تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 43 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام خدمت دوستان .
    من از سبک RPG خوشم نمیاد و حقیقتش وارد نیستم !
    اما این بازی ... خدایی یه شاهکاره به تمام معناست !
    من همون اولاش گیر کردم ! وقتی اون عقابه میاد منو به یه سرزمین دیگه میبره به سمت یه باس هدایت میشم که رو یه پل باریک باهام میجنگه و ضرباتش کشنده هستن و من هرچی با شمشیر و تبر میزنمش اصن انگار نه انگار !
    چند صفحه قبل رو خوندم علیرضا جان مثل اینکه خیلی واردن گفتن با شمشیر برقی بزنیش میمیره ! اما من فقط یه شمشیر معمولی دارم اگه یکی راهنمایی کنه ممنون میشم

ببین دوست من، توی این بازی هر غولی راه و روش مخصوص خودش رو داره، هر غولی نسبت به یه چیز ضعف داره.
    راحت ترین راه کشتن این غول همینیه که توی پست بالایی دوستمون گفت، که من کاملش می کنم :
    شما اولین بار که از مه رد میشی غول رو نمی بینی باید کمی بری جلو تا از پشت ساختمون مقابل در بیاد. اما این کار رو نکن، دقیقا همون کنار مه یه نردبون هست که ازش می تونی بری بالا، برو و دو نفری که هستن رو بکش. بعد برگرد بیا پایین تا وسط پل برو تا غول بیاد، به محض اینکه اومد دور بزن و بدو و از نردبون برو بالا و وقتی غول اومد زیر دیوار، سریع بپر روی سرش و ضربه بزن . بعد بدو برو به انتهای پل و صبر کن غول بیاد ، تا رسید بهت از کنارش رد شو و دوباره برو سمت دیگه پل که نردبون داشت و این حرکت رو تکرار کن .
    +
    این غول به برق حساسه، شما احتمالا یک آیتم با نام Pine apple resign دارین که شمشیرتون رو برقی می کنه، با شمشیر برقی مقدار بیشتری از خونش کم میشه.
    من یادمه یه بار این غول رو فقط با دو ضربه کشتم

2. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تا حالا زوم بودم رو Demons Souls که واقعا خداست این گیم ! آنلاین میزدم ! خیلی وقته معتادشم !
    حالا اومدم DK رو روی xbox360 شروع کردم! اینم خوبه ! من فعلا تو دنیای DS گیرم کاش میشد DK رو هم انلاین بازی کرد
    خلاصشو بگم زدم اون هیولا 7سر رو ترکوندم از یه نردبون کنار آبشار رفتم بالا رفت توو Darkroot garden درختا ریختن سرم زدمشون اونام منو زدن ولی یهو خونم نصف شد !
    چیکا کنم ؟ دیگه برنمیگرده ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بیخیال برگشتم Firelink Shrine درست شد ;-)

داره خودمونی میشه A M I R G A M E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون از جواباتون دوستان ، انشالله رد میکنم .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من تا حالا زوم بودم رو Demons Souls که واقعا خداست این گیم ! آنلاین میزدم ! خیلی وقته معتادشم !
    حالا اومدم DK رو روی xbox360 شروع کردم! اینم خوبه ! من فعلا تو دنیای DS گیرم کاش میشد DK رو هم انلاین بازی کرد
    dark souls به نظر من بهتر از Demon's souls .
    اول اینکه چالشی تر و هیجان انگیز تره، توی Demon's souls کاراکتر دیر تر می مرد و مقاومت بیشتری داشت.
    مکان های مخفی بازی خیلی بیشترن.
    توی Demon's souls بازی یکم خطی تر بود.
    غول های دارک سولز خلاقانه تر هستن، توی Demon's souls خیلی از غولها رو میشد به یه نوع استراتژی کشت.
    طراحی محیط در دارک سولز متنوع تره.
    سیستم Human - Undead توی دارک سولز بسیار بهتر از سیستم Soul form - body form توی بازی Demon's souls ه.
    از اینکه دو تا مورد world tendency - Charachter Tendency رو در بازی دارک سولز حذف کرده بودن خوشحالم، چون خیلی نقص داشت.
    سیستم BonFire بهتر از Arc Stone بود. اگرچه Arc Stone خلاقانه تر بود، ولی نتونسته بودن به صورت کامل و بی نقص درش بیارن، باید روی راه های میانبر بیشتر کار می کردن.

7. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من هرکدومشون نقاط قوتی دارن که اون یکی نداره !
    World & Character Tendency شاید بزگترین ایرادش این بود که هدایت کردنشون به سمت Black یا White خیلی سخت بود ! اما خیلی جالب بود چون رو سختی بازی تاثیر مستقیم داشت و بازیکنای انلاین اونو هایت میکردن !
    درسته Boss های DK خلاقانه طراحی شدن ولی به نظر من آسونتر هستن ! تو DS نمیشه Boss هارو با یه استراتژی کشت !
    DK آسونتره به دلیل اینکه حتی وقتی آفلاین هم بازی کنی با عضو شدن تو Covanent ها میتونی یه کمک summon کنی ! ولی تو DS در حالت آفلاین هیچ کمکی وجود نداشت !
    این Bonefire ها بازی رو اسونتر از DS کردن مخصوصا اون سیستم flask ! طراحی محیط DK خوشرنگ تره درسته ! ولی من با همون سردی و بی روحی DS حال میکنم که تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم هنو ! خوده مرگه ;-)
    سیستم پر شدن جادو بازم توی DK آسونتر از DS هست !
    من ایرادی از هیچ کدوم نمیگیرم ! هر کدوم لطف خودشو داره !
    ولی خودم به شخصه حس میکنم انگار DS جدی تر از DK هست ! DK یه نمور رویایی و فانتزی شده ! یه جوری انگار نسخه اول DK بوده بعد DS اومده باشه !!!

9. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Alireza آره DS خطی تر از DK هست !
    DS بازی کردی ؟
    DK هیچ Bossی تو مایه های false king allant داره ؟ سخت ، سریع و قدرتمند ؟
    با Darkrut garden خیلی حال کردم ! جای باحالیه ! موزیک اون پروانه هم خیلی رویایی بود ! اژدها قرمزرو هرکار کردم نیومد بشینه وسط پل که برم بالای برج بزنمش ! رفتم 500 تا تیر از زیر زدم بهش لعنتی خونش نصف که میشه شروع میکنه پر کردن ! نمیمیره ! میرم بالای برج معلوم نی :-(
    اگر عضو گروه اون گربهه تو Darkrut garden بشی چی میشه ؟ مالی هست ؟ یا همون white covenant بهتره ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

Alireza آره DS خطی تر از DK هست !
    DS بازی کردی ؟
    DK هیچ Bossی تو مایه های false king allant داره ؟ سخت ، سریع و قدرتمند ؟
    با Darkrut garden خیلی حال کردم ! جای باحالیه ! موزیک اون پروانه هم خیلی رویایی بود ! اژدها قرمزرو هرکار کردم نیومد بشینه وسط پل که برم بالای برج بزنمش ! رفتم 500 تا تیر از زیر زدم بهش لعنتی خونش نصف که میشه شروع میکنه پر کردن ! نمیمیره ! میرم بالای برج معلوم نی :-(
    اگر عضو گروه اون گربهه تو Darkrut garden بشی چی میشه ؟ مالی هست ؟ یا همون white covenant بهتره ؟
    من هر جفتشو تموم کردم.
    شبیه ترین باس به false king allant توی دارک سولز Knight Artorias هست که توی DLC بازی گذاشتنش یعنی نسخه ی Dark souls prepare to die رو باید بازی کنی.
    اما در کل باس ها خیلی بهتر از نسخه قبلی طراحی شدن.
    اژدهای قرمز رو می تونی اصلا نکشی، اگه بتونی بری به انتهای پل کار تمومه و لازم نیست با اژدها بجنگی...
    اما اون راهی که گفتی برای کشتنش اصلا کاربرد نداره نمی دونم کی اینو بهت گفته ؟
    Covenant ها بیشتر برای بازی آنلاینن. بجز اینکه با عضو شدن و بالا بردن رنک هرکدوم می تونی یه آیتم خاصی ازشون بگیری، به هیچ درد دیگه ای توی بازی آفلاین نمی خورن. (بجز یکیشون که یه جای بازی یه در باز می کنه که هنوز خیلی مونده برسی)

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هر جفتشو تموم کردم.شبیه ترین باس به false king allant توی دارک سولز Knight Artorias هست که توی DLC بازی گذاشتنش یعنی نسخه ی Dark souls prepare to die رو باید بازی کنی.اما در کل باس ها خیلی بهتر از نسخه قبلی طراحی شدن.اژدهای قرمز رو می تونی اصلا نکشی، اگه بتونی بری به انتهای پل کار تمومه و لازم نیست با اژدها بجنگی...اما اون راهی که گفتی برای کشتنش اصلا کاربرد نداره نمی دونم کی اینو بهت گفته ؟Covenant ها بیشتر برای بازی آنلاینن. بجز اینکه با عضو شدن و بالا بردن رنک هرکدوم می تونی یه آیتم خاصی ازشون بگیری، به هیچ درد دیگه ای توی بازی آفلاین نمی خورن. (بجز یکیشون که یه جای بازی یه در باز می کنه که هنوز خیلی مونده برسی)
    اژدهارو که خیلی وقته رد کردم ! کیلید بودم روش بکشمش ! تو DS اون اژدها قرمزرو با 220 تا تیر کشتم ! آنلاین DS که عالیه ! هنوزم سروراش روشنه ! مخصوصا اگه موقع رسیدن به old monk آنلاین باشی که یکی از black phantom های آنلاین رو احضار میکنه جای خودش که خیلی حال میده !باس dephte رو هم زدم در تو darkrut gardenam باز کردم

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

من لول 23 ام و کلاسم warrior هست
    من بیشتر strength, dexterity و vitality رو لول آپ می کنم
    چه ترتیبی برای لول آپ کردن بهتر و کاربردی تره ؟
    چه state هایی مهم ترن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •