مبارک باشه. خرید بسیار خوبی انجام دادین. بالاترین مدل 2011 سامسونگ تا این لحظه. نمیدونم سری 9 2011 وجود داره یا خیر.
اگر لطف کنید قیمت و محتویات مجموعه رو بیان کنید ممنون میشیم.
مبارک باشه. خرید بسیار خوبی انجام دادین. بالاترین مدل 2011 سامسونگ تا این لحظه. نمیدونم سری 9 2011 وجود داره یا خیر.
اگر لطف کنید قیمت و محتویات مجموعه رو بیان کنید ممنون میشیم.
micro dimming یا local dimming یا precision dimming در واقع عملکرد مشابهی دارند که در مدلهای مختلف به نسبت قدرت پنل نتیجه مشابهی رو ارائه میکنند.
درمدلهای 2010 پنلهای سری 8 و بالاترین مدل از سری 6 که مشابه c6960 سام سرویس هست دارای این قابلیت هستند و در مدلهای 2011 سری 7 و 8.
بنظر من خیلی روی این مورد انرژی نذارید. تفاوت تصویر نهایتاً 10% هست. البته کسی که دنبال بهترینه و محدودیت بودجه نداره به چیزی کمتر از بهترین راضی نمیشه...
بالای 100 هرتز سری های 6 2011 به بالا.
بله میشه smart باشه و web browser نداشته باشه. دو مدلی که سام سرویس از سری 6 آورده دقیقاً تفاوتشون در داشتن و نداشتن این مورده. سری 7 و 8 این قابلیت رو دارند.
تقریباً همه مدلهای سامسونگ امکان پخش فرمتهای مختلف رو دارند. بنا به قیمت پشتیبانی از تعداد فرمتهای مختلف تغییر میکنه.
من اطلاعات بيشتري در مورد d6400 سايز 40 ميخوام.متاسفانه سايت سامسونگ اطلاعات كاملي نداره
1- آيا گيرنده ديجيتال داره؟
2- آيا اسمارت تي-وي است؟
3- آيا ميتونم بدون خريد هيچ وسيله جانبي به اينترنتوصل بشم؟
4- كيفيت تصوير و ابري شدن درمقايسه با 6960 تا چه حدي است؟
5- در بازار تهران اين مدل شناخته شده نيست.كسي ميدونه معادل اين مدل در تهران و سام سرويس چه اسمي است؟
6- قيمتش اگه ممكنه.
اگر ممکنه منبع رو هم ذکر کنید. فکر میکنم سریهای 7 و 8 2011 همه Micro Dimming رو داشته باشند.
از سری 8 مدل های UAXXD8000 و UEXXD8000 مجهز به Micro Dimming هستن ولی مدل UNXXD8000 دارایMicro Dimming Plus هست.
همینطور که شما هم میدونید UAXXD7000 برای اسیا به غیر از کره جنوبی که UN هست ، خاورمیانه ، افریقا و استرالیا هست که شما میتونید به سایت هر کدوم از مناطقی که بالا ذکر کردم سر بزنید.
مثلا سایت استرالیا رو نگاه کنید :
جلوی Micro Dimming نوشته Noکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مبارکتون باشه.
میشه تو یه اتاق تاریک یه تستی بکنی ببینی مشکلاتی از قبیل Backlight Bleed , Clouding و Banding داره یا نه؟چون تو سایت avforum.com خیلی ها این مشکلات رو داشتن و ناراضی بودن.
از بانه ماركت خريدم ميتونيد قيمت رو از اونجا ببنيند
خوب همین جا قیمتو میگفتی.
خواهشاً اگه تونستی عکسهاشو بذاری تو سایت.
فرق سونی 46nx701 با 46nx702 چیه؟ کدام بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)