تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 37 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 365

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تبریک بابت برد
    هم بازی رو بردیم هم اخلاق رو
    امشب سپاهان به عرب هایی که همیشه جلوی تیم های ایرانی ناجوانمردانه ترین بازیشون رو انجام میدن درس اخلاق داد

ایول به امید ابراهیمی
    ایول به رحمان احمدی که غیرت خودش رو به همه نشون داد
    پنالتی ای رو که داور به تیم حریف هدیه داد رو فوق العاده مهار کرد و سیو دومش فوق العاده تر از سیو اول بود
    انصافا وقتی رحمان رو با رحمتی مقایسه میکنم اگه بهتر از رحمتی نباشه کمتر نسیت و واقعا دعوت نشدنش به تیم ملی به هیچ وجه قابل درک نیست

30 دقیقه نیمه اول بازی رو به دلیل قطع برق نتونستم ببینم و 15 دقیقه آخر نیمه اول یه دفاع عالی و منطقی انجام دادیم و یه گل بسیار زیبا رو از روی حرکت تیمی به ثمر رسوندیم

نیمه دوم اکثر دقایق بازی رو در اختیار داشتیم و علاوه بر زدن 2 گل چندین موقعیت رو هم از دست دادیم
    امروز میشه گفت همه ی بازیکنا خوب کار کردند
    سید جلال و بنگر تو دفاع عالی کار کردند به خصوص سید جلال که چند تا موقعیت خطرناک رو دفع کرد
    جانواریو بر خلاف چند بازی گذشته امروز خیلی خوب بود و یه پاس گل زیبا داد
    محرم اگه چشم نخوره داره خیلی خوب کار میکنه و خدا رو شکر تو اکثر بازیها 90 دقیقه بازی سطح بالایی ارائه میده
    کریمیان با تیرکی که زد و پاس گلی که داد خوب کار کرد
    سوکای و سزار خوب بودند و هر دوشون گلهای زیبایی زدن
    سید صالحی هم تو چند دقیقه ای که بازی کرد خوب بود و گل زیبایی هم زد

بازی الاهلی - لخویا هم 3-0 به نفع الاهلی تموم شد و صعودمون به دور بعدی قطعی شد
    ایشالا با ارائه یه بازی خوب جلوی الاهلی در فولاد شهر سرگروهیمون رو جشن میگیریم

و در آخر نظر یکی از دوستان سپاهانی :

گل اول= تنب کوچک....
    کل دوم=تنب بزرگ.....
    گل سوم= ابوموسی....

نهایتا هم خلیج همیشه پارس و غرش شیرانِ بیشه ی زاینده رود....

بازم این پیروزی شیرین رو تبریک میگم

پ.ن : مرزبان وعده داده که در صورت قهرمانی لیگ از فولاد شهر تا اصفهان رو پیاده برمیگرده : دی
    فکر کنم از جونش سیر شده
    جاده فولاد شهر و پیاده روی

2. 5 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من طرفدار سپاهان نیستم ولی قهرمانیتون بهتون تبریک میگم ایشالا با برد2بازی اخرتون جام بگیرین تا به بعضی هانشون بدین برای قهرمان شدن کهکشانی بودن مهم نیست تیم بودن مهمه

آره رفیق برای قهرمان شدن نباید کهکشانی بود باید دم بعضی ها رو دید.

کسی یادش نرفته که چند سال قبل چطوری قهرمانی رو از سپاهان گرفتید. بخاطر حرکت یه تماشاگر از سپاهان امتیاز کم کردن. شمام که با میثاق معمار زاده ( سایپا ) و یحیی گل محمدی ( صبا باتری ) و مظفری زاده ( معاونت امور داوری باشگاه پرسپولیس و داور بین المللی فوتبالمون ) حسابی امتیاز جمع کردید و کاپ رو گرفتید

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا سپاهان خوب بازی کرد و ابروی ایران رو خرید و ایران و ایرانی روسربلند کرد - همه بازیکنا واقعا خوب بازی کردن - محکم و مردانه . درست برعکس تیم دیگمون که انگار بازیکناش اصلا حال بازی کردن نداشتن - حتی یه پاس هم نمیتونستن به هم برسونن به خصوص در نیمه دوم .

به هرحال یک بار دیگه سپاهان مرهمی بر دل های ما شد.

5. 3 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به هواداران سپاهان تبریک میگم .
    بازیکنانش با غیرت و تعصب بازی کردند .
    بر عکس دیگران !!

7. 2 کاربر از cdcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واسه اینکه این پست پاک نشه تو تاپیک خودمون میزنم

نقش فدراسیون در قهرمانی ها یا سقوط تیم ها 40% موثره.نمونش محروم کردن یه تیم از حمایت تماشاگراش.کسر امتیاز به علل مختلف.محروم کردن بازیگنان کلیدی تیم ها و داوری
    این فصل هم چندتا حرکت مشکوک از فدراسیون داشتیم مثل رفع محرومیت محسن بنگر در دقیقه نود قبل از بازی حساسشون به دلیل نداشتن سابقه قبلی!!!!!!!!!!!!!

تک تک این مواردی که بهش اشاره کردین واسه سپاهان اتفاق افتاده
    3 ماه محرومیت از بازیهای خانگی ( فصلی که سپاهان در دقیقه 97 قهرمانی رو از دست داد (!!!) ) 3 ماه به جای بازی در اصفهان در یزد بازی کرد
    همون فصل 3 امتیاز از سپاهان کم شد
    محسن بنگر که بهش اشتباه کردین به خاطر اشتباه فاحش داوری اخراج شد و بازی جلوی ملوان رو از دست داد
    جالبه بازیکنی که روی اشتباه مسلم داوری یک جلسه محروم شد رو یه جلسه ی دیگه هم محروم کردن و بازی با پرسپولیس رو هم از دست داد و همون محرومیتش باعث شد که روی اشتباه فاحش بازیکن جایگزینش یعنی تامینی بازی برده جلوی رو مساوی کنیم

جالبه از بخشش محرومیت صحبت میکنید اونوقت اشاره ای به رودریگو توزی بازیکن تراکتور که یک ساعت قبل از بازی سپاهان بخشیده شد نمیکنید
    بازیکنی که یک جلسه محرومیت داشت و به هیچ عنوان امکان بخشش یک جلسه محرومیت وجود نداره رو یک ساعت قبل از بازی با سپاهان بخشیدن
    بازیکنی که تو بازی گل تراکتور رو به ثمر رسوند
    که البته بخشش هم به خاطر اورگانی که از تراکتور حمایت میکنه زیاد جای تعجب نداره

بزارید منم به چند تا از این حرکات مشکوک فدراسون اشاره کنم
    فدراسیونی که چندین و چند بار ماهیتش تو برنامه 90 واسه همه مشخص شده اینکه کلا هیچکارست و همه ی فرمان ها و دستورات سازمان تربیت بدنی و وزارت ورزش رو اجرا میکنه که خب ماهیت اونهام واسه همه مشخصه که از چه دو تیمی حمایت میکنن
    امسال همه ی تلاشش ها شد تا جام به سپاهان نرسه که چند نمونش رو اینجا میگم :

-اول فصل با اون قانون مسخره ی سقف قرارداد باعث شدن همه ی بازیکنای اصلی سپاهان و کادر فنی از این تیم برن وجالب اینکه اکثرشون هم به استقلال رفتن
    اونوقت استقلال با خرید بازیکنانی مثل رحمتی ، حیدری ، تیموریان و ... تیمی کهکشانی میبنده و آشکارا این قانون رو نقض میکنه ولی هیچ اتفاقی نمیفته

- در بازی تراکتور- استقلال تماشاگران تبریزی هر کاری دلشون خواست کردند
    از فحاشی به داور بگیر تا پرت کردن برف به بازیکنا ، شکستن صندلی های ورزشگاه و ... و متاسفانه هیچ تنبیهی برای این تیم در نظر گرفته نمیشه ( این یکی به ضرر هر دو تیم دیگه بود ) که با توجه به ارگان حمایت کننده بازم جای تعجب نداره
    در حالی که اگه تماشاگرای سپاهان این حرکات رو انجام داده بودند این فصل که هیچی از کل بازی های خانگی فصل بعد هم محروم میشدند

-چندین بازیکن استقلال دوپینگ میکنن و با دوپینگ قهرمان حذفی میشن ولی هیچ اتفاق خاصی نمی افته و مسئولین به بزرگی خودشون بازیکنای دوپینگی رو میبخشند
    در حالی که اگه بازیکنای سپاهان دوپینگ کرده بودند فقط خدا میدونه که چه بلایی سرشون میاوردند

-اشتباهات مکرر داوری به نفع استقلال
    استقلال امسال دست کم بین 10-15 رو امتیاز رو از روی اشتباهات داوری به دست آورد و اگه این اشتباهات نبود الان باید با تیمهای نفت و صبا برای رده سومی میجنگید نه قهرمانی

جالبه شما تیمی رو که دارای بیشترین برد ، کمترین باخت ، دومین خط حمله لیگ (با اختلاف یک گل ) ، بهترین خط دفاع لیگ ، بیشترین تفاضل گل و بیشترین امتیاز داره رو شایسته قهرمانی نمیدونین
    تیمی که اول فصل کادر فنی و بیش از70 درصد از بازیکنای تاثیر گذار و فیکس فصل پیشش رو از دست داد
    و بهترین بازیکنی که خرید عماد رضای ناآماده بود
    کادر مدیریتی موفقش بعد از 10 سال عوض شد و کلی حاشیه برای تیم ایجاد شد
    ولی سپاهان نشون داد این افراد نیستن که به سپاهان شخصیت میدن بلکه این سپاهانه که به اونها شخصیت میده

هر کاری تونستن کردن و خواهند کرد تا جلوی قهرمانی سپاهان رو بگیرن ولی با یاری خدا در آستانه سومین قهرمانی متوالیمون هستیم و در آسیا به عنوان اولین تیم ایرانی با اقتدار از گروهمون صعود کردیم

و در آخر
    قله نویی پارسال حرف قشنگی زد :
    سپاهان مانند قطاریه که با سرعت در مسیر خودش در حال حرکته و بقیه سعی دارند که با سنگ پرانی متوقفش کنند و هیچگاه موفق نخواهند شد
    Last edited by MoH_@_MaD; 02-05-2012 at 18:11.

9. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به امید خدا و به کوری چشک حسودان برای 4 امین بار قهرمان ایران میشه . درود بر باشگاه حرفه ای سپاهان

11. این کاربر از adak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من فقط به چند مورد از داوری هایی که نفع استقلال بوده اشاره میکنم که تماما طبق گفته ی کارشناسان برنامه نود هستن نه اینکه از خودم در بیارم :

- بازی سایپا - استقلال گلی که زندی از روی ضربه ی آزاد زد اصلا خطا نبود و همون گل باعث شد استقلال بازی باخته رو مساوی کنه

- بازی استقلال - فولاد در آزادی 2 پنالتی برای فولاد گرفته نشد

-بازی با تراکتور بازیکن تراکتور به اشتباه اخراج شد ، یک پنالتی به نفع استقلال گرفته شد و پنالتی تراکتور گرفته نشد

- بازی با پرسپولیس یه بازیکن پرسپولیس به اشتباه اخراج شد

- بازی با مس سرچشمه یک پنالتی واسه مس گرفته نشد ، آرش برهانی باید اخراج میشد که نشد ، گل کاملا آفساید استقلال صحیح اعلام شد

- بازی شاهین بوشهر گلی که استقلال از روی کرنر زد اصلا کرنر نبود

و ...

همونطور که گفتم تمام اینها گفته های کارشناسای برنامه ی نوده نه اینکه از خودم در بیارم

جالبه بازی استقلال - سپاهان اصلا صحنه ی آرش برهانی در برنامه ی نود نشون داده نشد اونوقت رو چه حسابی گل صحیح بوده ؟؟
    ضمن اینکه در همون بازی تک به تک صد در صد عماد رضا به اشتباه آفساید گرفته شد

بازی با داماش کارشناس داوری برنامه نود به وضوح اعلام کرد که گل صحیح بوده

همینطور صحنه نوروزی در بازی پرسپولیس به وضوح اعلام کرد که پنالتی نبوده

کلا هر جا کارشناسی ها به نفعتون باشه قبول دارید و هر جا به ضررتون باشه خیر ؟؟

به جرات میتونم بگم آخرین باری که داوری به نفع سپاهان بوده رو به خاطر ندارم
    خوشحال میشم بیاید بگید در کدوم بازی داوری به نفع سپاهان بوده البته طبق گفته ی کارشناسان داوری نه نظر شخصی خودتون

متاسفانه یه خصلتی که ما ایرانی ها داریم اینه که نمیتونیم موفقیت های دیگران رو ببینیم و همیشه سعی در توجیح کردن عدم موفقیت خودمون داریم
    مثلا وقتی میبینیم طرف پولداره اولین چیزی که به ذهنمون میرسه اینه که طرف حتما دزد و کلاهبرداره و پیش خودمون فکر نمیکنیم که شاید از روی تلاش و زحمت به اینجا رسیده
    تو فوتبال هم همینطوره
    اگه سپاهان ببازه یا مساوی کنه بازی کاملا پاک و جوانمردانه بوده ولی اگه ببره تبانی و ...
    اگه مجید جلالی به نفعمون نتیجه بگیره بگیره مرده و اگه به ضررمون بشه مجید جلالی و فولاد میشن نامرد و تبانی کار

الان شما بازی سپاهان - ذوب رو نگاه کنین
    ذوبی که امسال داره یکی از بدترین فصل هاش رو میگذرونه و مشکلالت مالی زیادی داره
    رفت و برگشت به تراکتور باخت
    از 3 بازی ای که با استقلال انجام داد 2 باخت و 1 یک مساوی بدست آورد یعنی فقط یک امتیاز از 9 امتیاز ممکن
    تو اصفهان 3 تا از سایپا خورد
    و ...
    همه ی این بازی ها پاک بودند حالا اگه بیاد به سپاهان تیم صدر نشین جدول و مدعی اصلی قهرمانی ببازی میشه تبانی و ...

قبلا هم گفتم این حرف ها بوده و خواهد بود
    مهم اینه که سپاهان داره تو قهرمانی ها هتریک میکنه و رکوردی به جا میذاره که حالا حالاها شکسته نخواهد شد
    هر کی هم هر جور دوست داره میتونه فکر کنه اصلا مهم نیست

13. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ذوب‌آهن حتی اگر ببرد کمکی به فتح‌الله‌زاده نمی‌کند
    کرانچار: سپاهان حتی اگر فردا ببازد استقلال قهرمان نمی‌شود
    سنت‌ها ساخته شده‌اند که شکسته شوند

خبرگزاری ایمنا: سرمربی تیم سپاهان در مورد اظهارات مدیرعامل باشگاه استقلال پیرامون پیروزی ذوب‌آهن در شهرآورد اصفهان گفت: سپاهان حتی اگر فردا ببازد، کمکی به قهرمانی استقلال نمی‌شود زیرا باز هم سرنوشت قهرمانی دست خودمان خواهد بود.

به گزارش ایمنا، زلاتکو کرانچار عصر امروز در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل ذوب‌آهن در گفتگو با خبرنگاران رسانه‌های گروهی اظهار داشت: این داربی شرایط خاص خودش را دارد و مثل همه داربی‌های دنیا از جذابیت خاصی برخوردار است اما برای ما مهم است که سه امتیاز را بگیریم و قهرمان شویم و کیفیت بالایی ارائه دهیم.

وی ادامه داد: اگرچه بازی رفت با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید اما آن بازی در شرایطی بود که هر دو تیم وسط جدول بودند اما اکنون شرایط عوض شده و ما می‌توانیم با شرایط کنونی قهرمان شویم بنابراین همه بازیکنان درون زمین هستند و بیرون زمین کیفیت خوبی از خودشان نشان می‌دهند.

سرمربی سپاهان تصریح کرد: بدون شک ذوب‌آهن در این مسابقه با انگیزه و تمام وجود تلاش می‌کند و تیم ما هم انگیزه قهرمانی دارد و این مسئله می‌تواند به ما کمک کند تا پیروزی را ازآن خودمان کنیم.

وی در مورد شایعاتی که پیرامون تبانی بین سپاهان و ذوب‌آهن شنیده می‌شود، تصریح کرد: همیشه در دوئلی که در یک شهر بین دو تیم اتفاق می‌افتد، تیم‌ها بهترین عملکرد خود را به نمایش می‌گذارند ضمن اینکه در بازی فردا من بیشتر به تیم خودم فکر می‌کنم و کاری به تیم حریف ندارم و حتی انتظار من از تیم حریف یک ذوب‌آهن خوب و قدرتمند است.

کرانچار بیان داشت: بعد از بازی النصر به تیم استراحت دادم و در روزهای بعدی مسائل تاکتیکی را تمرین کردیم امروز هم آنالیز نهایی را انجام می‌دهیم؛ باید بگویم تیم من فرم خوبی دارد و به نظر من اینکه ۴ روز یکبار بازی کند بهتر است اما باید برای هر بازی جدید تیم را از نظر روحی آماده کنم.

وی بیان داشت: ما عملا خسته نیستیم و برای این بازی آمادگی خوبی داریم در اروپا هم این شرایط وجود دارد که بازیکنان در مسابقات پرفشاری شرکت می‌کنند اما هرگز نشنیده‌اید که مسی یا رونالدو اظهار خستگی کنند یا بگویند بازی نمی‌کنیم.

سرمربی سپاهان در مورد اظهارات فتح‌الله‌زاده پیرامون پیروزی ذوبی‌ها در این مسابقه و پاداش به آنها بیان داشت: حتی اگر ذوب‌آهن در این مسابقه پیروز شود، به فتح‌الله زاده کمکی نمی‌شود چون تیم او ۵ امتیاز عقب‌تر از ما است و حتی در صورت شکست هم می‌توانیم به قهرمانی باز گردیم چون سرنوشت دست خودمان است.

وی در مورد مصاحبه‌های رحمان احمدی که گفته بود از سپاهان جدا می‌شود، اضافه کرد: روشن بگویم که هر بازیکنی می‌تواند نظرش را بدهد و مسئول حرف‌هایش خودش است؛ رحمان احمدی در حال حاضر بهترین گلر ایران است و چون قراردادش تمام می‌شود طبیعی است که به او پیشنهادات بسیاری شود و حق طبیعی اوست که به پیشنهاداتش فکر کند. در مورد مسائلی که رحمان از اردوی دوبی می‌گوید هم من اطلاعی ندارم.

ترسیده‌اند که اینگونه علیه ذوب‌آهن مصاحبه می‌کنند
    ابراهیم‌زاده: کسانیکه حرف از تبانی می‌زنند، خودشان اینکاره‌اند

خبرگزاری ایمنا: سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن در واکنش به شایعات پیرامون تبانی سپاهان و ذوب‌آهن گفت: کسانیکه حرف از تبانی می‌زنند، خودشان اینکاره‌اند و به همین دلیل از تبانی ما سخن می‌گویند.

به گزارش ایمنا، منصور ابراهیم‌زاده عصر امروز در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل سپاهان در گفتگو با خبرنگاران رسانه‌های گروهی با اشاره به شایعات پیرامون تبانی بین دو تیم اصفهانی اظهار داشت: همیشه هر حرفی که زده می‌شود از ذهن کسانی می‌آید که خودشان اینکاره هستند به عنوان مثال در سال‌های پیش هم دیده‌ایم که خیلی حرف‌ها می‌زنند اما اتفاقات دیگری می‌افتد.

وی ادامه داد: این شرایط نشان می‌دهد که هیچ چیزی قابل پیش‌بینی نیست زیرا همه دیده‌اند در بسیاری از زمان‌هایی که می‌گویند ما می‌بریم، سپاهان نتیجه گرفته و در شرایطی که پیروزی سپاهان را حتمی می‌دانستند، ذوب‌آهن نتیجه گرفته است؛ مجموعه من اصول و برنامه‌هایی دارد و من در تمام شرایط کاری کردم که مردم ذوب‌آهن را باور کنند.

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن پیرامون مصدومیت بازیکنان تیمش بیان داشت: در حال حاضر سید محمد حسینی و کاسترو مصدوم هستند اما طالبی به تمرینات بازگشته است. روز گذشته به دلیل اتفاقی که برای محمد منصوری افتاد، او نیز مصدوم شد و به احتمال فراوان بازی را از دست می‌دهد؛ در مورد دروازه‌بان هم باید بگویم وضعیت آن برای خودمان مشخص است.

وی پیرامون مصاحبه‌های اخیر فتح‌الله‌زاده‌، مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: این روزها هر کسی حق دارد صحبت کند و هر صحبتی که می‌شود بر اساس خواست خودشان است. ما هیچ کاری به کسی نداریم و می‌خواهیم کار خودمان را پیش ببریم، ضمن اینکه باید بگویم کسانیکه از تبانی حرف می‌زنند ما را باور ندارند.

ابراهیم‌زاده پیرامون مصاحبه محسن بنگر و اینکه گفته بود برای بازیکنان ذوب‌آهن پاداش در نظر گرفته، اضافه کرد: بنگر به ما لطف دارد اما من از مربیانی نیستم که می‌گویم ۱۰۰ درصد در بازی به پیروزی می‌رسیم اما به شما می‌گویم که برای پیروزی همه تلاشمان را می‌کنیم.

در مورد مصاحبه‌های اخیر هم باید بگویم در کوچه تاریک کسی که بلند آواز می‌خواند، ترسیده و این مسئله نشان می‌دهد که بسیاری از ما ترسیده‌اند که اینگونه مصاحبه می‌کنند؛ کسانیکه پیش از بازی‌ها حرف‌هایی فارغ از مسائل بازی می‌زنند، نگرانی‌ها و ترس خود را علنی کرده‌اند.

15. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من نمیتونم بعضی از هوادارای استقلالو درک کنم که دارند قهرمانی سپاهانو به تبانیو چیزای دیگه ربط میدند من خواهشی که ازشون دارم اینکه هرتیمی حرف از تبانیو دستای پشت پرده میزنه شماها حق ندارید بزنید وقتی میبینم استقلال با اینهمه لابی تبانی که برای کوچیکو بزرگ این فوتبال مثل روز روشنه وقتی میبینم داور چجوری سه امتیاز هارو برای استقلال کادو پیچ میکنه وقتی میبینم فدراسیون چجوری دوپینگ این دوستانو لاپیشونی میکنه ( شاید حق داشتند چون اگه قانونی عمل میکردند استقلال باید سال بعد بفکر قهرمانی توی دسته یک میبود) وقتی میبینم تیمیکه بهش انگ تبانی میزنند چجوری داره توی آسیا آبروداری میکنه وبه عنوان اولین تیم ایرانیی از گروهش رفته بالا و به امید خدا سرگروهم میشه ولی استقلالیها برای دوم شدنم باید دست به دعا ببرند (شاید یکی دو دهه پیش میشد توی آسیا مثل لیگ تبانی کرد ولی الان گمون نکنم) نمیدونم شاید باید درکشون کرد که با این همه چیزها توی لیگ ایران حتی نمیتونند دوم شند ( من اینا همه رو گفتم که بگم راحت میشه به همهی تیما انگ تبانیو چیزای دیگه زد مثل آب خوردن با هزار یه دلیل)

17. این کاربر از oomidd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ذوب آهن رکورد تساوی تاریخ لیگ را شکست
    جدول رده بندی لیگ برتر/ سپاهان و یک امتیاز از قعرنشین برای قهرمانی

خبرگزاری ایمنا: با نتایجی که امروز در چارچوب لیگ برتر رقم خورد تقریباً وضعیت صدر و قعر جدول مشخص شد.

به گزارش ایمنا سپاهان که در خانه با ذوب آهن به مساوی صفر بر صفر بسنده کرد در هفته پایانی لیگ برتر بایستی به یک تساوی مقابل تیم سقوط کرده مس سرچشمه دست یابد تا به عنوان قهرمانی لیگ برسد.

نکته جالب توجه در مورد جدول رده بندی لیگ برتر در فاصله یک هفته تا پایان لیگ برتر مشخص شدن وضعیت تیمهای سقوط کرده به دسته اول است.

سه تیم شهرستانی مس سرچشمه، شهرداری تبریز و شاهین بوشهر با قرار گرفتن در قعر جدول هیچ شانسی برای بقا در لیگ نخواهند داشت.

همچنین رسیدن ذوب آهن به رکورد ۱۸ تساوی که در تاریخ لیگ ایران بی نظیر است و قرار گرفتن پرسپولیس در رده نازل پانزدهم از دیگر نکات جدول لیگ برتر است.

19. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •