تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 73 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 722

نام تاپيک: Tomb Raider

در آغاز فعالیت bbarname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دستتون درد نکنه از این راهنمایی کامل و خوبی که کردین
    آقا جان هرکی هست یکی به من کمک کنه اول بازی یه جایی هست که یارو پاتو میگیره بعد یه سنگ هم داره از بالا میوفته روت یه دایره ظاهر میشه من هر کاری میکنم اون سنگه میوفته روم برای 1000 رومین باره که دارم تلاش میکنم ولی بازم فایده ای نداره
    Last edited by bbarname; 16-03-2013 at 22:13.

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دستتون درد نکنه از این راهنمایی کامل و خوبی که کردین
    آقا جان هرکی هست یکی به من کمک کنه اول بازی یه جایی هست که یارو پاتو میگیره بعد یه سنگ هم داره از بالا میوفته روت یه دایره ظاهر میشه من هر کاری میکنم اون سنگه میوفته روم برای 1000 رومین باره که دارم تلاش میکنم ولی بازم فایده ای نداره

وقتی دایره به اندازه دابره داخلی کوچک شد کلید F رو بزن

3. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان من 46% بازی رو رفتم یه جور استخر و توش برق هست!! یه قایق هست!!
    و توی اونطرف یه مکانیزمی هست که باتیرکمان میزنم میاد پایین و چند لحظه برق قطع میشه این قسمت رو رد کردم
    بعدش از او در که برمیگردی واسه ادامه بازی از بالای صخره باید بری سمت دیگه که دو تا تیرک جوبی هم گذاشته هر کار کردم نتونستم رد بشم حتی نتونستم بهشون طنابی چیزی ببندم که بشه از اون روش رد بشم اگه میتونین راهنمایی کنین.

داره خودمونی میشه troy200489's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه من بازم گیر کردم!! تو قسمتی که ماتویئس لعنتی دختره سم رو گرفته ومن میرم نجاتش بدم وقتی وارد میشم با گلوله تیرکمان رو میزنه بعدش!! می یاد جلو دکمه f رو میزنم!! با اون وسیله کوه نوردی میزنه!! بعش میخوابه روم بازم و نشون میده دکمه e رو بزنم تا نذارم خفه ام کنه و لی من هر چقدر میزنم خفه میکنه منو!؟!؟ باید نگه دارم e رو یا تن تن بزنم؟!؟!!؟

رد کردم خودم نیازی به توضیح نیست
    Last edited by troy200489; 17-03-2013 at 12:55.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان من 46% بازی رو رفتم یه جور استخر و توش برق هست!! یه قایق هست!!
    و توی اونطرف یه مکانیزمی هست که باتیرکمان میزنم میاد پایین و چند لحظه برق قطع میشه این قسمت رو رد کردم
    بعدش از او در که برمیگردی واسه ادامه بازی از بالای صخره باید بری سمت دیگه که دو تا تیرک جوبی هم گذاشته هر کار کردم نتونستم رد بشم حتی نتونستم بهشون طنابی چیزی ببندم که بشه از اون روش رد بشم اگه میتونین راهنمایی کنین.
    دوست عزیزم متوجه نشدم کجا رو میگی من اونجا رو رد کردم!! میشه دقیق تر توضیح بدی یا عکس بذاری؟!؟!؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بازی رو من تو 63 درصد تموم کردم به گفته حود بازی مراحلی فرعی میتونم انجام بدم!! که دیگه حوصله اشو الان ندارم!!
    در کل بازی خیلی خیلی قشنگی بود ارزش پولی که دادم رو داش . . .
    باید تبریک گفت به شرکتی که اینو این قدر زیبا و خوش دست ساخته فوقالعاده زیبا بود بازی به اونای که بازی نکردن توصیه میکنم بگیرین بازی کنین حتمان این بازی رو

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دو نکته

الان یک دختر خانم رزمی کار بخواد از پشت به من نزدیک بشه و توسط کمانی که در درست داره منو خفه کنه یا استخون حلقم رو بشکنه مطمئنا با مشکل برخواهد خورد حالا سوای مبحث قدرت بدنی اون وسیله ای که می خواد منو خفه کنه چون طول و دراز هستش خیلی راحت میشه ادم دستشو بندازه گوشه های کمان و فردی که می خواد خفمون کنه رو با مشکل مواجه کنه
    مثلا ادم میتونه با کمک ادامه کمان از خفه شدن رهایی پیدا کنه
    اما اینا شامل حال یک زن رزمی کار ماهر جلوی من بود الان اینجا یک دختر خانم متمدن و زیبا با تنی نهیف چجوری یک مرد تنومند را خفه می کند و جیک ثانیه بی صروسدا کارشو یک سره میکنه جای سوال داره

در قسمتی که رفتیم بالای دکل مخابراتی احیانا ایشون یخ نزدن ؟ بارون میاد کنار اتیش داره میلرزه بعد چجوری تونست اونجا در اون ارتفاع در بین اون همه برف و بوران جولان بده و حتا دندوناش به هم نخورد؟

+
    از ترکیب بندی منو بازی راضی نیستم مخصوصا در کمپ ها که اصلا حس و حا لاپگرید نمیشه و خیلی درهم و برهم هستن

9. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

د
    اما اینا شامل حال یک زن رزمی کار ماهر جلوی من بود الان اینجا یک دختر خانم متمدن و زیبا با تنی نهیف چجوری یک مرد تنومند را خفه می کند و جیک ثانیه بی صروسدا کارشو یک سره میکنه جای سوال داره

در قسمتی که رفتیم بالای دکل مخابراتی احیانا ایشون یخ نزدن ؟ بارون میاد کنار اتیش داره میلرزه بعد چجوری تونست اونجا در اون ارتفاع در بین اون همه برف و بوران جولان بده و حتا دندوناش به هم نخورد؟
    خوب اگه اينجوري به بازيها نگاه كني كه ٩٩ درصدشون مشكل دارن.....الان تو بازي مثه cod يا آنچارتد كه نسبتا طبيعي هستند(عناصر تخيلي كمي دارن)كاراكتر چطور ميتونه بعد گلوله خوردن يه لحظه وايسه هلثس برگرده بعد ادامه بده؟يا چطور ميتونه يه بازوكا رو مثه نخود بگيره دستش و همه جا شليك كنه؟

اينجور ايرادا تو ٩٩ درصد بازيها هس و نميشه خيلي خرده گرفت بهشون ولي در مورد اون دكل ميتوني از كاستم لباس واسش استفاده كني كه تو ليستش هست(قبول دارم كه بهتر بود خود بازي تغييرش ميداد)

.

11. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نه ، مثالی که زدی شامل حال تخیلی بودن نمیشه چون بازگشتن سلامتی یک عنصری هست که واجبه لوس نشدن در بازی هستش اصلا دیدگاه با اون متغییر هست
    ولی وقتی جایی که داریم به صورت واقعی قضیه رو پیش می بریم اصولا چنین نکات ریزی هم باید مد نظر قرار بگیره

در COD فرد یک نظامی هستش و یک کماندو یک تکاور یک سرگروه بان ارتش پس استفاده از سلاح چه سنگین چه سبک بعید نیست در انچارتد هم هیچ وقت نیت نمیتونه با یک فرد تنومند و هیکلی تر از خودش در بیوفته و تو بازی دیدیم که چالش زیادی میطلبید و مثل یک مینی باس عمل می کردن

یادمه در بازی سایلنت هیل 5 یک پیش فرض برای شخصیت بازی درست کرده بودن که فرد یک دوره نظامی دیده و در دوران سربازی بوده خب این یعنی چی.؟ یعنی این که حتا برای استفاده شخصیت از سلاح گرم داخل بازی این فرضیه ایجاد بشه که چون فرد دوره دیده هستش پس استفاده از سلاح رو بلده و این زمینه ساز میشه برای بهره بردن از سلاح چه بسا که در اون سبک بازی شاید اصلا اشاره به اون نکته نیاز نباشه اما میبینیم که سازنده دقت کرده.

حتا حتا اسنیک هم موقع CQC زدن با مشکل برخورد میکنه و اگه کم دقتی کنیم CQC با موفقیت زده نمیشه دیگه چه بسا که فرد اسنیک هستش و چه بسا که تو جیبش هم کلسیونی از اسلحه ها جا داده شده
    پس ببین اون نکته در یک محیط واقعی بر این نکته که از جیبش کلی سلاح بیرون بیاد ارجعیت داره و مورد بررسی قرار مییگره.

در مورد اون دکل هم خب این رو به دست گیمر دادن این درسته ولی خب من نخوام استفاده کنم پس این یعنی این که فرد بر سرما غلبه کرد؟ تو انچارتد وقتی رفتیم به تبت اون هوای سرد نیت خود به خود کاپشن پوشید حتا یک سوم بلاهایی که سر لارا افتاد سر نیت هم افتاد و دیدیم که نیت نتونست ادامه بده و یکی اومد بالا سرش نجاتش داد و بهش سلامتی داد اما اینجا لارا اتوماتیک بهبود پیدا میکنه

حالا اینا نکته شاخ منفی نیستن ولی منظور من این بود که می تونستن زیاد دقت کنن و ادمی مثل من به هر جز به جز بازی توجه میکند
    Last edited by Layken; 17-03-2013 at 15:55.

13. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

من یه نکته ای بگم. بستگی داره اون خانوم محترم با 2تا دستش کجاهای کمان را بگیره و بگذاره رو گردن شما و فشار بده تا جونت در آد و بمیری!

اگه 2 تا گوشه ی کمان را بگیره اونوقت متاسفانه شما میتونی با همین روشی که گفتی از دستش در بری اما اگه بیاد و دستاش را جاهایی از کمان قرار بده که بشن اطراف گردنت اونوقت نمیتونی کاری بکنی و 3 سوته انجمن بی ناظر میشه.

15. 2 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •