تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 31 از 115 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لوسیو: مقابل بایرن بازی می کنم

ستاره برزیلی قول داد که در دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل بایرن مونیخ در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به اوج آمادگی برسد

سایت گل – لوسیو مدافع برزیلی اینتر این روزها به خاطر مصدومیت از میادین ورزشی به دور است ولی او در صحبتهایی اعلام کرد که به موقع و برای دیدار اینتر مقابل بایرن مونیخ که چهارشنبه این هفته (23 فوریه) از سری رقابتهای دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود، به اوج آمادگی رسیده و مقابل تیم سابقش به میدان برود.

لوسیو در صحبتهایی به کالچو مرکاتو گفت: «آیا برای دیدار مقابل کالیاری که روز شنبه برگزار می شود، آماده خواهم بود؟ نمی دانم ولی خوشحالم که به تمرینات تیم بازگشته ام و در خدمت مربی هستم. بازی مقابل بایرن خیلی مهم است و ما نباید هیچ ریسکی انجام دهیم. من مقابل بایرن آماده خواهم بود.»

لوسیو در ادامه صحبتهایش در مورد گانسو، ستاره باشگاه سانتوس که این روزها شایعات درمورد احتمال انتقالش به نرآتزوری شدت گرفته نیز صحبت کرد و گفت: «من اخیرا او را دیده ام. او زانویش را مصدوم کرده. گانسو جوان است و کیفیت بالایی دارد. او اخیرا برای تیم ملی بازی کرده و کیفیت و توانایی هایی شبیه فیلیپه کوتینیو دارد.»

لوسیو اخیرا در دیدار تیمش مقابل پالرمو که با برد 2-3 اینتر همراه بود به میدان رفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/2/18

ریسه: بعد از آن اشتباه، شب خوابم نبرد

ریسه در صحبتهایی اعلام کرد که اشتباهی که در دیدار لیگ قهرمانان اروپا مرتکب شده، برایش مبدل به یک کابوس گشته است

سایت گل- جان آرنه ریسه، مدافع باشگاه رم بار دیگر ناراحتی اش را از اشتباهی که منجر به گل پیروزی بخش شاختار دونستک در دیدار با رم شد، ابراز کرد.

چهارشنبه شب شاختار موفق شد تا با نتیجه 2-3 از سد رم عبور کند.

ریسه در وبلاگ شخصی اش در این باره نوشت: «من به خانه ام بازگشتم. حالم اصلا خوب نبود ولی نیاز داشتم تا برخی افکارم را بنویسم. بعد از بازی برای هضم اتفاقاتی که رخ داد، لحظات سختی را پشت سر گذاشتم.»

ریسه ادامه داد: «اشتباهی اساسی کردم و پذیرش این کار خیلی سختی است. خیلی بدشانس بودم که لغزیدم و توپی را از دست دادم که منجر به گل شد. آن شب اصلا نتوانستم بخوابم و از نظر ذهنی در شرایط سختی هستم ولی مثل همیشه، نباید اجازه داد که یک اشتباه همه چیز را خراب کند. تیم ما در شرایط سختی است و ما حس می کنیم که همه چیز بد پیش می رود.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/18

دفاع زانتی از گتوزو: چنین اتفاقاتی رخ می دهد

زانتی در مورد درگیری گتوزو با جردن، دستیار هری ردنپ، به دفاع از ستاره ایتالیایی برخاسته

سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان باتجربه اینتر به دفاع از جنارو گتوزو، ستاره باتجربه ایتالیایی میلان برخاسته. سه شنبه شب و در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، گتوزو با جردن، دستیار هری ردنپ درگیر شد و کار بالا گرفت.

اکنون این ستاره ایتالیایی به رفتارغیر ورزشی متهم شده و ممکن است برای یک جلسه از همراهی تیمش محروم شود ولی خاویر زانتی، مدافع آرژانتینی اینتر معتقد است که این اتفاقات بخشی از دنیای فوتبال است

زانتی به گاتزتادلوسپورت گفت: «من دیدم که احساس گتوزو، چیزی فراتر از عصبانیت بود ولی چنین اتفاقاتی می تواند در هر دیدار سخت و نفس گیر رخ دهد. به علاوه رینو بلافاصله عذرخواهی کرد. پس باید این را هم در نظر داشت.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/18

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ترجمه اش درسته؟ بارسلونا فشار نیورد بخواد کم بیاره. آرسنالم اصراری به حمله نداشت. در کل نمایش آروم دو طرف بود که البته شاید همینم برای هواداران تیمای دیگه تماشایی باشه. فقط نتیجه و برگشتش در 15 دقیقه پایانی هیاهو داشت.
    بارسا اخیرا تیمای قدرتمند که انگلیسی هم بودن بالای 70 دقیقه تحت فشار گذاشته. این بازی که بیشتر شبیه استراحت بود. چه سطحی؟

عجب!
    فشار نیاورد یا نتونست که فشار بیاره؟
    البته شما عادت دارین تیم های در پیته اسپانیا رو به توپ ببندین
    متاسفانه این بازی نشد
    و البته راست هم میگین
    بازی بیشتر به خاطر پاسهای کسل کننده و کوتاه بین دفاع و هافبک های بارسلون هرز رفت!
    در مورد متن خبر هم اگه مشکلی با ترجمش هست میتونین در سایت کانون هواداری عضو بشین که آدرسش هست و دقیقا زیر متن خبر به گفتگو با مترجمش بپردازین!
    فقط حتما بهتره که با دست پر برین

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اینتر هم چندان چپ و راست دفاعش همچین خالی نیست
    اونها توی دفاع لوسیو-ساموئل رو دارن
    سمت راست مایکون و چپ اون یارو رومانیایی(اسمش یادم نیست) که بازیکن های خوبی هستن
    زانتی+کامبیاسو هم که هستن
    این بازیکنها بالا همگی توی دفاع خیلی خوبن و رد کردنشون کار راحتی نیست
    ================================================== ========
    کلا بازی پایاپای رو میبینیم به قطع نمیشه گفت کدوم تیم صعود میکنه
    روبن که فینال سال قبل چیو رو به بازی گرفته بود . حتی چیو باید اخراج میشد و از سمت چپ هم که ریبری رو نداشتیم با اون فیلمی که یوفا در آورد .
    در کل حرف شما صحیحه فوتبال و 1000 اتفاق !

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از این ناراحتم که هنوز حس میکنم بارسا حریفو دست کم گرفت و اصلا مغرورانه بازی کرد..
    اصلا نشونه ای از تیم گواردیولا ندیدم تیمی که انسجام و تمرکز تیمی عالی داره و تا دقیقه 90 میجنگه
    یاد بارسا زمان رایکارد منو میندازه.. که اولش طوفانی بعد سست میشد..

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از این ناراحتم که هنوز حس میکنم بارسا حریفو دست کم گرفت و اصلا مغرورانه بازی کرد..
    اصلا نشونه ای از تیم گواردیولا ندیدم تیمی که انسجام و تمرکز تیمی عالی داره و تا دقیقه 90 میجنگه
    یاد بارسا زمان رایکارد منو میندازه.. که اولش طوفانی بعد سست میشد..

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عجب!
    متاسفانه این بازی نشد
    و البته راست هم میگین
    بازی بیشتر به خاطر پاسهای کسل کننده و کوتاه بین دفاع و هافبک های بارسلون هرز رفت!
    در مورد متن خبر هم اگه مشکلی با ترجمش هست میتونین در سایت کانون هواداری عضو بشین که آدرسش هست و دقیقا زیر متن خبر به گفتگو با مترجمش بپردازین!
    جلل خالق
    گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف
    جالب اینجاست همهٔ دوستان آنتی بارسایی میگین که پاس کاری بیفایده، این که کاری نداره، ما با ۲ تا پاس توپو میرسونیم به زمینتون این حرفا ولی‌ خوشبختانه یا متاسفانه هیچ تیمی همچین قابلیتی رو نداره نه اینکه نخوان چون که نمی‌تونن! برای همین حتی مربی شما اذعان می‌کنه بهترین تیم جهان رو بردیم، و فعلا کل آرسنال سر مست این پیروزی هستن.
    ولی‌ گفتم یک جوری نظر ندین که تو بازی برگشت خجالت زده بشین.
    Last edited by fr0st; 19-02-2011 at 05:40.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

13 گوارديولا =مورينيو + روياپردازي

شکست بارسا در لندن رابطه رياضي ساده اي را در نظر نويسنده ديلي ميل حک کرد: مورينيو به علاوه روياپردازي مساوي است با گوارديولا!
    پيروزي آرسنال برابر يکي از پر افتخارترين تيم هاي باشگاهي حال حاضر اروپا و جهان نه تنها اردوگاه تفنگداران بريتانيا بلکه اهالي لندن را نيز به وجد آورد، تا جايي که نويسنده ديلي ميل در متني غرق در احساس و افکار آنتي بارسلونيستا نوشت: گوارديولا يعني مورينيو به علاوه روياپردازي !
    در اين نوشته آمده است: انگليسي ها با آقاي خاص بيگانه نيستند و مي دانند که وقتي مي باخت از بيان حقيقت فراري نبود و وقتي مي برد خوشحالي خود را پشت پرده زندگي مسخره اتو کشيده هاي ثروتمند پنهان نمي کرد و حتي بارها از شدت شادي برابر خبرنگاران گريست.
    نويسنده ديلي ميل در ادامه با اشاره به اظهارات گوارديولا در نشست خبري پس از شکست 2 بر يک برابر آرسنال مي نويسد: بله؛ واضح است که ليگ قهرمانان اروپا براي بارسلونا تمام نشده اما چه کسي باور مي کند که آرسن ونگر عرضه کسب يک تساوي را در نيوکمپ نداشته باشد.

کد:

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض پاتو : بازي برگشت حيثيتي است

مصاحبه اي كوتاه اما جالب با الكساندر پاتو مهاجم جوان ميلان ...

با آمدن شما به بازي ( ميلان - تاتنهام ) ميلان خيلي بهتر كار كرد .

من فقط وظايفم را انجام دادم و خوشحالم كه خوب بازي كردم اما از باخت ميلان ناراحت هستم.

شايد بهتر بود شما از اول در تركيب قرار مي گرفتيد.

خب اين بسته به نظر سرمربي است. اما خودم هم دوست داشتم كه از اول بازي مي كردم .
    اميدوارم در بازي برگشت از اول بازي كنم چون مطمئنم اگر من از اول بازي كنم تاتنهام را مي بريم.

نظرت در مورد حركت گتوزو چيست ؟

من واقعا براي جردن متاسفم كه به خودش اجازه مي دهد در زمين چنين حرفهايي بزند اگر من هم جاي گتوزو بودم همين كار را مي كردم.
    او خيلي خويشتن دار است كه بعد از بازي عذرخواهي كرده.

پس از تاتنهامي ها دل پري داري ؟

بله و با تمام وجود مي خواهم در بازي برگشت آن ها را ببريم ، اين خواسته ي من ، گتوزو و همه ي ميلاني هاست.

شايعات را در مورد انتقالت به تيم هايي همچون چلسي ، رئال مادريد و ... شنيده اي ؟

بله ، من همه ي اين هارا در روزنامه ها خوانده ام ولي بايد بگويم كه فعلا نمي توانم روي هيچكدام صحه بگذارم.

حرف ديگري مانده ؟

فقط بايد از اينجا پيامم را به همه ي ميلاني ها برسانم كه ما با تمام وجود براي بقا و قهرماني در جام قهرمانان رقابت مي كنيم و بازي برگشت كه يك بازي حيثيتي است را مي بريم.

کد:
    .

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

جلل خالق
    گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف
    جالب اینجاست همهٔ دوستان آنتی بارسایی میگین که پاس کاری بیفایده، این که کاری نداره، ما با ۲ تا پاس توپو میرسونیم به زمینتون این حرفا ولی‌ خوشبختانه یا متاسفانه هیچ تیمی همچین قابلیتی رو نداره نه اینکه نخوان چون که نمی‌تونن! برای همین حتی مربی شما اذعان می‌کنه بهترین تیم جهان رو بردیم، و فعلا کل آرسنال سر مست این پیروزی هستن.
    ولی‌ گفتم یک جوری نظر ندین که تو بازی برگشت خجالت زده بشین.
    خوبه که شما هم از اسمایلی های کانون هوادری آرسنال استفاده میکنین
    میتونید به جای از این هم استفاده کنین که قشنگ تر هم هست
    مصاحبه هایی که انجام میشه و درش اذعان میشه که ما بهترین تیم جهان رو شکست دادیم فلسفش جداست و طولانی
    ولی کوتاهش اینه که بازیکن های آرسنال به این خود باوری برسن که بارسلونا هم چیزی بیشتر از یه تیسم نیست و شکست پذیر هست
    میدونید که
    تا قبل از بازی چلسی آرسنال به این متهم میشد که نمیتونه تیم های بزرگ رو حتی در خونه شکست بده
    ولی دیدیم که اینطور نبوده
    در مورد گربه و پیف پیف فعلا شمایین که دستتون به گوشت نرسیده
    در مورد پاسهای کوتاه این صحبت های مربی آرسنال در 80 ساله پیشه
    همچنین شما یکی از منتقدان بازی دفاعی هستید
    کلیدی ترین موضوع در فوتبال آرسنال، درست بازی کردن است. تنها زمانی که تیم با 2 گل پیش باشد می توانید ادعا کنید که تماشایی بازی کرده اید. از چنین نقطه نظری که من دارم، متعجب می شوم که به بازی دفاعی اعتبار کافی داده شده است.
    حقیقت این است که شما می توانید برای مدتی طولانی حمله کنید. ما تلاش می کنیم روندی سریع را پیش بگیریم و مستقیم بازی کنیم. ما از آنچه آن را "پاس های نزدیک به هم" می نامند طرفداری نمی کنیم.

چرا پاس های نزدیک را دوست ندارید؟
    چون معمولا در آن توپ فقط عرض زمین را طی می کند و احتمالا دوباره همین مسیر را باز می گردد بدون اینکه هیچ دستاورد و مزیتی برای شما داشته باشد. من می خواهم بهترین فوتبال ممکن را ارائه دهم اما این کار تنها ضربه زدن به توپ از روی اجبار است.
    فلسفه فوتبال آرسنال از بدو تاسیسش این بوده
    توی خبر قبلی هم این جمله نظرمو جلب کرد :
    واضح است که ليگ قهرمانان اروپا براي بارسلونا تمام نشده اما چه کسي باور مي کند که آرسن ونگر عرضه کسب يک تساوي را در نيوکمپ نداشته باشد.
    دقیقا همینطوره

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عجب!
    متاسفانه این بازی نشد
    و البته راست هم میگین
    به نظر من نیوورد. برای نمونه حوالی 70 رو بخاطر بیارید. بارسا داره میانه زمین بازی تمرینی ارائه میده و آرسنال هم میلی به حمله که لازمه اش گرفتن توپ هست نشون نمیده.

الان مبنای صحبت ها فقط نتیجه است وگرنه من علاقه داشتم نظر دوستان در مورد دقایقی که 0-1 بود رو بدونم. لحظاتی که بقول شما بارسلونا بازی رو هدر می داد و تکمیل کنم آرسنال هم تلاشی نمی کرد. با اینکه عقب بود!

اصل خبرو پیدا نکردم بخونم ولی اگه لینکش رو بدید چک می کنم. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •