مشهد 250 .
مشهد 250 .
یه سری موارد کار نمیکنه
فیلمبرداری نمیکنه ، عکاسی تا رزولیشن VGA داره. وای فای هم کار نمیکنه و یه سری موارد ریز دیگه
برای من که اینا کاربردی نداره عالیه
من فقط برای تست و سرگرمی این رام رو نصب کردم
ولی الان به صورت روزمره از این رام استفاده میکنم ...
سلام دوستان به نظر شما قیمت رنگ مشکی به قیمت عادی میرسه یعنی همون 210-20
راستی شما بین galaxy mini و x8 کدوم رو انتخاب میکنید با توحه به اینکه قیمت گالاکسی هم 250 تومن اونم با گارانتی هستش
میشه دلایلتون رو بگید
به نظر شما قبل عید بخرم یا بعد عید
ممنون میشم جواب سوال های من رو بدید
با سلام..
برتری های mini ال سی دی بزرگتر و داشتن اندروید 2.2 هست داشتن رم قویتر.... ( ورژن در ساپورت تفاوتی نمیکنه مگر مورد های خیلی کم )
جای شما بود xperia x8 رو انتخاب میکردم چون وضوح مینی qvga که برابر با 240 در 320 هست برای سیستم عامل سیمبین محدودیت ایجاد میکنه ( البته در بازی)
در صورتی که ایکس 8 وضوح استانداردی داره HVGA که برابر با 320 در 480 هست
در ضمن ال سی دی X8 توانایی نشان دادن 16 میلون رنگ را داره ولی ال سی دی MINI توانایی نشان دادن 256 هزار رنگ ( البته این ارقام بیشتر جنبه اسمی دارند بارها مشاهده شده مه 256 هزار رنگ از 16 میلیون بهتر است بیشتر در عمل معلموم میشود)
در مور سخت افزار
در در مورد CPU این گوشی ها اینطوری نوشته:
مینی: ARMv6 600Mhz processor
ایکس 8: MHz ARM 11 processor, Adreno 200 GPU, Qualcomm MSM7227 chipset. 600در مورد اینکه نوع سی پی یو چه فرق میکنه یاکدوم بهتره بنده اطلاعی نداره ولی فرکاس هر دو 600mhz هست
و فکر میکنم مینی فاقد چیپ گرافیکی باشه!
میزان رم مینی 384MB ولی رم ایکس 8 برابر با 175 mb هست که به نظر خودم عیب X8 همینه !!!اگه 256 میکرد بهتر بود ولی زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه..
در ضمن x8 تاحالا بازی های سنگین 3D . HD رو تونسته اجرا کنه .لیست بازی های تست شده هم قرار داده شده...
در کل
ورژن بالاتر .رم قویتر.ال سی دی بزرگتر.جدیدتر بودن رو در مینی فراموش نکن
چیپ گرفیکی.وضوح بالاتر.کیفیت ال سی دی بیشتر.صدای تحسین بر انگیز ایکس 8 رو فراموش نکن.
در کل جای شما بودم من ایکس 8 رو انتخاب میکردم به دلیل داشتن وضوح استاندارد.وصوح QVGA با محدودیت زیادی در نصب بازی در اندروید مواجه هست
اگه بازی نمیکنید و یا خیلی خیلی کم میکنید مینی رو پیشنهاد میکنم.
در ضمن بهتر بود در بخش مشاوره مطرح میکردین
Last edited by Punisher_2008; 06-03-2011 at 14:20.
کسی جواب مارو نمیده؟
با سلام..
ببخشید دیر جواب میدم سرعت اینقدر پایین امده که اصلا هیچی باز نمیشه...
دوست عزیز من متوجه نمیشم یعنی wi-fi شما الان روشن نمیشه؟
میشه کامل توضیح بدین؟
خواهش میکنم
wi-fi روشن میشه ولی وصل نمیشه اول مینویسه scanning بعد connecting بعد هم disconnected هرکاری هم میکنم تاثیری نداره
با سلام.. دوست عزیز فریمور گوشیتون 2.1 کردین؟ لطفا ازتنظیمات چک کنید...چون ورژ« 1.6 مشکل wifi داشت بعد و همش dc میشد.
آره به آخرین نسخه آپدیت کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)