تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 45 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 444

نام تاپيک: سوال های فکری | تست هوش و IQ | خطای چشم |

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سرعت متوسط 48 هست
    ش
    دلتا وی = سرعت متوسط

اگه تعجب میکنید که چرا جواب 50 نشده باید بگم که سرعت متوسط طبق تعریف تابعی از زمان هست. و چون زمان رانندگی با سرعت 40 بیشتر هست برای همین عدد سرعت متوسط بیشتر به 40 نزدیک هست تا 60
    Last edited by Shadow-Man; 28-05-2012 at 08:58.

2. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جواب درسته ولی راه حلت واضح نیست . مثلا دو تا ایکسی که دو طرف معادله تشکیل دادی معلوم نیست مال چیه ( من اینجور فهمیدم که V1 سرعت قطاره و V2 سرعت آدم چیز دیگه نفهمیدم )
    اگه تونستی یه توضیح اجمالی بده
    V1 سرعت قطاره و V2 سرعت ما.من ابتدا فرض کردم که قطارها ثابتند و می خواهیم فاصله بین دو قطار را طی کنیم ،طبق فرمول سرعت ثابت،X=VT ،هنگامیکه فاصله بین دو قطار را طی می کنیم(که این فاصله ثابت است)یکبار سرعت نسبی ما جمع دو سرعت و بار دیگر تفریق آن است:
    12(v1-v2)=
    4(v1+v2)
    طبق معادله بدست آمده سرعت ما نصف سرعت قطار است،از طرفی طبق معادله 12(v1-v2) ،طول مسیر برابر 12v1 است،پس اگر ما ثابت باشیم و ببینیم که دو قطار چه فاصله از هم دارند(که صورت مساله است) زمان برابر 6 می شود.

باشه . این یکی رو 12 شب گذاشتم
    کاش قبلش اعلام کرده بودی،این یه تست کنکور ساده است ،ما وقتی جوان بودیم گفته بودند فرمول تستیش اینه:v=2v1v2/v1+v2

4. این کاربر از JhCo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iraaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    محل سکونت رو نمیدونم ولی ...

پيش فرض

Shadow-Man
    سرعت متوسط 48 هست
    درسته.
    کاش قبلش اعلام کرده بودی،این یه تست کنکور ساده است ،ما وقتی جوان بودیم گفته بودند
    باشه. فقط باید شما راهی پیشنهاد بدین. اصلا میشه یه راهی پیدا کنیم که این مشکل نباشه منتظر پیشنهادم

همینجا هم بگم هرکسی هر کدوم از معما ها رو از راه خودش (یعنی یه راه دیگه غیر از جواب کاربرای دیگه) حل کنه. امتیاز رو می گیره. اینم برای اینکه عدالت بیشتر بشه.

جمع امتیازات:

Shadow-Man = 2/5 امتیاز
    JhCo = 2 امتیاز
    amin_g_p = 2 امتیاز
    atmosphere =1 امتیاز
    alex_pk = 1 امتیاز
    afceaglee2013 = ./5 امتیاز

مثل اینکه معما هام به جای سخت شدن دارن آسون میشن!

معمای شماره 7 سخت شو !

پرداخت اضافی:

روزی روزگاری، در زمان های دور دست این اتفاق افتاده است. دو چوپان گله گاو خود را فروختند و برای هر گاو آنقدر تومان پول گرفتند که همان تعداد گاو در گله داشتند ( یعنی پول هر گاو بر حسب تومان برابر با تعداد گاوهای گله بود).
    با پول گاو ها یک یک گله گوسفند و یک بره خریدند، هر گوسفند 10 تومان قیمت داشت.
    برای اینکه چوپانان آنچه را که خریده بودند بین خودشان به طور مساوی تقسیم کنند، به یکی یک گوسفند اضافی رسید و دیگری بره را برداشت و مبلغی هم از دوستش دستی گرفت.
    شما بگید چقدر دستی گرفته ؟

6. این کاربر از iraaaaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پرداخت اضافی:
    تعداد گاوها=x پول گاوها=x^2
    تعداد گوسفندها=y پول گوسفندها=10y
    پول یک بره=z
    x^2=10y+z
    اولا از صورت سوال می فهمیم که تعداد گوسفندها فرد است و قیمت یک بره یعنی z از 10 کمتر است. از معادله بالا می فهمیم که x^2 عددی است که دهگانش فرد است.می تواند 14 باشد یا 16 یا ... که در هر صورت یکان آن 6 است یعنی قیمت بره،پس
    10-6=4 پول اضافی است.

داره خودمونی میشه amirjamshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    قهقرا

پيش فرض

جواب مسئله 6
    سرعت متوسط كل حركت بايد صفر بشه چون جا به جايي صفر است.
    48 زماني درسته كه اين مسئله رو اين طوري طرح كنيد :
    شخصي نصف مسيري را با سرعت 60 و نصف باقي مانده را با سرعت 40 مي رود سرعت متوسط چه مقدار است؟
    Last edited by amirjamshid; 29-05-2012 at 03:04.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت

پيش فرض

تعداد گاوها=x پول گاوها=x^2تعداد گوسفندها=y پول گوسفندها=10yپول یک بره=zx^2=10y+zاولا از صورت سوال می فهمیم که تعداد گوسفندها فرد است و قیمت یک بره یعنی z از 10 کمتر است. از معادله بالا می فهمیم که x^2 عددی است که دهگانش فرد است.می تواند 14 باشد یا 16 یا ... که در هر صورت یکان آن 6 است یعنی قیمت بره،پس 10-6=4 پول اضافی است.
    بابا تو دیگه کی هستی . شد ما یه معما بزاریم تو حل نکنی؟؟؟ ولی ایندفعه رو عمرا
    راه حل رو متاسفانه درست رفتی ولی یه جای کارت اشتباه کردی که من نمیگم
    آخ جووووووون میدونستم کسی نمیتونه این معما رو حل کنه هورااااا

جواب مسئله 6 سرعت متوسط كل حركت بايد صفر بشه چون جا به جايي صفر است. 48 زماني درسته كه اين مسئله رو اين طوري طرح كنيد : شخصي نصف مسيري را با سرعت 60 و نصف باقي مانده را با سرعت 40 مي رود سرعت متوسط چه مقدار است؟
    خب از کجا معلوم یارو دقیقا برگشته به همون نقطه ای که اول حرکت کرده ؟ پس جابجایی صفر نیستبه خاطر همین میگم این فیزیک رو ول کنید بچسبید به ریاضیات . چون ریاضیات مثل اصل می مونه ولی فیزیک مثل قانون.( فکر کنید حالا این قانون مثلا قانون مملکت ما میشد . چی مییییییشد دی : )
    این که شما گفتی اگه تو سوال امتحان فیزیک میدادند و اینجوری جواب میدادیم درست بود ولی اگه نظر خود منو بخوای حتی اگه خود انیشتین هم بیاد به من بگه سرعت متوسط صفره من میگم برو باو

از این به بعد هرکسی جواب رو درست بگه من یه تشکر پایین پستش میدم اگه دیدید پایین جوابتون تشکر هست بدونید جوابتون درسته و اگه نبود ببینید کجای کار میلنگه . ( البته ممکنه من هنوز آنلاین نشده باشم که اینو میتونید از پروفایلم بفهمید)

یه معمای خارج از مقوله هم میگم که یکم سرگرم بشید:

معمای خارج از مقوله :
    جای ... باید چه عددی بزاریم؟
    6 7 6-...--5--- 2----1
    Last edited by iraaaaan; 29-05-2012 at 09:48.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ولی یه جای کارت اشتباه کردی که من نمیگم
    فکر کنم فهمیدم
    یک گوسفند و یک بره روی هم 10+6=16 تومان ارزش دارند که نصف این مقدار 8 تومان می شود،یعنی پول اضافی 2 تومان است.(در واقع نصف 4 می شود،چون از جیب خودش می دهد)

11. این کاربر از JhCo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت

پيش فرض

شنافکر کنم فهمیدم
    یک گوسفند و یک بره روی هم 10+6=16 تومان ارزش دارند که نصف این مقدار 8 تومان می شود،یعنی پول اضافی 2 تومان است.(در واقع نصف 4 می شود،چون از جیب خودش می دهد)
    درسته!حالا که اینطور شد معما هام رو سخت میکنم

فردا بقیه معما هام رو میزارم و برنده نهایی بعد از حل معماهای فردا معلوم میشه. بعدا نگید خبر ندادی . فردا ظهر یا شب همه معماهای باقی مونده رو در ادامه همین پست میزارم .پس حواستون باشه دیگه...

13. 2 کاربر از iraaaaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

فردا ظهر یا شب چیه؟ همون دوازه شب بذاز من ظهر دانشگاهم

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت

پيش فرض

اینم معما های آخر:

معمای شماره 8 سخت شو !

ده بی خاصیت
    در یک ده میخواستند دو مزرعه را درو کنند که یکی از آنها دو برابر دیگری بود . نصف روز تمام دروگرها روی مزرعه بزرگتر کار کردند، بعد افراد به دو قسمت مساوی تقسیم شدند، نصف آنها روی مزرعه بزرگتر کار کردند، و تا غروب آنرا تمام کردند. نصف دیگر روی مزرعه کوچکتر کار کردند ، ولی وقتی که غروب شد مقداری از مزرعه باقی ماند که روز بعد یک کارگر به تنهایی آنرا تا غروب تمام کرد.
    در دو مزرعه چند کارگر کار میکرده اند ؟

معمای شماره 9 سخت شو !
    یکان ِ کوچکترین عدد از همه عددهایی که در تقسیم :
    بر 2 باقیمانده مساوی 1 داشته باشد
    بر 3 باقیمانده مساوی 2 داشته باشد
    بر 4 باقیمانده مساوی 3 داشته باشد
    بر 5 باقیمانده مساوی 4 داشته باشد
    بر 6 باقیمانده مساوی 5 داشته باشد
    بر 7 باقیمانده مساوی 6 داشته باشد
    بر 8 باقیمانده مساوی 7 داشته باشد
    بر 9 باقیمانده مساوی 8 داشته باشد
    چیه ؟

معمای شماره 10 سخت شو !
    پرندگان و قطعه ای چیتوز
    در دو طرف رودخانه ای دو درخت خرما مقابل هم روئیده است. ارتفاع یکی از این درختها 30 آرنچ و ارتفاع دیگری 20 آرنج است.فاصله بین دو درخت هم 50 آرنج است. بالای هریک از درختها پرنده ای نشسته است .
    ناگهان هردو پرنده چشمشان به یک چیتوز افتاد که در سطح آب و بین دو درخت بود. آنها با هم ه پرواز در آمدند و با هم به چیتوز رسیدند.
    نصف فاصله چیتوز و درخت بزرگتر چقدر میشه ؟

معمای شماره 11 سخت شو !
    توصیه میکنم اول بقیه معماها رو حل کنید بعد اینو حل کنید اولا بزرگترین عددی که سه تا 1 میشه نوشت رو بنویسید
    دوما همین کار رو با 2 و 3 و 4 و 9 انجام بدید
    سوما اگه فکر میکنید تموم شده نه . ها ها ها
    حالا بزرگترین عددی که با چهار 1 میشه نوشت رو بنویسید
    چهارما همین کار رو با چهار تا 2 بکنید
    پنجما (هیچ ربطی به اولا تا چهارما نداره ) رابطه ای پیدا کنید که با کمک سه عدد 2 و علامتهای ریاضی بتوان هر عدد دلخواه را بدست آورد.(یعنی 3 تا عدد دو رو داریم . شما از علامت های ریاضی استفاده میکنید تاجواب اونور معادله هر عددی بتونه باشه و جواب بده . مثلا اگه هر عدد رو n فرض بگیریم : n = 2+2-2 به جای n هر عدد دیگه ای بشه گذاشت . البته اینی که من نوشتم رابطه درستی نیست ولی واسه مثال گفتم و شما به جای+ و - یا رادیکال و غیره هرچیزی خواستید بزارید تا درست بشه )

اگه رابطه رو نتونستید کشف کنید لااقل اینو جواب بدید:
    از بین اعداد 1-2-3-4-5-6-7-8-9 ،
    یه عدد رو انتخاب کردم و بعلاوه رقم سمت راستیش کردم بعد به اندازه رقم سمت چپش کم کردم ازش. این رقم رو گذاشتم جلو آینه یهو دیدم یا ابولفض دو تا شده !! اولش با تعجب داشتم نگاش میکردم ولی بعد که خوب فکر کردم دیدم خب چه اشکالی داره تو دنیای واقعی هم از این اتفاق ها زیاد میفته مثلا یارو یه بار بیشتر یه کاری رو نمیکنه ولی نه ماه بعد میرن بیمارستان دکتره میگه تبریک میگم شما صاحب یه دو قلو شدید! یا مثلا سر ظهر خوابیدی یهو صدای هندوونه فروش با بلندگوش میاد و بیدار میشی بری خفش کنی و وقتی میبینیش دلت میسوزه یه هندوونه ازش میگیری و یارو یه دونه دیگه هم بهت میده میگه اینم اشانتیون (بعد از بریدن هندوانه ها)
    حالا شما بدون توجه به صورت سوال بگید جواب معمای شماره 11 چنده؟ تعجب نکنید شما میتونید جواب رو بگید حتی بدون توجه به صورت سوال!!!

معمای شماره 12 سخت شو !
    دو عدد صحیح
    روی دو عدد صحیح و مثبت چهار عمل زیر را انجام داده ایم:
    1-آنها را جمع کرده ایم
    2-عدد کوچکتر را از عدد بزرگتر کم کرده ایم
    3-حاصل ضربشان را بدست آورده ایم
    4-و بالاخره عدد بزرگتر را بر عدد کوچکتر تقسیم کرده ایم
    و نتیجه این چهار عمل را با هم جمع کرده ایم که 243 بدست آمده است.با توجه به اینکه عدد ها از 50 بزرگتر نیست،
    نصف عدد بزرگتر چیه ؟

معمای شماره 13 سخت شو !
    مسئله ای که نیوتون آنرا یک فولکلور ریاضی دانسته است:
    سه چمن داریم که به طور یکنواخت از علف پوشیده شده اند، رشد علفها در همه جا یکسان است. سطح اولی 3(1/3) سه و یک سوم ، دومی 10 و سومی 24 هکتار است. در چمن اول 12 گاو به مدت 4 هفته تغذیه شدند و در چمن دوم 21 گاو برای مدت 9 هفته . چند گاو در چمن سوم برای مدت 18 هفته میتوانند تغذیه شوند.جوابش دورقمیه .شما رقم دهگانش رو تقسیم بر 3 و رقم یکانش رو تقسیم بر 2 کنید و حاصلش که بازم عدد دو رقمیه اینجا بزارید!!!!

نکته: از این قسمت به بعد معما ها هیچ ربطی به هم ندارن!!!!

معمای شماره 14 سخت شو !
    نامساوی صحیح زیر را در نظر بگیرید:
    1/4>1/8
    این نامساوی را میشه اینجوری نوشت:
    ²(1/2)>³(1/2)
    عدد بزرگتر لگاریتم بزرگتری دارد یعنی:
    2log(1/2)>3log(1/2) ==>bar mabnaye 10 hastand
    اگر هر دو طرف نامساوی را به log(1/2)barMabnaye10 ساده کنیم بدست می آید:
    2>3
    چرا اینجوری شد؟

معمای شماره 15 سخت شو !
    هفت بازیکن
    هفت نفر بازیکن با هم قرار گذاشتند که هرکس در بازی باخت به شش نفر دیگر به اندازه پولی که دارند بپردازد. به عبارت دیگر ، پول بقیه را دو برابر کند.
    7 دفعه بازی کردند و هرکدام به نوبت یک بار بازی را باختند. پس از پایان بازیها وقتی به موجودیشان رسیدگی کردند. معلوم شد که هرکدام 1280 ریال دارند( به طور مساوی).
    در ابتدای بازی هرکدام چقدر پول داشتند؟

معمای شماره 16 سخت شو !
    حرف بی معنی!
    مساله ای که ممکن است در وهله اول بی معنی به نظر برسد:
    اگر 8x8=54 باشد مقدار 84 چقدر است؟

معمای شماره 17 سخت شو !
    دو ظرف قهوه
    دو ظرف پر از قهوه داریم ، ظرف ها به یک شکل اند و از یک جنس ساخته شده اند. وزن اول 2 کیلو گرم است و ارتفاعی مساوی 12 سانتیمتر دارد. ظرف دومی 1 کیلوگرم است و 9/5 سانتیمتر ارتفاع دارد. وزن قهوه خالص را در هر یک از ظرف ها پیدا کنید؟

معمای شماره 18 سخت شو !
    شب نشینی
    در یک شب نشینی 20 نفر می توانستند برقصند. سکینه با 7 نفر رقصید ، صغری با 8 نفر و کبری با 9 نفر به همین ترتیب ام کلثوم ِ شیطون که با همه رقصید. چند نفر مرد در رقص شب نشینی شرکت داشتند؟

معمای شماره 19 سخت شو !
    اکتشاف دریایی
    کشتی اکتشافی همراه با کشتی جنگی به راه افتاد و وظیفه داشت که ناحیه ای واقع در 70 مایلی نقطه حرکت را مورد مطالعه قرار دهد. سرعت کشتی جنگی 15 مایل و سرعت کشتی اکتشافی 28 مایل در ساعت است.بعد از چند ساعت کشتی اکتشافی نزد کشتی جنگی بر می گردد؟

معمای شماره 20 سخت شو !
    میدان دوچرخه سواری
    دو دوچرخه سوار دور یک میدان دایره ای شکل حرکت میکنند. وقتی که در خلاف جهت هم حرکت میکنند، هر 10 ثانیه یک بار همدیگر را ملاقات می کنند و وقتی که در یک جهت حرکت میکنند هر 170 ثانیه یک بار به هم می رسند. اگر محیط میدان 170 متر باشد. سرعت هر یک از دوچرخه سوارها رو پیدا کنید؟

معمای شماره 21 سخت شو !
    شماره اتومبیل
    وقتی سه دانش آموز رشته ریاضی در شهر سگ چرخ میزدند ، متوجه شدند که راننده یک نیسان به طرز بدی قوانین راهنمایی را نقض میکند.هیچکدوم از دانش آموزان شماره اتومبیل رو ندیدند ، ولی چون شاگرد ریاضی بودند هرکدوم متوجه یه خاصیتی از این عدد چهار رقمی شدند ( جالبه نه!!!) یکی از اونا فهمیده بود که دو رقم اول این عدد با هم برابرند. نفر دوم فهمید که دو رقم بعدی هم با یکدیگر برابرند. و بالاخره سومی اعلام کرد که این عدد 1111 است! البته اینو اعلام نکرد شوخی کردم. سومی اعلام کرد که این عدد چهار رقمی مجذور کامل است!( شماره رو ندیده ولی فهمیده مجذور کامل است!!!) شماره پلاک رو پیدا کنید و راننده رو اعمال قانون کنید.

معمای نهاییII II :
    موشکوسکی مورخ و دوست آلبرت اینشتین یک روز تصمیم گرفت که دوستش را در دوران بیماری مشغول کند و مساله زیر را در مقابل او قرار داد:
    فرض میکنیم عقربه های ساعت روی ساعت 12 باشند. اگر در این وضع جای عقربه های ساعت با هم عوض شوند باز هم وقت صحیح نشان داده خواهد شد. ولی اگر وضع دیگری را در نظر بگیریم و مثلا ساعت 6، و در آن حال جای عقربه ها را با هم عوض کنیم، وضع بی معنی پیدا خواهد کرد، زیرا با حرکت صحیح عقربه ها هرگز دقیقه شمار روی شماره 6 و ساعت شمار روی شماره 12 قرار نمی گیرد. عقربه های ساعت در چه وضعی باشند تا اگر جای آنها را عوض کنیم ، وضع جدید عقربه ها بی معنی نباشد؟
    آینشتین هم جواب داد:

باشه دادا ،این مسئله واسه کسانی که بیمارند و ناچارند استراحت کنند خوبه . تنها بیم آن دارم که این سرگرمی طولی نینجامه . ولی به هر حال به حل آن مشغول میشوم.شما برو خاطرت ناجمعه ناجمع . فقط داری میری بی زحمت درو ببند من رو تختم دیگه بلند نشم . منم رفتم و در و نبستم .
    قیافه انیشتین بعد از این کار من:

حرف سر اینه که اون برای مسئله خیلی کمتر از اون وقت صرف کرد که من برای تنظیم صورت مساله معطل شده بودم...
    حل این مسئله چگونه است؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •