تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 171 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه amirkhof's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

سلام
    دوستانی که مشکل با واید نبودن بعضی از بازی ها و مشکل گرافیکی واسه رزولیشن دارن با گرافیک Gt 525
    اخرین ورژن درایور گرافیک ار سایت nVIDIA رو که لینکش چند صفحه قبل هست دانلود کنید و نصب کنید ورژن 275.33
    مشکلتون حل مشه...

ممنون از راهنمایی دوستان...
    مشکل من حل شد..
    میشه بگی کدوم صفحه
    چون من خواستم از خود سایت nVidia بگیرم بخاطر تحریم و از این حرفا نمیزازن وارد سایتشون بشی
    با تشکر

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

میشه بگی کدوم صفحه
    چون من خواستم از خود سایت nVidia بگیرم بخاطر تحریم و از این حرفا نمیزازن وارد سایتشون بشی
    با تشکر
    صفحه 12
    پست 115
    MN200224

لینک اولی مستقیمه که البته ف ی ل تره...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من وقت کردم کمی با بلوتوث این مدل ور رفتم با سه مدل گوشی نوکیا که به هیچ وجه فایل ارسال نمیکرد و فقط Pair شد ارسال میشد ولی هنگام اکسپت توسط گوشی ارتباط قطع میشد.
    ولی با گوشی های مدل سونی اریکسون مشکلی نبود و به راحتی فایل ارسال و دریافت و حتی گوشی رو میشد کنترل کرد.

4. این کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان من هرکاري کردم نتونستم رو گرافيک قوي سويچ کنم تمام اموزشها روانجام دادم دقيق ورژن درايور هم همون هست که تو سايته کمک لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من چندان اطلاعاتي در مورد لپ تاپ ندارم
    راستش خواهرم فوق ليسانس قبول شده دلم ميخواد يه لپ تاپ خوب براش بخرم
    پرس و جو كردم چند مدل رو بهم معرفي كردن و حالا نمي دونم بايد كدوم رو براش بخرم
    در ضمن بيشتر استفاده خواهرم روي كارهاي گرافيكي و پردازش هاي بزرگ هستش
    ممنون ميشم كمك كنيد
    :

DELL XPS L501

ASUS K53SV

ASUS N53SV

DELL INSPIRON N5110

HP 4520

لطف كنيد جواب بدين منتظرم مرسي
    Last edited by arvin1367; 05-07-2011 at 10:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام؛
    من حدود یک ماه هست که Dell Inspiron N5110 خریدم؛ یه مشکلی که دارم اینه که بعضی مواقع که روشنه خودش Restart میشه؛ تا حالا مواقعی که باهاش کار میکردم این اتفاق پیش نیومده و فقط مواقعی که روشنه و کسی باهاش کاری نداره Restart میشه. تمام تنظیمات Power Option‌ را هم روی Never گذاشتم؛ ولی فرقی نکرد.
    به نظر شما مشکل از چیه؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام در مورد زیگورات نمایندگی اصلی که ما به اسم زیگورات میشناسیم سایت با دامنه Com تو سایت برید لیست فروش هست ولی جدیدا قیمت رو نمی زنن تلفن بزنید بهتون میدن.
    در مورد ریفر بودن چند بار توی صفحات قبل به صورت کامل توضیح داده شده بررسی کنید.
    در مورد ریویژن B2 یا B3 باید بایوس آپدیت رو کنید حتما باید B3 نشون بده البته من تا حالا موردی که B2 بزن بعد از آپدیت ندیدم احتمالا هم این مدل چون بعد از حل مشکل مادربرد ها ارائه شده مشکلی در این مورد نداره ولی حتما چک کنید.
    در موقع خرید کانفیگ مهم نیست شما فقط چک کنید ریفر نباشه ولی حتما با گرافیک GT 525 بگیرید چون خیلی قویتر از 6470.
    ممنون دوست عزیز.همونطور که گفتم من زیاد از لب تاپ سر رشته ندارم.چون تازه هم عضو شدم امکان ارسال پیام خصوصی و تشکر هم ندارم!اگر لطف کنی شما یا یکی از دوستان نحوه چک کردن بایوس رو بهم توضیح بدید که چطور و از کجا میتونم چک کنم ممنون میشم.در مورد ریفر بودن هم راستش بازهم چیز زیادی دستگیرم نشد که بعد از چک کردن سرویس تک تو سایت دل چه اطلاعاتی میده(چی مینویسه) که معلوم میشه دستگاه ریفر هست یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من هرکاري کردم نتونستم رو گرافيک قوي سويچ کنم تمام اموزشها روانجام دادم دقيق ورژن درايور هم همون هست که تو سايته کمک لطفا
    سلام تا حالا N بار توی این تاپیک بحث شده منظورتون از نمی تونم سوییچ کنم چیه؟
    ببینید شما اصلا نمی تونید دستی این کار رو انجام بدید البته یه راه داره که مثلا یه سری برنامه ها رو اضافه کنید که فقط با گرافیک اصلی اجرا بشن و این کار با نصب ورژن گرافیک جدید (275)به صورت خودکار و سالم انجام میشه حتی شما متوجه نمیشید پس نیازی به دستی انجام دادن نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من چندان اطلاعاتي در مورد لپ تاپ ندارم
    راستش خواهرم فوق ليسانس قبول شده دلم ميخواد يه لپ تاپ خوب براش بخرم
    پرس و جو كردم چند مدل رو بهم معرفي كردن و حالا نمي دونم بايد كدوم رو براش بخرم
    در ضمن بيشتر استفاده خواهرم روي كارهاي گرافيكي و پردازش هاي بزرگ هستش
    ممنون ميشم كمك كنيد
    :

DELL XPS L501

ASUS K53SV

ASUS N53SV

DELL INSPIRON N5110

HP 4520

لطف كنيد جواب بدين منتظرم مرسي
    سلام شما اول باید بودجه رو مشخص کنید اگه حدود 1000 تا 1100 می خواید خرج کنید و کمی به زیبایی هم اهمیت میدید Inspiron 5110 واقعا حرف نداره بقیه مدل های برند های دیگه تو این مایه ها مثلا شاید گرافیک بهتری داشته باشن ولی در تاچ پد یا طراحی و کلا User Friendly به پای این مدل نمیرسن.
    ولی اگه کمی بیشتر می تونید خرج کنید به شما چهار مدل رو پیشنهاد میکنم که مقایسه صورت گرفته توسط دوستان در لینک زیرش هست البته توجه کنید مقایسه کمی مشکل داره چون کانفیگ و قیمت های این چهار مدل هم رده نیستن. HP DV6-6090ee یا Dell XPS L502 یا MSI GE620 یا ASUS N53SV
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام؛
    من حدود یک ماه هست که Dell Inspiron N5110 خریدم؛ یه مشکلی که دارم اینه که بعضی مواقع که روشنه خودش Restart میشه؛ تا حالا مواقعی که باهاش کار میکردم این اتفاق پیش نیومده و فقط مواقعی که روشنه و کسی باهاش کاری نداره Restart میشه. تمام تنظیمات Power Option‌ را هم روی Never گذاشتم؛ ولی فرقی نکرد.
    به نظر شما مشکل از چیه؟!
    سلام اگه ویندوزتون رو آپدیت کردید این جور مشکلات عادیه من خودم ویندوزم رو مرتب آپدیت کردم بعد از چند هفته یه سری مشکل برام پیش اومد از جمله سرعت لود ویندوز به شدت پایین اومد تقریبا 5 دقیقه طول می کشید یا وسط کار هنگ می کرد و یا ریست میشد که مشکل من با نصب ویندوز جدید برطرف شد.
    اگه ویندوز رو آپدیت نکردید و مشکل از ویروس هم نیست ویندوزتون رو عوض کنید مشکل حل نشد شاید عیب سخت افزاری باشه.
    نتیجه اخلاقی که من گرفتم این بود که دیگه هیچ وقت ویندوزم رو آپدیت نکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •