تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 154 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض کوتاه از میلانلو و روسونری

میلان دو بازیکن به نام های راویوتا ماتیاس از کشور پرتغال و کریستیان تاماش را از مجارستان خریداری نمود این دو بازیکن به ترتیب متولد سال های 1996 و 1995 بوده اند و هرچند سن آن ها مناسب برای بازی در تیم زیر 16 سال میلان است اما آن ها در تیم پریماورا ی میلان و زیر نظر سرمربی جدید این تیم یعنی آلدو دولچتی بازی خواهند کرد.

----

باشگاه فیورنتینا با آلبرتو آکویلانی به توافق رسید . این خبر می تواند پس از خبر باز پس گرفتن بازوبند کاپیتانی از مونتولیوو بسیار معنی دار باشد و به نظر می رسد پروسه ی خروج ریکاردو مونتولیوو از فیورنتینا در حال تکمیل است. میلان پیش از این پیشنهادی رسمی به مبلغ 5 میلیو و نیمی از قرار داد آلبرتو پالوشی را برای به خدمت گرفتن مونتولیوو پیشنهاد داده بود اما با موافقت سران فیورنتینا مواجه نشد حال به نظر می رسد مونتولیوو با قیمت حدودا 9 میلیون راهی میلان خواهد شد.

----

نوواک مجددا روسونری بودن خود را اثبات کرد. تنیسور شماره ی یک جهان پس از آنکه هنگام قهرمانی اش در ویمبلدون گفت : آرزو می کنم میلان قهرمان لیگ قهرمانان شود. یک بار دیگر گامی در راستای حمایت از میلان برداشت.
    این تنیسور صرب در آخرین تمرینات میلان در کنار بازیکنان حضور داشت و با آنان به صحبت پرداخت . به نظر می رسد او با زلاتان ابراهیموویچ رابطه ای بسیار دوستانه دارد.

----

به تازگی خبر هایی مبنی بر علاقه ی میلان به کاسمیرو بازیکن برزیلی تیم سائو پائولو منتشر شده بود.
    حال مدیر برنامه های این بازیکن در صحبت هایی عنوان کرده که هیچ علاقه ای نه تنها از طرف میلان بلکه از سوی هیچ یک از تیم های ایتالیایی مشاهده نکرده است.

----

آلگری پس از صحبت های گالیانی در مورد آقای ایکس در صحبت های کوتاهی بیان کرد : مسلما آقای ایکس کسی است که به خوبی جای پیرلو را پر خواهد کرد.

----

آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان در صحبت هایی اشاره کرد : خط هافبک تیم ما با حضور بوآتنگ ، فلامینی ، گتوزو ، آمبروسینی و ... کامل است اما من فکر می کنم در 31 آگوست آقای ایکس که یک هافبک است به ما اضافه خواهد شد.

----

تیم های آرسنال ، منچستر یونایتد و پاریس سنت ژرمن به شدت به دنیبال پائولو هنریکه گانسو هستند اما گاسنو اعلام کرده است که در صورت ترک سانتوس تنها به میلان خواهد رفت.

----

میلان با کمپانی Europ assistance قراردادی به مدت 2 فصل امضا کرد و از این لحظه این شرکت یکی از اسپانسر های میلان به حساب خواهد آمد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض یک فرصت مناسب

میلان می تواند ریکاردو مونتولیوو را با قیمتی مناسب به سن سیرو بیاورد

بعد از آساموآ، مارک همسیک و بازیکنان بسیار دیگر روزنامه های ایتالیایی اعلام کرده اند که میلان بازیکنی را که به دنبالش بوده است را پیدا کرده است و نام این مرد ریکاردو مونتولیوو است.

مونتولیوو بدون شک در تابستان فیورنتینا را ترک خواهد کرد و در روزهای گذشته به شدت مورد توجه سران روسونری قرار گرفته است چرا که او بسیاری از خصوصیاتی را که سرمربی میلان ماکسی آلگری به دنبال آن می گردد را دارد.

آدریانو گالیانی در 12 جولای چنین گفت " تیم ما تکمیل است. اما اگر موقعیتی برای جذب بازیکنی پیش آید بدون شک او را به چنگ خواهیم آورد کاری که در سال های گذشته نیز انجام داده ایم."

کمتر از دو هفته پس از این سخنان نائب رئیس میلان که در نشست خبری میلان بیان شده بود یک موقعیت مناسب در اختیار سران میلان قرار گرفته است.

ریکاردو مونتولیوو کار خود را در آتلانتا شروع کرد و از سنین کم در ترکیب اصلی این تیم قرار گرفت سپس در 20 سالگی به فیورنتینا پیوست و به سرعت هدایت خط میانی این تیم را به دست گرفت و به بازیکنی کلیدی برای این تیم تبدیل شد او در سال 2007 برای اولین بار به تیم ملی ایتالیا نیز دعوت شد و با اسطوره ی سابق میلان آندره آ پیرلو مقایسه می شد چرا که خصوصیات بازی آن ها شباهت های فراوانی با یکدیگر دارد.

به نظر میرسد که ریکاردو مونتولیوو در پایان فصل فیورنتینا را ترک کند و این احتمال کمی جدی به نظر می رسد به خصوص بعد از آنکه بازوبند کاپیتانی فیورنتینا را نیز از او باز پس گرفته اند همچنین سران فیورنتینا نیز اعلام کرده اند که مونتی فیورنتینا را ترک خواهد کرد. عقد قرار داد با ریکاردو می تواند یک معامله ی سود مند برای میلان باشد چراکه قرار داد این بازیکن فصل آینده به پایان خواهد رسید.

همچین مونتولیوو همه ی خصوصیاتی را که آلگری به دنبال آن است را داراست. او می تواند در تمام پست های خط میانی به میدان برود حتی در پست هافبک تهاجمی .مونتولیوو جایگاه خود را به عنوان یکی از بازیکنان برتر ایتالیا اثبات کرده است و آلگری در مورد او می گوید :او یکی از بهترین های ایتالیاست.با وجود برخی از ناهماهنگی ها مونتولیوو موفق شده است که خود را به عنوان هافبک شروع کننده ی چزاره پراندلی معرفی کند.

پراندلی کسی است که می تواند بهترین بازی را از مونتولیوو بگیرد اما او در مورد مونتولیوو اخیرا گفته است "او بازیکن خوبی است که می تواند در میلان به یک بازیکن بزرگ تبدیل شود."

مونتولیوو می تواند خلاقیت را به خط میانی میلانی که 4-3-1-2 بازی می کند اضافه کند چرا که می تواند در سمت چپ نیز به میدان برود جایی که سیدورف در فصل گذشته به میدان می رفت.

در حالی که سرمربی سابق میلان چزاره مالدینی اعتقاد دارد که مونتولیوو ی 26 ساله بیش از هر کس دیگری برای میلان سود مند خواهد بود آدریانو گالیانی و همکارانش قصد ندارد تا از ذخیره ی مالی میلان برای جذب این بازیکن استفاده کنند. بر اساس شایعاتی که به گوش می رسد میلان پیشنهادی 5.5 میلیون یورویی و نیمی از مالکیت پالوسچی را به فیورنتینا پیشنهاد داده است.اما به نظر می رسد که سران فیورنتینا 10 میلیون یورو از میلانی ها می خواهند و علاقه ای به جذب پالوسچی نخواهند داشت.

اگرچه این قیمت بسیار مناسبی برای جذب مونتولیوو است اما به نظر می رسد که سران میلان قصد دارند تا آخرین لحظات صبر کنند چرا که امید دارند تا در لحظات پایانی قیمت مونتولیوو در حدود 2 میلیون کاهش یابد.میلان باشگاه فقیری نیست که توانایی پرداخت چنین پولی را نداشته باشد اما در حال انجام یک معامله ی سود مند وهوشمندانه ی اقتصادی است
    گالیانی به تازگی هرگونه تمایل برای جذب مونتولیوو را تکذیب کرده است اما روزنامه های ایتالیایی همچنان بر این باورند ریکاردو مونتولیووی 26 ساله مرد مورد نظر میلانی هاست.

رویا پردازی در مورد سسک فابرگاس و باستین شواین اشتایگر کمی خنده دار است اما حقیقت می تواند ریکاردو مونتولیوو باشد کسی که از لحاظ مالی و تاکتیکی برای میلان سودمند خواهد بود.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض میلان یک قدم نزدیک تر به مونتولیوو

میلان یک قدم نزدیک تر به مونتولیوو

به نظر می رسد روسونری ها با توجه به اینکه فیورنتینا در حال حاضر آندرا لازای از کالیاری را به خدمت گرفته است بسیار نزدیک تر از قبل به مونتولیوو شده است و حتی گزارش شده است که فیورنتینا ممکن است آکوئیلانی را نیز به خدمت بگیرد.

