سایت خوبی هست و بعضی چیزها رو ازش بخری خوبه
ولی ما همین چند روز پیش یه یخچال ال جی از نمایندگی گرفتیم 2480000 تومان دیجیکالا میده 2919000 تومان حالا شما حساب کنید چقدر اختلاف داره تاژه بعد از نصب 150000 تومان رو بر میگردونن البته برای همه
سایت خوبی هست و بعضی چیزها رو ازش بخری خوبه
ولی ما همین چند روز پیش یه یخچال ال جی از نمایندگی گرفتیم 2480000 تومان دیجیکالا میده 2919000 تومان حالا شما حساب کنید چقدر اختلاف داره تاژه بعد از نصب 150000 تومان رو بر میگردونن البته برای همه
هر فروشگاهی یک اشکالی داره .
مثلا من از دیجی کالا برای اولین بار خواستم تست کنم . یک جنسی 40 تومنی خریدم . که نمیدونم پست گم کرد . این ها نفرستادن . خلاصه دیجی کالا میگفت کالا رو ارسال کردیم . اما با وجود مدارک موجود مرسوله پستی میگفت کالایی تحویل ما داده نشده . که خلاصه به دلیل وجود مدارم پست پولش رو داد .
از آل دیجیتال هم یک گیرنده دیجیتال ----T خریداری کردم . به قیمت 294.000 تومان .
واقعا نظرم . منظم بودن و فرستادنشون عالی بود . کالا رو دریافت کردم دقیقا پس از 3 روز از ثبت سفارش .
به نظرم ال دیجیتال از نظر مشتری مداری خیلی خیلی سرتر از دیجی کالاست . خیلی .
دیجی کالا اصلا به نظرات مشتریانش اهمیت نمیده و قائل نیست . اما نظری ، پیشنهادی ، درخواستی داشتم آل دیجیتال هر بار پاسخم رو به طور کامل داده اند . مشتری مداری ال دیجیتال صد ها بار بالاتر از دیجی کالاست .
تنها مشکل آل دیجیتال نحوه بسته بندی غیر اصولی مرسوله هاست . اما دیجی کالا بسته بندی خیلی اهمیت میده .
دیجی کالا جنس ها رو بسیار گرون میده . وقتی تخفیف ویژه یا فروش ویژه میزنه . تازه قیمت واقعیش نمایان میشه .
در کل آل دیجیتال بسیار از دیجی کالا از همه لحاظ برتر هست . البته به نظر من.![]()
Last edited by sansa; 26-01-2015 at 10:39.
شبکه خبر جمعه ساعت 22:45 در برنامه ایی که وزیر ارتباطات هم در آن بود گفته شد اگر بتوانم قسمتی برنامه را هم میذارم.
من هم با نظر شما موافقم شاید آقا (و شاید هم خانم) "mokhtari58 " خودشان برخورد خوبی نداشتند که چنین برخوردی باهاشان کردن و... شاید هم ... الله اعلم ما نمی توانیم قضاوت کنیم .
ولی باید عرض کنم بسیاری از دوستان و فامیلهای من از دجی کالا خرید کردند و همه راضی بودند و هیچ مشکلی نداشتند من خودم بسیاری از کالاها را از دجی کالا خریدم و پولش را اینترنتی پرداخت کردم و در خانه با عزت و احترام تقدیم کردند و یکی از کالاها هم که معیوب بوده تعویض کردند و وجه اضافی هم نگرفتند بی حرمتی هم نکردند . قیمت ها را هم که مقایسه کردم بعضی بیش از 20% از بازار ارزانتر بود .
آفرین به درک خوب شما. قیمت پایین با این مشخصات بی دلیل نیست؟!!!
برای خرید اجناس زیر صدهزار موضوع مهم نیست.
دیجی کالا اجناسی را که یکبار بازشده اند و تعمیری روی آنها انجام شده با قیمت مناسب به مشتری می دهد.
آفرین به درک خوب شما. قیمت پایین با این مشخصات بی دلیل نیست؟!!!
برای خرید اجناس زیر صدهزار موضوع مهم نیست.
دیجی کالا اجناسی را که یکبار بازشده اند و تعمیری روی آنها انجام شده با قیمت مناسب به مشتری می دهد.
ممنون ازشما
وقتی جنس بازشده و دستکاری شده را می فروشه آیا گارانتی هم داره؟!!!دیجی کالا برای ارسال به شهرستان کلا میندازه.یا رنگ و یا یه ایراد جزی اگه داشته باشه محصول میدونه که طرف به خاطر یه چیز جزی مثلا رنگ یا ... دوباره پس نمیفرسته.
برای من دوربین با فلش معیوب و رنگ دیگه رو انداخت.زنگ زدم میگه ما رابطیم.بفرستین گارانتی. حالا هر کی یه نظری داره.
دیجی کالا این احتمال را میدهد که مشتری تا یک زمانی متوجه مشکل نمی شود و احتیاج به گارانتی ندارد و بعد هم طرف سرد و بی تفاوت موضوع را پیگیری نمی کند.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)