سلام خدمت دوستان عزیز
در رابطه با همان مشکل زیر نویس وغیره این فایل رو دانلود کنید
شرمنده که دیر شد
اینم خود برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان عزیز
در رابطه با همان مشکل زیر نویس وغیره این فایل رو دانلود کنید
شرمنده که دیر شد
اینم خود برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 03-10-2011 at 14:13.
دوستان پشت کنترل شما چی نوشته ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
EX520
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 03-10-2011 at 14:10.
گزینه تنظیم دیجیتال را انتخاب کن و سرچ کن و بگذار تا آخر جستجو کند. اصفهان 44 تا تی وی و رادیو پیدا می کند.
در ضمن آنتن آنالوگ حتما باید وصل باشد.
اینترنت وایرلس دارم
با کابل به پشت تی وی وصلش کردم
خودش تنظیمات را شناخت
و تونستم خیلی راحت آپدیتش کنم.
ولی نتونستم با یو اس بی وایرلس آداپتور با اکسس پوینتم بدون نیاز به وصل کردن کابل ارتباط برقرار کنم. در ضمن کار کردن با اینترنتش بدون صفحه کلید مشکله. کسی راه حلی براش داره؟
چه نوع وایرلستی استفاده میکنی انتن نانو استیشن داری؟یا adsl وایرلس داری؟ بگو تا راهنماییت کنم.
سلام ،اشتراک وایرلس با دستگاه نانو استیشن از isp دارم که با اکسس پوینت tenda مدل+ W311R , استفاده از WIRELESS USB ADAPTOR Lمارک TENDA.
مشکل این بود که تی وی من( EX520 ) D) نتونست یو اس بی آداپتور که زده بودم به پورت یو اس بی تی وی را شناسائی کند و لذا از طریق وایرلس تی وی با این فلش نشد به اینترنت خودم متصل بشم . ولی با استفاده از پورت شبکه پشت تی وی و اتصال کابل اینترنت ( اتصال ازطریق تنظیم گزینه دیگر به جز وایرلس تی وی) به اینترنت متصل شدم ولی بد جوری این کابل دست و پاگیر بود.
فقط وایرلس خود سونی رو میشناسه
توی سایت خود سونی هم زده هیچ گونه برند دیگه ای رو نمیشناسه و قبول نمیکنه
فکر کنم تو فروشگاههای بانه زده بود 45 تومن
یادم نیست کدومشون بودن
این مدل رو من خریدم و راضی هستم .
بعضی ها که یگن حرکت رفرش ریتش 50 هرتزه و کم میاره
یا تعصب دارن و یا چیزی از تی وی نمیدونن و یا اصلا این تی وی رو ندارن
اصلا به این حرف ها گوش نکنید . من دل رو زدم به دریا و خریدم . فوتبال لالیگا بوندس لیگا و ... هر چی نگاه میکنم متوجه کندی حرکت نمیشم حتی از فاصله 1 متری
............
خودتون بهتره برید تو نمایندگی نگاه کنید و گول حرف احمقانه بعضی ها رو نخورید.
سلام
آیا میدانستید که شبکه IFILM هم زمان با ارسال یک تصویر ،دو صدا ارسال میکنه که شما میتونید با زدن کلید AUDIO روی کنترل EX520
صدا یا همان زبان را از فارسی به عربی تغییر دهید (البته نه بلعکس ) واین امکان روی گیرنده های دیجیتال هم وجود دارد .
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 07-10-2011 at 10:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)