تغییرات انچنانی نیست بیشتر تو شکل منوها ..., مثلا سطل اشغال که برنامه هارو میخای از صفحه اصلی برداری تکون میخوره, باطریو نمیدونم دوستان گرفتن ببینیم چی میگن,
تغییرات انچنانی نیست بیشتر تو شکل منوها ..., مثلا سطل اشغال که برنامه هارو میخای از صفحه اصلی برداری تکون میخوره, باطریو نمیدونم دوستان گرفتن ببینیم چی میگن,
آپدیت قدم به قدم اپتیموس بلک به سیانوژن 7 ( اندروید 2.3.5 )....
البته هنوز گیرائی داره و کامل نیست و بعضی جاها گیر داره و البته خودم هم نصب نکردم و اینم بگم هر کی نصب کنه خیلی شاس میزنهچون اندروید 2.3 رسمی بزودی میاد ...گفته باشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر توپ...اندروید 2.3 رسمی برای بلک تا آخر این ماه (میلادی ) ریلیز میشه ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انصافا این گوشی خیلی cool تر و بهتر از این سونی آرک هست .. حالا که آپدیت جدید توی راهه دیگه مهم ترین ایرادش بر طرف شد . انصافا هر کی این گوشی رو داره خیلی راضی بوده
![]()
Last edited by بامزی; 01-11-2011 at 21:04.
شد ایا؟
من منظور شما رو درک نکردم...ایا منظورتون اینه که ال جی داره به نفع سامسونگ کم کاری میکنه و ضرر میده؟اگر منظورتون همین باشه و استنباطم از حرف شما درست بوده باشه بعید میدونم همچین فرضیه ای صحت داشته باشه...ال جی یه شرکت غول اسا هست که چندین هزار کارمند در سرتاسر دنیا داره و گردش مالی و درآمد این شرکت باید به حدی باشه که بتونه جوابگوی پرداخت دستمزد کارکنان و هزینه های اداری, تولیدی , و غیره وذلک باشه و در نهایت سودی هم عایدش بشه.... الان طبق اخباری که تو رسانه ها اعلام شده ال جی تو سه ماهه ی اخیر( علیرغم نواوری ها و پیشرفتهای تکنولوژیکی که داشته) در دپارتمان مربوط به موبایل ضرر مالی داده ...بعید میدونم این ضرر و زیان و کم کاری عمدی بوده باشه و سیاستی پشت این مساله باشه..شاید هم من منظور شما رو درست متوجه نشدم؟؟
Last edited by velvet revoulver; 07-11-2011 at 00:48.
23 روز تا آخر ماه جاری میلادی عزیز موندهتازه اول گویا برای اروپا میاد...یعنی ورژن خاورمیانه اون احتمالا دیرتر ریلیز میشه.
دوستان کسی خبر نداره که این گوشی از طرف شرکت کامتل،چه زمانی به اندروید 3 آپدیت میشه؟
آندروید 4فکر کنم منظورتون باشه
ربطی به کامتل نداره ال جی باید آپدیت کنه که فکر نکنم بکنه
باید چشممون به کاستوم رام باشه
اگه کسی آدرس محل فروش یا شماره تلفن یا سایت اینترنتی سراغ داره که رنگ سفید داشته باشن با گارانتی اصلی لطفاً سریع خبر بده فوریهههه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)