تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 456 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گرث بِیل Gareth Bale از تاتنهام انگلیس رو مد نظر داشتند ... حالا نمیونم به کجا رسیده صحبت ها.

این شایعه مطبوعات بود، حتی فکر کنم 3 ماه پیش پپ خیلی‌ واضح گفت بیل بازیکن خوبی‌ هست ولی‌ باشگاه روش نظری نداره، کلا همون موقع تکذیب شد. دقیقا 3 ماه پیش هم یک قرار داد 4 ساله با تاتنهام بست و به کلّ منتفی هست.
    بارسا هیچوقت دنبال بازیکنی نمیره که اون خوصوصیات اولیه برای مچ شدن باهاش رو نداشته باشه، بیل بازیکن سرعتی و شوت زن هست و برای درخشش به فضا احتیاج داره چیزی که حریفان بارسا بهش نمیدن و هر وقت تحت فشار قرار میگیره راحت توپ رو از دست میده
    گزینه‌های که تو سمت چپ بارسا در نظر داشت خوزه آنجل بازیکن 21 سالِ گیخون هست که هنوز روش دارن کار می‌کنن، بقیه گزینه‌ها هم باستوس و آندره سانتوس بازیکن فنرباقچه بودن.
    پپ هم چند روز پیش با صراحت اعلام کرد که برای قلب دفاع بازیکن باشگاه نمیگیره و گفته با وجود داشتن پویول، پیکه، آبیدال، ماسچرانو، فونتاس و در شرایط بحرانی بوسکتس و بارترا هیچ کمبودی تو این پست ندارن.

2. 7 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تیتر روزنامه های چاپ بارسلونا در روز 14 ژوئن
    روسل ریاست جلسه­ی وداع آكادمی فوتبال باشگاه با لا ماسیا را بر عهده گرفت.

این یعنی چی؟

4. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

گرث بِیل Gareth Bale از تاتنهام انگلیس رو مد نظر داشتند ... حالا نمیونم به کجا رسیده صحبت ها.

گرفتی مارو
    من این رو بیشتر دوست دارم بیارن تا فابرگاس
    واقعا آشقشم
    تو فیفا همیشه اولین خریدم هست
    تو فیفا منیجر اگه بخری بزاری LB تو دفاع همین جوری گل میزنه

البته کاری به این ندارم مظورم اینه که آینده دار درجه یک
    میتونه جای پویول رو بگیره

6. 3 کاربر از offlineinternet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سسک فابرگاس: بازیکن آرسنال هستم اما هر اتفاقی ممکن است رخ دهد

بارسا تابستان گذشته تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن این ستاره 24 ساله انجام داد اما مدیران آرسنال با جدایی این بازیکن مخالفت کردند.

سایت گل- سسک فابرگاس، کاپیتان اسپانیایی آرسنال، هنوز در مورد آینده اش تصمیم گیری نکرده اما در مورد انتقال احتمالی اش از آرسنال به بارسا گفت هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
    بارسا تابستان گذشته تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن این ستاره 24 ساله انجام داد اما مدیران آرسنال با جدایی این بازیکن مخالفت کردند.
    این در حالی است که همه می دانند فابرگاس در انتظار بازگشت به نوکمپ و بازی برای تیم شهرش است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من بازیکن آرسنال هستم. من 8 سال خیلی خوب را در این باشگاه سپری کردم و از بودن در اینجا بسیار خوشحال هستم. در حال حاضر در تعطیلات هستم و نمی خواهم به فوتبال فکر کنم.
    هنوز تصمیم نگرفته ام. حقیقت این است که همه چیز به بازیکن مربوط نمی شود و به همین دلیل در حال حاضر من چیزی از اتفاقات آینده نمی دانم.
    من از جایی که هستم راضی ام. چیزهای دیگری که گفته می شود شایعه است وحقیقت ندارد. در زندگی هرگز نباید گفت هرگز زیرا ممکن است اتفاقات زیادی رخ دهد که اصلا فکرش را نمی کنید.
    من نمی توانم برای رفتن به بارسا پا پیش بگذارم. نمی توانم بعد از 8 سال حضور در آرسنال به این تیم ضربه بزنم. این شیوه من نیست.
    "
    آرسنالی ها ششمین فصل بدون جام شان را سپری کردند و فابرگاس تایید کرد که از این اتفاق بسیار ناراحت است.
    " اگر بازیکنی از جام نبردن ناراحت نشود، یا دروغ می گوید یا جاه طلب نیست. ما تیمی خوب با یک مربی خوب داریم و هوادارانی که یکی از وفادارترین هواداران اروپا هستند. با وجود آنها، من فکر می کنم ما پیشرفت خواهیم کرد و می توانیم به جام های مهمی دست پیدا کنیم."
    ونگر سال گذشته اجازه نداد فابرگاس به بارسا برود و به نظر می رسد این داستان در این تابستان نیز تکرار شود.
    " او سرمربی است و اوست که تصمیم گیری می کند. باید از او بپرسید. من در پایان فصل مصدوم بودم و شش هفته است که او را ندیدم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 3 کاربر از Capcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

چون قانون جدید یوفا (Financial fair play) قراره خیلی سخت گیرانه اجرا بشه. کم کم تیمهای اسپانیایی (بارسا و اون یکی) باید انضباط مالی پیدا کنن وگرنه جریمه و حتی محروم میشن. شاید به این خاطره که خرج بیشتر از 40-50 تا رو نمیتونن داشته باشن
    اون یکی رو خوب امدی .
    فکر کنم برای خرید بازیکن باشه نه حقوقش که پرداخت میشه...برای خرید هم که باشه الان همه ی تیم ها حداقل 100 میلیون کنار گذاشتند. یکیش همین منچستر ...اون یکی تیم هم که اصلا توی میلیون کارش نیست .
    خلاصه وضعیت بارسا خیلی مشکوکه و به نظر من توطئه ای در کاره!!!!!
    منم به این موضوع فکر میکردم البته نه خیلی ... ولی برای منم خیلی جالبه که طرفدارها اصلا شاکی نمیشند.
    سسک که خودش اسپانیایی هست و بازیکن جوانان بارسلونا هم هست و از طرفی هم که بارسلونا دوست داره بومی باشند پس هیچ مشکلی نداره اقا 40 تا رو بکن 50 تا من میدم اصلا چک برگشتی میدم میرم زندان عوضش تیم قهرمان میشه
    آرسنال تایید می كند كه سسك می رود. یك عضو هیات مدیره تایید می كند كه در حال مذاكره برای ترانسفر چند بازیكن مهم است.
    كریستیانو رونالدو: “بارسا بهترین بوده است”
    یعنی شدنی شده یا باز روزنامه ها ...
    عمرا رونالدو همچین حرفی بزنه ... البته این حرفی هم که زده مشکوکه ..بهترین بوده است یعنی الان نیست ؟؟ اقا کسی زبان اصلیش رو نداره ؟؟ بد جور رفته رو اعصابم

گرفتی مارو
    من این رو بیشتر دوست دارم بیارن تا فابرگاس
    واقعا آشقشم
    تو فیفا همیشه اولین خریدم هست
    تو فیفا منیجر اگه بخری بزاری LB تو دفاع همین جوری گل میزنه

البته کاری به این ندارم مظورم اینه که آینده دار درجه یک
    میتونه جای پویول رو بگیره
    منم عاشقش شدم شدید ولی بعد صحبت های دوستان در مورد جا داشتن برای حرکت رفتم تو یوتیوب کمی کلیپ دیدم و دیدم که حق با دوستانه .
    کلا این بیل دوست داره گازش رو بگیره بره جلو وقتی با رئال هم بازی داشت تاتنهام اصلا راموس نمیتونست مهارش کنه .
    دریبل هم خوب میزنه اما وقتی محاصره بشه دیگه تکنیکی برای رسوندن نداره...پپ بهتر از من درک میدکنه اگه می خواست حتما مثل خرید سسک فشارش رو میآورد به باشگاه.
    اخبار پشت اخبار برای سسک :
    تا فلان روز تکمیل میشه قرار داد حتما میاد - دنبال رضایت گرفتن - با ارسن و نگر صحبت کرد تا رضایت بده - رضایت نمیده باشگاه - قیمت کمه - الانم که نقل می کنند سسک : بازیکن ارسنال هستم اما هر اتفاقی ممکن است بیوفتد
    چرا مثل گالاس نمیره به ونگر نمیگه اگه رضایت ندی به تیم گل به خودی میزنم یادمه گالاس برای رضایت گرفتن همچین کاری کرد { البته این رو توی نت خوندم و فردوسی پور هم حتی گفت سر یکی از بازی ها }

10. 5 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

بیا اینم از سسک توی تاپیک ارسنال پخش شده :

فابرگاس: از آرسنال درخواست فروش نخواهم کرد
    سسک فابرگاس بالاخره شخصا به تمامی شایعات خاتمه داد !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تابستان هم مانند تابستان های گذشته با شایعات زیاد ترک فابرگاس شروع شد و بسیاری از خبرگزاری ها حتی سسک را روز دوشنبه پیش به بارسلونا فروختند!

اما فابرگاس بالاخره خودش به تمامی این شایعات مانند سال گذشته خاتمه داد. او معتقد است بارسلونا بهترین تیم جهان است اما هیچ وقت از ونگر در مورد فروشش درخواستی نخواهد کرد.

" هیچ وقت به جلو نمی روم و نمی گویم که می خواهم به بارسلونا بروم. پس از هشت سال بودن در آرسنال، نمی خواهم به باشگاه صدمه بزنم. من اینگونه نیستم!!

جام نبردن ناامید کننده است. بارسلونا بهترین باشگاه در جهان است و بازی کردن در آنجا به شما تضمینی برای پیروزی می دهد.

اما در اینجا بسیار خوشحالم. اکنون بازیکن آرسنال هستم. همین! بقیه حرف ها شایعه است. ونگر می داند که من چه می خواهم و او رئیس است و تصمیم میگیرد. "
    فابرگاس معتقد است آرسنال هیچ جامی نبرده است و این ناامید کننده است اما ایمان دارد که باشگاه بالاخره به موفقیت های خود می رسد.

" بازیکنی که از نبردن جام ناامید نباشد، به خود دروغ گفته است و جاه طلب نیست.

تیم خوبی اینجا وجود دارد و یک مربی خوب همراه با یکی از وفادار ترین هواداران در اروپا !! با وجود اینها، اعتقاد دارم ما می توانیم پیشرفت کنیم و یک روز جام مهمی را پیروز شویم. "

خبرگزاری ها از ملاقات ونگر و فابرگاس و درخواست او مبنی بر خروج خبر دادند. اما فابرگاس اعلام کرد بین او و ونگر ملاقاتی وجود نداشته است و او نزدیک به شش هفته ونگر را ملاقات نکرده است!!

" او رئیس است و کسی که تصمیم گیری می کند. شما باید از او بپرسید. من در پایان فصل مصدوم شدم و او را حدود شش هفته است که ندیده ام !! "

منبع :
    Gunnerstrust.com

کلا فکر کنم باید بیخیلا این بشر بشیم

12. 3 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سسک فابرگاس: بازیکن آرسنال هستم اما هر اتفاقی ممکن است رخ دهد
    دیگه داره این قضیه لـوس میشه..
    آقا تصمیمتو بگیر!

14. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

علي جان مثلا چه بازيكني؟
    علیرضا جان شما الان از من بهتر در جریان اخبار هستید و مطمئنا مطلع هستید که بارسا با این همه مدافع مصدوم هیچ گزینه ای برای خرید مدافع فعلا به صورت رسمی اعلام نکرده.
    خود همین سانچس من تا حالا یه بازی هم از ش ندیدم ولی اگر ماجرای فابرگاس انقد کش دار نمی شد مطمعنا خیلی زودتر پروژه ی سانچس و روسی تموم می شد.
    فابرگاس كه بارها گفته ميخواد بياد ولي اين رو هم در نظر بگير كه چون كاپيتان آرسناله به خاطر هواداراي آرسنال نميتونه زياد به بارسا ابراز علاقه كنه
    یه مقدار از اخلاق حرفه ای به دوره ولی نگاه کن آگرو چی کار داره می کنی یا اون مدافع پرتقالی بنفیکا. باید نشون بده که دیگه توی اون تیم نمی خواد باشه الان روسی داره همین کارا رو توی ویارئال انجام می ده.من احساس می کنم باشگاه بارسلونا شخصیتش مسلما خیلی با ارزش تر و بالاتر از افراد هست.نباید به خاطر لجبازی ونگر و ناز و ادا های آقای فابرگاس این شخصیت کوچیک بشه!!!
    اورده ولي آيا دليلي ميشه كه باز هم بياره امسال خيلي از نداشتن بازيكن اذيت شديم
    صد در صد...
    هر تیمی هر سال باید خودش رو یه جورای آپدیت کنه. من ولی نگران خط دفاعی هستم و مطمئنا این موضوع از چشمان گواردیولا به دور نخواهد بود اما راسل رو نمی دونم.
    من نمی دونم چرا هیچ رقمه از راسل هنوز خوشم نیومده لاپورتا یه چیز دیگه بود من حتی این جام های امسال رو نتیجه زحمات لاپورتا می دونم. آخرین کاری که لاپورتا کرد گرفتن ویا بود ولی این آقا توی گرفتن سانچس و روسی مونده...
    +
    من الان تازه فهمیدم رئالی ها زمانی که می خواستن رونالدو رو بگیرن چی کشیدن البته اونا رونالدو رو واسه ترکیب ثابت می خواستن. مطمئنا فابرگاس برای مدت زیادی نیمکت می شینه

16. 3 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خدا رو شکر...
    آقای فابرگاس شما می تونید انقدر توی ورزشگاه بدون جام امیرات بمونید و خاک بخورید تا روزی در اوج پیری مثل تیری آنری و لیونبرگ و پاتریک ویرا و پیرس تو رو رها کنن!!!
    خیلی زور داره اون موقع که نه جام داری نه اینکه اسطوره ی یه تیمی باشی!!!
    یه کارنامه ضعیف باشگاهی در طول عمر...
    آقای فابرگاس فراموش کرده که داره بهترین سال های عمرش رو در چه باشگاهی می گذرونه!!!
    بهتره سال ها پیش رئیس بمونه...

18. 5 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

خدا رو شکر...
    آقای فابرگاس شما می تونید انقدر توی ورزشگاه بدون جام امیرات بمونید و خاک بخورید تا روزی در اوج پیری مثل تیری آنری و لیونبرگ و پاتریک ویرا و پیرس تو رو رها کنن!!!
    خیلی زور داره اون موقع که نه جام داری نه اینکه اسطوره ی یه تیمی باشی!!!
    یه کارنامه ضعیف باشگاهی در طول عمر...
    آقای فابرگاس فراموش کرده که داره بهترین سال های عمرش رو در چه باشگاهی می گذرونه!!!
    بهتره سال ها پیش رئیس بمونه...
    چقد راحت دارید تعصب و عشق یه بازیکن به تیمش رو با افتخار و جام زیر سوال میبرید ! حالا فابرگاسو نمیگم ...
    اما لیونبرگ و ... ؟
    مث این میمونه که تیمت 4 سال نتیجه نگیره بری طرفدار تیم دیگه بشی : )

20. 2 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •