تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 80 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

اگه نباشه جاش خالی می مونه deaddeaddead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اوه اوه بچه ها ناپولی داره خطری میشه.با من سیتی مساوی ... میلانم که راحت برد. خدا کنه بایرن کم نیاره

2. این کاربر از deaddeaddead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واکنش باواریایی ها پس از پیروزی مقابل شالکه

باواریایی ها در هفته ششم بوندسلیگا در گلزن کرشن به مصاف شالکه رفتند و با پیروزی 2 بر 0 مقابل حریف بار دیگر به صدر جدول بازگشتند. بایرن با این پیروزی 5امین برد پیاپی خود در بوندسلیگا را جشن گرفت و با 15 امتیاز به تنهایی در مکان اول بوندس لیگا قرار دارد.

واکنش ها پس از دیدار مقابل شالکه:

کرستین نرلینگر:
    " اعتبار بسیاری برای تمام بازیکنان امروز تیم قائل هستم، ما در تمام طول بازی بسیار متمرکز بودیم هرچند که شالکه در نیمه اول چند شانس خوب داشت اما به غیر آن به طور کامل کنترل بازی در اختیار ما بود کاملا امروز مستحق پیروزی بودیم تیم به درستی تبدیل به یک واحد شده است و بسیار هماهنگ هستند و این بسیار امیدوار کننده است.

هاینکس:
    "ما دوباره به صدر بازگشتیم و این بهترین نیمه دوم فصل برای ما بود ما یک تیم خوب داریم که این امکان را برای پوشش جای خالی بازیکنان مصدوم و محروم به ما می دهد. با این حال این برای ما بسیار مهم است که آرین روبن و ماریو گومز را هر چه سریعتر در اختیار داشته باشیم."

مانوئل نوئر:
    " من بسیار خوشحال هستم که پیروز شدیم. شالکه در نیمه اول دو بار به دروازه ما نزدیک شد و در آن لحظات بسیار بد شانس بودند اما ما در دفاع امروز هم بسیار خوب بودیم. یک صخره سخت برای حریفان ایجاد کرده ایم و آن بسیار مهم است. من قطعا زمانی که در شالکه بودم کارهای بسیاری برای این تیم انجام دادم ولی حال مجبورم بازی خود را با تیم جدیدم هماهنگ کنم و شما می توانید از موقعیت ایجاد شده استفاده کنید."

توماس مولر:
    " من فکر می کنم به دلیل اجرای عالی خود در زمین، ما احترام بسیاری را از حریفان خود کسب کرده ایم. ما در خطوط تدافعی و حمله بسیار بالاتر از حریف ظاهر شدیم و من به همین دلیل یک احساس بسیار خوب دارم."
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------------------------------------------

حواشی کاملِ حضور نوئر در گلزن کرشن

مانوئل نوئر برای اولین بار با پیراهن بایرن وارد گلزن کرشن می شد. این دروازه بان 25 ساله روزگاری کاپیتان و چهره محبوب معدنچی ها محسوب می شد ولی اولین حضور او با پیراهن قرمز باواریا موجی از خشونت بر روی سکوها به ارمغان داشت.
    یک ساعت پیش از شروع بازی نوئر با پیراهن قرمز و همراه مربی خود وارد زمین شد و با هم بازی ها و دوستان سابق خود دست داد تا آن زمان همه چیز نرمال دنبال می شد.

اما 40 دقیقه پیش از شروع دیدار، شرایط کمی تغییر کرد و هواداران شالکه با شعارهایی خواستار خروج سریع تر نوئر از زمین شدند و او را باواژه هایی همچون یهودی خطاب کردند.

شرایط بسیار بدتر نیز شد هواداران با برافراشتن پارچه نوشته ای به طول تقریبی 70 متر با مضمون" سوگواری برای مرگ مانوئل ما: دوران زندگی 2011-2005 - عروسک دست نشانده ای که توسط ما آلترا گلزنکیرشنی ها احیا شد."

باشگاه شالکه در قبال این برخورد ها چه کرد؟ مدیر باشگاه شالکه هورست هلدت نمی خواهد خشونت هواداران را محکوم کند و به اسکای گفت:" هواداران فقط اندکی ناامید شده اند و هر کسی در دوران ناامیدی شرایط متفاوتی را خواهد داشت."

در یکی دیگر از نوشته ها اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن نیز مورد هجوم قرار گرفت و او را فردی خواندند که با پول همه کار می کند و خطاب به نوئر نیز نوشتند:" نوئر خود را به ازای پول عوض کرد." و در برخی از نقاط استادیوم پوستری هایی نصب شده بود که نوئر را فاحشه ای با پیراهن شماره 1 بایرن نشان می داد.

گزارش تصویری از حواشی:
    forum.p30world.com/showpost.php?p=6476261&postcount=299
    کد:
    ---------------------------------------------------

مصدومیت لوئیس گوستاوو در دیدار مقابل شالکه

لوئیس گوستاوو، بازیکن خط میانی باشگاه بایرن مونیخ امیدوار است تا بتواند با رهایی از بند مصدومیت در دیدار هفته آینده تیمش مقابل بایرلورکوزن حضور داشته باشد
    این ستاره برزیلی در دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل شالکه که با برد 0-2 باواریایی ها همراه بود از ناحیه قوزک پا مصدوم شد.
    گوستاوو در دیدار یکشنبه شب گلزنکرشن در ترکیب اصلی بایرن حضور داشت ولی دقایقی قبل از به پایان رسیدن نیمه اول و بعد از تکل خشن بندیکت هوودس مجبور شد تا زمین مسابقه را ترک کند.
    این ستاره 24 ساله نگران مصدومیتی جدی بود ولی الان و بااطلاع از شدت مصدومیتش با خوش بینی به بازگشت هرچه سریعتر به روزهای اوج فکر می کند.
    گوستاوو در صحبتهایی که در تی زد بازتاب یافت گفت:« من از ناحیه قوزک راست مصدوم شدم و واقعا ترسیدم ولی الان فهمیدم که مصدومیتم آنقدر که فکر می کردم شدید نیست. می توانم امیدوار باشم که به احتمال 99% برای دیدار بعدی بایرن که روز شنبه برگزار می شود، به اوج آمادگی برسم.»
    بایرن مونیخ در حال حاضر با کسب 15 امتیاز از شش بازی در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد و در دیدار شنبه مقابل بایرلورکوزن به دنبال ششمین پیروزی متوالی اش است.
    کد:

.

4. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پترسن که یخورده بیشتر بازی کنه ردیف میشه . مطمئنم آینده ی روشنی داره و به کار بایرن میاد .
    فقط من دوست دارم هاینکس به اوسامی بازی بده که انگار باید این آرزو رو به گور ببرم .
    ولی خدایی چه کلین شیتی داره میده نویر و خط دفاع . ۸ بازیه گل نخوردیم (دقیقش رو کسی میدونه ؟). اول فصل که بازیکنا رو میدیدم بشخصه اصلا فکر همچین آماری رو نمیکردم .
    تو CL هم... ناپولی داره ترسناک میشه ولی عددی نیس برا ما . بایرن اگه مصدوم اضافه نکنه کم نمیاره ایشالا .
    امیدوارم بایرن و ناپولی بیان بالا و من سیتی حذف شه که یه چیزایی رو متوجه شه .

.

6. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا جالب اینجاست مانوئل نویر با بسته نگه داشتن دروازه اونم تو خانه تیم سابقش تونست به یه رکورد جدید دست پیدا کنه.

هشت بازی بدون گل خورده

خبرش بود اما دیگه دلم نیومد کپی پیست کنم چون واقعا تاپیک بی مزه میشه.

موفق باشید.

8. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک به همگی بابت برد
    من الان تازه متوجه نتیجه شدم
    جایی هستم که دسترسی به نت و تلویزیون نداشتم

10. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدافع بایرن راهی بیمارستان شد.

سایت گل - برنو مدافع برزیلی باشگاه بایرن به دلیل استنشاق دود راهی بیمارستان شد. پلیس در این مورد به بیلد گفت:" این مدافع برزیلی به علت آتش سوزی منزلش دچار مسمومیت استنشاق دود شد. منزل وی نیز به کلی در آتش سوخت."

همسر و فرزندان برنو به منزل دوست خانوادگی شان رفته بودند و برنو 21 ساله در در منزل تنها بود. پلیس از طریق دود و شعله های آتش توسط همسایه ها از این حادثه مطلع شد.

کریستین نرلینگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برنو به شدت شوکه شده بود. خوشحالیم که آسیبی ندیده است و به زودی می تواند به تمرینات بازگردد."

برنو از 18 سالگی و سال 2008 به بایرن پیوست هم اکنون دوران نقاهت پس از مصدومیت زانویش را پشت سر می گذارد و انتظار می رود در آینده ای نزدیک به ترکیب این تیم بازگردد.

12. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مدافع بایرن راهی بیمارستان شد.

سایت گل - برنو مدافع برزیلی باشگاه بایرن به دلیل استنشاق دود راهی بیمارستان شد. پلیس در این مورد به بیلد گفت:" این مدافع برزیلی به علت آتش سوزی منزلش دچار مسمومیت استنشاق دود شد. منزل وی نیز به کلی در آتش سوخت."

همسر و فرزندان برنو به منزل دوست خانوادگی شان رفته بودند و برنو 21 ساله در در منزل تنها بود. پلیس از طریق دود و شعله های آتش توسط همسایه ها از این حادثه مطلع شد.

کریستین نرلینگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برنو به شدت شوکه شده بود. خوشحالیم که آسیبی ندیده است و به زودی می تواند به تمرینات بازگردد."

برنو از 18 سالگی و سال 2008 به بایرن پیوست هم اکنون دوران نقاهت پس از مصدومیت زانویش را پشت سر می گذارد و انتظار می رود در آینده ای نزدیک به ترکیب این تیم بازگردد.
    دیگه اینو نمیشه هیچ جوری بدشانسی تیمتون حسابش کرد. البته شاید بعضی از طرفدارها ترجیح میدادن کاملا خفه میشد

14. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ولی خدایی چه کلین شیتی داره میده نویر و خط دفاع . ۸ بازیه گل نخوردیم
    ایول ... اصلا حواسم نبود .. 8*90 می شه 720 دقیقه ... چند دقیقه هم اخر بازی با گلادباخ بود... به 1000 تا برسه حرف نداره
    حالا جالب اینجاست مانوئل نویر با بسته نگه داشتن دروازه اونم تو خانه تیم سابقش تونست به یه رکورد جدید دست پیدا کنه.
    جالب تر شد...
    من الان تازه متوجه نتیجه شدم
    جایی هستم که دسترسی به نت و تلویزیون نداشتم
    ولی من جایی بودم که هم نت بود هم تلویزیون ( خونه!) ولی ازشانس بد ما مهمون اومد ... به اندازه کافی گزارش عربی رو اعصاب بود با سر و صدای بچه و مهمون و... نفهمیدم چی داشتم می دیدم!
    دیگه اینو نمیشه هیچ جوری بدشانسی تیمتون حسابش کرد. البته شاید بعضی از طرفدارها ترجیح میدادن کاملا خفه میشد
    دقیقا زدی به هدف!

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض باواريايي ها به دنبال ماريو گوتزه

باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد ماريو گوتزه ستاره جوان دورتموند را در مهلت نقل و انتقالات زمستاني به خدمت بگيرد.

باشگاه بایرن مونیخ که پیش از این نیز علاقه خود را به جذب ماریو گوتزه اعلام کرده بود قصد دارد در مهلت نقل و انتقالات زمستاین این هافبک 19 ساله را به خدمت بگیرد.

در حالی که دورتموند شروعی چندان خوبی در این فصل رقابتهای بوندسلیگا نداشته جدا شدن این بازیکن از قهرمان فصل گذشته بوندسلیگا بعید به نظر نمی رسد.

این در حالی است که باشگاه دورتموند پیش از این اعلام کرده گوتزه را تنها به باشگاه های غیر آلمانی می فروشد. آنها تابستان امسال پیشنهاد باشگاه آرسنال را که گفته می شد بین 28 تا 34 میلیون یورو است را رد کردند.

با این حال اولی هوینس رئیس بایرن ابراز امیدواری کرد گوتزه را به آلیانس آره نا بیاورد.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانلود / هایلایت بازی شالکه - بایرن مونیخ

هایلایتی 6 دقیقه ای از بازی شالکه - بایرن مونیخ رو با حجم ۳۸ مگ دانلود کنید و ببینید :
    کد:
    ... و بعد بهترین بازیکنان بایرن مونیخ در این دیدار رو در این تاپیک معرفی کنید :
    کد:
    -------------------------------------------------------

خبر خوش برای باواریایی ها /
    بازگشت روبن به ترکیب بایرن
    مونیخ

کادر فنی بایرن مونیخ دیروز خبر خوبی دریافت کرد، آرین روبن ستاره هلندی باواریایی ها از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده و می تواند تیمش را در دیدار شنبه مقابل بایرلورکوزن همراهی کند.
    این بازیکن 27 ساله از 20 آگوست به دلیل مصدومیت از ناحیه لگن خانه نشین است اما امروز در تمرینات بایرن شرکت کرد.
    این بهترین زمان برای بازگشت روبن به ترکیب بایرن بود چرا که آنها سه شنبه در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا جدال حساسی را با منچسترسیتی خواهند داشت و حضور این ستاره هلندی کمک زیادی به بایرن خواهد کرد.
    خبر دیگر برای بایرن اینکه ماریو گومز و لوئیز گوستاوو دو بازیکن دیگر باواریایی ها نیز مصدومیت خود را پشت سر گذاشته اند و می توانند برای این تیم به میدان بروند.
    کد:

-----------------------------------------------------

ریبری: ممکن است در بایرن با دنیای فوتبال خداحافظی کنم

فرانک ریبری، ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ احتمال پیوستنش به تیم دیگری را رد کرده است. او بعد از آنکه در سال 2007 و با قراردادی 25 میلیون یورویی از المپیک مارسی به بایرن پیوست، مبدل به یکی از تاثیرگذارترین مهره های تیم باواریایی شد.
    این طور به نظر می رسد که او اکنون مصدومیتها را پشت سرگذاشته و آماده است به بایرن در کسب قهرمانی در بوندس لیگا و موفقیت در لیگ قهرمانان اروپا کمک کند.
    ریبری در صحبتهایی در واکنش به احتمال خداحافظی اش با دنیای فوتبال در بایرن به وب سایت رسمی باواریایی ها گفت:« قطعا.چرا که نه ؟ من از حضور در بایرن بسیار خوشحالم و خانواده ام هم کاملا در اینجا جا افتاده اند و ما پسری داریم که یک باواریایی به تمام معناست.»
    این درحالی است که در طول سالهای اخیر صحبتهای زیادی درمورد احتمال انتقال این ستاره فرانسوی به رئال مادرید به گوش می رسید ولی سران بایرن هرگز راضی به فروش ریبری نشدند. بعد از اختلافاتی میان ریبری و فان خال، مربی سابق بایرن به وجود آمد، ریبری اکنون اعلام کرده که از همکاری با مربی جدید تیمش راضی است.
    ریبری ادامه داد:« همه می دانستند که من و فان خال رابطه خوبی با هم نداریم ولی از نظر من این ماجرا تمام شده و به دست فراموشی سپرده شده. بار دیگر از نظر روانی احساس آزادی می کنم و واقعا از فوتبالم لذت می برم.از حضور یوپ هاینکس روی نیمکت تیمم خوشحالم. چون ما رابطه خیلی خوبی با هم داریم.»
    بایرن در حال حاضر در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد و از 6 بازی اش 15 امتیاز کسب کرده و روز شنبه مقابل بایرلورکوزن قرار خواهد گرفت.
    کد:

.

18. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •