بچه ها همتون این بازی رو با ال سی دی Hd میرید؟
منم مخ بابامو زدم عید برا اتاق حال یه ای سی دی بزرگتر میگیرم اینو میارم تو اتاقم ولی تا اون موقع چه کنم![]()
بچه ها همتون این بازی رو با ال سی دی Hd میرید؟
منم مخ بابامو زدم عید برا اتاق حال یه ای سی دی بزرگتر میگیرم اینو میارم تو اتاقم ولی تا اون موقع چه کنم![]()
کسی لینک دانلود این بازی ر وداره ؟
دوستان من تو یه قسمتی از بازی موندم.
اونجایی که تو یه کشور عربی با یارو دختره و پیره مرده.
میری یه جایی که 5 یا 6 تا پازل داره باید اونا رو بچینی تا در باز بشه.
من اون قسمت رو رد کردم حالا بعد از اون یه جایی هست که یک چوب که سرش آتیشه رو بر میداری (از داخل سوراخ)
بعدش پر اون محوطه سوراخه با زدن دکمه مثلث میتونی هر جا اون چوب رو بزاری.
اینجا رو موندم چی کار کنم. ممنون میشم کمک کنید .![]()
دوست عزیز اون همه بدن های عروسک شکل که هست تو اون محوطه باید طوری بایستی که انگار شکل مردی که داره با نیزش میزنه تو قلب اون مرده روی دیوار مطابقت کنه
میتونی با زدن L1 ببینی جاتو تو دفترجه هم کمکش هست
تقریبا سمت راست کمی پایین تر از مرکز اون منطقه هستش
اوه اوه اون مرحله دهن منو سرویس کرد
باید جایی باشی که اون عکس یارو کامل ببینیا به صورت کامل که گوشه سمت راسته حدودا
دوباره بزن از اول خودتو راحت کنتا رمزو بهت بده
![]()
تنها معمای بازی که چند دقیقه ای معطل کننده است این بود. یه بدیه این شماره نسبت به دو کم بودن معماهایی مثل این بود که باذوق و هوشمندانه طراحی شدن.بعدش پر اون محوطه سوراخه با زدن دکمه مثلث میتونی هر جا اون چوب رو بزاری.
کاملا موافقم حسین جان،من که تو کل بازی هیچ معمایی ندیدم که قابل تامل باشه...............
3,4 تا معما داشت که تا بهشون میرسیدم یا راه حل خودشون رو نشون میدادن یا با دفترچه 3 سوت حل میشدن.........
توصیه میکنم اگه تو معمایی گیر کردید،خیلی زود به دفترچه پناه ببرید که مخزن الاسرار است.................
یه بدی؟مگه چند تا بدی دیگه داره از نظر شما؟
والا ذوقشو کاری ندارم ولی اون معماهای شماره 2 بعضیاش واقعا رو مخ بود که خداروشکر این تو نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)