اره. منم ازمایش کردم. کمی که از بازی گذشت .. بازی روان تر میشه. ولی بهترین راه نرمال کردن شیدرینگ هست.نوشته شده توسط lovergod14amorousand
اره. منم ازمایش کردم. کمی که از بازی گذشت .. بازی روان تر میشه. ولی بهترین راه نرمال کردن شیدرینگ هست.نوشته شده توسط lovergod14amorousand
شيدرينگ خيلي موثر هستش اما وقتي در بازي تير ميزني.........نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
![]()
mishe rahnamaye nasb bazi ro bezarid lotfan man tonasb be moshkel khordam
بهتون که گفتم اینطور میشه یه روشه دیگه هم وجود داره اما به شرطی که نمیرید از ذوق کردن...نوشته شده توسط PARSA123
![]()
![]()
به خدا من تیر زدم هیچ تفاوتی در روانی بازی ایجاد نشد.
lovergod14amorousand
خب بگو. این بچه بازی ها برای چیه؟
مشكلتو دقيق بگونوشته شده توسط shakerifar
بچه بازی نیست رفیق گل باشه بهت میگم:احتمالا این درست بشه شما میگی تو تیر زذن بازم مشکل هست خب یک کاری کن هیتمن با همه ظرایفی که داره اما از سری اول به بعد شما هر کسی رو بکشی بازی گیم اور نمیشه مگه اینکه اون باید زنده می مونده تا محله به پایان برسه شما با برداشتن سلاح سبک می تونی مشکلتو حل کنی واینکه تو سایه وایسی تیر بزنی یا پشت یه تیکه سنگ بعدم ازت زیاد ناراحت شدم ما میخواستیم کمک کنیم عزیز دل باز هم اگه مشکلی بود میتونی نوعه سیستمت رو بهم بگی تا ببینم دیگه باید چیکار کرد...نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
![]()
خيلي ممنون
من گرافيكم 128 و رم 512 دارم يعني شما ميگي مشكل من در بازي گرافيك هستش كه اينجوري گير ميكنه و يا راش ميره
حالا امتحان کردی اونایی که گفتم یا نه...امتحان کن اگه نشد باید فکر کنم دیگه باید چیکار کرد...نوشته شده توسط parsa123
![]()
![]()
من بازي هيتمن نصب كردم هر مشكلي رو حل مي كنم يه مشكل ديگه پيش مياد
يكي مرا كمك كنه
وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين پيام رو ميده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)