تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 227 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممنون هم شهری
    خیلی دوست دارم یه بار دیگه me2 رو با تمام dlc ها دوباره برم ولی به خاطر این کنکور لعنتی نمیشه
    dlc هایی که داستان 2 رو به 3 ربط میدن سرجمع چقید gameplay دارن؟

2. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون هم شهری
    خیلی دوست دارم یه بار دیگه me2 رو با تمام dlc ها دوباره برم ولی به خاطر این کنکور لعنتی نمیشه
    dlc هایی که داستان 2 رو به 3 ربط میدن سرجمع چقید gameplay دارن؟
    قربونت داداش.

۷ تا DLC هست که ماموریت دارن. دوتاش ۲ تا کارکتر جدید اضافه میکنه .۲تاش ماموریت جانبیه(که فقط یکیش جالبه میریم جاییه که نورمندی سقوط کرده و پلاک شهدا رو جمع میکنیم بدیم به خانواده هاشون) میمنوه ۳ تا که مهم هستند که هر کدوم حداقل ۱ ساعت و نیم وقت میبره و هر هفتا با هم ۱۰ ساعتی وقت میخواد.

4. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

قربونت داداش.

۷ تا DLC هست که ماموریت دارن. دوتاش ۲ تا کارکتر جدید اضافه میکنه .۲تاش ماموریت جانبیه(که فقط یکیش جالبه میریم جاییه که نورمندی سقوط کرده و پلاک شهدا رو جمع میکنیم بدیم به خانواده هاشون) میمنوه ۳ تا که مهم هستند که هر کدوم حداقل ۱ ساعت و نیم وقت میبره و هر هفتا با هم ۱۰ ساعتی وقت میخواد.
    اسم dlc هارم میشه بگید یا لینکشو بدین بریم دان کنیم رفتم ویکی ولی قاطی پاتی بود نفهمیدم کدوم dlcهاش به درد می خوره

6. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اسم dlc هارم میشه بگید یا لینکشو بدین بریم دان کنیم رفتم ویکی ولی قاطی پاتی بود نفهمیدم کدوم dlcهاش به درد می خوره
    تاپیک مس افکت ۲ رو بگردی گذاشتم. حالا اگر دوست داری برو اینجا ثبت نام کن دانلود کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شخصیت های Mass Effect 3

معرفی سری اول

شخصیت هایی که در عنوان جدید این سری منتظر دیدارشان هستیم رو کمی مرور کنیم تا هم یه مروری بشه هم یاداوریی باشه از این افراد
    همانطور که میدونید اگر سیو های قسمت قبلی رو داشته باشید می توانید تمامی موارد روی داده رو به قسمت سوم منتقل کرده و از حضور یا عدم حضور این شخصیت ها در کنارتان استفاده کنید
    بنابراین من شخصیت هارو به ترتیب محبوبیتی که نسبت بهشون دارم میچینم (البته بیشتر دو سه نفر اول باقی چون زیادن دیگه ادامه دار میشن وگرنه همشون دوس داشتنی هستن)

Garrus vakarian

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گروس تک تیراندازی که وقتی برای اولین بار با او ملاقات میکنیم به واقع اوج یک شخصیت فوق العاده رو در اون
    میبینیم و مصمم میشیم تا او را به تیم خود فرا بخونیم گروس واقعا یک یار عالی هستش نژاد گروس از turian ها
    هستش که در MS2 به طور کامل در تیم فرمانده حضور داشت و او را همراهی میکرد او یک افسر نیروی امنیتی ارگ
    بودش (C-Sec) او قبل از این که یک جزو سرویس امنیتی باشد در ارتش turian حضور داشت
    شپرد به گروس اعتماد کامل دارد و مطمئنا گفتگو های این دو برای اولین بار در دیدارشان در نرماندی فراموش نشدنی هستش

قدرت و سبک گروس بیشتر در موراد زیر هستش
    Armor-Piercing Ammo, Concussive Shot, Overload, Turian Rebel

و سلاح های پرکاربرد او...
    Assault Rifles, Sniper Rifles
    خواهد بود...

(متاسفانه این شخصیت برا من از دست رفت و نمی تونم در قسمت جدید ازش بهره ببرم)

اقای Brandon Keener کار صدا گذاری این شخص رو بر عهده داره که د رکارنامه خود دوبله های قابل قبولی قرار دارند

Urdnot Wrex

Rex شخصیتی که از جمله نژاد Krogan ها محسوب میشه که از جمله موجودات خشن و بی رحم کهکشان محسوب میشند
    رکس در این قسمت نقش بسازیی در بازی خواهد داشت اگر این شخص رو زنده نگه داشتید پس می توانید در این قسمت نیز
    ازش بهره مند بشید
    نکته جالب توجه در مورد این شخصیت این بود که اگر شما در قسمت قبلی رکس رو از دست داده باشید در قسمت دومممکن هست که با برادر وی
    ارتباط داشته و با او همراه شوید که این طوری هم شد

قدرت و سبک رکس بیشتر در موراد زیر هستش...
    Concussive Shot, Fortification, Incendiary Ammo, Krogan Berserker

و سلاح های پر کاربرد او..

Assault Rifles, Shotguns

اقای Steve Barr هم کار صداپیشگی این شخصیت رو بر عهده دارد.

Thane Krios

فکر می کنید کهکشان بدون Assasin هستش ....
    یک قاتل به تمام معنا که قبل و بعد از اقدام به قتل برای طعمه خود دعا میکند و طلب مغفرت
    کم حرف میزند و بسیار مرموزانه عمل می کند که برای افرادی که از شخصیت های مرموز و تنها خوششان میاید انتخاب
    عالی خواهد بود کریوس به سختی دشمنان خود را از دور هدف قرار میده و معتقده که باید از نزدیک و تن به تن با دشمن درگیر شد
    او متولد Drell race هستش و فردی معنوی هستش که برای خود مناسک خاص و نماز های خودش رو دارا هستش

سبک و قدرت این شخص در...

Drell Assassin, Shredder Ammo , Throw, Warp

سلاح های پر کاربرد

Submachine Guns, Sniper Rifles

کار صداپیشگی این شخصیت رو هم اقای Keythe Farley بر عهده داره

Ashley williams

اشلی مستقیما از دوره دبیرستان داوطلبانه وارد نیروی ارتش میشه
    او در قسمت اول معرفی شد و در قسمت دوم حضور بسیار کوتاهی داشت او در قسمت سوم در بازی حضور پیدا خواهد کرد
    درجه او در فی ما بین قسمت اول و دوم ارتقا یافته و درجه ستوان دومی رو گرفته. او با این که یک زن هستش ولی مهارت
    خاصی دارد و توانایی استفاده از زره ها و سلاح های متفاوت رو دارا هستش تقریبا همه اعضای خانواده او
    عضو نیروی ارتش بودن پدر نوه ، پدربزرگ همگی ارتشی بودن اما خانواده انها بر سبب یک اشتباه پدربزرگشون که نامعلوم هستش
    رنج میبرن و به نوعی دارن تاوان پس میدنبااین حالاو تنها افسری بود که تسلیم نیروی های دشمن نشد

خانم Kimberly Brooks کار صداپیشگی این شخص رو بر عهده داره

Liara T'Soni

لیارا از جمله اساری های مهم در این بازی محسوب میشه او در قسمت اول به جمع تیم فرمانده پیوست
    و بیشتر به تحقیقات و مطالعه می پردازد او در قسمت دوم با عرضه یک DLC ابهاماتی که نسبت به شخصیت خود ایجاد
    شده بود رو برطرف میکنه او در نسخه سوم حضور خواهد یافت و از یاران او محسوب میشه
    او چیزی حدود 100 سال سن دارد

سبک و قدرت های او...

Asari Scientist, Singularity, Stasis, Warp

سلاح های پرکاربرد این شخص...

Heavy Pistols, Submachine Guns

کار صداپیشگی این شخص رو خانم Ali Hillis بر عهده داره

و مدلی که لیارا رو برای طراحی چهرش انتخاب کردن هم خانم Jillian Murray هستش

Mordin Solus

مردین محققی که همیشه تو اتاق تحقیقات هستش و با دیالوگ های دانشمندانه خودش
    سعی در ایجاد بهترین راه کارها برای سپرد هستش و در کنار این تحقیقات همراه شپرد نیز به نبرد میاید
    او بسیار منطقی و واقع بین هستش
    حتما ایده ها و اختراعات او را در مس افکت 2 دیدیم و میدانیم که او بقدم به قدم برای شپرد و یارانش با توجه به علم خود
    برای ساخت و تکمیل و مقابله با تجهیزات مختلف وارد عمل می شود

قدرت و سبک این شخص..:

Cryo Blast, Incinerate, Neural Shock, Salarian Scientist

سلاح های پرکاربرد...

Heavy Pistols
    , Submachine Guns

اقای Michael Beattie کار صداپیشگی این شخصیت رو انجام داده....

روی برخی تصاویر کلیک کنید تصاویر جالبی قرار دادم همراه با تصاویر زیر روزلیشن خوبی دارن
    Last edited by Layken; 23-12-2011 at 13:58.

10. 12 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

legion چی پس؟؟

12. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فعلا هیچ کدوم از شخصیت های نسخه ۲ تایید نشدند که در ۳ هستند.مطمنا حضور دارند ولی اینکه چطور دل از سربروس میکنن میان سمت شما خودش قسمت مهمی از داستانه که تا زمان پخش بازی باید مخفی بمونه. من THANE‌رو توی هیچ تریلری ندیدم. ولی LEGION در دموی اول که از E3 نشون داد حضور داشت.

14. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

legion چی پس؟؟
    همون طور که حامد گفت به ترتیب محبوبیتی که براش داشتن اونا رو چیده
    مثلا اگه قرار بود مسعود یا حسین اینو بنویسن 5 شخصیت اول رو می نوشتن فقط اشلی : دی

فعلا هیچ کدوم از شخصیت های نسخه ۲ تایید نشدند که در ۳ هستند.مطمنا حضور دارند ولی اینکه چطور دل از سربروس میکنن میان سمت شما خودش قسمت مهمی از داستانه که تا زمان پخش بازی باید مخفی بمونه. من THANE‌رو توی هیچ تریلری ندیدم. ولی LEGION در دموی اول که از E3 نشون داد حضور داشت.
    من ثابت می کنم که تایید شدن : دی
    براساس ویکیپدیای بازی این شخصیت ها در قسمت هایی از مس افکت 3 وجود خواهند داشت در صورتی که توی شماره یک و دو زنده مونده باشن:

David Anderson
    Kelly Chambers
    EDI
    Jack
    Captain Kirrahe
    Thane Krios
    Miranda Lawson
    Legion
    The Illusive Man
    Zaeed Massani
    Jeff "Joker" Moreau
    Mordin Solus
    Jacob Taylor
    Donnel Udina
    Conrad Verner
    Urdnot Wrex

روی هر شخصیت کلیک کنید یه قسمت در مورد نقش اونا توی مس افکت 3 نوشته

16. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب بعد از اینکه دوستمون LAYKEN (اسمشون رو متاسفانه نمیدونم) به معرفی برخی از شخصیت های موجود در نسخه ۳ بازی پرداختند من هم به نوبه خودم کار ایشون رو تکمیل میکنم و شخصیت جدید اضافه شده در بازی رو معرفی میکنم.

James Vega شخصیت جدیدی که در نسخه ۳ بازی به تیم شپرد اضافه میشه. ستوان وگا سربازی باتجربه ست که در واقعه تاسف بار سیاره Fehl حضور داشته. بعد از این واقه وگا Omega رو برای زندگی انتخاب میکنه. یک شب در حین کارت بازی در یک کافه از تلویزیون خبر ناگوار از بین رفتن سیاره محل سکونت نژاد Batarian ها پخش میشه و گفته میشه که حاکمان این نژاد خواستار سر شپرد شدند. وگا با آرامش بلند میشه و صفحه نمایش رو از روی دیوار میکنه و خرابش میکنه و به متصدی کافه میگه که خسارت رو با پولی که از بردش در کارت بازی بدست میاره پرداخت میکنه. گروهی از batarian ها که وگا مشغول بازی با اونها بود از این حرکت عصبانی میشند و به وگا به طعنه میگن که عشق شپرد داره و بهش حمله میکنند. وگا با همون صفحه نمایش و چاقو از خودش دفاع میکنه و از کافه فرار میکنه. در میان راه کاپیتان اندرسون رو میبینه . کاپیتان اندرسون به وگا میگه که خیلی سخت بود پیدا کردندت و بهتره تمامی اتفاقات Fehl رو فراموش کنی و واسیلت رو جمع کنی و دنبالم بیای چون برات یک کار تازه دارم. وگا بدون درنگ این درخواست رو رد میکنه و به اندرسون میگه بهتره اون رو به حاله خودش رها کنه. ولی کاپیتان اندروسن با اشاره به اینکه به حضور وگا نیاز داره از اون درخواست میکنه که به شپرد کمک کنه و این جرقه ای میشه تا وگا دعوت اندرسون رو قبول کنه.

فعلا صدا پیشه شخصیت بازی مشخص نشده. اسمش قرار بود در ابتدا James Sanders باشه ولی بعد تیم بازی نام رو عوض کرد. حالا باید دید ارتباط شپرد با سرباز جدیدش به چه صورت خواهد بود.

حیف که هم اسمش و هم قیافش نسبت به تیرلر اولیه عوض شد.

این هم کمیک اتفاقاتی که در بالا خلاصشو ذکر کردم. به ترتیب صفحه قرار داده شده.

چهره وگا توی این کمیک جذاب تره!

18. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در ضمن بازی یک شخصیت تازه دیه و یک مامورت مخفی هم خواهد داشت که کسانی که نسخه collector edition رو میخرند دسترسی به این امکانات خواهند داشت. البته امیدوارم واسه ما هم همین نسخه کرک شه

20. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •