اين بازي با سيستم من كار ميكنه :
ram : 2g ddr3 1600
cpu : amd 640 X4
vga : 9800 1g
و كـي اين بازي مياد ؟
اين بازي با سيستم من كار ميكنه :
ram : 2g ddr3 1600
cpu : amd 640 X4
vga : 9800 1g
و كـي اين بازي مياد ؟
سیستم مورد نیاز بازی
CPU: Core 2 Duo E7400 2.80GHz / Phenom II X2 555 Black Edition
Graphic: GeForce GTS 240 / Radeon HD 5670 512MB
Memory: 3GB
Harddrive: 15GB
DirectX: DX10 or later
Network : Broadband Internet Connection
Installation: DVD-Rom Drive
تاریخ عرضه هم 17 آبان هستش
خیلی باحاله حتما دانلود کنید ، این جریان چی رو نشون میده؟ قبل بازی بعد بازی؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
همش خارجی حرف میزدن...من که متوجه نشدم...
فکر کنم داستان شماره 3 باشه...البته نمیدونم اون کلاهداره اسمش چیه؟تا آخر شماره 2 بود؟
یادم نمیاد...![]()
Last edited by Zaghan_13; 06-09-2011 at 12:24.
جريان اين Broadband Internet Connection چيه؟؟؟؟
اينترنت مي خواد چيكار؟؟؟ منظورش مولتي پلير بايد باشه ديگه.
نكنه يه چيزي مثل DRM داره اينم
DRM نیاز به اتصال قوی اینترنت نداره ، فقط موقع شروع بازی به اینترنت وصل میشه تا بازی شمارو چک کنه بعدش شما می تونی آفلاین بازی کنی
اینم قطعا برای بخش مولتیش هست.
آقایان عزیز یکی بیاد داستان بازی رو خلاصه وار واسم تعریف کنه ؟ 4ساله دارم نسخه هاشو بازی میکنم اما اصلا نفهمیدم چی به چیه . اصلا حال نمیده اینطوری که داستان بازی رو متوجه نشی![]()
در مورد داستان سری MW توی پست اول تاپیک کامل توضیح داده شده...آقایان عزیز یکی بیاد داستان بازی رو خلاصه وار واسم تعریف کنه ؟ 4ساله دارم نسخه هاشو بازی میکنم اما اصلا نفهمیدم چی به چیه . اصلا حال نمیده اینطوری که داستان بازی رو متوجه نشی
این داستان بین نسخه 1 و2 mw هست
وقتی که پرایس از گروه جدا میشه ومعلوم نیست چی به سرش میاد تا این که در mw 2 معلوم میشه تو همون قلعه زندانیه
(این اول باره که به ماکاروف حمله میکنن طوری که soap ماکاروف رو با نام kingfish میشناسه
در طول این همه جریان 2 بار soap , price به مکارف حمله میکنن که یه بار پرایس دستگیر میشه(تو همین فیلم)
و یه بارم ماکاروف رو پیدا نمیکنن و مجبور میشن تو اون فرودگاه متروکه فرار کنن یه بارم روچ و گوست به طور موازی با زمان حمله دوم سوپ و پرایس، به خونه ماکاروف حمله میکنن که هر تو توسط شپرد کشته میشن)
خودمم یه کمی گیج شدم![]()
Last edited by ALI&SOAP; 06-09-2011 at 14:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)