تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 77 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سایت خوبی هست و بعضی چیزها رو ازش بخری خوبه
    ولی ما همین چند روز پیش یه یخچال ال جی از نمایندگی گرفتیم 2480000 تومان دیجیکالا میده 2919000 تومان حالا شما حساب کنید چقدر اختلاف داره تاژه بعد از نصب 150000 تومان رو بر میگردونن البته برای همه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

هر فروشگاهی یک اشکالی داره .

مثلا من از دیجی کالا برای اولین بار خواستم تست کنم . یک جنسی 40 تومنی خریدم . که نمیدونم پست گم کرد . این ها نفرستادن . خلاصه دیجی کالا میگفت کالا رو ارسال کردیم . اما با وجود مدارک موجود مرسوله پستی میگفت کالایی تحویل ما داده نشده . که خلاصه به دلیل وجود مدارم پست پولش رو داد .

از آل دیجیتال هم یک گیرنده دیجیتال ----T خریداری کردم . به قیمت 294.000 تومان .

واقعا نظرم . منظم بودن و فرستادنشون عالی بود . کالا رو دریافت کردم دقیقا پس از 3 روز از ثبت سفارش .

به نظرم ال دیجیتال از نظر مشتری مداری خیلی خیلی سرتر از دیجی کالاست . خیلی .

دیجی کالا اصلا به نظرات مشتریانش اهمیت نمیده و قائل نیست . اما نظری ، پیشنهادی ، درخواستی داشتم آل دیجیتال هر بار پاسخم رو به طور کامل داده اند . مشتری مداری ال دیجیتال صد ها بار بالاتر از دیجی کالاست .

تنها مشکل آل دیجیتال نحوه بسته بندی غیر اصولی مرسوله هاست . اما دیجی کالا بسته بندی خیلی اهمیت میده .

دیجی کالا جنس ها رو بسیار گرون میده . وقتی تخفیف ویژه یا فروش ویژه میزنه . تازه قیمت واقعیش نمایان میشه .

در کل آل دیجیتال بسیار از دیجی کالا از همه لحاظ برتر هست . البته به نظر من.
    Last edited by sansa; 26-01-2015 at 10:39.

3. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

شبکه خبر جمعه ساعت 22:45 در برنامه ایی که وزیر ارتباطات هم در آن بود گفته شد اگر بتوانم قسمتی برنامه را هم میذارم.

5. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

شبکه خبر جمعه ساعت 22:45 در برنامه ایی که وزیر ارتباطات هم در آن بود گفته شد اگر بتوانم قسمتی برنامه را هم میذارم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid2545's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض تا می توانید از دجی کالا خرید کنید

با سلام
    باید بگم به نظر بنده شما دارید اشتباه می کنید
    اولا که این فروشگاه یک فروشگاه اینترنتی هست و شما در خرید از یک فروشگاه اینترنتی هیچ وقت نباید به محل فروشگاه مراجعه نمایید ( این که دیگه خرید اینترنتی نیست)
    دوما دیجی کالا یک سایت واقعا کاربردی و یک ستاره در وب فارسی هست
    شما حتی نمیتونید یک نمونه در حد و اندازه و کیفیت اطلاعات این سایت توی وب فارسی پیدا کنید
    بله درسته که با نمونه های خارجی خود خیلی فاصله داره ولی باید بهش تبریک گفت که توی ایران حداقل بهترینه

به نظر بنده بهترین نوع مشتری مداری را نیز در وب سایت خود رعایت می کند

سعی کنید در جهت پیشبرد این وب سایت ها گام بردارین و انتقادات سازنده بکنیم نه انتقادات کوبنده
    این سایتها و فروشگاه ها تا مشتری نداشته باشند پیشرفت نمیکنند
    شما با این کار مشتری ها رو از اونا دور می کنید و این حکم نابودی این سایتها و عقب افتادن وب فارسی از دنیای روز تکنولوژی است

به فکر خودمون باشیم
    من هم با نظر شما موافقم شاید آقا (و شاید هم خانم) "mokhtari58 " خودشان برخورد خوبی نداشتند که چنین برخوردی باهاشان کردن و... شاید هم ... الله اعلم ما نمی توانیم قضاوت کنیم .

ولی باید عرض کنم بسیاری از دوستان و فامیلهای من از دجی کالا خرید کردند و همه راضی بودند و هیچ مشکلی نداشتند من خودم بسیاری از کالاها را از دجی کالا خریدم و پولش را اینترنتی پرداخت کردم و در خانه با عزت و احترام تقدیم کردند و یکی از کالاها هم که معیوب بوده تعویض کردند و وجه اضافی هم نگرفتند بی حرمتی هم نکردند . قیمت ها را هم که مقایسه کردم بعضی بیش از 20% از بازار ارزانتر بود .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آفرین به درک خوب شما. قیمت پایین با این مشخصات بی دلیل نیست؟!!!
    برای خرید اجناس زیر صدهزار موضوع مهم نیست.
    دیجی کالا اجناسی را که یکبار بازشده اند و تعمیری روی آنها انجام شده با قیمت مناسب به مشتری می دهد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خرید که حتما می کنم ولی خب من خودم اچ تی سی دارم و گفتم اگر ست بشه پاور بانک باهاش بهتره
    فقط الان که شما گفتید اچ تی سی مشکل داشت من یکم ترسیدمممم
    این 26000 میلی آمپریه هم بهش مشکوکم آخه مگه میشه با این حجم کم و قیمت پایین 26000 !!!! میلی آمپر باشه؟؟؟؟؟؟
    حالا سعی می کنم یه جنس خوب تهیه کنم.
    ممنون از راهنماییت
    آفرین به درک خوب شما. قیمت پایین با این مشخصات بی دلیل نیست؟!!!
    برای خرید اجناس زیر صدهزار موضوع مهم نیست.
    دیجی کالا اجناسی را که یکبار بازشده اند و تعمیری روی آنها انجام شده با قیمت مناسب به مشتری می دهد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شبکه خبر جمعه ساعت 22:45 در برنامه ایی که وزیر ارتباطات هم در آن بود گفته شد اگر
    بتوانم قسمتی برنامه را هم میذارم.
    ممنون ازشما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دیجی کالا برای ارسال به شهرستان کلا میندازه.یا رنگ و یا یه ایراد جزی اگه داشته باشه محصول میدونه که طرف به خاطر یه چیز جزی مثلا رنگ یا ... دوباره پس نمیفرسته.
    برای من دوربین با فلش معیوب و رنگ دیگه رو انداخت.زنگ زدم میگه ما رابطیم.بفرستین گارانتی. حالا هر کی یه نظری داره.
    وقتی جنس بازشده و دستکاری شده را می فروشه آیا گارانتی هم داره؟!!!
    دیجی کالا این احتمال را میدهد که مشتری تا یک زمانی متوجه مشکل نمی شود و احتیاج به گارانتی ندارد و بعد هم طرف سرد و بی تفاوت موضوع را پیگیری نمی کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •