گیم اسپات 8 داده به نسخه های X360 و PS3
گیم اسپات 8 داده به نسخه های X360 و PS3
از بس امتیازای خارق العاده ی آنچارتد 3 رو دیدیم سطح توقعمون رفته بالاامتیازا خیلی کمه
gamespot:
همون چیزی که میترسیدم شد! داستانش اصلا خوب نیست و نامید کننده ست.:(The Good
New movement options keep the platforming joyful Brotherhood recruitment has been nicely fleshed out Gorgeous, vibrant world with a lot to do Fantastic soundtrack Emotionally fulfilling ending.
The Bad
Tower defense isn't fun Desmond sections aren't fun Disappointing main story.
خداییش کاملا حقشه این نمره ها............. .
رسما رسما اب بستن به بازی ......
ایرادایی که سایتا به بازی گرفتن همونایی هست که من شماره قبلش هم گفتم ولی مثه اینکه این شماره شدیدترشده :
1-اتزیو به یه انبار مهمات و یه rembo تو میدان جنگ تبدیل شده.
دستتو می کنی جیبت بمب در میاره....سوت میزنی لشکر میان........کلا میتونی از دژت توسط نیروی دفاعی دفاع کنی(یعنی کلا مثه یه بازی استراتژیکی یه base بزنی و ازش دفاع کنی).....استینتو بالا می کشی تفنگ در میاد.....
2-داستان بازی نا امید کننده بوده که اونم به خاطر اب بستن به بازیه... .
+
تنها قسمت این بازی که همیشه دوسش داشتم مولتی پلیرش بوده که خوشبختانه این شماره بیشتر از قبل پیشرفت کرده.. .
.
.
Last edited by halflife g; 14-11-2011 at 23:16.
دقیقا... + دفاع از برج ها چیزیه که اکثر سایت ها بهش گیر دادن و اونو بخش عذاب آوری دونستن. اون سکانسهایی رو هم که در نقش دزموند قرار میگیریم و بازی به صورت اول شخصه و معماهایی مثل معماهای Portal داره, این قسمت ها هم جالب نیستند.
خلاصه اون قدر که بخش چند نفره پیشرفت داشته و قوی کار شده, ساختار کمپین, وضعیت خوبی نداره.
وقتی فضاهای عربی رو دیدم خیلی به دلم نشست ولی وقتی تو ویدئوش رفت تو داخل کشتی و اون اتیش بازیا دیدم گفتم این که همون برادر هود هستش که بزرگ تر شده سنش ...بعد فکر کردم بهتر بود که خیلی فاصله بدن به بازی برای نسخه جدیدش
اما گفتم یوبیه یهو دیدی کاشت و داشت و برداشت ولی نتونست
Counterkills Montage
Counterkills Montage HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه پیشرفت هایی نسبت به نسخه قبل داشته مولتیش ؟
دوستان نسخه pc رو تو گیم سپات زده 15 nov ( همون 24 آبان) ولی میگن تاخیر خورده، آخرش کدوم تاریخ درسته؟!![]()
Review
Review HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)