با سلام (این سوال رو چند جا کردم ولی جوابی نگرفتم لطفا کسی اگه میدونه جواب ما رو بده )
من یه دوربین فیلم برداری سونی مدل xr150 دارم ولی نمی تونم فیلم ها رو روی بلوری رایت کنم هر کار می کنم نمیشه آیا کسی می تونه در این مورد بهم کمک کنه
ممنون
با سلام (این سوال رو چند جا کردم ولی جوابی نگرفتم لطفا کسی اگه میدونه جواب ما رو بده )
من یه دوربین فیلم برداری سونی مدل xr150 دارم ولی نمی تونم فیلم ها رو روی بلوری رایت کنم هر کار می کنم نمیشه آیا کسی می تونه در این مورد بهم کمک کنه
ممنون
سلام.
لطفا از ادامه این بحث خودداری کنید و اون رو به پروفایل من منتقل کنید. ممنونم.
xr150 سونی دوربین به درد نخوریه تو نور کم که چه عرض کنم تو نور نیمه کم اندازه دوربین موبایل نویز داره.
دوست عزیز بارها و بارها به این نکته در تاپیک اشاره شده. باید از دوربین به اندازه ظرفیت اون انتظار داشت.
این مدل هم دارای نویز هست. حتی X160 هم از این نقیصه بی نصیب نیست.
سلام دوستان.
تا 350 تومن میتونم یه دوربین فیلمبرداری در حد مطلوب بخرم؟اگه مدلی هست معرفی کنید. ضمنا شما دوربینهای هارد دیسکی رو پیشنهاد میکنید یا نه؟؟
سلام.
بله میشه خرید. اما از کیفیت و امکاناتش نباید زیاد انتظار داشته باشی. به شخصه زیاد توصیه نمیکنم. در همین تاپیک
راجع به این موضوع حسابی بحث شده. میتونید اونها رو هم مطالعه کنید.
سلام دوستان
قصد خرید یه دوربین فیلم بردای برای مصارف خانوادگی رو دارم.بودجه هم حداکثر تا 900 هزار تومن هست.یعنی کمتر از 900 تومن، بیشتر تو نظرم هست.قبلش چندتا سوال دارم.حداقل هم 500 هزار تومن.(بنده اطلاعات زیادی در زمینه دوربین فیلم برداری ندارم).
1.HD رو پیشنهاد میکنید یا FULL HD؟
2.هارددیسک داشته باشه بهتره یا مموری؟هر بار حداکثر شاید 3 ساعت مداوم فیلم گرفته بشه.
3.هر 1 ساعت فیلم برداری HD چند گیگ حافظه رو لازم داره؟ 1ساعت کیفیت FULL HD چند گیگ حافظه رو پر میکنه؟
این امکانات رو هم داشته باشه:
1.کیفیت فیلم برداریش واقعا عالی باشه.یعنی تا این بودجه،بیشترین کیفیت رو بده.
2.زوم اپتیکال بالا و واضحی داشته باشه.
3.کیفیت عکس گرفته شده هم خیلی خوب باشه.
4.در نورکم نویز نداشته باشه.(با حداکثر 900 هزار تومن دوربینی هست که اصلا در نور کم، نویز نداشته باشه یا کمترین نویز ممکن رو داشته باشه؟)
چند تا مدل معرفی بشه،بهتر هست.با دید بهتری میشه انتخاب کرد.
با تشکر از همه دوستان عزیز که به بنده در یه انتخاب عالی کمک میکنن.
Last edited by p30world am; 11-03-2012 at 16:05.
دوستان سلام. من قصد خرید دوربنین داشتم تا اینکه یک دوربین سونی دیدم 500 تومن و با زوم 60X. وسوسه شدم. البته قصد خرید دوربین کانن در وجودم افتاده. اونم تو همین محدوده قیمت فوقش 50 تا بالاتر. چند تا چیز برام مهمه 1 و 2 و 3 برزگنماییشه. (همه میدونن که منظورم بزرگنمایی نوریه) 4 امکان فیلمبرداری F HD بیش از این اندازه مورد نیازم نیست 5-کار مناسب در شب 6-عکس هم اگر خواستم خوب بندازه که معمولا این قابلیت رو دارن. 7-کلی بودجه برای حافظش ندم. 8-باتریش مثل آدم باشه. 9-ترجیجا سبک باشه دوربین برای عروسی که نمیخوام. پیشنهاد چی میدید؟ میخوام توی عید برم 3 راه جمهوری یا باب همایون بخرم.
سلام دوست عزیز.
1-کیفیت HD فیلمبرداری با کیفیت 1280x 720هستش و Full HD با کیفیت 1920x1080 فیلمبرداری میکنه. پس
کیفیت فول قطعا کیفیت بالاتری داره و جزییات بیشتری رو به تصویر میکشه. که نتیجه این مقایسه ارجحیت در
خرید دوربینهای فول هستش.
2-دوربینهای هارددیسکی رو به شخصه توصیه نمیکنم. چون تجربه خوبی از داشتن این کلاس دوربینها نداشتم و
قطعا به کسی هم توصیه نمیکنم. سعی کنید بیشتر دوربینهای دارای حافظه فلش رو در نظر بگیرین.
3-میزان اشغال شدن حافظه توسط اطلاعات حاوی تصاویر فیلمبرداری شده، بستگی مستقیم به کیفیت تصویر
و صدای داره. که هر چی بالا باشه حجم تصویر هم بالا میره.
================================================== ====
درا دامه باید متذکر بشم که شما نمیتونید همه موارد رو با همنهشتی کامل با گزینه های درخواستی تون، در مدل
های ساخته شده پیدا کنید و یا لااقل کار دشواری هست. مدل زیر دارای قابلیت نویز کم در نور کم و لرزشگیر قابل
قبول هست. و اینکه به راحتی قابل تهیه هست! من با کمی افزایش بودجه، مدل زیر رو توصیه میکنم:
Panasonic HDC-SD90....1.080.000
با مشخصات:
- 28mm Wide-Angle
- Intelligent 40x Zoom and HYBRID O.I.S.
- 1080/60p Recording
- 3D Image Recording
- and....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست خوبم با بودجه 500.000تومن نمیشه همه گزینه ها را در یک مدل اجماع کرد. خرید دوربین هارددیسکی رو
توصیه نمیکنم. روی این موضوع مفصلا در تاپیک بحث شده. و شاید از لحاظ کیفی هیچ مشکلی نداشته باشه، اما
از لحاظ کمی اصلا نمیشه روش حساب کرد.(البته کمیت کاربردی مورد بحثه نه کیفیتی!). نظرات دوستانی هم که
این کلاس از دوربینها رو توصیه میکننريال قابل احترام و عزیز است. اما به شخصه این کلاس رو توصیه نمیکنم. چون
خودم نتونستن بیشتر از چند ماه با کارایی مطلوب با دوربینهای هارددیسکی کار کنم!!!
توصیه میکنم کمی بودجه رو افزایش بدین تا گزینه بهتری رو بشه معرفی کرد. در غیر اینصورت، با این بودجه چندین
گزینه در صفحات قبل معرفی شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)