تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 99 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان كسي اينجا با تاسيس كارخانه آشنايي داره؟!
    كلا چه مراحلي داره؟؟؟
    هزينه تقريبي؟ مدرك خاصي ميخواد؟ مثلا كارخونه كوچيك واسه توليد نوشابه ، مربا ، خيارشور چه ميدونم از اين چيزا فقط يه خط توليدي راه بيفته!هركي اطلاعات دقيقي در مورد هركدوم داره خواهشا دريغ نكنه شديدا به كارخونه علاقه مند شدم!
    من الان دارم مكانيك ميخونم ميخوام ببينم مدركش ربطي به اين موضوع داره يا نه ؟! اصلا اين كار مدرك خاصي ميخواد؟! واسه كاراي اداريش چقد پول ميگيرن؟!
    من با تولیدی تو ایران مخالفم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    با 70 میلیون چیکار میشه کرد که سود خوب بده؟
    والا کار خوبش رو نمیدونم ولی تو فکر این نباش که بگذاری بانک سودشو بخوری
    تورم الان به گفته آقایون 12.5 درصد سالیانه هست (گرچه بیشتر از این حرفاست)
    ما اگر تورم رو 10 درصد فرض کنیم و شما 70 تومن داشته باشی یک سال بعد درسته 70 میلیون تو حساب بانکیتون هست اما 10 درصد از ارزش واقعیش کم شده
    میتونی سود بانک رو بگیری دست بهش نزنی تا ارزش پولت حفظ بشه
    در مورد حساب طلا و این چیزا اطلاع دقیقی ندارم اما میدونم بانک هم جایی نمیخوابه که آب زیر پاش بره
    حالا دیگه خود دانی

3. این کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فقط میوه فروشی میری از کشاورز کیلویی300میخری3000میفروشی...یع نی سرمایه ات ده برابر میشه...
    این کارا فرهنگ خاص خودشو میخواد خیلی زحمت داره
    مثلا طرف از کرمانشاه توت فرنگی میبره تهران که بفروشه مثلا کیلویی 500 و حتی قیمت هم میگیره روز قبلش اما فردا وقتی رسید میبینه شده 350 که حتی کرایش هم در نمیاد خیلی هم نمیتونه صبر کنه که قیمت شاید دوباره بره بالا جنسش خراب میشه
    این یکی از مشکلاتشون هست غیر از اینکه با تک تک مشتریهاش هم سر قیمت باید دعوا هم کنه
    در کل باید خیلی زرنگ باشی کمی دروغ بگی و ... خلاصه روحیاتت باید سازگار باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوباره

بعد از کسر هزينه ها ي آبياري و ... هر درخت انار سالانه پنجاه هزار تومن سود داره
    يني من بعد از سه سال ديگه ، از طريق همين انارايي که کاشتم سالي پنج ميليون تومن درآمد خواهم داشت
    اگر سه چهار ميليون تومن هزينه کنم ، ميتونم دويست تا درخت مرکبات (ليموشيرين) هم بکارم که اون هم بعد از چهار سال ميوه ميده و سود آور ميشه
    اگر درختهاي ليموشيرين رو هم بکارم ، به طور متوسط بايد بابت کود و آبياري و... حدود ماهي پنجاه تا صد هزار تومن خرج کنم براش به مدت چهار سال
    بعد از اين چهار سال ، از درختاي ليموشيرين هم سالي بيست تا سي ميليون درآمد خواهم داشت
    Thanks
    زمینتو چهار دست و پا بچسب اگه مشکل آبیاری ندارید
    شما که میگی سالی 30 درآمد گیرت میاد در آینده ، حالا 30 تومن نه 15 تومن
    زحمت زمین کشاورزی هم معمولا زیاد نیست بیشتر فصلیه
    الان نه فکرت درگیر چک هست نه طلبکار نه اینکه جنس رو بردن پولشو بدن یا ندن
    دنبال درد سر میگردیا

6. این کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

E! ینی میگید از باغ بدتره؟
    بزارید یه مقایسه کنیم:
    باغ 70 میلیونی ، از چهار سال دیگه ، سالی سی میلیون درآمد داره ( ینی ماهی 2 و نیم میلیون )
    ماشین 40 میلیونی ، از همین الان ، ماهی دو میلیون درآمد داره

Thank You
    ای بابا این فکرای عجیب غریب چیه دیگه
    زمین ارزش افزوده داره امسال 70 ارزش داره سال آینده 80 میلیون
    ماشین یه کالای مصرفی هست امسال 40 ارزش داره 3 ماه دیگه 35 میلیون معلوم هم نیست تا سال آینده چه به سرش بیاد
    یه خورده آینده نگر باشید

8. 3 کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بهترین کار کامپیوتری چه کاری هست ؟

داره خودمونی میشه firstpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

والا کار خوبش رو نمیدونم ولی تو فکر این نباش که بگذاری بانک سودشو بخوری
    تورم الان به گفته آقایون 12.5 درصد سالیانه هست (گرچه بیشتر از این حرفاست)
    ما اگر تورم رو 10 درصد فرض کنیم و شما 70 تومن داشته باشی یک سال بعد درسته 70 میلیون تو حساب بانکیتون هست اما 10 درصد از ارزش واقعیش کم شده
    میتونی سود بانک رو بگیری دست بهش نزنی تا ارزش پولت حفظ بشه
    در مورد حساب طلا و این چیزا اطلاع دقیقی ندارم اما میدونم بانک هم جایی نمیخوابه که آب زیر پاش بره
    حالا دیگه خود دانی
    قبول دارم 100%

شما که میگی سالی 30 درآمد گیرت میاد در آینده ، حالا 30 تومن نه 15 تومن
    70 - 80 میلیون سرمایه . درآمد: سالی 15 میلیون . ینی ماهی 1.200.000 تومن. تازه اونم بعد از 4 سال. کمه انصافا. میشه کارای بهتری کرد
    وجداناً خودتون بودید همین کار کشاورزی رو ادامه میدادین؟

الان نه فکرت درگیر چک هست نه طلبکار نه اینکه جنس رو بردن پولشو بدن یا ندن
    ای بابا این فکرای عجیب غریب چیه دیگه
    زمین ارزش افزوده داره امسال 70 ارزش داره سال آینده 80 میلیون
    ماشین یه کالای مصرفی هست امسال 40 ارزش داره 3 ماه دیگه 35 میلیون معلوم هم نیست تا سال آینده چه به سرش بیاد
    یه خورده آینده نگر باشید
    من ماشینو فقط به عنوان مثال گفتم

با این پول میشه به جای 4 سال پوسیدن ، یه تولیدی گنده ی لباس زد و از همون روز اول پول پارو کرد. ضمن اینکه گفتم همین الان یه وام 10 میلیونی دارم که فقط پرداخت قسطاش برام مونده
    شما فرض کنید روزی 200 تا لباس (مثلا مانتو) بدوزیم و بفروشیم و از هر کدومش 5000 تومن کاسب بشیم ، میشه باز همون ماهی 30 میلیون

خیلی مثالا میتونم بزنم
    رستوران (شاید کمی متفاوت تر. مثلا رستوران ژاپنی. یا رستوران با غذاهای هندی و عربی)
    خریدن ماهی از بندرعباس ، بسته بندی ، فروشش در تهران
    یا اصلا یه ماهی فروشی معمولی. ماهی رو میخری کیلویی 5 تومن ، میفروشی 8 تومن. روزی 200 کیلو بفروشی میشه روزی 600 هزار تومن سود خالص
    آموزشگاه رانندگی
    آموزشگاه زبان
    ...
    همه شون میتونن درآمد خوب داشته باشن
    Last edited by firstpars; 16-08-2011 at 11:36.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قبول دارم 100%

70 - 80 میلیون سرمایه . درآمد: سالی 15 میلیون . ینی ماهی 1.200.000 تومن. تازه اونم بعد از 4 سال. کمه انصافا. میشه کارای بهتری کرد

با این پول میشه به جای 4 سال پوسیدن ، یه تولیدی گنده ی لباس زد و از همون روز اول پول پارو کرد. ضمن اینکه گفتم همین الان یه وام 10 میلیونی دارم که فقط پرداخت قسطاش برام مونده
    شما فرض کنید روزی 200 تا لباس (مثلا مانتو) بدوزیم و بفروشیم و از هر کدومش 5000 تومن کاسب بشیم ، میشه باز همون ماهی 30 میلیون

خیلی مثالا میتونم بزنم
    رستوران (شاید کمی متفاوت تر. مثلا رستوران ژاپنی. یا رستوران با غذاهای هندی و عربی)
    یا اصلا یه ماهی فروشی معمولی. ماهی رو میخری کیلویی 5 تومن ، میفروشی 8 تومن. روزی 200 کیلو بفروشی میشه روزی 600 هزار تومن سود خالص
    آموزشگاه رانندگی
    آموزشگاه زبان
    ...
    همه ی اینایی که گفتی روی کاغذ و توی ذهن و با جمع کردن دوتا عدد خیلی خوب و باب میلتون درمیاد و دورنمای خیلی خوبی توی ذهنتون بوجود میاره
    اما واقعا در عمل باید ببینی چند مرده حلاجی یکی از اقوام ما توی بورس الکتریکی ها یه مغازه داره اتفاقا یکی از سرشناس های بازار هم هست سرمایه ای که گذتشته توی کار تقریبا 400 تا 500 تومن میشه اما خرج دررفته ماهی 3 بیشتر براش نمیندازه
    من اگر جای شما بودم نصف زمین رو نهال میکاشتم نصفش رو مثلا سبزی یا هر چیزی که فصلی ثمر بده یا گندم که دولت بخرتش
    توی این مدت با مغازه پدر بزرگ و این نصف زمین یجوری گلیمم رو از آب میکشیدم بیرون بعد از 4 سال که درختها ثمر داد اگه دوست داشتی اون نصف دیگه رو نهال میزنی دوست نداشتی بازم همین روال رو طی میکنی

سعی کن طمع ورت نداره کدوم ماهی فروشی روزی 600 تومن درآمد داره یهنی ماهی 18 میلیون اینجور حساب کردن فقط رو کاغذ جور در میاد نه عمل (اینو کلی گفتم) در مورد تولیدی و رستوران هم صداق هست
    بنظرم اگه دوست داری دست به کار دیگه ای بزنی برو مشاغل مورد نظرت رو لیست کن و برو تو بازار از صاحب مشاغل بپرس که مشکلاتشون و محاسن کارشون چیه کم و زیاد یه چیزی دستت میاد

12. 4 کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

قبول دارم 100%

خیلی مثالا میتونم بزنم
    آموزشگاه رانندگی
    آموزشگاه زبان
    ...

شما توی تهران نیستی از قیمت ها خبر نداری.برای دوختن روزی 200 تا مانتو به کلی وسایل نیاز داری با 4 تا چرخ خیاطی که کار درست نمیشه.کلی خیاط که دست مزد هر کدام +پول خرید پارچه+هزینه نگهداری و تعمیر چرخ +پول طراح لباس +دورریز +هزینه اجاره و رهن تولیدی که کلا توی تهران اجاره ها خیلی بالاست رو باید از جیبت بدی.بعد الان توی تهران مانتو فروشی پر هست.توقع نداشته باش هر روز 200 تا مانتو بزنی همون روز هم عین 200 تاش رو ازت بخرند جیرینگی پول نقد بهت بدهند.اولا باید کلی اشنا پیدا کنی.بعد از کارت خوشششون بیاد.بعد اگر خواستند مثلا 50 تاش رو بخرند بعد یه چک میدهند که ایا پاس شود یا نشود.خودت هم اگر بخوای توی مغازه خودت بفروشی اون 70 ملیون رو فقط باید بدهی رهن مغازه.توی تهران هم که هر روز یه چیزی مد میشه لباسات اگر بمونه دیگه کسی نمیخره ازت.

برای رستوران هم رستوران چینی و.. توی پایین شهر که نمیگیره.بالای شهر هم 70 ملیون رو که بدی پول رهن کلی هم باید بذاری روش بدی اجاره.
    پیشنهاد میکنم اول یه سری به تهران بزن.اجاره مغازه و دستمزد شاگرد و... رو بپرس.بعد تصمیم به کار بگیر

14. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    اینجا همه میگن اطلاعات کامل بدین تا بشه همفکری کرد من یک رزومه کامل نوشتم هیشکی تحویلمونم نگرفت!
    ولی از شوخی گذشته اینجا همه میگن چکار نکنی!
    دوستان با تجربه از شغل خودشون اگه بگن بهترین راهنمایی میتونه باشه.
    نگران زیاد شدن دست هم نباشید.
    در مورد تولید صنعتی هم اگه هرکدوم دوستان سوال دارن بپرسن تا حد اطلاعاتم کمک کنم خوشحال میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •