لوسیو: مقابل بایرن بازی می کنم
ستاره برزیلی قول داد که در دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل بایرن مونیخ در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به اوج آمادگی برسد
سایت گل – لوسیو مدافع برزیلی اینتر این روزها به خاطر مصدومیت از میادین ورزشی به دور است ولی او در صحبتهایی اعلام کرد که به موقع و برای دیدار اینتر مقابل بایرن مونیخ که چهارشنبه این هفته (23 فوریه) از سری رقابتهای دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود، به اوج آمادگی رسیده و مقابل تیم سابقش به میدان برود.
لوسیو در صحبتهایی به کالچو مرکاتو گفت: «آیا برای دیدار مقابل کالیاری که روز شنبه برگزار می شود، آماده خواهم بود؟ نمی دانم ولی خوشحالم که به تمرینات تیم بازگشته ام و در خدمت مربی هستم. بازی مقابل بایرن خیلی مهم است و ما نباید هیچ ریسکی انجام دهیم. من مقابل بایرن آماده خواهم بود.»
لوسیو در ادامه صحبتهایش در مورد گانسو، ستاره باشگاه سانتوس که این روزها شایعات درمورد احتمال انتقالش به نرآتزوری شدت گرفته نیز صحبت کرد و گفت: «من اخیرا او را دیده ام. او زانویش را مصدوم کرده. گانسو جوان است و کیفیت بالایی دارد. او اخیرا برای تیم ملی بازی کرده و کیفیت و توانایی هایی شبیه فیلیپه کوتینیو دارد.»
لوسیو اخیرا در دیدار تیمش مقابل پالرمو که با برد 2-3 اینتر همراه بود به میدان رفت.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/2/18
ریسه: بعد از آن اشتباه، شب خوابم نبرد
ریسه در صحبتهایی اعلام کرد که اشتباهی که در دیدار لیگ قهرمانان اروپا مرتکب شده، برایش مبدل به یک کابوس گشته است
سایت گل- جان آرنه ریسه، مدافع باشگاه رم بار دیگر ناراحتی اش را از اشتباهی که منجر به گل پیروزی بخش شاختار دونستک در دیدار با رم شد، ابراز کرد.
چهارشنبه شب شاختار موفق شد تا با نتیجه 2-3 از سد رم عبور کند.
ریسه در وبلاگ شخصی اش در این باره نوشت: «من به خانه ام بازگشتم. حالم اصلا خوب نبود ولی نیاز داشتم تا برخی افکارم را بنویسم. بعد از بازی برای هضم اتفاقاتی که رخ داد، لحظات سختی را پشت سر گذاشتم.»
ریسه ادامه داد: «اشتباهی اساسی کردم و پذیرش این کار خیلی سختی است. خیلی بدشانس بودم که لغزیدم و توپی را از دست دادم که منجر به گل شد. آن شب اصلا نتوانستم بخوابم و از نظر ذهنی در شرایط سختی هستم ولی مثل همیشه، نباید اجازه داد که یک اشتباه همه چیز را خراب کند. تیم ما در شرایط سختی است و ما حس می کنیم که همه چیز بد پیش می رود.»
کد:
By Ghazal Ziari
2011/2/18
دفاع زانتی از گتوزو: چنین اتفاقاتی رخ می دهد
زانتی در مورد درگیری گتوزو با جردن، دستیار هری ردنپ، به دفاع از ستاره ایتالیایی برخاسته
سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان باتجربه اینتر به دفاع از جنارو گتوزو، ستاره باتجربه ایتالیایی میلان برخاسته. سه شنبه شب و در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، گتوزو با جردن، دستیار هری ردنپ درگیر شد و کار بالا گرفت.
اکنون این ستاره ایتالیایی به رفتارغیر ورزشی متهم شده و ممکن است برای یک جلسه از همراهی تیمش محروم شود ولی خاویر زانتی، مدافع آرژانتینی اینتر معتقد است که این اتفاقات بخشی از دنیای فوتبال است
زانتی به گاتزتادلوسپورت گفت: «من دیدم که احساس گتوزو، چیزی فراتر از عصبانیت بود ولی چنین اتفاقاتی می تواند در هر دیدار سخت و نفس گیر رخ دهد. به علاوه رینو بلافاصله عذرخواهی کرد. پس باید این را هم در نظر داشت.»
کد:
By Ghazal Ziari
2011/2/18