تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 134 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1337

نام تاپيک: Galaxy Gio S5660 | رقیب ال جی اپتیموس وان

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    شما این روشها را امتحان کردید ؟ من قبلاً امتحان کردم . در روش اولی که سرعت سایت خیلی خیلی کمه و بیشتر وقتها هم وسط کار قطع میشه . با صد بار تکرار ، همراه بانک ملی رو تبدیل کردم ولی نرم افزار تبدیل شده درست کار نمی کنه .

نرم افزار دوم هم که رو گوشی نصب میشه ولی موقع اجرا ارور میده و بسته میشه .
    من نیازی به فایل های جاوا ندارم.
    برای کارهای بانکی هم حساب اینترنتی دارم و مستقیم از خود سایت بانک استفاده میکنم
    البته توصیه میکنم از نرم افزارهای بانکی که تبدیل به فایل apk شدن و در سایت ها برای دانلود گذاشته شده استفاده نکنید چون از لحاظ امنیتی خطرناک هستند.

هیچ راهی وجود نداره در صفحه کلید swype بین زبانهای مختلف سریعتر جابجا بشیم ؟؟؟؟

در ضمن این swype رو چطوری غیرفعال میشه؟
    در آن واحد فقط از یک زبان در صفحه کلید swype پشتیبانی میشه . راه دیگه یی ندارید جز اینکه برید توی تنظیمات و به یک زبان دیگه سویچ کنید
    برای غیر فعال کردن هم کافیه انگشتتون رو روی صفحه یی که تایپ میکنید نگه دارید و در حالت ورودی نوع صفحه کلید رو انتخاب کنید
    بهترین صفحه کلید به نظر من smart keybord pro هستش

لینک دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مشکل من با باتری این گوشی به کمک این 3 تا برنامه حل شد، الان تقریبا هر 2 روز شارژ میکنم

1.استفاده از یک Task Manager قوی در کنار Task Manager خود گوشی, که من Advanced Task Killer رو به شما پیشنهاد می کنم که براتون Attach کردم. این برنامه یه تنظیماتی داره که در زیر آوردم .
    بعد از اینکه برنامه رو Install کردید, اون رو اجرا کنید و بعد دکمه Menu رو بزنید و وارد Setting شده تیک Auto Start رو بذارید, تیک Show Notification رو بردارید, Auto Kill Level رو روی Crazy بذارید, Auto Kill Frequency رو روی When Screen Off بذارید. حالا تو برنامه Check Mark تمام برنامه ها غیر از خود برنامه رو بذارید و بعد دکمه KILL رو بزنید. حالا هر موقع که نور صفحه خاموش شد برنامه تمام برنامه هایی رو که باز هست رو به طور اتوماتیک Kill Process می کنه

کد:

JuiceDefender - battery saver v3.5.6 بهینه کردن مصرف شارژ باطری
    یکی از بهترین و محبوب ترین برنامه ها در زمینه بهینه کردن مصرف شارژ باطری هستش که دارای طرفداران زیادی هستش

قابلیتھا
    دارای بودن 5 پروفایل مختلف برای مصارف گوناگون
    ریکاوری CPU زمانی که گوشی غیرفعاله
    کنترل خودکار وایرلس گوشی
    کنترل نور صفحه
    ثبت عملیات که در گوشی انجام میشود
    ابتدا UltimateJuice را نصب نموده سپس برنامه را نصب نمایید و نیاز به اتصال به اینترنت برای چک کردن لاینس داره

کد:

widgets brightness level ويجت تنظيم نور صفحه اندرويد
    اين برنامه در واقع يه ويجت زيبا براي تنظيم خيلي سريع نور صفحه گوشي هست كه باعث ميشه تا حد چشمگيري عمر باتري گوشي افزايش پيدا كنه ميشه گفت اين برنامه براي اونايي كه زياد در حال گردش هستند ضروري به نظر مياد
    كارايي و سهولت استفاده تو تصوير كاملا واضح و نمايانه
    کد:
    Last edited by morteza2001; 18-06-2011 at 20:26.

4. 4 کاربر از morteza2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کسی جدیدا سیمکارتشو عوض کرده بفهمیم چقدر تو مصرف باتری تاثیر داره؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مشکل من با باتری این گوشی به کمک این 3 تا برنامه حل شد، الان تقریبا هر 2 روز شارژ میکنم

1.استفاده از یک Task Manager قوی در کنار Task Manager خود گوشی, که من Advanced Task Killer رو به شما پیشنهاد می کنم که براتون Attach کردم. این برنامه یه تنظیماتی داره که در زیر آوردم .
    بعد از اینکه برنامه رو Install کردید, اون رو اجرا کنید و بعد دکمه Menu رو بزنید و وارد Setting شده تیک Auto Start رو بذارید, تیک Show Notification رو بردارید, Auto Kill Level رو روی Crazy بذارید, Auto Kill Frequency رو روی When Screen Off بذارید. حالا تو برنامه Check Mark تمام برنامه ها غیر از خود برنامه رو بذارید و بعد دکمه KILL رو بزنید. حالا هر موقع که نور صفحه خاموش شد برنامه تمام برنامه هایی رو که باز هست رو به طور اتوماتیک Kill Process می کنه

کد:

JuiceDefender - battery saver v3.5.6 بهینه کردن مصرف شارژ باطری
    یکی از بهترین و محبوب ترین برنامه ها در زمینه بهینه کردن مصرف شارژ باطری هستش که دارای طرفداران زیادی هستش

قابلیتھا
    دارای بودن 5 پروفایل مختلف برای مصارف گوناگون
    ریکاوری CPU زمانی که گوشی غیرفعاله
    کنترل خودکار وایرلس گوشی
    کنترل نور صفحه
    ثبت عملیات که در گوشی انجام میشود
    ابتدا UltimateJuice را نصب نموده سپس برنامه را نصب نمایید و نیاز به اتصال به اینترنت برای چک کردن لاینس داره

کد:

widgets brightness level ويجت تنظيم نور صفحه اندرويد
    اين برنامه در واقع يه ويجت زيبا براي تنظيم خيلي سريع نور صفحه گوشي هست كه باعث ميشه تا حد چشمگيري عمر باتري گوشي افزايش پيدا كنه ميشه گفت اين برنامه براي اونايي كه زياد در حال گردش هستند ضروري به نظر مياد
    كارايي و سهولت استفاده تو تصوير كاملا واضح و نمايانه
    کد:
    طبق گفته شما این گوشی رو باید هر روز شارژ کرد دیگه.گوشی که هر روز باید شارژ شه چه بدرد میخوره!!!

داره خودمونی میشه mehrdad khar khoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به دوستان زحمت كش من مي خوام gio بخرم ومن تهران هم هستم ميتونيد من بايد چي كار كنم ؟؟ اگر ميتونيد با جزييات بگيد نام فروشگاه هم بگيد خوشحال ميشم از تجربيات شما استفاده كنم راستي در مورد مموري 2 گيگ از هر جا gio بخريم همراه موبايل هست ديگه؟؟؟؟
    Last edited by mehrdad khar khoon; 19-06-2011 at 18:04.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

طبق گفته شما این گوشی رو باید هر روز شارژ کرد دیگه.گوشی که هر روز باید شارژ شه چه بدرد میخوره!!!
    دوست من
    دوران 1100 نوکیا گذشته و گوشی های موبایل فقط برای تماس نیستند
    آندروید با اپلیکیشن ها و بازی های گرافیکی فوق العاده یی که داره وسوسه ی بیشتری از مکالمه و اس ام اس رو ایجاد میکنه. به احتمال زیاد شما تا حالا با گوشی آندرویدی کار نکردید. حتی 1 ساعت لذت کار با آندروید ارزش 1 بار شارژ رو هم داره (به حساب اغراق بذارید)
    گوشی های آندرویدی به علت مولتی تسکینگ بودن مصرف باتریشون بالاست. و معضل تمام گوشی های اندرویدی از گالکسی اس تا اینکردیبل و اپتیموس ال جی هست. (ایفون 4 بهترین باطری رو داره در بین گوشی های هوشمند)
    البته این که دوستمون فرمودند 2 روز شارژ میکنن احتمالا در این دو روز از تمامی امکانات گوشیشون استفاده میکنند. این گوشی با یک بار شارژ میتونید طبق گفته سامسونگ و بررسی های انجام شده تا 10 ساعت مکالمه رو باهاش داشته باشی
    در استفاده ی عادی من تا 3 روز شارژ نمیکنم گوشیم رو. البته با آپدیت به جینجربرد شارژ گوشی تا حدودی بهتر میشه

Last edited by roxh58; 19-06-2011 at 16:30.

10. 3 کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کسی جدیدا سیمکارتشو عوض کرده بفهمیم چقدر تو مصرف باتری تاثیر داره؟
    فکر نکنم تاثیر چندانی در مصرف باطری داشته باشند. چون 3G هنوز وارد ایران نشده و همه 2G هستن.

سلام دوستان
    امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!
    خدمت شما :

تست سرعت RMS
    مقدار KB RMS:ا 2097151
    سرعت ذخیره اطلاعات RMS: ا210 kb/s
    سرعت خواندن اطلاعات RMS:ا 329 kb/s
    تست سرعت محاسبه شمارش اعداد Fibonacci زمانیکه پردازنده 100 درصد بارگذاری شده است
    1 - محاسبه 16000 عدد در کمتر از یک ثانیه
    2 - محاسبه 32000 عدد در یک ثانیه
    3 - محاسبه 64000 عدد در 2 ثانیه
    4 - محاسبه 128000 عدد در 4 ثانیه
    5 - محاسبه 256000 عدد در 9 ثانیه
    6 - محاسبه 512000 عدد در 18 ثانیه
    7 - محاسبه 1024000 هزار عدد در 36 ثانیه
    8 - هماهنگی میان اجزا محاسبه 2048000 عدد
    CPU

GPU

سلام دوستان زحمت كش من مي خوام gio بخرم ومن تهران هم هستم ميتونيد من بايد چي كار كنم ؟؟ اگر ميتونيد با جزييات بگيد نام فروشگاه هم بگيد خوشحال ميشم از تجربيات شما استفاده كنم راستي در مورد مموري 2 گيگ از هر جا gio بخريم همراه موبايل هست ديگه؟؟؟؟
    پیشنهاد میکنم از نمایندگی اصلی خریداری کنید. آدرسش هم رو به روی پارک ملت نمایندگی ماکروتل . سرچ کنی توی اینترنت شماره تلفن رو هم پیدا میکنی.
    این گوشی با دو بسته بندی ارائه شده
    برای اروپا که هندزفری و مموری نداره
    برای آسیا که هندزفری و مموری 2 گیگ همراشه و فارسی رو پشتیبانی میکنه

12. این کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lost.hesam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یه نفر توضیح بده بنچ مارک یعنی چی.من تاحالا از گوشی هوشمند استفاده نکردم میخوام بدونم بنچ مارک چیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست من
    دوران 1100 نوکیا گذشته و گوشی های موبایل فقط برای تماس نیستند
    آندروید با اپلیکیشن ها و بازی های گرافیکی فوق العاده یی که داره وسوسه ی بیشتری از مکالمه و اس ام اس رو ایجاد میکنه. به احتمال زیاد شما تا حالا با گوشی آندرویدی کار نکردید. حتی 1 ساعت لذت کار با آندروید ارزش 1 بار شارژ رو هم داره (به حساب اغراق بذارید)
    گوشی های آندرویدی به علت مولتی تسکینگ بودن مصرف باتریشون بالاست. و معضل تمام گوشی های اندرویدی از گالکسی اس تا اینکردیبل و اپتیموس ال جی هست. (ایفون 4 بهترین باطری رو داره در بین گوشی های هوشمند)
    البته این که دوستمون فرمودند 2 روز شارژ میکنن احتمالا در این دو روز از تمامی امکانات گوشیشون استفاده میکنند. این گوشی با یک بار شارژ میتونید طبق گفته سامسونگ و بررسی های انجام شده تا 10 ساعت مکالمه رو باهاش داشته باشی
    در استفاده ی عادی من تا 3 روز شارژ نمیکنم گوشیم رو. البته با آپدیت به جینجربرد شارژ گوشی تا حدودی بهتر میشه

اتفاقا الان یه دونه 1100 هم دارم.هفته ای یه بار هم شارژش نمی کنم.

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

یه سوالی داشتم.با اینکه دوربین و صفحه ی fit از gio بهتره ولی همه میگن gio بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •