تبریک به دوستان عزیز بارسایی . رئالی ها نگران نباشن منچستر انشاالله جبران میکنه .
یوسفی هم که شورشو در آورده . نباید جانبدارانه گزارش کرد .
تبریک به دوستان عزیز بارسایی . رئالی ها نگران نباشن منچستر انشاالله جبران میکنه .
یوسفی هم که شورشو در آورده . نباید جانبدارانه گزارش کرد .
رئال مهمتر از اینکه بازی رو ببازه اخلاق رو باخت
از راه رفتن بازیکنان رئال روی ساق های بازیکنان حریف گرفته تا آرنج های که روی صورت بارسایی ها نواخته میشد
فوتبال نا پاک رو بار دیگر از بازیکنان رئال همگی دیدیم
راجب خود بازی هم که رئال فقط رو کاشته های رونالدو بسته شده بود و دیگر هیچ
بارسا با نیمکت بی ستاره اش در مقابل ستارگان نیمکت رئال با تعویض افلای جوان نشون داد که گواردیولا مرد داخل زمینه نه جنگ های روانی خارج از بازی
و در آخر افسانه بارساهمچنان ادامه دارد....
اول بهتره با واقعیت زندگی کنیم
دوم ! رئال فوتبال بازی کرد ؟ نه! بوکس چینی بود عزیز
سوم هم کارشناس الجزیره اخراج صحیح دونست هم نصیر زاده (یکبار دیگه صحنه ببین)
چهارم تیمی که امروز استحقاقشو داشت پیروز شد
پنجم! همون بازی ای رو کردیم که میخواستیم، جلو تیمی به سبک رئال فقط و فقط باید اینجوری بازی کرد، طرفدارای مورینیو باید بدونن فوتبال فقط گل نخوردن نیست، برای بالا رفتن باید گلم بزنی، با این سبکی که رئال بازی میکرد عمرا تا فردا هم به گل نمیرسید. اخراج هم صحیح بود , این اخراج رو باید تو فینال کوپا هم میدیدیم، به هرحال یجا باید قطع شه وحشیگریها، چه خوب جایی هم شد !
و در اخر بهتره مثل ما که فینال کوپا باختیم و تبریک گفتیم شما هم این کار رو کنید![]()
Last edited by xmehr; 28-04-2011 at 03:52.
نصیر زاده آخر سر حرفش رو پس گرفت! در واقع خودش هم موند چی گفت.
ابتدا اومد گفت خطای ماسچرانو روی په په کارت قرمز نداشت چون توپ و پای دو بازیکن تو یه مسیر بود و در نتیجه اشتباه محاسباتی ماسچرانو بود![]()
بعد که رسید به صحنه ی خطای په په تا اومد محکم بگه که، اما این فرق میکرد، دید که اینم همونجوریه!!! آخر سر اونقدر قاطی کرد که از کارشناس داوری به کارشناس تاکتیک تغییر شغل داد...
+
در کل همون بلایی رو سر رئال اومد، که سر آرسنال اومد...! قابل پیش بینی بود.
![]()
![]()
شما برو بخواب خيلي ناراحتي!!!!!!!!!!FC BARCELONA
ببخشيد احتمالا شما كاره اي توي يوفا نيستي؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!![]()
Last edited by s_sarvi; 28-04-2011 at 00:42.
مادریدیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــس
فقط سکوت
خطای **** 100% اخراج داشت(اونقدر ازش متنفرم که نمیتونم اسمش رو بیارم)...
وقتی توپو ول کرده و میره برای پا باید هم قرمز بده...
اگه زرد میداد جای بحث بود نه الان که قرمز داده...![]()
در میان سخنان گوهر بار دوستان بارسایی که واقعا آدم شاخ در میاره ازشون، فقط یه چی بگم و تاپیک رو تقدیم LiverBarca کنم که 3 پست در میون برا ایشونه!: دی(دوستاه کیس بوکسی! بازی کیسه بوکس نیست درست..اما تئاتر هم نیست!)
از این باحت فقط 1 دقیقه ناراحت شدم که اونم بخاطر ناداوری بود..یعنی عصبی بودم از دست داور..
اما بقیش نه...چون رئال شایسته این باخت نبود...
ایشالله بازی برگشت خوبی داشته باشیم..(8پا صعود مارو پیش بینی کرده! هنوز من امیدوارم!: دی)
+
من جای خوزه باشم، تیم رو 10 نفره میفرستم تویه زمین تا دیگه داور زحمت اخراج یه بازیکن رو نکشه!
موفق باشید...
خوب تاکتیک تعویض داور خیلی خوب نتیجه داد!! اخراج الکی پپه ...
گل دومو هم خیلی مفت خوردیم همه ول کرده بودن...کلا اخراج یه بازیکن خیلی روحیه تیمو خراب کرد
سه تا قرمز واضح رو هم نداد...
لعنت به داور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)