تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 32 اولاول ... 21272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 317

نام تاپيک: سریال نابرده رنج

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

صحنه های جنگ و درگیری تو این سریال بدترین جنگ و درگیری بود که من تا حالا تو تلویزیون و سینمای ایران و جهان از فیلم های که دهه 30 میلادی تا حالا ساخته شده دیدم کل قوانین جنگ و اکشن و فیزیک و صدا و ... رو زیر سوال بردن. (اگه فیلمی که اکشنش بدتر از این باشه ساخت هر کشور و سالی بود ممنون میشم بگید).
    در مورد اینکه صحنه های جنگش خوب نبود باهات موافقم ولی نه در این حد (بدترین جنگ و درگیری بود که من تا حالا تو تلویزیون و سینمای ایران و جهان از فیلم های که دهه 30 میلادی تا حالا ساخته شده دیدم )

سریال هم به شدت کلیشه بود . شخصیت سازی هم وجود نداشت همه کاراکترها تیپ بودن .
    اتفاقا چون کلیشه نبود به دل خیلی ها نشسته و باهاش حال کردن .

کلا یه چند میلیاردی از پول بیت المال هدر رفت بدونه اینکه سودی برای فرهنگ و جامعه ما داشته باشه .
    با این حرفت هم کاملا مخالفم .

چرا به بیت المال ربط میدی ؟ میشه بگی شما از کجا تشخیص دادی به هدر رفته و هیچ سودی نداشته ؟

اتفاقا تو اینهمه سریال مزخرفی که داره پخش میشه این یه دونه از همشون بهتر بوده .

ولی در آخر من منکر تمام سوتی ها واشتباهات فیلم نمیشم . این سریال هم مثل همه سریال ها سوتی

و اشتباه زیاد داشته ولی در کل خوب بوده .

2. 5 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

من زیاد با نظر دوستان موافق نیستم . (نظر شخصی)

صحنه های جنگ و درگیری تو این سریال بدترین جنگ و درگیری بود که من تا حالا تو تلویزیون و سینمای ایران و جهان از فیلم های که دهه 30 میلادی تا حالا ساخته شده دیدم کل قوانین جنگ و اکشن و فیزیک و صدا و ... رو زیر سوال بردن. (اگه فیلمی که اکشنش بدتر از این باشه ساخت هر کشور و سالی بود ممنون میشم بگید)

کلا یه چند میلیاردی از پول بیت المال هدر رفت بدونه اینکه سودی برای فرهنگ و جامعه ما داشته باشه .
    کلا با تمامش مخالفم.
    سریال ماندگاری بود.
    واقعا خیلی عجیبه با این همه نوآوری بهش میگید کلیشه!
    اتفاقا برای فرهنگ جامعه و درک فضای جنگ برای نسل جوان خیلی مفید بود.

4. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من اين سريال خيلي بهتر از اين ها ميتونست تموم بشه...

صحنه هاي جنگ كاملا كودكانه بود. من حتي نديدم يك تير از اين همه تير اندازي رو با هدف گيري شليك كنند. مدام هم بي دليل گلنگدن ميكشيدند!
    هدف اصلي فيلم و پايه ماجرا گنجي بود كه ما از آخر نفهميديم چي هست!
    چه دليلي داشت خواهر عماد با يك فرد زنداني كه يك دستش رو هم از دست داده بوده ازدواج كنه؟
    صحنه آخر فيلم و شهيد كژال و اسد هم احمقانه بود! آخه چرا بايد از سنگر مي اومدند بيرون؟!

من با پايان تلخ مخالف نيستم ولي ...

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

صحنه های جنگ و درگیری تو این سریال بدترین جنگ و درگیری بود که من تا حالا تو تلویزیون و سینمای ایران و جهان از فیلم های که دهه 30 میلادی تا حالا ساخته شده دیدم کل قوانین جنگ و اکشن و فیزیک و صدا و ... رو زیر سوال بردن. (اگه فیلمی که اکشنش بدتر از این باشه ساخت هر کشور و سالی بود ممنون میشم بگید)

نحوه ی جنگش آره، هرکی سنش یکم زیاد باشه میگه که اصلا با همچین استراتژِی نمی جنگن، یا نحوه ی حرکتشون که فقط تو چند تا صف بدون دیدبان و ...

اگه بخواین بگین سریال کلیشه ای بوده باید بگین جنگ کلیشه ای شده! که اینم اصلا در زمان نمی گنجه!

اولا فکر نکنم میلییاردی خرج شده باشه ولی اگه شده باشه عادیه! بخاطر مردم خرج شده!
    بهتره اینه که بره توی حساب های فوتبالیست ها...
    یعنی شما دوست ندارین پولی که حقتون هستش رو حداقل غیر مستقیم استفاده کنین ازش؟

7. 7 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز اسد وعماد اومده بودن اصفهان برنامه زنده رود
    متاسفانه من چند دقیقه ش رو بیشتر نتونستم ببینم
    اگه اشتباه نکنم عماد داشت میگفت تو یکی از سریال های تلویزیونی ماه رمضون هم بازی کرده

9. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

پشت صحنه رو پخش کرد؟
    اگه پخش شده بی زحمت یه لینک دانلود بزارین ما دانلود کنیم

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

7

امروز اسد وعماد اومده بودن اصفهان برنامه زنده رود
    متاسفانه من چند دقیقه ش رو بیشتر نتونستم ببینم
    اگه اشتباه نکنم عماد داشت میگفت تو یکی از سریال های تلویزیونی ماه رمضون هم بازی کرده
    کامبیز دیرباز قرار بود امروز (جمعه) ساعت 11 بیاد سینما گلخانه.
    روزی که سام درخشانی رو آورده بودند باهاش تلفنی تماس گرفتند و قول داده بود حتما میاد. اونوقت دقیقه 90 کنسل کرده و مجری گفت رفته اصفهان.
    خیلی آدم بدقولیه. من امروز تمام برنامه هام رو کنسل کرده بودم که سینما گلخانه رو ببینم.
    یارو مردم رو گذاشت سرکار.

12. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

با وجود تکذیب تهیه کننده، ماجرای اختلاف بازیگر و کارگردان و تغییر پایان علنی شد
    داستان سریال «نابرده رنج» قرار بود چطور تمام شود؟

سینمای ما - سرانجام پس از حدود دو ماه، سريال شبانه «نابرده رنج» به پايان راه خود رسيد. بينندگان اين سريال سه‌شنبه شب گذشته شاهد روي آنتن رفتن آخرين قسمت اين مجموعه بودند و جالب آنكه مسؤولان شبكه سه با بهره‌وري (!) از استقبال نسبي مخاطبان خود، تك قسمت آخر را بدل به دو قسمت كردند و با تأخيرهاي نيم‌ساعتي، تا مي‌توانستند طي اين دو شب آگهي بازرگاني نمايش دادند! از اين گذشته، نخستين سريال عليرضا بذرافشان قرار بود فينال متفاوتي از آنچه روي آنتن رفت داشته باشد، اما بروز يك اختلاف‌نظر و دلخوري ميان كارگردان پروژه و يكي از بازيگران اصلي سبب شد پايان‌بندي مجموعه تغيير كند. ماجرا از اين قرار است كه در آخرين بخش‌هاي تصويربرداري سريال، ميلاد كيمرام بازيگر نقش جابر از كارگردان مي‌خواهد تا نام او در عنوانبندي سريال همراه با كامبيز ديرباز و سام درخشاني آورده شود.
    سازندگان نيز كه به هيچ وجه اين قضيه را نمي‌پذيرند، تصميم به ايجاد تغييراتي در نحوه پايان قصه مي‌گيرند تا از مشكل موجود، بدون نياز به همكاري كيمرام رهايي پيدا كنند.
    در روايتي كه براي پايان اين سريال در نظر گرفته شده بود، وقتي قصه به زمان حال مي‌رسيد، ما شاهد اين مي‌بوديم كه جابر سالها پيش با مرضيه (سحر دولتشاهي) ازدواج كرده و به آرامگاه اسد و عماد (ديرباز و درخشاني) مي‌روند و مشخص مي‌شود كه آن دو شهيد شده‌اند. گفته مي‌شود جابر به جاي عماد قرار بود به عنوان مسافركش در زمان حاضر ديده شود. با وجود در خواست كيمرام و زيربار نرفتن بذر افشان، ادامه بازي نقش جابر در نهايت حذف شده و او نيز در كنار اسد، آن هم در ديالوگ مرضيه، شهيد معرفي مي‌شود.
    به همين دليل، ناگزير سازندگان عماد و مرضيه را در پايان سريال به شكل بي‌ربطي كنار يكديگر قرار دادند تا ماجرا ختم به خير شود!

چندی پیش علیرضا بذرافشان کار گردان سریال نابرده رنج روایت جالبی از در خواست عجیب یک بازیگر این مجوعه باز گو کرده بود. بذر افشان در مصاحبه خود گفت: در اين كار ما نقشي را به بازيگري داديم كه تلاشي براي آن نكرده بود تا رسيديم به فينال سريال. او پيغام داد كه اسم من در تيتراژ بايد فلان جا باشد وگرنه در فينال بازي نمي‌كنم. حضور او هم براي ما مهم بود. اما من ياد گرفتم به كسي باج ندهم براي همين فينال را تغيير داديم و بدون او فيلمبرداري كرديم. هر چند به كار ضربه خورد اما ياد گرفتم شخصيتم از كارم مهم‌تر باشد. به هر حال شناخت جايگاه براي آدمها خيلي مهم است.

اما برخلاف این حرف، محمود رضايي تهيه كننده سريال نابرده رنج گفته بود: قسمت پاياني سریال «نابرده رنج» بدون تغيير و با حضور تمام بازيگران اين سريال از شبكه سوم سيما پخش مي شود. خروج يكي از بازيگران از قسمت پاياني سريال و تغيير قسمت پاياني نابرده رنج بر اثر يك مشكل شخصي ميان عليرضا بذرافشان كارگردان اين اثر و يك بازيگر اين سريال رخ داده است. هم اكنون با برطرف شدن سوء تفاهم ها ميان اين دو نفر اين بازيگر در پايان سريال حضور دارد و قسمت پاياني نابرده رنج بر حسب روال قبلي و بدون تغيير پخش خواهد شد.

با وجود این خبر، حالا اعلام شد که پایان سریال چرا و چگونه تغییر کرد. سایت "سینمای ما" آماده انعکاس نظرات و حرفهای بازیگر مورد ادعای این خبر و مشکل پایانی سریال است.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

منظورش از داشتن مادربرد چی بود؟؟
    طنز که نبود؟؟
    پس حتما یه منظوری داشته!!
    نه منظوری نداشت
    قضیه این بود که عماد یه زمان بچه زرنگ تهرون بوده
    الان که پیر شده دیگه از مسائل روز خبر نداره!
    در جهت تلخ نشون دادن سرنوشت این شخصیت

می شه بگی منظورت از بد دقیقا" چیه؟
    نوع اسلحه ها؟
    نوع تیر اندازی؟
    نوع سنگر گیری؟
    نوع کشته شدن؟
    انفجار؟

در روايتي كه براي پايان اين سريال در نظر گرفته شده بود، وقتي قصه به زمان حال مي‌رسيد، ما شاهد اين مي‌بوديم كه جابر سالها پيش با مرضيه (سحر دولتشاهي) ازدواج كرده و به آرامگاه اسد و عماد (ديرباز و درخشاني) مي‌روند و مشخص مي‌شود كه آن دو شهيد شده‌اند. گفته مي‌شود جابر به جاي عماد قرار بود به عنوان مسافركش در زمان حاضر ديده شود.
    همون بهتر که پایانو تغییر دادن!
    اصلا چه معنی داره افسر آگاهی که سابقه جنگم داره الان سرنوشت تلخ پیدا کنه؟(آگاهی همون سازمان اطلاعاته)
    الان همچین کسی تو جامعه باشه در حال سلطنته!
    از اینا گذشته جابر حسابی تیر خورده بود
    درسته که عماد جسد نیمه جونش رو نحات داد ولی خب ترمیناتور که نیست!
    تازه اینجوری سرنوشت مرضیه هم غم انگیز تر و جالب تر می شه
    تازه شم کسی برای گریه کردن برای عماد دلیلی نداشت! پس از غم انگیز بودن پایان کم می شد
    Last edited by *Necromancer; 30-07-2011 at 02:19.

16. 4 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

می شه بگی منظورت از بد دقیقا" چیه؟
    نوع اسلحه ها؟
    نوع تیر اندازی؟
    نوع سنگر گیری؟
    نوع کشته شدن؟
    انفجار؟
    نوع جنگ بد بود
    مثلا کلی عراقی از روبه رومیومد طرف 2تا تیر میزد همه میمرن

بعدش اون ای آخر که گیر افتادن همشون به راحتی تونست از اون بالا برن پشت صخره ولی میخواستن بالا برن نمیشد

اصلا معلوم نوبد چه شکلی بود از رو به رو نشون میداد داره کلی عراقی میاد یه کم که میگذشت خبری ازشون نبود

18. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •