تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 48 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 474

نام تاپيک: Mafia

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

سلام

alex_pk
    منظورتون كدوم مرحلست؟
    همانطور که دوست عزیزم اشاره کرده اند , منظور , همان مرحله مسابقه ماشینها است
    البته بحث چند پست قبلی هم بر روی این مرحله بود

sam fisher 08
    عرض ارادت داریم

alex_pk
    از راه ميانبر بريم و وقتي داشتيم وارد جاده اصلي ميشديم 0 رو بزنيم حالا داخل جاده اصلي هستيم!
    البته خيلي قديميه و همه ميدونن.
    اوه . . . عجب تکنیکی . . . باور کنید من که نمی دانستم

havas_1980
    آخرین پچ رسمی این بازی هست که سال 2003 منتشر شده
    البته من موفق نشدم این پچ رو بر روی نسخه فارسی دارینوس نصب کنم . . . حتما نسخه اصلی رو می خواهد ! هان ؟

hvelectronic
    مخصوصا توی ایام عید و ساعت 14 تا 16..............

خیلی جالب بود , البته این ساعتی که عنوان کرده اید رو میگم .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    البته من موفق نشدم این پچ رو بر روی نسخه فارسی دارینوس نصب کنم . . . حتما نسخه اصلی رو می خواهد ! هان ؟
    این پچ رسمی ورژن 1.2 فقط بر روی نسخه انگلیسی نصب میشه و امکان نصب بر روی نسخه های دستکاری شده و فارسی رو نداره.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

این پچی که گذاشتی چیو برطرف میکنه؟منظورم تو اون مرحله ماشینه.مشکلی نداشت

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض سلام 2باره بر همگی

عجب ...
    اما اين پچ متاسفانه طيف وسيعي داشته و همه اونو بنام Mafia 2 مي شناسن
    نه این مافیا 2 نیست ... فقط برای فروش بالاشون گفتن مافیا 2 وگرنه گیم همون گیم با همون فضا و همون داستانه !
    اين نشون ميده كه اين بازي چقدر از نظر ساختار پردازشي ضعيفه
    این بازی سال 2001 ساخته شده ( سال ورود به بازار نیست ... برنامه نویسیش) که با توجه به بازی های هم رده ی خودش در اون سال با اون سبک داستان و گرافیک . بهترین بوده و زمانی که اومد نمره ی 9.2 رو گرفت که بسیار عالی بود .. شما حساب کن این بازی با این عظمت جزییات رو سیستم من که گرافیکش 32 و رم 128
    هست انگار کره گرفته ! و تعداد باگ هایی که داره بسیار ادنکه !
    ( باید عرض کنم که هیچ برنامه یا بازیی تو دنیا وجود نداره که باگ نداشته باشه / نمونش بزرگترین اثر ... ویندوز )
    بله
    نسخه جدید بازی با عنوان Mafia II در دست ساخت هست و هنوز تاریخ انتشارش معلوم نیست.
    تایید میشه !
    آخ نگو و نپرس اين مرحله ماشين يه مصيبت نامه بود.يه ذره فرمانتو اين ور اونور ميكردي ماشين چپ ميشدوكلت مي خورد زمين بعدش هم الفاتحه.من كه خيلي طول كشيد اون مرحله رو برم.وسختيش هم يادم نميره.اين ترينر مزه بازي هار ميگيره.ميدوني وقتي يه همچين مرحله سختي رو رد مي كني چقدر خوشحال ميشي.ارزش نداره با ترينر بازي كني
    با سلام
    و ضمن تبریک سال جدید به دوستان طرفدار بازی پر از احساس " مافیا " امیدوارم که سال خوب و پر از موفقیتی در پیش داشته باشید و اگر فرصت داشتید , این بازی رو یکبار دیگر انجام بدهید . . .
    شاید باور نکنید ولی این بازی رو برای اولین بار که به انجام رساندم و با این مرحله مواجه شدم به طور کل بازی را از روی سیستم پاک کردم !!!!
    ولی هیچ موقع شبی را که توانستم این مرحله از بازی رو به اتمام برسانم , فراموش نمی کنم . . . واقعا یک شب رویایی بود . . . حدودای ساعت 12 شب بود که بالاخره موفق شدم . . .
    و انرژی که این پیروزی به من داد , باعث شد تا مراحل بعدی رو پشت سر بگذارم . . . البته مرحله بعدی آن به نحوی خستگی رو از تن اشخاصی که بازی رو با تمام وجود به پایان رسانده بودند , در می آورد
    Don tomas و احسان عزیز ... ای گفتین .... داشت مثل یه بغض تو گلوم میترکید این مرحله ی عذا مونده !
    من درکتون میکنم ... میدونین اون زمان که این بازی رو میکردم به چی فکر میکرم /
    اینکه سازنده ی این مرحله رو گیر بیارمو یه سیر کتکش بزنم .
    ولی به امید خدا باید تو مافیا 2 این مراحل سخت رو بردارند ...
    منتظریم که بیاید !

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

عزیزان اگه مایلید .. مقایسه ی مافیا با گاد فادر رو مورد بحث قرار بدیم .... ؟

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

عزیزان اگه مایلید .. مقایسه ی مافیا با گاد فادر رو مورد بحث قرار بدیم .... ؟
    MAFIA vs GODFATHER

خیلی عالیه . . . البته بارها با دوستان پیرامون این موضوع صحبت کرده ایم که این دو بازی در یک سطح نیستند

نظر خودم هم همین است که سطح بازی مافیا به مراتب از گادفادر بالاتر است . . .

ولی

بهتر است که یک مقایسه جزء به جزء هم داشته باشیم .

در کل
    موافق این حرکت هستم . . . آغاز کار با شما

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

از لحاظ گرافیک که 100% گادفادر بهتره.اما بازم با اون گرافیک تو گیم پلی خیلی عقبتر از مافیاس.تو ماشین سواری هنوز بازی ای رو دست مافیا نیمده.
    داستان بازی هم که از زمین تا آسمون فرق دارن.مافیا خیلی سرتر بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام
    مافیا خیلی جالب تر از پدر خوانده بود. پدر خوانده مشکلات زیادی داشت مثلاً کنترل ماشین ها در بازی بسیار سخت بود در حالی که بسیاری از مراحل این بازی نیاز به تعقیب و گریز و دانندگی داشت. همچنین در پدر خوانده چهره دون کورلئونه(مارلون براندو) تا حدی شبیه خودش بود اما انگار روی صورتش یک اسید بسیار قوی و خورنده پاشیده بودند!!!! بازی پدر خوادنه اصلاً در حد آن چیزی که از آن انتظار می رفت نبود و تا حدی خسته کننده بود اما مافیا با این که یک بازی قدیمی هست اما داستان بسیار زیبایی داشت و مراحل جذابی داشت که باعث می شد فردی که آن را بازی می کنه ازش خسته نشه. همچنین مافیا پایان بسیار زیبا و تاثیر گذاری داشت اما در پدرخوانده شما وقتی که یک دون می شوید بازی تمام می شود که اصلا پایان جالبی نیست. در کل مافیا بسیار زیباتر از پدر خوانده بود.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

منم نظرم روی Mafia هست . چون زمانش خودش طوفان کرد .
    مراحل جالب ، گرافیک عالی ( نسبت به زمان خودش ) ، داستان جالب و ....
    در کل همش عالی بود .
    ولی GodFather هم زیاد بد نبود . در حد خودش خوب بود ولی به پای این نمیرسه .

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

از لحاظ گرافیک که 100% گادفادر بهتره.اما بازم با اون گرافیک تو گیم پلی خیلی عقبتر از مافیاس.تو ماشین سواری هنوز بازی ای رو دست مافیا نیمده.
    داستان بازی هم که از زمین تا آسمون فرق دارن.مافیا خیلی سرتر بود!
    سلام مافیا خیلی جالب تر از پدر خوانده بود. پدر خوانده مشکلات زیادی داشت مثلاً کنترل ماشین ها در بازی بسیار سخت بود در حالی که بسیاری از مراحل این بازی نیاز به تعقیب و گریز و دانندگی داشت. همچنین در پدر خوانده چهره دون کورلئونه(مارلون براندو) تا حدی شبیه خودش بود اما انگار روی صورتش یک اسید بسیار قوی و خورنده پاشیده بودند!!!! بازی پدر خوادنه اصلاً در حد آن چیزی که از آن انتظار می رفت نبود و تا حدی خسته کننده بود اما مافیا با این که یک بازی قدیمی هست اما داستان بسیار زیبایی داشت و مراحل جذابی داشت که باعث می شد فردی که آن را بازی می کنه ازش خسته نشه. همچنین مافیا پایان بسیار زیبا و تاثیر گذاری داشت اما در پدرخوانده شما وقتی که یک دون می شوید بازی تمام می شود که اصلا پایان جالبی نیست. در کل مافیا بسیار زیباتر از پدر خوانده بود.
    منم نظرم روی Mafia هست . چون زمانش خودش طوفان کرد .مراحل جالب ، گرافیک عالی ( نسبت به زمان خودش ) ، داستان جالب و ....
    در کل همش عالی بود .ولی GodFather هم زیاد بد نبود . در حد خودش خوب بود ولی به پای این نمیرسه .
    سلام خدمت عزیزان ...
    نظراتتون جالب و منطقی بودند .. من هم نظرم رو بگم ...
    Mafia در سال 2001 تکمیل شد و آماده ی روانه شدن به سوی بازار پر مشتری خود بود ...
    داستان بازی مافیا در زمان خود بهترین و ( از نظر من هنوز هم بهترین ) هست . این بازی با کسب نمره ی 9.2 در مجموع از سوی شرکت بازی نگاری gaming zone بهترین بازی سال شناخته شد .
    نحوه ی صدا پردازی بازی بسیار عالی و با کیفیت و طبیعی کار شده .
    انجین گرافیکی این بازی نیز از شیوه ی جدیدی از نسل بازی سازی استفاده کرده که details در آن به نحوی عالی و طبیعی کار شده .
    هوش مصنوعی این گیم نیز در زمان خود غوغا کرده و رتبه اول را کسب کرده ... بازی در اصل برای سنین +18 ساخته شده ....
    حد اقل سیستم مورد نیاز برای این گیم بی نظیر
    VGA 32
    Ram 128
    CPU 800hz
    که با این سیستم بازی به سورت روان اجاره میشود ...

به نظر من هنوز رو دست این بازی گیمی نیومده .... چون هر بار که بخای 2باره شروع کنی ... تا تمومش نکنی ول کن نیستی .....
    باور کنید من بعد از 6 7 بار تموم کردن این گیم هنوز چیز های جدیدی تو اون کشف میکنم ...
    به خصوص قسمت free ride و free extream ride که یه قسمت پنهان شده ی این بازی اند .... من که ندیدم تا حالا کسی اینو تموم کرده باشه !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •