تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 42 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوارز چه جیغ و دادی میکرد
    زن و بچش بودن بغل دستش؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوارز چه جیغ و دادی میکرد
    زن و بچش بودن بغل دستش؟
    دقت نکردم ولی فکر کنم طی بازی چند بار نشون داد بغل دستیش مرد بود نه زن!
    +

اورا دوباره شروع کرد:
    Evra just spoken to canal plus: "Dirk Kuyt has called me a shit defender 10 times. This is unacceptable"

این بابا ول کن این مسخره بازیهاش نیست. البته با این وضع مسخره FA من بعید نمی دونم دوباره از روی احتمالات بیان کویت رو هم محروم کنن! این FA که اینقدر به خاطر خشونت دست به محروم کردنش خوبه و چهار بازی چهار بازی بازیکن های سیتی رو محروم می کنه نمی دونم نظرشون درباره تهمت بیخود زدن چیه!

3. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

^^^پیروزی های شــیرین مقابل منچسترها رو تــبریک مـیگم^^^

Here are the best of our photographs from Liverpool's 2-1 FA Cup win over Manchester United

5. 8 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقت نکردم ولی فکر کنم طی بازی چند بار نشون داد بغل دستیش مرد بود نه زن!
    +

!
    نه بابا نسخه ای که ما از صداسیما میدیدیم سمت چپش یه زن بلوند با یه بچه تو بغل بودن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه برد 3-0 خارج از خونه که در ادامه هفته خیلی خوب قبل بود.. این بازی برعکس کل فصل اندی کرول خیلی خوب بازی کرد و تا حدی شبیه یه بازیکن 35 میلیونی بود.. کل تیم خوب بودن از جمله چارلی آدام و هندرسون.

این آخرین بازی محرومیت سوارز بود و از هفته بازی بعد (دوشنبه مقابل تاتنهام در آنفیلد) می تونه بازی کنه.

8. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خب فصل نقل و انتقالات هم که تموم شد و خریدی نکردیم.
    حالا سه بازی سخت در پیش داریم: تاتنهام، من یونایتد و آرسنال

10. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی از وبسایتا از جمله سایت ESPN توی بخش حاشیه ایش نوشتن که خرید استوارت داونینگ از آستون ویلا از طرف مالکین لیورپول بر مبنای یه ویدئوی تقلبی از داونینگ بوده که از فاصله دور چندتا توپ رو به داخل سطل های آشغال مینداخته
    البته مطلب پایینی از وبسایت تلگراف هستش.
    Stewart Downing's fake Aston Villa skills video impressed Liverpool's owners

Liverpool's American chairman Tom Werner first admired Stewart Downing after seeing this video of the winger kicking ball into bins at Aston Villa's training ground.

Werner and owner John W Henry were so impressed by YouTube clips of the England international slotting balls into five wheelie bins from long range that they decided to make an offer to Villa for the left-footed midfielder. They later found out the video was doctored.

"There was some footage of Stewart where he was, from 30 yards away, kicking a football into five different trash cans and it was brilliant," said Werner.

"John and I said: 'Oh my God, this player is brilliant, we've got to figure out a way to make a deal with him'."

It was only later that Werner and Henry realised the footage had been digitally enhanced as part of a campaign to boost season ticket sales at Villa.

However, this didn't stop Downing completing his £20m move to Anfield, although the transfer hasn't proved a success yet with the 27 year-old still to score his first Premier League goal for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب فصل نقل و انتقالات هم که تموم شد و خریدی نکردیم.
    حالا سه بازی سخت در پیش داریم: تاتنهام، من یونایتد و آرسنال
    مشکلی نیست کرول داره بهتر میشه و سوارز هم برمی گرده و جرارد و اسپیرینگ هم برگشتن، بازیهامون هم دیگه فشرده نیست و می تونیم از بلمی در همه این بازیها استفاده کنیم. اگه بتونیم تاتنهام و آرسنال رو در آنفیلد ببریم و به یونایتد نبازیم بسیار خوبه و قدم بزرگی در راستای رسیدن به جام باشگاه ها.

خیلی از وبسایتا از جمله سایت ESPN توی بخش حاشیه ایش نوشتن که خرید استوارت داونینگ از آستون ویلا از طرف مالکین لیورپول بر مبنای یه ویدئوی تقلبی از داونینگ بوده که از فاصله دور چندتا توپ رو به داخل سطل های آشغال مینداخته
    البته مطلب پایینی از وبسایت تلگراف هستش.
    این از اون حرف های خنده دار بود، شموشک نوشهر هم از روی ویدیو های یوتیوب بازیکن نمی خره.. درباره تیم های آماتور لیگ های 4-5 حرف نمی زنیم! البته این خبر هفته پیش تکذیب شد و کلا دروغ بود.

13. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکلی نیست کرول داره بهتر میشه و سوارز هم برمی گرده و جرارد و اسپیرینگ هم برگشتن، بازیهامون هم دیگه فشرده نیست و می تونیم از بلمی در همه این بازیها استفاده کنیم. اگه بتونیم تاتنهام و آرسنال رو در آنفیلد ببریم و به یونایتد نبازیم بسیار خوبه و قدم بزرگی در راستای رسیدن به جام باشگاه ها.

این از اون حرف های خنده دار بود، شموشک نوشهر هم از روی ویدیو های یوتیوب بازیکن نمی خره.. درباره تیم های آماتور لیگ های 4-5 حرف نمی زنیم! البته این خبر هفته پیش تکذیب شد و کلا دروغ بود.
    اول یه مصاحبه از جان هنری فکر کنم اومده بود که تایید کرد قضیه رو البته تو مصاحبه گفتش که ما قبل ازینکه خرید رو کامل بکنیم فهمیدیم که ویدیو دروغ بوده،بعد یه مصاحبه دیگه اومدش که کلا قضیه رو تکذیب کرد
    ولی بازتاب خبری فوق العاده زیادی تو خیلی از وبسایتا داشتشا
    اینجاست که یه ضرب المثل قدیمی میگه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها

15. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کنی : گلها خواهند آمد

کنی داگلیش اطیمنان دارد پس از تماشای تیمش در تساوی بدون گل مقابل تاتنهام آنها در بازیهای آینده به گلهای زیادی دست خواهند یافت . این بازی در حالی انجام شد که لیورپول برتری محسوسی نسبت به حریفش داشت ...

به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، اندی کارول و لوییز سوارز در نیمه دوم بختهای گلزنی داشتند اما در به به ثمر رساندن گل ناکام ماندند تا اختلاف امتیاز قرمزها با تیم چلسی که در رتبه چهارم قرار دارد چهار امتیاز باشد .

حداقل دستاورد این نتیجه دهمین کلین شیت په په رینا محسوب می شد .

داگلیش در واکنش پس از بازی گفت : " گل خوردن مهم نیست ولی در مقابل آن گل زدن اهمیت بیشتری دارد .

" ما فرصتهای گلزنی ایجاد کردیم ولی هیچکدام از آنها گل نشدند و به تساوی رسیدیم . این روندمان را در بیرون از خانه هم حفظ می کنیم . فکر می کنم یک بازیکن قدیمی می گفت " هر چقدر سختتر کار کنید ، شانس بیشتری بدست می آوردید " . به همین خاطر ما هم سخت تلاش می کنیم تا خوش شانس هم باشیم .

" عملکردمان فوق العاده بود ، ولی نتیجه ؟ ناامید کننده بود و تنها یک امتیاز گرفتیم ولی این دلیل نمی شود که بازیکنان را سرزنش کنید به خاطر عملکردی که از خودشان نشان دادند. اگر توپ را به سمت چارچوب ببریم ممکن است بتوانیم سه امتیاز را بگیریم .

" باید هم بگویم که په په یک تک به تک خیلی خوب را از گرت بیل گرفت . همه در گرفتن این نتیجه در این بازی به یک میزان شریک هستند ."

داگلیش در شروع مسابقه سوارز را روی نیمکت قرار داده بود .

او افزود : " او از دسامبر بازی نکرده بود ، بنابراین منصفانه نبود از ابتدا در ترکیب باشد . او نیم ساعت بازی کرد . این خیلی بهتر از آن است که بتوانیم از او در ملوود تنها بهره بگیریم .

" همیشه لوئیز وقتی توپ را می گیرد ، شما دنبال این هستید که ببینید او چه کاری می خواهد بکند . از اینکه او بازگشته خیلی خوشحالیم ."

داگلیش در رابطه بازی با یونایتد

داگلیش از بازیکنان خودش در رابطه با بازی روز شنبه مقابل یونایتد در الترافورد خواسته است که همه ی تمرکز خود را قویا بر روی بازی بگذارند و از مسائل حاشیه ای دوری کنند.

کنی داگلیش گفت:"همه کسانی که به نحوی درگیر این بازی خواهند بود ، حتی رسانه ها ، هواداران و هر دو تیم باید این اطمینان را ایجاد کنند که از بازی آخر هفته بین این دو تیم به عنوان یک بازی زیبا و نه چیز دیگری ، در خاطر بماند"

وی افزود:"من فکر میکنم همه ی کسانی که در جریان بازی اف ای کاپ این دو تیم درگیر بودند ، وظیفه ی خود را به بهترین نحو انجام دادند و شاهد انجام شدن بازی این دو تیم در مسیر و شرایط کاملا درست بودیم ، پس اجازه بدیم از اینکه این اتفاق در آخر این هفته دوباره تکرار خواهد شد ، مطمئن باشیم."

او گفت:"من مطمئنم که مردم میخواهند پیرامون لوییز سوارز صحبت کنند،اما او محرومیت خود را قبول کرد،ممنوعیت خود را گذراند و در برابر تاتنهام بازگشت.هم اکنون این فرصتی است برای همه ما که روی آنچه اتفاق افتاده خطی بکشیم و به سوی جلو حرکت کنیم."

"همه در رابطه با پیش بازی ، حدس هایی میزنند اما ما با لوییز سوارز صحبت کرده ایم و من مطمئن هستم که پیش از بازی لوییز سوارز با پاتریس اورا و همه ی بازیکنان یونایتد دست خواهد داد."

سوارز : می دانم جو بر علیه من خواهد بود

مهاجم قرمزهای لیورپول در مصاحبه ای اعلام کرد که از جوی که در ورزشگاه اولترافورد در جریان بازی هفته ی دیگر لیورپول و منچستریونایتد بر علیه او درست می شود با خبر است ولی بر او تاثیری نخواهد گذاشت.

لوییس سوارز از اینکه در بازی شنبه تحت فشار هواداران یونایتد قرار می گیرد با خبر است اما او می گوید که تاثیری روی آن نخواهد گذاشت و از طرفی عقیده دارد که پس از معذرت خواهی اش نباید دیگر جوی مسموم به وجود آید.

مهاجم لیورپول که در ماه اکتبر طی رای ای از سوی کمیته ی فوتبال انگستان به دلیل توهین نژاد پرستانه(!) به مدت هشت جلسه از بازی کردن محروم بود حالا برای اولین بار پای به ورزشگاه اولترافورد می گذارد.اتحادیه او را به جرم توهین نژاد پرستانه(!) به پاتریک اورا مدافع فرانسوی منچستر یونایتد متهم و محروم کرد.

او در این باره می گوید " من اصلا قصد توهین نژاد پرستانه را به اورا نداشتم این را بارها گفته ام.من حرف نژاد پرستانه ای به او نزدم و فقط کلمه ای را بیان کردم که در کشور خودم اصلا معنیِ نژاد پرستانه ندارد. "

"من درک می کنم که اینجا قوانین خودش را دارد و باید احترام بگذارم و من هم احترام می گذارم ولی اصلا نمی دانستم کلمه ای که به کار بردم اینجا به معنایِ قیر ( ) است."

او اضافه کرد " می دانم که اورا عصبی شده و این طبیعی است چون او یک انسان است ولی من قصد توهین به او نداشتم و می دانم هم شنبه دوستدارن او در اولترافورد علیه من سوت میزنند ولی باید بگویم که من یه این جور جو ها عادت دارم و نه تنها تاثری در بازی من ندارد بلکه انگیزه ی مرا بیشتر می کند"

" به هر حال باید من در بازی شنبه بازی کنم و اجباری هست برای من.ولی باید بدانند که روی نحوه ی عملکرد من تاثیری نخواهد گذاشت. به نظر من باید اتفاقات گذشته را فراموش کرد و امید وارم چیز غیر عادی پیش نیاید "

" می دانم که دوست داران یونایتد از این کار من ناراحت هستند ولی می خواهم به آنها بگویم همه ی ما انسان هستیم و من قصد ناراحت کردن آنها را نداشته ام"

تـرجمه اختصاصی تاپ گل از سـایت رسمی باشگاه

17. 4 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •