تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 33 اولاول ... 2127282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 321

نام تاپيک: Forza Motorsport 4

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

FORZA HORIZON

تو این ویدئو به نظرم نشون میده بازی یخورده آرکید میشه.
    و شاید ازون حالتی که همه ی مسابقات توی پیست مسابقه بود در بیاد البته نه همش شاید در بعضی مرحله ها
    از دیگر نکات مهم این نسخه برگشت برند پورشه به بازی هستش که مدتی تحت انحصار EA و سری NFS بود
    از نکات ریزی که دیدم وجود پیست های خاکی مثل بازی DIRT در بازی بود.
    شاید Turn 10 به OFF ROAD هم فکری کرده باشه
    البته هیچ چیز معلوم نیست ولی به نظرم وقتی میگه توی پاییز 2012 میاد مطمئنا مال همین نسله
    من که منتظرشم

البته این بیشتر در حد شایعه هستش
    نکته دیگه ای دیدم بیان میکنم
    آیا نسخه جدیدی از سری بازی های Forza در دست ساخت است؟

به نقل از شایعات تازه، Microsoft قصد دارد یک نسخه جدید از سری بازی های Forza را با نام Forza Horizon برای سال 2012 راهی بازار کند. همچنین تریلری از این بازی منتشر شده که سازندگان این بازی را دو استودیوی Turn 10 و PlayGround Games نشان می دهد. این بازی قرار است در پاییز سال 2012 راهی بازار شود. همچنین به نظر می رسد که این عنوان روی شبکه XBLA عرضه شود. هنوز اطلاعات رسمی ای در ارتباط با این بازی منتشر نشده است. این بازی نیز در همایش Microsoft’s Spring Showcase 2012 معرفی خواهد شد.
    Last edited by CRIS Joon CR7; 05-03-2012 at 10:52.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازگشت پورشه به فورزا 4
    با به پایان رسیدن تاریخ انقضای قرارداد EA با پورشه
    Turn 10 یه بسته ی قابل دانلود با محتوای پورشه روانه ی لایو کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

پک جدید فوق العادست شدید منتظرم فردا برسه دان کنیم بزنیم به بدن !
    یه اتفاق خوب دیگه ای هم که میفته بالا رفتن lvl از 150 تا 999 هستش که خوراک خودمه . دوباره همه بازی ها میرن کنار فقط FM4 و همچنین اضافه شدن 250 گیمراسکور که نمیدونم این مال آپدیت فردا هست یا با پورشه ها به بازی اضافه میشه

5. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

یه اتفاق خوب دیگه ای هم که میفته بالا رفتن lvl از 150 تا 999 هستش که خوراک خودمه . دوباره همه بازی ها میرن کنار فقط FM4 و همچنین اضافه شدن 250 گیمراسکور که نمیدونم این مال آپدیت فردا هست یا با پورشه ها به بازی اضافه میشه
    اشتباه نکنم ترن 10 گفته بود اگه یه نفر 2 سال همش فورتزا 4 بازی کنه به لول 150 میرسه.....حالا برای رسیدن به لول 999 چندسال باید فورتزا بازی کنیم؟!(تقریبا میشه 13 سال!)
    Last edited by Leon-117; 06-03-2012 at 14:26.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

اشتباه نکنم ترن 10 گفته بود اگه یه نفر 2 سال همش فورتزا 4 بازی کنه به لول 150 میرسه.....حالا برای رسیدن به لول 999 چندسال باید فورتزا بازی کنیم؟!(تقریبا میشه 13 سال!)
    اون که یه جورایی بزرگ نمایی بود من 2 ماه بازی رو 100% کردم حدودا 160 ساعت بازی : دی
    از اول هم باید لول رو تا همون 999 میذاشتن تا بشه بازی رو ادامه داد اما الان هم کار خوبی کردن به نظر من . میشه دوباره برگشت سراغ بازی

8. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اون که یه جورایی بزرگ نمایی بود من 2 ماه بازی رو 100% کردم حدودا 160 ساعت بازی : دی
    از اول هم باید لول رو تا همون 999 میذاشتن تا بشه بازی رو ادامه داد اما الان هم کار خوبی کردن به نظر من . میشه دوباره برگشت سراغ بازی
    نوید واقعا ایول به حوصله ات فورزا فوق العاده اس شکی نیست اما بزرگ ترین مشکل من باهاش اینه که ایتم های بازی محدوه همه اش گاز بده برو این یکنواختی برام غیر قابل قبول هست اونقدر هم طولانیه که واسه ادمی مثه من که به زور یه روز در میون وقت می کنم بشینم پای کنسول تموم کردن این بازی رویاییست دست نیافتنی... می دونی که من اصلا شروع اعتیادم از فوتبال گیمینگ بود ولی حالا سیر سیر شدم از فوتبال گیمینگ چون یکنواختن چطور می تونم بازی هایی مثل کسلونیا - دارکسایدرز - کال آف - گیرز - RDR و ... رو بذارم برم سمت فوتبال گیمینگ... متاسفانه ظاهر بازی ها الان حرف اول رو می زنه ولی من جزو اونایی هستم که دوست دارم گیم رو شخم بزنم اونم گیمی که معتادم کنه واسه همین دنبال اعتیاد آورتریناشم همیشه برای من بهترین ریسینگ همون TDU 2 هست چون ایتم هاش به قدری جذاب و شیرین هست که کاملا ادم رو ارضا می کنه طوری که آدم به هیچ وجه من الوجوه احساس یکنواختی نمی کنه... تنها مشکلش گرافیکش هست...
    دست خودم نیست نمی تونم با ریسینگ توی پیست ارتباط برقرار کنم... خیلی دور از ذهنه برام اما اینکه بتونی توی یه جزیره توریستی با ائودی رانندگی کنی مثه یه هدف و رویای دست یافتنی تر از اینه که قهرمان ریسینگ توی پیست بشی...

ولی باید اعتراف کرد که حقیقتا با انتظارات و داشته های کنونی فورزا 4 بی نقص ترین هست و اگه بخواییم یه ریسینگ ناب و کامل تجربه کنیم فقط باید فورزا 4 رو مدنظر قرار بدیم...

راستی اچیومنت اسپید دیمون رو گرفتی؟ اگه نگرفتی بگو تا بگم راشو

10. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

حرفات کاملا درسته . کلا FM یه سبکی داره که هرکی نمیتونه باهاش حال کنه چون مسابقات تو پیست هسات و در بعضی مواقع 30 تا 60 دقیقه تو یه ریس میمونی که خُب طبیعی هست خیلی ها نتونن باهاش حال کنن اما من هم 3 رو 100% کردم هم این رو . 2 رو هم خیلی بازی کردم اونم یکم دیگه برم 100% میشه : دی کلا بهترین ریسینگ برای من بوده در تمام دوران

در مورد اچیو هم من بازی رو 1000 کردم : دی

12. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مایکروسافت پاییز امسال Forza Horizon را عرضه خواهد کرد. یک فورتزای جدید و متفاوت با بازی های قبلی که توسط استودیوی انگلیسی Playground در حال ساخت و توسعه است.
    این شرکت تایید کرده است که عنوان Forza Horizon را تا پایان سال ۲۰۱۲ عرضه خواهد کرد. ساخت بازی تحت نظر Turn 10 و توسط Playground در حال انجام است و این بازی قرار است بیشتر از قبل عادی و ساده باشد، تا یک شبیه ساز قدرتمندی که همواره از شناخته شده ترین نکات این سری بازی بوده است. مایکروسافت اولین بار تیزر تریلر این بازی را در مراسم بهاری خود در سان فرانسیسکو و پشت درهای بسته به نمایش گذاشت که به بیرون درز کرد و همه تقریبا روز قبل از این رونمایی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود چنین بازی آگاه بودند.
    ابتدا تصور می شد که این بازی یک حالت آزادانه و گشت و گذار در جاده های مختلف خواهد داشت و چیزی شبیه به Test Drive: Unlimited خواهد بود، ولی آقای Dan Greenawalt از روسای Turn 10 این نظریه را رد کرد و گفت که این بازی همچنان در چارچوب مقتضیات و پایبند به جزئیات کلی سری است.
    با این حال در تریلر به نمایش در آمده جاده ها و مناظر متفاوت به دور از پیست ها دیده می شود که این شاعبه را به وجود می آورد، آیا فورتزا این گونه خواهد بود؟
    Dan Greenawalt در این باره توضیح می دهد:
    “این یک ویدئوی معرفی بود که به نمایش در آمد و رفته رفته فکر های زیادی را به وجود می آورد. در حقیقت، ما این جا نیامدیم که توضیح بدهیم Horizon چه خواهد بود، ما آمده ایم تا بگوییم یک بازی به نام Horizon وجود خواهد داشت و یک فورتزای دیگر در سال ۲۰۱۲ برای ۳۶۰ منتشر خواهد شد. توسط یک استودیوی بازی سازی که شجره نامه ی فوق العاده ای دارد. [منظور این است که این استودیو را افراد با تجربه ای ساخته اند، کارمندان اسبق دو استودیوی سازنده ی Blur و SplitSecond]“
    وی افزود:
    “من می دانم که از الان تا E3 فاصله ای به اندازه ی صفر تا یک وجود دارد. اکنون شروع است و آن جا پایان خواهد بود. و تا آن زمان پیشرفت و پیشرفت و پیشرفت را خواهیم دید.”
    تصمیم وارد کردن یک تیم کمکی برای ساخت بازی های بزرگ چیز جدیدی نیست و قبلا هم دیده شده است، (به عنوان مثال در جریان ساخت بازی های بزرگی چون ندای وظیفه و مدال افتخار) اما Greenawalt ظاهراً به این مساله توجهی ندارد.
    “من واقعا به جایگاهمان در این راه فکر نمی کنم بلکه بر روی چشم انداز بلند مدت بازیمان بسیار دقیق شده ام. به همین خاطر هم هست که من به شدت از این که وارد پروژه شده ام هیجان زده ام، چون فکر می کنم باید چیزهای نو و ایده های بدیع وارد بازی هایمان کنیم تا به آن هدفی که والاتر از واقعی نشان دادن ماشین ها است برسیم. در واقع چیزی موثر بر فرهنگ بازیباز ها. این یک هدف عظیم است. خیلی واضح است که در راه رسیدن به این هدف بزرگ داشتن یک همکار قدرتمند بسیار خوشحال کننده است. ما به عنوان یک تیم قوی تر از این حرف ها هستیم.”
    “داشتن این ظرفیت، داشتن این خلاقیت و نیروی ذهنی خبرهای خوبی هستند، اما ما هرگز به این فکر نمی کنیم که به اندازه ی کافی بزرگ هستیم یا نه، همه چیز درباره ی این است که ما می خواهیم به کجا برویم و بهترین راه برای رسیدن به آن جا چیست. بهترین راه برای رسیدن به آنجا به کمک دیگری آن است که کسی را پیدا کنیم که مطمئنیم در این راه به ما کمک خواهد کرد.”
    “آن چه که ما می خواستیم یک شریک قدرتمند بود که بتواند ما را در رسیدن به چشم اندازی که داریم یاری کند، و اکنون از آن ها می خواهیم که نقش خود را ایفا کنند. ما در واقع خواهان تفاوت ها هستیم.”
    ماشین جدید من یک پورشه است
    در آگوست سال ۲۰۱۱ میلادی سازنده ی بازی تایید کرد که نمی تواند اتومبیل های برند پورشه را وارد بازی خود کند. همین امر سبب ایجاد نارضایتی های زیادی از سوی طرفداران بازی شد. اما، اکنون استودیو توانسته است تا حق امتیاز استفاده از اتومبیل های شرکت آلمانی پورشه را که منحصراً در دست الکترونیک آرتز بود خریداری نماید و تعدادی اتومبیل پورشه را در یک پک محتوای اضافه برای بازی به نام Porsche Expansion Pack بگنجاند.
    DLC جدید بازی نیز که به زودی منتشر خواهد شد دارای امکانات فوق العاده ای خواهد بود که در آینده به تفصیل نمایش داده خواهند شد. با این که Greenawalt سخنی از ماشین های موجود در بسته ی الحاقی جدید بازی به میان نیاورده است اما اشاره کرده که اضافات جدید بازی شامل ۳۰ اتومبیل جدید که ۷ تا از آن ها کاملا برای سری جدید هستند، ۲۰ مسابقه ی جدید برای بخش World Tour ، ده اچیومنت جدید و ۲۵۰ امتیاز بیشتر خواهد بود.
    Greenawalt در پایان در مورد اتومبیل های جدید بازی اش گفت:
    “همه بر روی ساختن سرگرمی عالی تمرکز کرده اند. ما فقط باید راه های درست تجارت را پیدا کنیم. بعد از آن باید آن را بسازیم. باید بگویم که در مورد پورشه، ما مدت ها قبل حقوق آن ها را به دست آورده بودیم اما شش ماه زمان برد تا ماشین ها را بسازیم.”
    بسته های الحاقی Pirelli Car Pack و Forza 4′s Season Pass DLC در تاریخ ۶ مارس عرضه شدند.
    تصاویر بازی به زودی …

14. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تریلر جدیدی از FORZA HORIZON قراره منتشر بشه:
    جزئیات : اضافه شدن حالت شب و حالت بارانی
    تا ساعاتی دیگر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •