تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 31 اولاول ... 212728293031
نمايش نتايج 301 به 308 از 308

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | شیرهای وستفالن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دورتموند به دنبال جذب ستاره گلزن ليگ ترکيه

ورزش۳: مطبوعات آلماني نوشتند باشگاه فوتبال بوروسيا دورتموند به زودي مهاجم ملي پوش ترکيه اي را به خدمت مي گيرد. روزنامه بيلد نوشت، مذاکرات موفقي بين دورتموندي ها و مسئولان باشگاه ترابزون اسپور صورت گرفته است و به زودي بوراک ييلماز پيراهن دورتموند را به تن مي کند. ييلماز 26 ساله در فصل اخير يکي از بهترين مهاجمان اروپا بوده و در ليگ ترکيه 35 گل به ثمر رساند. ييلماز که تا سال 2015 با ترابزون قرارداد دارد، در ازاي 5 ميليون يورو راهي دورتموند خواهد شد.

2. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بوراک مهاجم خوبه اما هنوز تا اونجا که من خبر دارم قطعی نشده اومدنش.
    مثل اینکه یکی دوتا تیم دیگه هم میخوانش!!..امان از این بازارگرمی.

4. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض هوملز قرارداد خود را با دورتموند تمديد کرد

ورزش۳: باشگاه بورسيا دورتموند آلمان روز يکشنبه اعلام کرد متس هوملز Mats Hummels مدافع مياني آلماني قرارداد خود را با اين باشگاه براي سه سال ديگر تا ژوئن دو هزار و هفده ميلادي تمديد کرد. اين مدافع بيست و سه ساله که يکي از اعضاي تيم ملي فوتبال آلمان براي حضور در رقابت هاي جام ملت هاي اروپا يورو دو هزار و دوازده است، گفت هنگامي که باشگاه دورتموند پيشنهاد تمديد قرارداد را به وي ارائه کرد، او فورا در اين خصوص اقدام کرد. هوملز گفت : «هنگامي که باشگاه پيشنهاد تمديد قرارداد را مطرح کرد، پس از موفقيت هايي که در بورسيا دورتموند به دست آورديم، من ديگر در اين خصوص فکر نکردم و وقت را تلف نکردم». يورگن کلوپ سرمربي تيم فوتبال بورسيا دورتموند از اين که هوملز مسير فليپه سانتانا مدافع مياني برزيلي اين تيم را در تمديد قرارداد با باشگاه دنبال کرد، خرسند است. کلوپ با تمجيد از خصوصيات دفاعي و رهبري هولمز در ميدان، گفت : «هولمز مي توانست به سادگي دورتموند را براي پيوستن به ديگر باشگاه هاي اروپايي ترک کند اما وي بورسيا دورتموند را انتخاب کرد و من در اين خصوص بسيار خرسندم». به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين، هولمز در سال دو هزار و هشت ميلادي از باشگاه بايرن مونيخ به بورسيا دورتموند پيوست.

6. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کاگاوا به منچستر پيوست

ورزش۳: سرانجام قرارداد هافبک ژاپني بورسيا دورتموند با شياطين سرخ نهايي شد. به نقل از گاردين، باشگاه منچستريونايتد از توافق بر سر جذب شينجي کاگاوا با باشگاه آلماني دورتموند خبر داد. در بيانيه‌اي که در سايت باشگاه منتشر شده آمده است: باشگاه منچستريونايتد اعلام مي‌کند که هم با بورسيا دورتموند و هم با شينجي کاگاوا بر سر انتقال به اين تيم توافق کرده است. کاگاوا پس از شرکت در آزمايش پزشکي باشگاه و دريافت مجوز کار در انگليس مي‌تواند براي اين باشگاه به ميدان برود. پيش بيني مي‌شود تمام اين کارها تا پايان ماه جاري ميلادي انجام شده و او به شکل رسمي معرفي شود. جزئيات اين قرارداد در آينده اعلام خواهد شد. گفت‌وگو بر سر بستن قرارداد با کاگاوا در چندين هفته انجام شد. در حالي که پيش بيني مي‌شد انتقال اين بازيکن ژاپني 12 ميليون پوند انجام شود، گفته‌ مي‌شود در نهايت با 18 ميليون پوند نهايي شده است.

8. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران
    برنامه تمرینی و بازی های پیش فصل دورتموند
    مشخص شد.
    همچنین مکان برگزاری بازی سوپرکاپ نیز تعیین شد این بازی در تاریخ 12/8/2012
    در مونیخ برگزار خواهد شد.
    با توجه به این که دورتموند قهرمان هردوجام هم بوندس لیگا و هم جام حذفی بوده این بازی در برابرتیم دوم بوندس لیگا یعنی بایرن برگزار خواهد شد.
    پس از اتمام یورو 2012 بازیکنان ملی پوش حاضر در یورو نیز به جمع سایر بازیکنان اضافهخواهند شد.
    برنامه بازی های پیش فصل به شرح زیر است:
    5/7/2012 کمپ تمرینی اتریش
    11/7/2012 بازی دوستانه با ام پی ان
    14/7/2012 بازی دوستانه با بروژ بلژیک
    21/7/2012 بازی دوستانه با نورنبرگ
    حضور در کمپ اتریش تا 30 جولای 2012
    حضور در جام لیگا توتال
    4/8/2012 بازی با هامبورگ در جام لیگا توتال
    5/8/2012 حضور در فینال یا بازی رده بندی لیگا توتال
    12/8/2012 بازی سوپرکاپ در برابر بایرن در مونیخ

10. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران جولین شیبر فوروارد گلزن باشگاه اشتوتگارت
    با امضای قراردادی 4 ساله رسما به بروسیا دورتموند پیوست.
    سرانجام پس از ارائه پیشنهاد رسمی باشگاه دورتموند مبنی بر جذب این مهاجم 23 ساله علی رقم
    مخالفتهای شدید فردی بوبیج مدیر ورزشی اشتوتگارتی ها, بنا به علاقه شخصی شیبر برای حضور
    در وستفالن دورتموند این انتقال صورت پذیرفت.
    باشگاه که پس از فروش لوکاس باریوس نیاز مبرمی به یک فوروارد گلزن برای دخیره روبرت لواندوسکی
    داشت پس از مطرح شدن نامهایی همچون جولین شیبر, نیکلاس بنتدنر و بوراک ییلماز سرانجام
    جولین شیبر 88/1 سانتی متری چپ پا ملقب به اسلحه پنهان اشتوتگارت را به خدمت گرفت.
    لازم به ذکر است این مهاجم فصل گذشته موفق شد دو بار دروازه دورتموند را باز کند.
    گفته میشه مبلغ انتقال این ستاره به دورتموند حدود 7 ملیون یورو است.

12. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

با کیان سلطانپور بازیکن ایرانی دورتموند :یورگن کلوپ یک دوست است و یک مربی بزرگ / نمی توانم در تیم ملی آلمان بازی کنم

باشگاه با اکثریت ستاره های خود تمدید کرده و بازیکنای ارزشمندی هم به تیم اضافه شدند. من هم هدف اصلیم اینه که اگه روزی این فرصت بهم داده شد در موفقیتهای این تیم سهیم باشم

سایت گل - کیان سلطانپور بازیکن ایرانی الاصل متولد 23 جولای سال 1989 در شهر برلین است که همواره تلاش خود برای رسیدن به اهدافش در دنیای فوتبال را دنبال می کند. کیان فصل گذشته با تیم دوم دورتموند به موفقیت بسیار خوبی دست یافت و با قهرمانی موفق به صعود به لیگ 3 شد :
    کیان , به عنوان نخستین سوال دوست داریم بدونیم متولد کی و کجا هستی؟
    من متولد 23 جولای سال 1989 در برلین هستم, منطقه چارلوتنبورگ از چه زمانی به فوتبال علاقه پیدا کردی و تا به حال در چه باشگاه هایی حضور داشتی؟ من از 5 سالگی به فوتبال علاقه داشتم, اون زمان اولین باشگاهم روت وایس نیوکلن بود که از اونجا فوتبال رو شروع کردم و در 10 سالگیم برای دو سال به باشگاه براندن بورگ رفتم و بعد از اون هم در باشگاه هایی مثل اسپاندائو و هرتازهلدندورف بازی کردم , آخرین باشگاهم قبل از اومدن به دورتموند یونیون برلین بود که با این باشگاه موفق شدم قهرمانی شهر برلین رو کسب کنم و دوسال پشت سر هم 2009 و 2010 موفق به کسب آقای گلی شدم .
    کیان, پدر و مادر تو هر دو ایرانی هستن؟
    بله مادرم اهل تهران و پدرم اهل کرج هست.
    شرایط تیم دوم دورتموند و وضعیت خودت در این تیم چگونه است, یکم راجع بهش برامون بگو؟
    در فصل گذشته ما در این تیم خیلی تلاش کردیم و نتیجه هم گرفتیم. سرمربی ما داوید واگنر برای تمام بازیها ما رو بسیار با انگیزه می کرد, شاید مهمترین و اصلی ترین خصلت تیم ما دوستی و همدلی میان بچه ها بود طوری که مثل یک خانواده بودیم, تمرینات تیم دوم شباهت زیادی با تمرینات تیم اصلی دورتموند داره و دلیل این موضوع اینه که یورگن کلوپ سرمربی تیم اصلی همیشه این موضوع را به ما گوشزد میکنه که در مواقع لزوم حتما از بازیکنان تیم دوم استفاده خواهد کرد. ما به همراه این تیم قهرمان شدیم و این باعث شد که فصل آینده در لیگ 3 حضور پیدا کنیم.
    میدونید که تیم دوم دورتموند به همراه تیم دوم اشتوتگارت تنها تیم دومهای, تیمهای بوندس لیگایی حاضر در دسته 3 هستند. چون کار در این لیگ بسیار سخت خواهد بود چون تیمهای نظیر آرمینیا بیلفلد و آلمانیا آخن که حتی سابقه حضور در بوندس لیگا را دارند در این لیگ از رقبای تیم جوان ما هستند.
    مسلما من هم دوست دارم در فصل جدید با گلهای بیشتر خودم رو نشون بدم چون مهاجم به گلهاشه که مطرحه .

شرایط تمرینات و آموزش ها در آکادمی و تیم دوم دورتموند چطور هست
    ؟ شرایط تمرینات خیلی عالیه, باشگاه واقعا از همه لحاظ به بازیکنا میرسه و من هم تلاشم اینه که در فصل پیش رو بهتر عمل کنم چون تجربه ام بالاتر رفته. همونطور که گفتم هدف اصلیم رسیدن به تیم اصلیه دورتمونده. ما فصل گذشته خیلی تلاش کردیم و نتیجش رو هم دیدیم .
    کیان, به عنوان یه بازیکن آکادمی و تیم دوم دورتموند نظرت درباره قهرمانی های دورتموند چیه؟
    تیم اصلی ما برای ما بسیار اهمیت داره به هر حال افتخارات و ستاره هایی که بدست میارند رو ما هم به همراه اون ها حمل خواهیم کرد. همه ما به این تیم جوان , قدرتمند و یکدست افتخار میکنیم.
    کلوپ مربی بزرگیه و کار بزرگی کرده که تا به حال هیچ مربی در دورتموند موفق به انجام اون نشده. یورگن کلوپ از نظر تو چه جور شخصیتیه؟
    کلوپ به معنای کامل یک دوسته , با اون میشه در تمرینانت درباره تمامی موارد حتی مشکلات شخصی صحبت کرد, اون تو تمرینات تیم اصلی خیلی منظم عمل میکنه و در عین سخت گیری دوستی و رابطه بسیار صمیمی با بازیکنان داره. یک نمونه کامل انسان بسیار احساسی و ذهنی .
    فکر میکنی دورتموند میتونه از قهرمانی های خودش در فصل پیش رو دفاع کنه؟
    حتما , تقریبا من مطمئنم که این اتفاق باز هم رخ میده و بازیهای زیبا و بی نقصی رو دوباره از دورتموند خواهیم دید. باشگاه با اکثریت ستاره های خود تمدید کرده و بازیکنای ارزشمندی هم به تیم اضافه شدند. من هم هدف اصلیم اینه که اگه روزی این فرصت بهم داده شد در موفقیتهای این تیم سهیم باشم.
    دورتموند رو در فصل آینده لیگ قهرمانان چطور میبینی؟
    دورتموند تیم بزرگیه به نظر من این تیم و ستاره های جوونش با تجربیات زیادی که در این سالها کسب کردند موفقیتهای قابل توجهی رو در فصل آینده اروپا کسب می کنند. دورتموند با رهبری کلوپ فوق العادست. ما بازیکنای شایسته ای داریم که میتونن تو اروپا برای تیم چاره ساز باشند.
    شانس خودت برای رسیدن به تیم اصلی دورتموند رو چقدر می دونی؟
    خب مسلما هدف اصلی من رسیدن به تیم اصلی دورتمونده , من اول باید خودم رو حتی بیشتر از گذشته تو تیم دوم نشون بدم , زدن گلهای بیشتر در لیگ 3 میتونه من رو به عنوان یکی از شانسهای رسیدن به تیم اصلی مطرح کنه . راه رسیدن به تیم اصلی برای من همیشه باز هست .
    کیان دوست داریم نظرت رو درباره کشورت ایران و مردم کشورت بدونیم؟
    من تو آلمان به دنیا اومدم و با هردو فرهنگ بزرگ شدم , تا به حال چندین بار به ایران رفتم , ما اقوام نسبتا زیادی در ایران داریم , مردم ایران بسیار دوست داشتنی و مهمان نواز هستن, ایران کشور زیباییه هرموقع که به ایران سفر می کنم حس خوبی بهم دست میده. من دوستان ایرانی زیادی در آلمان دارم.
    میدونی که ایران دو تیم پرهوادار فوتبال داره , استقلال و پرسپولیس , آیا طرفداری هیچکدوم از اونها هستی یا نظری راجع بهشون داری؟
    آره این تیمها رو میشناسم , و در مورد داربی هاشون زیاد شنیدم که جو فوق العاده ای همانند جو داربی دورتموند و شالکه داره. من طرفدار هیچکدومشون نیستم ولی چون پسرخاله هام در ایران همگی استقلالی هستن من هم اسقلال رو بیشتر دوست دارم .

کیان , اگه پیشنهاد حضور در تیم ملی ایران بهت بشه اون رو قبول میکنی؟
    حتما, من همیشه علاقه خاصی به تیم ملی ایران داشتم و برام یه افتخاره که در تیم ملی کشورم حضور پیدا کنم .
    اگه روزی قرار باشه بین تیم ملی آلمان و ایران یکی رو انتخاب کنی حضور در کدوم رو انتخاب میکنی؟
    در ابتدا خیلی دوست داشتم در تیم ملی آلمان بازی کنم ولی چون حضور در تیم ملی آلمان قواعدی همچون حضور در تیمهای پایه را داره و چون من 21 سالم تمام شده پس تقریبا شانسی برای حضور در این تیم را ندارم. حضور در تیم ملی ایران میتونه برام بسیار عالی باشه. ولی خب دوست دارم بیشتر و بیشتر در تیم باشگاهیم بدرخشم تا اگر روزی به این تیم فراخوانده شدم بتونم خودم رو نشون بدم

-----------------------------------------

کلوپ: اتحاد ما از بایرنی ها بیشتر است

بعد از فینال جام حذفی بعضی از بازیکنان بایرن اعلام کردند که تیم شان بهتر از حریف بازی کرد؛ ادعایی که کلوپ هم با آن موافق است.

سایت گل- یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، با انتقاد از شیوه بازی بایرن مونیخ، اعلام کرد که تیمش متحدتر از حریف باواریایی است.
    دورتموندی ها در دو دیدار فصل گذشته مقابل بایرن در بوندس لیگا به پیروزی رسیدند؛ ضمن اینکه این تیم را در فینال لیگا پوکال 5-2 از پیش رو برداشتند.
    بعد از فینال جام حذفی بعضی از بازیکنان بایرن اعلام کردند که تیم شان بهتر از حریف بازی کرد؛ ادعایی که کلوپ هم با آن موافق است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" البته بایرنی ها بهتر بودند اما ما بودیم که به گل رسیدیم. به هر حال ما 5 بازی پیاپی آنها را شکست دادیم.
    خانواده ای که ما در باشگاه تشکیل دادیم از هر چیز دیگری مهمتر است. مهم است که همه چیز با هم هماهنگ باشد. این مسئله است که پیروزی یا شکست را رقم می زند.
    این مفهومی است که در جنوب آلمان (ایالیت باواریا در جنوب آلمان قرار دارد) به طور متفاوتی آموزش داده می شود."

دورتموندی ها در این تابستان شینجی کاگاوا را از دست دادند اما در مقابل مارکو رویس، لئوناردو بیتن کورت، حولین شیبر و الیور کرچ را به خدمت گرفتند.
    کلوپ تاکید کرد در فصل پیش رو جایگاه هیچ بازیکنی در ترکیب اصلی تضمین شده نیست.
    " در تیمی با جاه طلبی ما که از شانس زیادی برای قهرمانی برخوردار است، ما باید 11 بازیکن آماده در زمین داشته باشیم. هر بازیکنی فرصت بازی پیدا خواهد کرد. اسم ها تعیین کننده نیستند. امیدوارم پیشرفت کنیم و طرفداران اعتماد بیشتری به ما پیدا کنند."

------------------------------------
    کلوپ: قهرمانی در چمپیونزلیگ برای دورتموند غیرممکن نیست

بسیاری انتظار داشتند قهرمان بوندس لیگا یکی از شگفتی سازان فصل قبل چمپیونزلیگ باشد اما آنها در همان مرحله گروهی از دور رقابت ها حذف شدند.

سایت گل- یورگن کلوپ، سرمربی بورسیا دورتموند، امیدوار است بازیکنانش از رقابت های فصل گذشته لیگ قهرمانان درس گرفته باشند.
    بسیاری انتظار داشتند قهرمان بوندس لیگا یکی از شگفتی سازان فصل قبل چمپیونزلیگ باشد اما آنها در همان مرحله گروهی از دور رقابت ها حذف شدند.
    کلوپ در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما فصل گذشته در چمپیونزلیگ خیلی خوب بازی کردیم و تنها از تداوم لازم برخوردار نبودیم. امیدوار بودیم بهترین بازی مان را ارائه بدهیم اما تنها 80 درصد بازی خودمان را ارائه دادیم که برای رقابت های بزرگی مانند این کافی نبود.
    با این وجود، امسال موفقیت در این رقابت ها یکی از اهداف ماست؛ قهرمانی در این رقابت ها غیرممکن نیست. ببینید چطور بایرن به فینال رسید.
    ما کاملا به توانایی های مان ایمان داریم . بعد از نتایج فصل گذشته، فشار از روی ما برداشته شد. این به آن معنا نیست که ما از هم اکنون در فینال هستیم اما رسیدن به مراحل بالا در دسترس ماست."

14. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •