ایول همه عشق کامیونا جمعشون جمه
ایول پدرت کجا کار میکنه؟
ماشین رو چند خریدید؟
بابای من هم actros 1843 داره.![]()
ایول همه عشق کامیونا جمعشون جمه
ایول پدرت کجا کار میکنه؟
ماشین رو چند خریدید؟
بابای من هم actros 1843 داره.![]()
ما هم اکتروس 1843 داریم دلتون بسوزه![]()
ایولا همه کامیون باز تیر هستند فقط من کامیون ندارم ولی ایشالا تا سال دیگه میگیرم میندازم تو جاده حالش رو میبرم البته من ترانزیت میکنم میرم اونور آب
قابل توجه شیرین خانوم دلت بسوزه تو که نمیتونی بشینی پشت کامیون
حالا تا سال دیگه خودمو با این شبیه ساز ها سرگرم میکنم تا برسم به واقیعت و صفا
راستی با 120 تومان چی میشه خرید یدونه ردیف میتونم بر دارم؟ کامیون بازا بگن![]()
راستی این مد bmw 5 چرا اینجوریه خیلی مزخرفه زمانی که ترمز میکنی به ماشین صدمه وارد میشه و ماشین damage میشه بعد باهاش بار که میخوای برداری تریلر می افته روی زمین و ماشین نمیتونه تکون بخوره خیلی چرت وپرت هست![]()
زکی این وسط ما کامیون نداریم.
یه مدتی همه می گفتن PS2,3 یا XBOX دارن منم رفتم ایکس باکس خریدم
حالا باید بریم یه دونه از اینا بخریم
این بازی را از کجا میشه دانلود کرد و حجمش چقدره؟تو بازی فروشی ها هست؟
actros جان این اطلاعات به چه درد تو میخوره نکنه میخوای به پدرت بگی بره پیش پدر دوستمون کار کنه
قیمت رو ولی موافقم گفته بشه به اطلاعات من افزوده میشه برای خرید
خوش بحال پدرت حالی میکنه باور کن![]()
سلام دوست من
کامیون دیگه مثل xbox و ps3 نیست که به همین راحتی ها بشه خرید من چند ساله دارم پول جمع میکنم تا بتونم یدونه بگیرم تا الان 80 تومان جمع کردم 40 دیگه جمع کنم کافیه که تا سال دیگه ردیفه
این بازی هم از صفحه اول همین تاپیک میتونی دانلود کنی با حجم 370mb با کرک 1mb اگر هم که نمیخوای دانلود کنی توی مغازه ها خیلی خیلی کم گیر میاد میتونی از فروشگاه های اینترنتی بخری این سایت داره
با قیمت 2600 تومان که البته با هزینه پست یکمی بیشتر میشه بخوای میتونی بخری ولی اگه اینترنت پرسرعت داری از همین تاپیک دانلود کن و مطمئن باش که سالم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لینک دانلود بازی:
http://download.germantrucksimulator.com/gts_setup_1_32.exeاین هم کرک بازی:
http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=38842&d=1295555933
موفق باشی
Last edited by iCe m@n; 28-01-2011 at 00:43.
آخه راننده کامیونا اول آشنایی بعد اینکه اسم و این چیزارو جویا میشن بعدش میپرسن کجا کار میکنی.جان این اطلاعات به چه درد تو میخوره نکنه میخوای به پدرت بگی بره پیش پدر دوستمون کار کنه
آخه جدیده میخوام ببینم چنده.قیمت رو ولی موافقم گفته بشه به اطلاعات من افزوده میشه برای خری
نه بابا حال واسه یکی دو سال اولشه بقیه اش ستم بازارخوش بحال پدرت حالی میکنه باور کن![]()
منم گفتم قیمت رو موافقم گفته بشه
چرا یکی دوسال اول با حال هست بقیه ستم بازار؟
ما الان یه آشنا داریم 9 ساله رانندس و هنوز که هنوزه عشق جاده و کارش هست اگه این کاره باشی همش حاله مخصوصا اگه یه کامیون توپ هم بگیری دیگه محشره باور کن![]()
نمیدونم شاید بیشتر باشه.آخه من از هزچی راننده قدیمی میپرسمچرا یکی دوسال اول با حال هست بقیه ستم بازار؟
میگن اصلا دنبال این کار نرید
ولی منو ول کنن همین الان با یه 1844 بزک جاد رو بغل میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)