سلام زیارت قبول باشه.آره بازی یه هفته ای میشه که اومده
سلام زیارت قبول باشه.آره بازی یه هفته ای میشه که اومده
با سلام
من از این نسخه های فشرده دانلود کردم الانم مشکل صدا دارم یعنی اصلا صدا تو بازی نمیادیه جایی نوشته بود برا این مشکل باید دو گیگ فایل دانلود کنم که اینجوری خیلی بده واصلا صرف نمیکنه،کسی راه حلی بهتری سراغ نداره خیلی ممنون میشم کمک کنید
باتشکر
دوستان که 30 درصد رفتند سیو را برای من بزارم ممنون
سلام دوستان
من این بازی رو دانلود کردم اون نسخه کم حجم سایت دانلودها رو بعد همه ی مراحلی که گفته بود رو هم درست رفتم ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم هیچ اتقافی نمیفته بار ها هم تست کردم ولی اصلا با کلیک کردن روی ایکون بازی اتفاقی نمیفته
باید چکار کنم؟
با سلام
دوست عزيز منم همين نسخه رو دانلود كردم و الانم دارم بازي مي كنم و تا 25% بازي رو رفتم مشكلي ندارم .
شما اول سيستم مورد نياز بازي رو چك كن ببين با سيستم خودت مي خونه يا نه ؟
بعدش نرم افزار جانبي مثل دايركس و بقيه نرم افزارهاي مورد نياز رو نصب كن انشاالله درست مي شه .
من اینقدر بازی روی pc نصب هست و همشون هم همین نرافزارا رو برا نصب نیاز داشتند پس مشکل چیز دیگه ای باید باشه![]()
بازی رو تو یه کامپیوتر دیگه چک کنین ببینین میشه یا نه...
همینی که دانلود کردم خیلی ها دانلود کردند مشکل زیاد داشته ولی تا حالا این مشکل رو کسی نداشتهبازی رو تو یه کامپیوتر دیگه چک کنین ببینین میشه یا نه...
باید مشکل از pc خودم باشه
دوست عزیز سیوتا برام آپ می کنی؟
من فقط پارت دوم فشرده شده بازی رو از سایت دانلودها دانلود کردم ولی اصلا اکسترکت نمیشه ریپایر هم زدم درست نشد.
اگه همه پارتها رو دانلود کنم با هم ریپایر بزنم درست میشه؟
خواهش میکنم کمک کنید به زور با سرعت 128 3ساعت شده دانلودش کردم خیلی ضدحاله خراب باشه.
3 الی 4 ساعت دیگه هم طول میکشه تا پارت اولشو داونلود کنم >اینطوری ریسک 4 ساعت دیگه هم دان کنم بعد فایلها خراب باشه
دوستان عزیز تجربیاتشون رو در اختیارمون بذارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)