تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 510 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حدود یک تن! concept art از اسکایریم منتشر کردند که من فقط یکیش رو اینجا میذارم بقیه اش رو هم لینک زیر مشاهده کنید. البته هیلتره!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by aristocrat; 28-10-2011 at 23:41.

2. 2 کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه تریلر از قسمت اکشن این بازی دارید؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه تریلر از قسمت اکشن این بازی دارید؟؟؟
    دموی 20 دقیقه ای بازی رو دیدی؟ اگه ندیدی این 5 دقیقه از همون دمو هست بیشترش مبارزه با اژدها هست.

http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/14247/t_elders5s_e311_demo_pt3_kicd_640x360_1200_m30.mp4

5. 3 کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

میگم لذت کوئستای فرعی به چیه اینقدر همه حال میکنید باهاشون؟من که تو DA:O اصلا از فرعیا خوشم نیومد برو نمیدونم 10 تا از فلان موجوداتو بکش!این همه وقتمو بذارم خسه شم برا کمی پول و EXP؟!لذت بخش نبودن تو اون!

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میگم لذت کوئستای فرعی به چیه اینقدر همه حال میکنید باهاشون؟من که تو DA:O اصلا از فرعیا خوشم نیومد برو نمیدونم 10 تا از فلان موجوداتو بکش!این همه وقتمو بذارم خسه شم برا کمی پول و EXP؟!لذت بخش نبودن تو اون!
    همه شون که اینطوری نیستن .

مثلا" ساید کوئست های ویچر2 خیییییلی خوب بود، هم جالب بود هم به درد بخور بودن

8. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب دیگه من مجبورم تا خلاصه داستان کوئست فرعی فرقه دزدها(thieves guild) رو برات بگم . البته اصلا دیالوگ های بازی و کلا گیم پلی و جزییات رو نمیشه اینجا بیان کرد یعنی حق مطلب اصلا ادا نمیشه! برای بقیه دوستان هم الان چند روز مونده به اسکایریم یه یادآوری میشه.

توی آبلیویون خیلی کوئست فرعی هست که من حتی هنوز کوئست های فرعی جدید پیدا می کنم. به غیر از این کوئست های فرعی که هر کدوم یه داستان برای خودش داره چهار تا فرقه اصلی هست که یکیشون فرقه دزدها هست که میتونید بهش ملحق بشید البته اگه پیداش کنید. وقتی به فرقه دزدها ملحق بشید از خیلی از مزایای اونها میتونید بهره مند شید. مثلا اگه چیزی دزدیده باشید فروشنده های شهر اون رو از شما نمی خرند و باید حتما با استفاده فروشنده های فرقه دزدها جنستون رو آب کنید!

حالا شاید سوال شما این باشه که از کجا فهمیدی فرقه دزدها وجود داره و چجوری بهش ملحق شدی؟ راستش توی هوای آفتابی توی شهر قدم میزدم که یهو چشمم افتاد به یه پوستر!

روش نوشته بود هرکسی که این شخص به نام Gray fox رو پیدا کنه جایزه خوبی داره چون این یارو به اتهام های خیلی زیادی از جمله دزدی تحت تعقیبه. همینطور ایشون رییس فرقه دزدها هستند. خوب من چند متر رفتم جلوتر با یکی از سربازهایی که توی شهر بودند راجبه این Gray fox باهاش صحبت کردم گفت که گداها چشم ها و گوش های این Gray fox هستند. خوب منم یکمی فکر کردم رفتم یه گدا پیدا کردم و ازش پرسیدم ولی لامصب بدون پول که جواب نمیدند یکمی پول بهش دادم گفت برو اینجا میتونی فرقه دزدها رو پیدا کنی منم با کلی خوشحالی رفتم و فرقه دزدها رو پیدا کردم البته بعدا فهمیدم یه راه دیگه هم داره که اونم اینه که بیفتی زندان بعدش که از زندان اومدی بیرون از طرف فرقه دزدها برات یه نامه میاد که دوباره همون آدرس رو بهت میدن.

خوب این تازه اولش بود! من تازه پیداشون کردم. ساعت 12 شب بود من رفتم دیدیم سه نفر وایستادند. رفتم جلو با این یارو که توی عکس وسط وایستاده صحبت کردم. اسمش آرماند کریستوف بود. با کلی دنگ و فنگ راضیش کردم منو بیاره توی فرقه دزدها.

