V20 با گارانتی حدود 2.300 باید باشه 50 اینچش. بانه رو نمی دونم.
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
VT30 چند روز آینده؟ از کجا اطلاع پیدا کردی؟ منبع؟
V20 با گارانتی حدود 2.300 باید باشه 50 اینچش. بانه رو نمی دونم.
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
VT30 چند روز آینده؟ از کجا اطلاع پیدا کردی؟ منبع؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که عجله دارند st30 سایز 50 به بالا میخواهند سایز 42 رو کیفیتشو از نزدیک ببینید بعدا سفارش بدید تا سایز 50 یا 55 براتون بیارن 50 یا 55 که آوردند باز میتونید کیفیت تصویرشو ببینید. دوستانی که vt30 می خواهند باید صبر بدید . اگه این فیلترا در مدلهای آسیایی حذف نکرده باشند قاعدتا باید زیر نور زیاد مغازه ها همانند LCD LED ها کیفیتشون افت نکنه.
مثل LCD LED نمیشه. من عکس از VT30 اروپایی و آمریکایی زیاد دارم. تو نور زیاد رنگ مشکیش افت داره. این فیلتره اونقدرها کارایی نداره.
مدلهای ژاپنی هم یه نگاهی بنداز ببین مشابه آمریکایی اروپایی آسیایی افت میکنه تو نور زیاد چون برای خود ژاپن فکر کنم کیفیتش متفاوت باشه.
عکسهای ژاپنیها رو دیدم، فرقی نداره.
اگه فیلترشم یه خرده تو نور موثر باشه ، بالاخره افت رو داره. بخاطر اینکه نور پلاسما از LED LCD کمتر است نمی تونه به نور خیلی زیاد محیط غلبه کنه.
اما هر چی باشه تصویرش از کناره ها افت نداره و ثابته. اما LED LCD تا کله رو این ور اون ور میکنی تصویر افت میکنه.
Last edited by poonel; 21-08-2011 at 06:12.
کسی جایی را سراغ داره برای فروش st30 البته بدون گارانتی اصفهان که هنوز نمایندگی هم وارد نکرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از پاسختون جالبه همین الان اتفاقی توی سایتش بودم ولی قیمتش واقعا بالاست شنیدم قیمت با گارانتیش حدود1900
والا خیلی برات سرچ کردم. فقط بانه ویترین داشت. اگه گارانتی دارش همه جا توزیع بشه قیمت بی گارانتیش کمتر میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)