سلام به همگی
من الان بازی رو نصب کردم ولی اصلا اجرا نمی شه...
این پیغامها رو برای هر Launcher میده لطفا کمکم کنید!
پیغامهای خطا:
و
![]()
سلام به همگی
من الان بازی رو نصب کردم ولی اصلا اجرا نمی شه...
این پیغامها رو برای هر Launcher میده لطفا کمکم کنید!
پیغامهای خطا:
و
![]()
واسه من هم از 45 ثانیه تا یک و نیم دقیقه ممکنه لودهاش طول بکشه.
اون تا فایل exe که به شکل برنامه های داسه دو تا فایل اجرایی ببازی هستن.فکر کنم بد دانلود شده .به هر صورت باید با یه نرم افزار مثل magic iso کلیه فایلها رو تبدیل کن به یه فایل ایسو ،مشکلت حل میشه .تو روت فایل ایسویی که درست میکنی باید کلیه فایلهایی که تو عکسه موجود باشه .موفق باشی
دوستان خواهشا کمکم کنید ؟ ایا برای شما هم اینجوری هستش ؟
کرک بازی را را کپی کردم بعدش drt play را اجرا کردم وارد بازی میشه ولی فول اسکرین نمیشه ؟ لبهاش ببنید ؟ پایین دکستاپمو نشون میده ؟
چیکار کنم فول بشه ؟![]()
سلام
دوستان , بازی رو نصب کردم ولی وسط بازی یهو میپره بیرون
به نظرتون مشکل از چیه؟
کارت گرافیکی ATI Radeon HD 5650 هست
جای آپلود کردن تصویر به این گندگی یه alt+enter می زدی![]()
سلام دوستان
خيلي مشتاق شدم كه اين بازي رو انجام بدم
سري قبليش رو با ويل g25 بازي كردم خيــــــــــــلي لذت بخش بود...
فقط يك سوال ساده داشتم
سيستم من Dirt 2 رو خوب اجرا كرد...
آيا اين رو هم خوب اجرا ميكنه ؟؟؟
چون شنيدم dirt 3 از dirt 2 روون تر اجرا ميشه !!!![]()
دوستان من بازی هیچ مشکلی نداره فقط فول اسکرین اجرا نمی شه
alt+enter رو هم که می زنم فول اسکرین میشه اما بعضی جاهاش اشکال پیش میاد مثلا اون خورشید که پس زمینه ی منو هست رنگش سرخ میشه ، رنگ نوشته ها سرخ میشه یه وضعی .. همه متعلقات رو هم نصب کردم و از نظر سیستم هم مشکلی ندارم مشکل کجا می تونه باشه ؟ دو بار هم بازی رو نصب کردم و مشکل حل نشد !
دوستان من یه چرخی تو فروم های خارجی زدم و جواب رو پیدا کردم ... برای حل مشکل فول اسکرین که باید به قسمت config رفت که قبلا اینجا گفته شده ... و در مورد باگی که باعث ایجاد رنگ قرمزی توی نور خورشید هنگام فول اسکرین میشه ، این باگ مربوط میشه به کارت گرافیک های AMD سری 5 و برای حل این مشکل باید درایور های ورژن 11.3 به بعد کارت گرافیکتون را نصب کنید تا مشکلتون حل شه![]()
اگه قبلیو راحت اجرا کردی آره احتمالآ راحت اجرا میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)