مونتولیوو باشگاه را دیر یا زود ترک خواهد کرد و لا نازیونه ادعا کرد میلان بسیار نزدیک تر به جذب مونتولیوو شده است و شاید هفته آینده مشخص خواهد شد.کسی که به نظر می رسد میلان می تواند با مبلغ 10 ملیون یورو او را به سن سیرو بیاورد.

کوریره دلا اسپورت اعلام کرد که میلان پیشنهادی 5.5 ملیون یورویی+نیمی از مالکیت پالوسچی (2.5 ملیون یورو) اما فیورنتینا تنها حاضر است او را با مبلغ 10 ملیون یورو بدهد.

همچنین گفته می شود آدریانو گالیانی که برای آئودی کاپ به بایرن مونیخ سفر خواهد کرد از این فرصت استفاده خواهد کرد تا کاپیتان حال حاضر بایرن مونیخ را به خدمت بگیرد کسی که قیمت او حدود 40 ملیون یورو برآورد شده است.

به گزارش امروز گازتا دلا اسپورت 40 درصد شانس حضور مونتولیوو در میلان به عنوان آقای ایکس وجود دارد.و همچنین 20 درصد برای گانسو و 15 درصد فابرگاس و پاستوره و در نهایت 10 درصد برای همسیک وجود دارد.

کد:
    Last edited by H A M A S; 23-07-2011 at 15:25.

5. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض آیا میلان بر روی ستاره کوچک سائوپائولو تمرکز کرده است؟

میلان ممکن است است کاسیمیرو را به خدمت بگیرد, اما بدون کمک جنوا

میلان پس از آنکه دانیلو را با انتقال به باشگاه پرتغالی از دست داد و از طرفی در مذاکرات برای گانسو در تابستان به بن بست رسیده است ممکن است در بازار برزیلی تابستانی خود کاسیمیرو برزیلی را در اولویت لیست خرید تابستانی خود قراد دهد,کسی که یک بازیکن غیر اروپایی نیز می باشد.

با توجه به نسخه چاپ شده امروز کوریره دلا اسپورت طی مذاکراتی که در روز چهارشنبه گالیانی با برایدا و آلگری داشته است ,تصمیم بر آن شده است که بر روی کاسیمیرو برزیلی تمرکز شود.

این ستاره زیر 20 سال برزیلی توسط تیم های ایتالیایی رم و اینتر نیز مورد بررسی است و آن ها نیز تمایل به جذب وی دارند اما میلان نیز اخیرا به رقابت برای جذب این بازیکن برزیلی وارد شده است کسی که قیمتی حدود 15 ملیون یورو دارد.

این روزنامه شهر رم در پایان اعلام کرد میلان پیشنهادی 10 ملیون یورویی ارائه خواهد داد .انتظار می رود تا آریدو برایدا نیز به زودی به برزیل سفر کند تا بررسی شود آیا میلان شانسی دارد تا در تابستان ایت شماره 10 برزیلی را به سن سیرو بکشاند.

کد:
    Last edited by H A M A S; 23-07-2011 at 19:09.

7. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض میلان قطعا در سال آینده یک جام را خواهد برد

نواک جوکوویچ صربستانی بر این باور است که میلان آماده لیگ قهرمانان اروپا می باشد.

هدف شماره یک روسونری ها برای سال آینده لیگ قهرمانان اروپا می باشدو یکی از هواداران مشهور میلان که تنیسور معروف می باشد ,نواک جوکوویچ بر این باور است که میلان می تواند به این امر نائل شود.

در ژانویه بود که نواک در مصاحبه ای معروف و جالب پیش بینی کرد میلان قهرمان سری آ و خودش جام ویمبلدون را نصیب خود خواهد کرد و پس از 6 ماه تمامی این پیش بینی ها به واقعیت پیوست.و در حال حاضر جوکوویچ که جمعه بازیکنان روسونری را در میلانلو ملاقات کرد سال آینده را سال خوبی برای میلان می داند.

او در مصاحبه با شبکه اختصاصی میلان چنین گفت " من همیشه یک میلانی بوده ام و این نخستین باری است که من در میلانلو هستم.در این جا هر چیزی که یکی از تیم های موفق دنبا نیاز دارد وجود دارد و من همیشه آن ها را تحسین کرده ام.پدر من نیز یک میلانی می باشد و او زمانی که من یک کودک بودم اشتیاق خود به این باشگاه را به من منتقل کرد"

" در حال حاضر من و میلان جاه طلبی های جدیدی پیش رو داریم.پس از کسب اسکودتو آنها آماده لیگ قهرمانان هستند و من نیز آماده هستم تا آنجا که ممکن است تنیسور شماره یک جهان باقی بمانم"

"من طرفدار تمام بازیکنان میلان هستم و نه فقط زلاتان,کسی که الگو و سمبل من است.کاسانو پاتو ,سیدورف ,روبینیو و....همه را دوست دارم و همچنین بازیکنان افسانه ای چون گتوزو ,آمبروزینی ,نستا و اینزاگی"

" در حال حاضر که من این شانس را داشتم که میلانلو را از نزدیک ببینم و بفهمم که چطور کار ها انجام می شود به این نکته پی می برم که چرا آنها امید فراوانی برای فصل آینده دارند و این کاملا واضح است و من فکر می کنم آنها قطعا یک جام را خواهند برد"

کد:

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض کلارنس سیدورف: هدف ما قهرمانی در چمپیونزلیگ است

ستاره باتجربه هلندی معتقداست بارسا می تواند با میلان در لیگ قهرمانان رقابت کند

سایت گل- کلارنس سیدورف، هافبک باتجربه میلان، در آستانه فصل جدید رقابت های سری آ، خوش بینی اش را نسبت به فصل آینده اعلام کرد و تاکید کرد که به همراه هم تیمی هایش به دنبال قهرمانی در رقابت های چمپیونزلیگ است.

این ستاره 35 ساله که قراردادش را به تازگی برای یک سال دیگر با روسونری تمدید کرد، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما باید به توانایی های مان برای قهرمانی در چمپیونزلیگ ایمان بیاوریم. این هیمشه یکی از اهداف ما بوده است. ممکن است بارسا همه را تحت تاثیر قرار داده باشد اما ما در مورد فوتبال صحبت می کنیم. در فوتبال هیچ تیم شکست ناپذیری وجود ندارد.

با شخصیت و ذهنیتی که داریم و قهرمانی ای که فصل گذشته به دست آوردیم، باید به توانایی های مان اعتماد بیشتری بیاوریم و علاوه بر سایر جام ها، به دنبال قهرمانی در چمپیونزلیگ باشیم.

ما از نظر بازیکن، به خوبی بارسا نیستیم اما این به آن معنی نیست که نتوانیم قهرمان چمپیونزلیگ شویم. با بازیکنانی که داریم و توانایی هایی که آنها دارند، ما می توانیم به چنین هدفی برسیم. ما این را فصل گذشته در شرایط دشوار نشان دادیم.

من آماده ام تا هرجا که سرمربی تیم گفت، بازی کنم. من امیدوارم باشگاه بازیکنان بزرگی را حتی در پست من به خدمت بگیرد زیرا داشتن بازیکنان بیشتر به معنای کیفیت بالاتر است و این می تواند تیمی بزرگ تر را بسازد. و به این ترتیب می توانیم پیروزی های بیشتری به دست بیاوریم."

کد:

10. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض می خواهم آقای ایکس کاکا باشد!

گنارو گتوزو امیدوار است که کاکا آن هافبک وعده داده شده باشد.

شکار برای ستاره جدید در خط میانی همچنان ادامه دارد و این در حالی است که نام ها همیشه همان هستند که گفته شده است, بنا به گزارشات میلان با به بن بست رسیدن مونتولیوو با فیورنتینا بسیار به این بازیکن نزدیک شده است اما بازیکن افسانه ای میلان گنارو گتوزو امیداوار است تا آقای ایکس ریکاردو کاکا باشد.

کاکا در سال 2009 میلان را به مقصد مادرید ترک کرد و روسونری او را به منظور حفظ تعادل مالی خود مجبور به فروش او شدند.گالیانی اعلام کرد شبی که کاکا فروخته شد گریه کرده است و گتوزو امیدوار است تا او بتواند دوباره به میلان بازگردد.

روزنامه کوریره دلا اسپورت در نسخه چاپ شده امروز به نقل از گتوزو چنین نوشت " آقای ایکس؟ من دوست دارم که آن کاکا باشد.او یک سمبل است و قهرمان مورد علاقه من"

" شرایط فیزیکی کاکا در درستان تاگناچینی ( مربی تناسب اندام) از او می خواهم که دوباره متولد شود.هنوز هم سوابق تنباسب اندان در دستان او است و اگر کاکا دوباره بازگردد از قبل قوی تر خواهد شد"

کاکا فصل سختی را با رئال مادرید گذراندو از مصدومیت های طولانی مدت خود رنج برده است.اخیرا این ستاره برزیلی اعلام کرد که خوزه مورینیو از او خواسته است تا در مادرید بماند,اما رینو گتوزو بر این باور است که این خلاف حقیقات است.

او در پایان چنین گفت " خوزه مورینیو از او نخواسته است که بیشتر از این در مادرید بماند ,بنابراین به نظر من او می تواند بر سر دستمز خود با میلان به توافقات لازم برسد.من مطمئن هستم که باشگاه به مانند سال گذشته یک خرید بزرگ را انجام خواهد داد"

کد:

12. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض گزارش از میلانلو : زلاتان در بالاترین فرم خود قرار دارد

به گزارش اسکای اسپورت 24 یک بازیکن در بالاترین فرم خود قرار دارد : زلاتان ایبراهیموویچ .این مرد سوئدی که در بازی دوستانه قبل برابر یک تیم محلی دو گل از 12 گل تیمش را به ثمر رساند در تمرین امروز صبح نیمی از بازیکنان اصلی میلان را توانست دریبل بزند و از پیش روی بردارد و به نظر می رسد آن زلاتانی باشد که همه انتظار دارند.

بازیکنانی چون فیلیپ مکسس و ال شاراووی با تمرینات با تیم بازگشتند.

روسونری ها سخت در حال تمرین کردن هستند تا خود را برای بازی برابر اینتر در سوپر جام ایتالیا در تاریخ 6 آگوست آماده کنند و در دو روز آینده ان ها به آلمان خواهند رفت تا در جام آئودی کاپ برابر بایرن مونیخ میزبان به میدان بروند.

مدافع میانی فیلیپ مکسس و مهاجم ایتالیایی ال شاراووی نیز با گروه به تمرین پرداختند دو بازیکنی که از ناحیه زانو رنج برده اند و ال شاراووی که مصدومت او جزئی بود ممکن است فردا برابر بایرن مونیخ به میدان برود.

تیاگو سیلوا , ماریو یپس , الکساندر پاتو و روبینیو فردا به میلانلو باز خواهند گشت.

کد:

14. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض می خواهم مبدل یه یک بازیکن کلیدی شوم

هدف فلامینی برای فصل تبدیل شدن به یک بازیکن مهم برای روسونری ها است.

این مرد فرانسوی فصل خوبی را تحت نظر ماکس آلگری سپری کرد اما او در ثابت شدن به طور منظم در ترکیب روسونری ها موفق نبود حتی با وجود ینکه او چندین بار به عنوان یک بازیکن ثابت در فصل 2010/2011 به میدان رفت.

فلامینی جایگاه خود را در طی دو سال گذشته در تیم به نوعی از دست داده است اما او همچنان امیدوار است که به یک بازیکن کلیدی و مهم برای روسونری ها به منظور موفقیت میلان تبدیل شود چرا که او می خواهد با پیراهن تیمش به موفقیت برسد.

هافبک سابق آرسنال در مصاحبه با اسکای اسپورت 24 چنین گفت " در میلان هدف ما فتح همه چیز است و این طبیعی است , چرا که ما تیمی عالی داریم و همکاری خوبی طی یک سال گذشته با آلگری داشته ایم"

" هدف من ؟ می خواهم مبدل به یک بازیکن کلیدی در میلان شوم"

این هافبک 27 ساله سومین فصل حضور خود در میلان را می گذراند.او با پیراهن روسونری رکورد 74 بازی در سری آ و به ثمر رساندن 4 گل را در کارنامه خود دارد.او بیش از این در تیم های المپیک مارسی و آرسنال نیز بازی کرده است.

کد:

16. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض افتخاری دیگر برای روسونری ها

افتخاری دیگر برای میلان در صفحه فیسبوک رسمی خود که از مرز 5 ملیون نفر گذشت.

در حال حاضر میلان بیش از 5 ملیون هوادار در صفحه رسمی فیسبوک خود دارد.

شبکه اجتماعی روسونری ها یکی از معروف ترین صفحات اجتماعی در جهان است که با آپدیت روزانه در دو زبان ایتالیایی و انگلیسی ارائه می شود.اعم از اخبار-اخبار کوتا,تصاویر ,ویدیو و محتوای منحصر به فرد.

میلان به عنوان یک تیم ایتالیایی نیز بیشترین کاربر را در بین تیم های ایتالیایی دیگر در صفحه فیسبوک خود دارد و در بین تیم های جهان در رتبه 8 قرار دارد.

کد:

18. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •