسری این دسته گل
ضمنا من با wow این مشکلو ندارم البته سرورش ایرانیه
تازه میخواستم برا e-75 لوله اخری رو بگیرم .ااااهههه
ما یه زمانی wow رو تو یه سرور خارجکی بازی میکردیم که یه روز این آقا فیلتره دستشو گذاشت رو این سمت و ما مجبور شدیم کلی دردسر بکشیم تا بتونیم تو اون سرور بازی کنیم که اخرش هم اونجا رو ول کردیم . میترسم این بلا سر تانک هم بیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)