با سلام
با انتخاب حالت U بعضی از امکانات از جمله تنظیم پیشرفته تصویر مانند تعیین مقدار سیاهی تصویر غیر فعال می شود که در حالت انتخاب A این امکانات فعال می باشند
با سلام
با انتخاب حالت U بعضی از امکانات از جمله تنظیم پیشرفته تصویر مانند تعیین مقدار سیاهی تصویر غیر فعال می شود که در حالت انتخاب A این امکانات فعال می باشند
یک سوال دیگه هم دارم از کجا می توان فهمید که تی وی کارنکرده است چون این پنل کمیاب شده بعید نیست ویترینی به آدم قالب کنند وقتی از نصاب خواستم کارکرد را نشانم بده یه جوری رفتار کرد که شک کردم اما دایما می گفت خیالت راحت باشه آکه آکه. کارکرد تی وی را با هر بار ریست کردن می توان صفر کرد پس از کجا می توان کارکرد اصلی دستگاه را فهمید؟
-زمانيكه hotel mode رو روشن كردين به مسير زير برين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
-به هر صورت با توجه به type دستگاهتون بايد U باشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان خسته نباشید
لطفا اکه کسی جوابی برای تایپیک 297 داره بده ممنون میشم
یعنی هیچ راهی به جز کد mute/1/1/9/ok نیست که بشه دوباره هتل مد را on کرد.
هزینه هم حاضرم پرداخت کنم.
09149132186
ali27435@yahoo.com
Last edited by a_z_h; 25-02-2011 at 00:01.
-بزرگوار همونطور كه عرض شد احتمالا نياز به فلش و پروگرام مجدد دارين كه توسط تعمير كار صورت ميگيره
قابل توجه راهنمای عزیزt_tanhayam خسته نباشی ده هزار تومن دادم که led مدل 6900 رو فارسی کردم ولی اصلا حاضر نشد بگه که چطور این کار رو انجام داد ازت خواهش میکنم که چطور میتونم pvr وتله تکست وتغیر زبان local set رو فعال کنم میخوام داشته باشم یه روزی بدرد میخوره چون من کم میام توی سایت لطف کن با تصاویر به ایمیلم ارسال کن ممنون میشم انشالله که همیشه دستت توی کارهای خیر باشه
abdollah.sefi@yahoo.comجان عزیزت منتظرم نذار
سلام دوستان:
من مدل UA40B7000 دارم.
1- می خواستم اینترنتشو فعال کنم. چطور این کارو انجام بدم؟
2- آیا ----T داره؟
3- آیا مدل من میشه مدل قدیمی؟
لطفاً دوستانی که می دونن دقیقاً توضیح بدن به زبان ساده
-در مور داينترنت اين تاپيك رو بخونيد :
-سري هاي B7000 تا جايي كه من اطلاع دارم اين قابليت رو ندارندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-مدل شما ميشه سري 2009
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
-سلام دوست عزيز اين كار خيلي راحت واسون امكان پذير هست
-با روشن كردن hotel mode امكان دسترسي به تغييراتي مثل local set ,... فراهم ميشه
-توي صفحات اول همين تاپيك با عكس خدمت دوستان گذاشته شده مطالعه بفرماييد
بابا والله سر در گم شدیم بزای فعال کردنlocal set م pvrهر کس یه چیزی میگه برای hotel mode اول کدmute 119 ok وقتی منو مخفی ظاهر شد اول hotel mode رو on میکنیم 2 -بعد tv رو خاموش کنید تا اینجا درسته حالا واسه روشن کردنtv باید کد بدیم یا فقط اونو روشن کنیم آقایی نوشته بعد فعال کردنhotel mode تی وی رو خاموش کنید بعد این کد رو بهش بدین تا روشن بشهدر حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power آقایی دیگه میگه با همون کد قبلی روشن کنیدکدmute 119 ok یکی دیگه میگه بعد از فعال کردنhotel mode تی وی را خاموش و روشن کنید جان مادرتون یه راهنمایی درست و سازنده بکنید فدای همه عزیزان بشم
از pvr مدل 6900 هم بنویسیدچطور فعال میشه از منو فارسیش بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)