رالف رانگنیک: میلان راه شکست دادن اینتر را به ما نشان داد
شالکه سه شنبه شب در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف اینتر رفت و توانست نرآتزوری را در سن سیرو با نتیجه 5-2 به پیروزی برسد
سایت گل- رالف رانگنیک، سرمربی شالکه، اعلام کرد میلان شرایط پیروزی پرگل تیمش مقابل اینتر را فراهم کرد.
شالکه سه شنبه شب در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف اینتر رفت و توانست نرآتزوری را در سن سیرو با نتیجه 5-2 به پیروزی برسد.
رانگنیک تایید کرد که با دیدن دربی شنبه شب دلا مادونینا و پیروزی 3-0 میلان مقابل اینتر، نکات زیادی در مورد شکست دادن اینتر یاد گرفته است.
او در مورد کوریه ره دلو اسپورت گفت:" من دربی میلان را به خوبی تماشا کردم و متوجه شدم که اینتر نمی تواند در خط میانی فشار زیادی وارد کند و فضای زیادی در اختیار میلان قرار می دادند.
آنها در مقابل بازیکنان سریعی مانند پاتو آسیب پذیر بودند و اجازه می دادند میلان کنترل بازی را در اختیار بگیرد. من از بازیکنانم خواستم بهترین بازی شان را به نمایش بگذارند و از این مسئله استفاده کردیم.
انتخاب های تهاجمی من جواب داد."
شالکه که در رده دهم بوندس لیگا قرار دارد این هفته مقابل وولفسبورگ قرار خواهد گرفت و چهارشنبه شب در دیدار برگشت میزبان اینتر خواهد بود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Behnam Jafarzadeh
2011/4/7
ردنپ: اخراج کراچ تقصیر بازیکنان رئال بود
مربی تاتنهام گفت که مردان ژوزه مورینیو کاری کردند که این مهاجم اخراج شود.
سایت گل – هری ردنپ، مربی تاتنهام بازیکنان رئال مادرید را متهم ساخت که عمدا کاری کردند که پیتر کراچ اخراج شود.
این مهاجم بلندقامت در همان 15 دقیقه ابتدایی دیدار با رئال دو اخطار گرفت و اخراج شد و تاتنهام در نهایت چهار بر صفر باخت.
در هر حال، ردنپ حس میکند که تیم میزبان روی تصمیم داور اثر گذاشت.
او گفت: «آنها کاری کردند که مطمئن شوند او اخراج شود.
هنگامی که این اتفاق روی داد، همه آنها به دنبال داور بودند و واکنشهایی اغراقشده داشتند. بازیکنشان هم داشت به خود میپیچید.»
مربی تاتنهام همچنین گفت احساس بدی نسبت به کراچ ندارد: «کراچی اشتباه کرد و هیچ فردی پشیمانتر از خود او نیست.
او در طول این سالها برای من عالی کار کرده. او یک اشتباه کرد. این اتفاقات روی میدهند.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/4/7