ولی اون دو نفر دیگه هم میخواستند همزمان با من وارد فرقه دزدها بشن. آرماند کریستوف به من گفت که اینجوری نمیشه باید بین شما سه نفر یه مسابقه میذارم هر کسی زودتر برای من دفترچه خاطرات فلانی رو بیاره میتونه وارد فرقه دزدها بشه! خوب بعد از کلی دنگ و فنگ و اتفاقات جالب من زودتر از همه آوردمش و تونستم وارد فرقه دزدها بشم. خوب بعد از کلی دیالوگ و شنیدن قوانین فرقه دزدها من آماده شده بودم با آرماند کریستوف صحبت کردم گفت قبل از اینکه کار جدیدی بهت بدم باید بری دزدی کنی و با اشیاء دزدی که میفروشی 50 طلا پول در بیاری. خوب منم اینکارو کردم و برگشتم. کار جدیدی به من داد و گفت که برای اینکارت جایزه داری. البته هیچ کاری در این بازی بدون جایزه نمیمونه! کارشم این بود که یه نفر بنام لکس که کاپیتان سربازهای شهر هست داره از فقیر فقرا مالیات میگیره.

باید میرفتم و تمام اون مالیات هایی که گرفته بود به همراه اسم مالیت دهنده ها رو ازش میدزدیدم. البته بماند که ما برای اینکه ازش اینو بدزدیم مجبور شدیم منتظر بمونیم سربازهایی که اونجا رو محافظت می کنند شیفتشون رو عوض کنند این کار تموم شد و من جایزم رو از آرماند کریستوف گرفتم. و همینطور به مقام bandit ارتقا یافتم که شهرت منو بین دزدها بیشتر کرد

خوب از اینجا به بعد خلاصه خلاصه میگم. کار بعدی این بود که یه مجسمه خیلی مهم رو بدزدم. با کلی دنگ و فتگ دزدیدمش البته مخفیانه. ولی موقعی که برگشتم دیدم آرماند کریستوف نیست و اونجا پر از مامور شده. از دزدهای دیگه پرسیدم گفتن یه نفر دنبالت میگرده. چند دقیقه وایستادم دیدم همونی که من باهاش برای ورود به فرقه دزدها مسابقه داده بودم اومده پیشم.

خوب به من گقت که آرماند کریستوف به خاطر دزدیدن مجسمه تحت تعقیبه و الان هم رفته قایم شده. و دزدیدن مجسمه برای این بوده تا خیانکاری که بین فرقه دزدها هست شناسایی بشه. و این خیانتکار کسی نیست جز معشوقه کاپیتان لکس. و جالبتر این همون کسی بود که وقتی از زندان آزاد میشدی برامون دعوت نامه ی ملحق شدن به فرقه دزدها رو میاورد.

و همینطور گفتش برای اینکه وضعیت به حالت قبل برگرده باید دزدی رو بندازیم گردن یکی دیگه. حالا بماند که ما رفتیم مجسمه رو گذاشتیم توی کمد معشوقه کاپیتان لکس بعدش رفتم به لکس یعنی همون کاپیتان سربازها گفتم که معشوقه ات مجسمه رو دزدیده البته با کلی دنگ و فنگ راضیش کردم تا کمدش رو بگرده اونم معشوقه اش رو دستگیر کرد و بردش زندان.

از این جا به بعد دیگه داستان این فرقه خیلی طولانیه و اگه درخواست باشه میگم.

خوب حالا فکر کنم دیگه فهمیده باشی کوئست های فرعی این بازی با کوئست های فرعی DA چه فرقی داره؟
    Last edited by aristocrat; 29-10-2011 at 20:53.

10. 7 کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون.
    خیلی باحال بود ولی مشکلم اینه:با دیدن اون پوستره چه طوری به ذهنم بیاد که برم بگیرمش!از کجا بدونم همین طوری یه عکس نیست رو دیوار و قابل انجام شدنه!بعدشم تازه برم از گارد شهر بپرسم!مشکلم همینه فقط نمیدونم از کجا گیر بیارم چنین چیزایی رو!

12. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون.
    خیلی باحال بود ولی مشکلم اینه:با دیدن اون پوستره چه طوری به ذهنم بیاد که برم بگیرمش!از کجا بدونم همین طوری یه عکس نیست رو دیوار و قابل انجام شدنه!بعدشم تازه برم از گارد شهر بپرسم!مشکلم همینه فقط نمیدونم از کجا گیر بیارم چنین چیزایی رو!
    خوب مشکلی نداره چون توی این بازی یه کوئست دیگه هست که حتما باید بیفتی زندان تا اون کوئست رو انجام بدی. اونوقت از این طرف نامه فرقه دزدها هم برات میاد. برای رفتن به زندان هم باید کار خلاف انجام بدی. ضمنا این فرقه دزدها اینقدر معروف بود که دیگه همه میدونستن و همیدگرو از همچین چیزی مطلع می کردند.... نکته دیگه اینقدر کوئست برای انجام دادن توی این بازی هست که حتی اگه متوجه این فرقه هم نشدی و انجامش ندادی اهمیت زیادی نداره. مورد دیگه اینکه فقط پیدا کردنش دردسر داره وگرنه برای انجام دادن کوئستهای فرقه خود بازی همه چیز رو برات نشون میده. راستی توی اسکایریم کوئست های فرعی با کوئست اصلی ارتباط پیدا کرده! یه چیز دیگه من نرفتم بپرسم! پوستر رو که نگاه کردم وقتی با سربازهای شهر صحبت میکردم گزینه راجبه Gray fox برام باز شد.
    Last edited by aristocrat; 29-10-2011 at 20:50.

14. این کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کلا لذت می برم توی تاپیک همچین بازیی پست بدم

1- این چند روز اخیر بعد از اینکه اعلام شد بازی فقط 6 گیگ فضا لازم داره خیلی ها رو شاید متعجب زده کرد که مثلا چه جوری بازیی مثل ویچر 2 که به مراتب از نظر وسعت از اسکایریم کوچیکتره ولی به 10-16 گیگ فضا نیازه داره ولی اسکایریم نصف اون!
    که Bethesda در این مورد توضیح داده که موتور جدید بازی و تکنیک های فشرده سازی که به کار گفته شده باعث شده که بازی در این حجم باشه
    همچنین Bethesda گفته بازی در هر سه پلتتفرم در یه کیفیته و فرق خاصی با هم ندارن

کد:

2- بازم ویدئوهای خیلی خوب جدید از بازی
    اولی اسمش Planet Skyrim هست:

کد:
    عجب ویدئویی!
    توی این ویدئو نشون میده که چه کاری میشه توی دنیای اسکایریم کرد که از گیم پلی بازی نشون داده میشه و توضیحاتی هم گفته میشه که اون قسمت هایی که توی گیم پلی نشون میده رو فکر کنم اکثرشو توی اون تریلری که چند روز پیش گذاشتم بود
    ولی اون چیزی که بدجوری منو جذب کرد موزیک بازی بود که واقعا عالی بود و اصلا به خاطر همین موزیک ها من میگم دیگه حتما گوتی میشه
    چند وقته قراره در مورد این قضیه صدا و موزیک بازی کلا یه سری توضیحات رو بنویسم که به زودی حتما این کارو می کنم

ویدئوی دومی اسمش Concept Art هستش که اسمش معلومه که چیه و حالت همون عکسای Concept Art رو داره که بازم موسیقی اون خیلی خوبه:

کد:

16. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

مرسی وحید : دی
    نگاه کن امیر ... مشکل تو اینه که اصلا منطقی به قضیه نگاه نمی کنی... خودتو بذار جای طرف ، خب مشخصه که اولین کاری که می کنی میری از یک طرف می پرسی که این یارو کیه... کی بهتر از گارد (آقا پلیسه ... همونی که بیداره!) خب وقتی می گه فقیر ها گوش و چشم و بینی و نمی دونم */*/*/ طرف هستن خب میری از فقیرا هم یک پرسشی می کنی... الان می دونم می پرسی از کجا بفهمیم که طرف فقیره ، خب معلومه ، برو ببین چقدر یارانه می گیره! خب معلومه اونم دیگه! وقتی یکی لباس پاره پوره تنشه معلومه فقیره...
    نترس! کسی که باهات کاری نداره ف روش های مختلف رو امتحان کن ... مطمئن باش سازندگان بازی یک راه رو فقط باز نذاشتن....

18. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •