میلان دو بازیکن به نام های راویوتا ماتیاس از کشور پرتغال و کریستیان تاماش را از مجارستان خریداری نمود این دو بازیکن به ترتیب متولد سال های 1996 و 1995 بوده اند و هرچند سن آن ها مناسب برای بازی در تیم زیر 16 سال میلان است اما آن ها در تیم پریماورا ی میلان و زیر نظر سرمربی جدید این تیم یعنی آلدو دولچتی بازی خواهند کرد.
----
باشگاه فیورنتینا با آلبرتو آکویلانی به توافق رسید . این خبر می تواند پس از خبر باز پس گرفتن بازوبند کاپیتانی از مونتولیوو بسیار معنی دار باشد و به نظر می رسد پروسه ی خروج ریکاردو مونتولیوو از فیورنتینا در حال تکمیل است. میلان پیش از این پیشنهادی رسمی به مبلغ 5 میلیو و نیمی از قرار داد آلبرتو پالوشی را برای به خدمت گرفتن مونتولیوو پیشنهاد داده بود اما با موافقت سران فیورنتینا مواجه نشد حال به نظر می رسد مونتولیوو با قیمت حدودا 9 میلیون راهی میلان خواهد شد.
----
نوواک مجددا روسونری بودن خود را اثبات کرد. تنیسور شماره ی یک جهان پس از آنکه هنگام قهرمانی اش در ویمبلدون گفت : آرزو می کنم میلان قهرمان لیگ قهرمانان شود. یک بار دیگر گامی در راستای حمایت از میلان برداشت.
این تنیسور صرب در آخرین تمرینات میلان در کنار بازیکنان حضور داشت و با آنان به صحبت پرداخت . به نظر می رسد او با زلاتان ابراهیموویچ رابطه ای بسیار دوستانه دارد.
----
به تازگی خبر هایی مبنی بر علاقه ی میلان به کاسمیرو بازیکن برزیلی تیم سائو پائولو منتشر شده بود.
حال مدیر برنامه های این بازیکن در صحبت هایی عنوان کرده که هیچ علاقه ای نه تنها از طرف میلان بلکه از سوی هیچ یک از تیم های ایتالیایی مشاهده نکرده است.
----
آلگری پس از صحبت های گالیانی در مورد آقای ایکس در صحبت های کوتاهی بیان کرد : مسلما آقای ایکس کسی است که به خوبی جای پیرلو را پر خواهد کرد.
----
آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان در صحبت هایی اشاره کرد : خط هافبک تیم ما با حضور بوآتنگ ، فلامینی ، گتوزو ، آمبروسینی و ... کامل است اما من فکر می کنم در 31 آگوست آقای ایکس که یک هافبک است به ما اضافه خواهد شد.
----
تیم های آرسنال ، منچستر یونایتد و پاریس سنت ژرمن به شدت به دنیبال پائولو هنریکه گانسو هستند اما گاسنو اعلام کرده است که در صورت ترک سانتوس تنها به میلان خواهد رفت.
----
میلان با کمپانی Europ assistance قراردادی به مدت 2 فصل امضا کرد و از این لحظه این شرکت یکی از اسپانسر های میلان به حساب خواهد آمد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید